Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να σε ευχαριστησω για την απαντηση.Δεν εκανα πληρη δοκιμη αλλα απο οτι φαινεται σταματησε τα κινεζικα :lol: κατεβαζοντας τις νεες φωνες..

το αλλο προβλημα που εχει ειναι καθε φορα η ενταση ειναι τελειως χαμηλωμενη,τα πλεκτρα εντασης δεν λειτουργουν οποτε καθε φορα πρεπει να πηγαινω ρυθμισεις-ηχος και να το δυναμωνω.

βάλε λιγακι το sys.txt που χρησιμοποιείς...

GPS Pocket PC Team

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να σε ευχαριστησω για την απαντηση.Δεν εκανα πληρη δοκιμη αλλα απο οτι φαινεται σταματησε τα κινεζικα :lol: κατεβαζοντας τις νεες φωνες..

το αλλο προβλημα που εχει ειναι καθε φορα η ενταση ειναι τελειως χαμηλωμενη,τα πλεκτρα εντασης δεν λειτουργουν οποτε καθε φορα πρεπει να πηγαινω ρυθμισεις-ηχος και να το δυναμωνω.

Ανέβασε το sys αλλά με τα τελευταία apk έχουν μέσα τους ενσωματωμένη την ρυθμιση ποιον ήχο θα χρησιμοποιεί το πρίμο οπότε ότι και να βάλεις στο sys δεν προηγείται του apk

έχεις δίκιο,λάθος δικό μου από βιασύνη....τα content/scheme θα διέγραφα....

Ο.Κ. αυτό ήταν...! ευχαριστώ, τώρα πάμε για στήσιμο..!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

να ρωτησω κατι τους γνωστες του πριμο...

οταν θελω μεσω κινητου να αλλαξω κατι στο sys.txt με ποιο προγραμμα το κανετε?γιατι μια φορα πηγα να το κανω με καποιο προγραμμα και μετα μολις το ανοιξα στον υπολογιστη ηταν χαλια οι κλασσικες ενοτητες δεν ηταν προς τα κατω αλλα συμπυκνωμενεα ολα τα γραμματα!

ES Explorer στα σίγουρα

Ο.Κ. αυτό ήταν...! ευχαριστώ, τώρα πάμε για στήσιμο..!!;)

Ωστόσο να μην ξεχάσεις να βρεις και να βάλεις τα συμβατά με την εκδοσή σου scheme, αν φυσικά θέλεις...

GPS Pocket PC Team

Και το δικό μου τηλέφωνο full HD οθόνη έχει και ο editor του solid πάει σφαίρα, όπως και οτιδήποτε άλλο στο τηλέφωνο. Δεν ιδρώνει καν. Θα το γράψω για τελευταία φορά. Ότι πληρώσεις παίρνεις.

Και το δικό μου τηλέφωνο full HD οθόνη έχει και ο editor του solid πάει σφαίρα, όπως και οτιδήποτε άλλο στο τηλέφωνο. Δεν ιδρώνει καν. Θα το γράψω για τελευταία φορά. Ότι πληρώσεις παίρνεις.
οταν πας να σβησεις απο μια γραμμη ενα ενα γραμμα τα σβηνει σφαιρα η λαγκαρει εκει?ΜΟΝΟ εκει μου κολλαει κατα τα αλλα σφαιρα παει.

οτι και να μου πεις αφοτου εμαθα οτι σε μεγαλη κλιση σε 3D λαγκαρει ακομα και το s4 λογω ΜΗ native υποστηριξης του πριμο της αναλυσης full hd(ακομα και η barasoft turkey μου απαντησε οτι δεν υποστηριζει επισημα την full HD αναλυση) τοτε ολοι που μου λεγανε οτι "σε μενα το πριμο ειναι μια χαρα σε full hd " απλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 3D σε μεγαλη γωνια να φαινεται πολυ ουρανος

Edited by fuorigioco1981

βάλε λιγακι το sys.txt που χρησιμοποιείς...

οριστε:

[ATTACH]39868[/ATTACH]

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Παιδιά την βοηθειά σας θα ήθελα.

