Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβαζω για τις διαφορές μεταξύ έκδοσης 5.χ και 3.χ και λένε ότι η 5 δεν υποστηρίζει αυτόματη περιστροφή.

Αυτό τι σημαίνει; ότι από landscape τι κάνεις για να πας σε οριζόντια θέση;

Στην 3.3 ανάλογα σε ποια θέση έχεις το τηλέφωνο, όταν ξεκινήσεις το primo έτσι θα ανοίξει. Όταν ανοίξει η εφαρμογή με απλή περιστροφή αλλάζει ο προσανατολισμός. Στην 5.x ισχύουν ότι είπε ο φίλος πάνω.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ παιδιά.

Πέρασα την 5.3 και επιτέλους τρέχει κανονικά.

Ακόμα πλοήγηση δεν δοκίμασα να δω αν θα κάνει τα κουλά με τους δορυφόρους.

2 απορίες.

1. Σκιν έχει 4 dimka. Ποιο να επιλέξω;

2. Μου τρώει λίγο από το κάτω μέρος. Σαν να έχει μετατοπιστεί όλο πιο κάτω και αυτό συμβαίνει γιατί η μπάρα ανακοινώσεων του κινητού μένει ψηλά όλη την ώρα και έτσι το πρόγραμμα πάει πιο κάτω.

Καμία ιδέα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ παιδιά.

Πέρασα την 5.3 και επιτέλους τρέχει κανονικά.

Ακόμα πλοήγηση δεν δοκίμασα να δω αν θα κάνει τα κουλά με τους δορυφόρους.

2 απορίες.

1. Σκιν έχει 4 dimka. Ποιο να επιλέξω;

2. Μου τρώει λίγο από το κάτω μέρος. Σαν να έχει μετατοπιστεί όλο πιο κάτω και αυτό συμβαίνει γιατί η μπάρα ανακοινώσεων του κινητού μένει ψηλά όλη την ώρα και έτσι το πρόγραμμα πάει πιο κάτω.

Καμία ιδέα;

αυτο με τα 4 σκιν κι εγω το εχω απορια.

για την μαυρη μπαρα το εκανε και στο galaxy s2 samsung του κουμπαρου μου που του το εβαλα χτες και με μια επανεκκινηση του igo δεν ξαναεμφανιστηκε.οι οδηγιες απο το φορουμ bytheway εκει τα credits(μανος,doupas)

Έκανα restart και όντως έφτιαξε το κάτω μέρος.

Αλλά για την αλλαγή προσανατολισμού πρέπει κάθε φορά να πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις; δεν την σώζει;

Amazon Fire stick 4k max

Έκανα restart και όντως έφτιαξε το κάτω μέρος.

Αλλά για την αλλαγή προσανατολισμού πρέπει κάθε φορά να πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις; δεν την σώζει;

Όχι από τις ρυθμίσεις διαλέγεις προσανατολισμό και τον θυμάται.δεν αλλάζει με την V 5 αυτόματα ο προσανατολισμός. Μόνο με την V 3

Καλημερα.Το εχει εγκαταστησει κανεις σε Galaxy Nexus (1180x720) με ελληνικα menus και TTS?

Εννοείς προφανώς 1280*720

Ό φίλος maximos το έχει καταφέρει. Αν δει το μήνυμα να σου στείλει οδηγίες.

Amazon Fire stick 4k max

Ό φίλος maximos το έχει καταφέρει. Αν δει το μήνυμα να σου στείλει οδηγίες.

Για την Ελληνική έκδοση μιλάτε?

Αν δεν κανω λαθος στα Galaxy Nexus και HTC One X λογω των on-screen buttons, η "ωφελιμη αναλυση" ειναι μικροτερη απο την ονομαστικη (1280χ720).Στα γνωστα "μερη" αναφερονται σαν 1184χ720 για να ξεχωριζεις τα συμβατα αρχεια.

Για την Ελληνική έκδοση μιλάτε?

Καλημερα, ναι για την Ελληνικη εκδοση (μενου, TTS).Κανω μια προσπαθεια με το iGO Primo απλα δεν ξερω που θα καταληξει. :p

Edited by TR909

χρησιμοποιω το igo my way με rom ics στο desireHD και εχει μεγαλη ασταθεια στο σημα σε σχεση με πριν που ειχα την εργοστασιακη ρομ.

εχει βρεθει κατι να βελτιωθει το σημα των δορυφορων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφαιρέθηκαν posts με links για απόκτηση εμπορικού λογισμικού. Μου κάνει εντύπωση παλιά μέλη του forum να υποπίπτουν σε τέτοια ατοπήματα παραβιάζοντας έναν από τους πιο βασικούς κανόνες του forum.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας και θα παρακαλούσα να μην επαναληφθεί.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τελικα κατι καταφερα (επειτα απο πολυ "κοψε-ραψε" :p ), τουλαχιστο ανοιξε σωστα και πληρως πανω στην οθονη - αρχικα εχανα τα κατω buttons - αλλα τολμω να πω το αποτελεσμα δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο.

Αρχικα εχανε καπως συχνα το συγχρονισμο με το GPS με αποτελεσμα ο χαρτης να παραμενει στατικος - ισως ομως αυτο να οφειλεται και σε δικια μου λαθος τοποθετηση του GN.

Τα γραφικα του χαρτη (απεικονιση 3d) ειναι επιεικως "φτωχα".Κατι photos που εχω δει απο χαρτες της εφαρμογης στο internet φαινονται εντυπωσιακες.Ισως υπαρχει καποια αλλη απεικονιση αλλα αυτη που βλεπω εγω με γυριζει πολλα χρονια πισω.