Στο παρακατω κινητό

Huawei Ascend P6

Resolution 1280x720

εχω εγκαταστήσει το igo primo χρησιμοποιώντας το "iGO Primo 9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound_fix_IMEI_sys_not_ch anged.apk (not scan IMEI).apk"

Το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά αλλά μόνο σε Portrait. Αρνείται να γυρίσει σε landscape.

Σας επισυνάπτω το sys.txt που χρησιμοποιώ.

Σας ευχαριστώ.

Στο παρακατω κινητό

Huawei Ascend P6

Resolution 1280x720

εχω εγκαταστήσει το igo primo χρησιμοποιώντας το "iGO Primo 9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound_fix_IMEI_sys_not_ch anged.apk (not scan IMEI).apk"

Το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά αλλά μόνο σε Portrait. Αρνείται να γυρίσει σε landscape.

Σας ευχαριστώ.

Στην ενότητα

[rawdisplay]

stretch=0

highres=0

double_screen=0

show_cursor=0

driver=engine

vga=0

screen_xy="auto"

screen_xy="1280_720:1280x720/720x1280:fullscreen"

;driver=gles

Υπάρχει τέτοιος φάκελος μέσα στο data??? αν όχι (που σίγουρα είναι όχι) αλλάξε τα κόκκινα με τον φάκελο με την μεγαλύτερη ανάλυση (1024_768 ή 800_480), βάλε και στο screen_xy="auto" ένα ; μπροστά και κάνε μια δοκιμή.

Edited by furiousdemitris
GPS Pocket PC Team

Οταν εννοείς data, εννοείς το data.zip;

Εαν ναί, μεσα στο zip ποιό αρχείο να κοιτάξω;

Συγγνώμη που ρωτάω αλλά δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου τα γράψεις αναλυτικά;

Ευχαριστώ.

Στο παρακατω κινητό

Huawei Ascend P6

Resolution 1280x720

Σας ευχαριστώ.

Ψάξε και δοκίμασε και με το iGO Primo 9.6.22.317625 - GooglePlay 25 Jul 2013 - 1 - scan_DCIM.apk

Χωρίς να πειράξεις κάτι άλλο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οταν εννοείς data, εννοείς το data.zip;

Εαν ναί, μεσα στο zip ποιό αρχείο να κοιτάξω;

Συγγνώμη που ρωτάω αλλά δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου τα γράψεις αναλυτικά;

Ευχαριστώ.

Αυτό εννοώ... Μέσα στο data/ui_android.

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ψάξε και δοκίμασε και με το iGO Primo 9.6.22.317625 - GooglePlay 25 Jul 2013 - 1 - scan_DCIM.apk

Χωρίς να πειράξεις κάτι άλλο.

Πως λύνει το πρόβλημα αυτό;

GPS Pocket PC Team

βρε παιδιά πως ξερουμε τι έκδοση έχουμε;

δλδ, γνωρίζω οτι στο data (data.zip?) μπορούμε να δουμε την εκδοση, π.χ. 2.0, 2.02 κ.ο.κ.

μπορείτε να με διαφωτίσετε ή τουλάχιστον κάποιο σύνδεσμο που να εξηγεί και να απαντά σε ερωτήματα που τιθονται απο αρχάριους σαν και μένα;

Ευχαριστώ και καλό βράδυ.

ΥΓ Δεν ξεχασα αυτά που μου είπατε αλλα διαβάζοντας εδω και αλλού, έχω πάθει...:wacko: :O

Στο παρακατω κινητό

Huawei Ascend P6

Resolution 1280x720

Σας ευχαριστώ.

Αυτο το τηλεφωνο εχει on screen button, η ''καθαρη'' αναλυση οθονης δεν ειναι 1280x720.

Πρεπει να βρεις ποσο ειναι η ''καθαρη'' αναλυση και να τα γραψεις στο sys

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ανέβασε το sys αλλά με τα τελευταία apk έχουν μέσα τους ενσωματωμένη την ρυθμιση ποιον ήχο θα χρησιμοποιεί το πρίμο οπότε ότι και να βάλεις στο sys δεν προηγείται του apk

Λοιπον εκανα εμπεριστατωμενη δοκιμη και ειδα:

Κανει συνεχεια σιγη τον ηχο,οποτε εκκινω την εφαρμογη.

Τα ορια ταχυτητας οτι και να τς ρυθμισω παντα ειναι με εικονα και ηχο.

Τα γαλλικα που ακουγα (ειναι αγγλικα γαλλικα και κατι ακαταλαβιστικα) ειναι απο το tmc τελικα ανακοινωση.

Αυτες οι ρυθμιασεις αποθυκευονται σε καποιο αρχειο στο φακελο save?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Τα γαλλικα που ακουγα (ειναι αγγλικα γαλλικα και κατι ακαταλαβιστικα) ειναι απο το tmc τελικα ανακοινωση.

εγω δεν χρησιμοποιω ουτε θελω να ακουω/βλεπω ειδοποιησεις για καμερες/ορια κλπ.απλα κοιταω τον δρομο και τα βλεπω :lol:

για το πρωτο που λες αυτο ειναι ενσωματωμενο στο apk οτι και να γραψεις στο sys αυτο προηγειται!δοκιμασε με το τελευταιο,τελευταιο apk μηπως εφτιαξε νομιζω.αλλα μιλαω για την εκδοση 2.4 με το μεγαλο data.zip 150 mb

Edited by fuorigioco1981

Για τα speedcam δοκίμασε αυτά.

[warning]

speedlimit_ua_correction=0

speedlimit_warning=1

speedlimit_warning_visual=1

speedlimit_warning_voice=0

speak_tts_only=1

overspeed_sound=0

λογικά έτσι θα έχεις μονάχα εικόνα...

για τα ακαταλαβίστικα η σύγχυση γίνεται επειδή χρησιμοποιείς Lang και voice που δεν "συνεργάζονται"...

για τον ήχο πρόσθεσε στο

[sound]

os_volume=255

GPS Pocket PC Team

βρε παιδιά πως ξερουμε τι έκδοση έχουμε;

δλδ, γνωρίζω οτι στο data (data.zip?) μπορούμε να δουμε την εκδοση, π.χ. 2.0, 2.02 κ.ο.κ.

μπορείτε να με διαφωτίσετε ή τουλάχιστον κάποιο σύνδεσμο που να εξηγεί και να απαντά σε ερωτήματα που τιθονται απο αρχάριους σαν και μένα;

Ευχαριστώ και καλό βράδυ.

ΥΓ Δεν ξεχασα αυτά που μου είπατε αλλα διαβάζοντας εδω και αλλού, έχω πάθει...:wacko: :O

Από το μενού ρυθμίσεις - βοήθεια - πληροφορίες θα δεις ποια έκδοση έχεις και κατά συνέπεια αν είναι 2.0 κτλ

Edited by furiousdemitris
GPS Pocket PC Team

Για τα speedcam δοκίμασε αυτά.

[warning]

speedlimit_ua_correction=0

speedlimit_warning=1

speedlimit_warning_visual=1

speedlimit_warning_voice=0

speak_tts_only=1

overspeed_sound=0

λογικά έτσι θα έχεις μονάχα εικόνα...

για τα ακαταλαβίστικα η σύγχυση γίνεται επειδή χρησιμοποιείς Lang και voice που δεν "συνεργάζονται"...

για τον ήχο πρόσθεσε στο

[sound]

os_volume=255

@1981 ουτε εγω θελω να ακουω τιποτα..φαντασου η δοκιμη εγινε απο αθηνα-πορο(ασε βεβαια που μου εσπασε τα νευρα με το να βγαζει διαδρομη με το καραβι :) ) δεν υπηρχε λεπτο χωρις να ειδοποιησει για κατι...και δνε μπορουσα να τα κλεισω.αυτο για το τελευταιο θα το ψαξω.

Δημητρη καποιος μου προτεινε να κατεβασω απο pocketpc και ειχε και voices kai languages(αν και ομολογω της languages περα απο το φακελο που τις εριξα δεν τις εχω ξαναδει) οποτε υποτιθεται ειναι φτιαγμενα.... Αυτη μαλλον επρεπε να κανω .delete τον save? Να ξαναπερασει απο την αρχη?