Συγκριτικα με το Sygic σε ευκολια εγκαταστασης, χρησης, γραφικο περιβαλλον ειναι αρκετα κατωτερο.Δεν ξερω που οφειλεται το hype για την συγκεκριμενη εφαρμογη (λετε για τις εξαιρετικες δρομολογησεις και επιφυλασομαι) αλλα η "γρηγορη ματια" δεν ηταν τοσο θετικη.Θα το ξαναδοκιμασω και θα επανελθω.

Τελικα κατι καταφερα (επειτα απο πολυ "κοψε-ραψε" :p ), τουλαχιστο ανοιξε σωστα και πληρως πανω στην οθονη - αρχικα εχανα τα κατω buttons - αλλα τολμω να πω το αποτελεσμα δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο.

Αρχικα εχανε καπως συχνα το συγχρονισμο με το GPS με αποτελεσμα ο χαρτης να παραμενει στατικος - ισως ομως αυτο να οφειλεται και σε δικια μου λαθος τοποθετηση του GN.

Τα γραφικα του χαρτη (απεικονιση 3d) ειναι επιεικως "φτωχα".Κατι photos που εχω δει απο χαρτες της εφαρμογης στο internet φαινονται εντυπωσιακες.Ισως υπαρχει καποια αλλη απεικονιση αλλα αυτη που βλεπω εγω με γυριζει πολλα χρονια πισω.

Συγκριτικα με το Sygic σε ευκολια εγκαταστασης, χρησης, γραφικο περιβαλλον ειναι αρκετα κατωτερο.Δεν ξερω που οφειλεται το hype για την συγκεκριμενη εφαρμογη (λετε για τις εξαιρετικες δρομολογησεις και επιφυλασομαι) αλλα η "γρηγορη ματια" δεν ηταν τοσο θετικη.Θα το ξαναδοκιμασω και θα επανελθω.

αρχειο dem εχεις περασει?ποιο κινητο εχεις?

Edited by ilka71

το τρέχω μετά την εγκατάσταση κολλά εδώ.......! ΓΙΑΤΙ..???

http://s7.directupload.net/images/120909/4ovuv7d3.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

το τρέχω μετά την εγκατάσταση κολλά εδώ.......! ΓΙΑΤΙ..???

Βγάλε τους φακέλους skin και scheme (αν υπάρχει ) και τον φάκελο ui_android (αν υπάρχει ) και ξανά δοκίμασε!

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Βγάλε τους φακέλους skin και scheme (αν υπάρχει ) και τον φάκελο ui_android (αν υπάρχει ) και ξανά δοκίμασε!

τώρα μου βγάζει αυτό.....:mad:

http://s14.directupload.net/images/120909/pwg5ukd3.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

τώρα μου βγάζει αυτό.....:mad:

Σίγουρα εσβησες αυτά που σου είπα?ελπίζω να μην έχεις παλιούς φακέλους igo!

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

αρχειο dem εχεις περασει?ποιο κινητο εχεις?

Oχι, στο release που "βρηκα" δεν υπηρχε αναφορα για αρχειο dem (τωρα που το κοιταξα ο φακελλος ειναι αδειος).Μαλλον αυτο φταιει για τα "φτωχα" γραφικα. :O

Google Nexus (JB) και εχω περασει το iGO Primo v9.6.7.235654.

Oχι, στο release που "βρηκα" δεν υπηρχε αναφορα για αρχειο dem (τωρα που το κοιταξα ο φακελλος ειναι αδειος).Μαλλον αυτο φταιει για τα "φτωχα" γραφικα. :O

Google Nexus (JB) και εχω περασει το iGO Primo v9.6.7.235654.

Φίλε μου βάλε όλα τα αρχεία και δεν θα γυρίσεις να κοιτάξεις αλλά προγράμματά ;)

Kαλημέρα.

Το κινητό μου είναι Xperia Neo V με ανάλυση οθόνης 480*854. Το πρόβλημα είναι ότι δεν "γεμίζει" δηλ. αφήνει πάντα ένα μαύρο κενό στο κάτω μέρος, πλάτους περ. 5mm.

Γνωρίζει κανείς τι αρχεία χρειάζονται;

Kαλημέρα.

Το κινητό μου είναι Xperia Neo V με ανάλυση οθόνης 480*854. Το πρόβλημα είναι ότι δεν "γεμίζει" δηλ. αφήνει πάντα ένα μαύρο κενό στο κάτω μέρος, πλάτους περ. 5mm.

Γνωρίζει κανείς τι αρχεία χρειάζονται;

για πηγαινε μια βολτα απο το αντιστοιχο thread για igo primo ελληνικη εκδοση στο bytheway.gr ρωτα και εκει κατι αλλαζεις και δουλευει οπως στο εστειλα κατα τα αλλα ;)

για πηγαινε μια βολτα απο το αντιστοιχο thread για igo primo ελληνικη εκδοση στο bytheway.gr ρωτα και εκει κατι αλλαζεις και δουλευει οπως στο εστειλα κατα τα αλλα ;)

OK, ποστάρισα και περιμένω απάντηση. Μπλόκα, κάμερες τροχαίας και τα τοιαύτα, από πού τα προμηθευόμαστε και πού μπαίνουν;

OK, ποστάρισα και περιμένω απάντηση. Μπλόκα, κάμερες τροχαίας και τα τοιαύτα, από πού τα προμηθευόμαστε και πού μπαίνουν;

Τα έχει μέσα κομπλέ αυτό που σου έστειλα ;)

Υπάρχει DEM μόνο για Ελλάδα;

Και πόσα mb είναι;

EDIT: Το βρήκα τελικά της Νασα, αλλά το φορτώνουμε πολύ το πρόγραμμα. Άλλα 250mb από τα οποία για την Ελλάδα θα αντιστοιχούν πολύ λίγα..

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max