@1981 ουτε εγω θελω να ακουω τιποτα..φαντασου η δοκιμη εγινε απο αθηνα-πορο(ασε βεβαια που μου εσπασε τα νευρα με το να βγαζει διαδρομη με το καραβι :) ) δεν υπηρχε λεπτο χωρις να ειδοποιησει για κατι...και δνε μπορουσα να τα κλεισω.αυτο για το τελευταιο θα το ψαξω.

Δημητρη καποιος μου προτεινε να κατεβασω απο pocketpc και ειχε και voices kai languages(αν και ομολογω της languages περα απο το φακελο που τις εριξα δεν τις εχω ξαναδει) οποτε υποτιθεται ειναι φτιαγμενα.... Αυτη μαλλον επρεπε να κανω .delete τον save? Να ξαναπερασει απο την αρχη?

Αν τα κατεβάσεις από εκεί τότε θεωρώ πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...Κάνε ένα κόπο για να δούμε αν θα εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα.

Απο εκεί και πέρα αν θέλεις να απενεργοποιήσεις τα πάντα από speedcam 2 τρόποι υπάρχουν.

α. Σβήνεις το speedcam.txt στο φακελο speedcam οπότε δεν έχει τι να πει ή

β. [warning]

is_spoken=0

speedcam_enabled=0

GPS Pocket PC Team

Αυτό συμβαίνει επειδή προηγουμένως, καθώς δοκίμαζες κάποιο skin μέσω ρυθμίσεων από το μενού του, απενεργοποίησες τον ήχο ή μέσω μπάρας κύλισης τον μείωσες αρκετά. Αυτή η νέα ρύθμιση αποθηκεύτηκε στο save.

Εν συνεχεία άλλαξες σε skin το οποίο δεν έχει πλήρη δυνατότητα ελέγχου του ήχου ούτως ώστε αυτή η νέα ρύθμιση να αποθηκευτεί μόνιμα στο save και να υπερκαλύψει την προηγούμενη.

Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις μέσω του μενού που αφορούν τον ήχο αποθηκεύονται στο αρχείo

save/profiles/01/system.ini στην ενότητα [sound], εκεί είναι το μυστικό.

Όπως κατέληξες και σύ μια διαγραφή του save θα είχε λύση το πρόβλημα.

Για να έχεις το ελευθέρας των ρυθμίσεων από το μενού της εφαρμογής-σκιν απενεργοποίησε τις σχετικές εντολές στο sys.txt

[warning]
;speedlimit_warning_visual=1
;speedlimit_warning_voice=1

ή αν θές αυτή η ρύθμιση να ισχύει μόνιμα -μέσω του sys-, ακόμη και όταν διαγράφεις save ή εγκαθιστάς νέα έκδοση της εφαρμογής, κάνεις αυτό που σου πρότεινε ο Δημήτρης.

Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή στις πληροφορίες του tmc οι περισσότερες ονομασίες των δρόμων είναι στα λατινικά (τελευταία βλέπω κάποιες και στα ελληνικά).

Οι TTS εφαρμογές όπως η Αριάδνη της SVOX και οι φωνές της Nuance-Vocalizer έχουν πρόβλημα στην προφορά λατινικού κειμένου. Ή Αφροδίτη της Loquendo τα πάει αρκετά καλύτερα.

• 2 weeks later...

ρε παιδια εχω βαλει το συγκεκριμενο προγραμμα σε xperia m και δεν εχω καθολου ηχο στην καθοδηγηση.

παω στης ρυθμισεις ηχου και οτι και αν επιλεξω ακουγεται κοφτά η φωνη και τελος.

καποια βοηθεια?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ρε παιδια εχω βαλει το συγκεκριμενο προγραμμα σε xperia m και δεν εχω καθολου ηχο στην καθοδηγηση.

παω στης ρυθμισεις ηχου και οτι και αν επιλεξω ακουγεται κοφτά η φωνη και τελος.

καποια βοηθεια?

Τι φωνή χρησιμοποιείς;

GPS Pocket PC Team