Karthan7 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Σωστός.Και πως ακριβώς λειτουργεί και κάνει εξοικονόμηση? Φίλε μου το δοκίμασα τώρα με τη ρύθμιση που σου προτινω σε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων αλλά η μεγαλύτερη απόσταση για την επόμενη αλλαγή κατεύθυνσης ήταν 9,8 χιλιόμετρα και η οθόνη δεν έσβησε.... Έχω 3.3.4 με 1.7 Η άλλη λύση που σου προτείνω είναι όταν έχεις μια μεγάλη απόσταση να κλειδώνεις μόνος σου την οθόνη. Θα δοκιμάσω πάλι αργά το βράδυ και θα κάνω edit. edit τελικα ουτε σε μεγαλητερη αποσταση η οθονη δεν εσβηνε, ειδα ομως οτι αν τη σβησεις μονος σου εχεις ηχο απο το igo. Edited February 12, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) ας μου γραψει καποιος εδω το ORIGINAL SYS που δινει ο mariupol χωρις καμμια μετατροπη!στο mobilepassion εχουν πεσει τα λινκ. Edited February 11, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Η έκδοση 3.3.4 του skin mariupol για όλες τις αναλύσεις (είναι τα αρχεία για αναβάθμιση δεν περιέχουν apk και license) http://uploadmirrors.com/download/HERRZWP8/GOMyWay_v8.4.3.179971_mariupol_v3.3.4.120110.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) Η έκδοση 3.3.4 του skin mariupol για όλες τις αναλύσεις (είναι τα αρχεία για αναβάθμιση δεν περιέχουν apk και license) http://uploadmirrors.com/download/HERRZWP8/GOMyWay_v8.4.3.179971_mariupol_v3.3.4.120110.zip Σε ευχαριστώ! Ποια είναι η εντολή πού ρυθμίζει το μέγεθος του κέρσορα σε 3d αλλά και ποια για 2d ? Παρατήρησα ότι σε 3d όσο προχωράμε ανανεώνεται το καρτελακι με το όνομά της τρέχουσας οδού .αυτό με ποια ρύθμιση έγινε?δεν θυμάμαι να υπήρχε. Edited February 12, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Σε ευχαριστώ! Ποια είναι η εντολή πού ρυθμίζει το μέγεθος του κέρσορα σε 3d αλλά και ποια για 2d ? Παρατήρησα ότι σε 3d όσο προχωράμε ανανεώνεται το καρτελακι με το όνομά της τρέχουσας οδού .αυτό με ποια ρύθμιση έγινε?δεν θυμάμαι να υπήρχε. Σε 3d δοκίμασε [map] 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=6000 3dcarsizemax=10000 3dcarsizemul=71000 Σε 2d δεν θυμάμαι Το καρτελάκι με το όνομά της τρέχουσας οδού, δούλευε πάτα με το sys.txt του mariupol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Σε 3d δοκίμασε [map] 3d_scale_carmodel=1 3dcarsizemin=6000 3dcarsizemax=10000 3dcarsizemul=71000 Σε 2d δεν θυμάμαι Το καρτελάκι με το όνομά της τρέχουσας οδού, δούλευε πάτα με το sys.txt του mariupol νομίζω σε 2d η ρύθμιση είναι κάπου μέσα στο data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Σε ευχαριστώ! Ποια είναι η εντολή πού ρυθμίζει το μέγεθος του κέρσορα σε 3d αλλά και ποια για 2d ? Παρατήρησα ότι σε 3d όσο προχωράμε ανανεώνεται το καρτελακι με το όνομά της τρέχουσας οδού .αυτό με ποια ρύθμιση έγινε?δεν θυμάμαι να υπήρχε. Σε 2D ο κέρσορας δεν αλλάζει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Σε 2D ο κέρσορας δεν αλλάζει..! πρεπει να αλλαζει γιατι με ρυθμισεις απο το sys που ειχα στα wm ειναι μικροτερος απο οτι με τις ρυθμισεις του mariupol! αλλα δεν ξερω μεσα στο data μαλλον που ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 πρεπει να αλλαζει γιατι με ρυθμισεις απο το sys που ειχα στα wm ειναι μικροτερος απο οτι με τις ρυθμισεις του mariupol! αλλα δεν ξερω μεσα στο data μαλλον που ειναι! Δεν αλλάζει.....!!! επιμένω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Ο ένας ήταν 2.1ma και ο άλλος 1ma. Η ένταση(ma) που έπαιρνε το τηλέφωνο ήταν πάντα ίδια.Από ότι κατάλαβα δεν μπορεί να δεχτεί πάνω από κάποια ένταση 990mah όσους και ότι φορτιστές να βάλεις πιθανόν για ασφάλεια. Σοβαρό θέμα αυτό με το s2.Οσο το είχα με όποιον φορτιστή και αν δοκίμασα,δεν κατάφερα να το κάνω να φορτίζει.Μου είχε προταθεί η λύση να βάλω kernel που υποστηρίζει αλλαγή voltages http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3894915#post3894915 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3895938#post3895938 αλλά και πάλι δε κατάφερα να το κάνω να φορτίζει κατά την πλοήγηση.Με το εσωτερικό gps έτρωγε πιο γρήγορα την μπαταρία σε σχέση με εξωτερικό bt gps Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Δεν αλλάζει.....!!! επιμένω..! [2d] maxcarsize=110 mincarsize=80 αυτο ειναι μεσα στο data.gro τι κανει αυτο? [map] 2dheadup=1 3d_default_tiltlevel=10000 αυτο χρειαζεται στο sys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 [2d] maxcarsize=110 mincarsize=80 αυτο ειναι μεσα στο data.gro τι κανει αυτο? [map] 2dheadup=1 3d_default_tiltlevel=10000 αυτο χρειαζεται στο sys? Το έκανες..και άλλαξε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Το έκανες..και άλλαξε??? προς το παρόν δεν αλλάζω τίποτα γιατί δοκιμάζω το αρχικό sys του mariupol επειδή έτρωγε κόλλημα και δεν άλλαζε από 3d σε 2d με το δικό μου sys. Για το [map] και αυτά πού έγραψα από κάτω να τα βάλω χρειάζονται ? Κάνω ξεκαθάρισμα του sys να βρω τι φταίει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guybrush07 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Έχω το Sony Ericsson Xperia Mini ST15i και αυτή τη στιγμή έχω πάνω το Dont panic trial βέβαια για 7 ημέρες. Δουλεύει καλά lag free αλλα απο χάρτη δεν λέει και πολλά .... είχα βάλει και το igo αλλα είχε πολυ Lag στο συγκεκριμένο κινητό και αναγκαστικά το έβγαλα....μηπως είχα βάλει λάθος έκδοση για αυτό laggare έτσι? To έχει δοκιμασει κανεις στο xperia mini δουλέυει σωστα? Υπάρχει κάποια έκδοση που να μπορώ να χρησιμοποιησω στο συγκεκριμενο κινητο ή να πάω για άλλο navi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Μηπος υπαρχει καποια εντολη να δωσουμε στο sys να δουλεψει αυτο απο κατω? ......για τους φιλους με τα sii... δεν το εχω δοκιμασει.... Στο igo > ρυθμισεις > skin setting > system > και ποιο κατω γραφει power management: keep backlight on μεταφραση διαχείριση της ενέργειας διατηρούν σε οπίσθιο φωτισμό. power management: os power management μεταφραση os διαχείρισης ενέργειας και αυτο που γραφω ποιο πανω power management:smart powersave μεταφραση έξυπνη εξοικονόμηση ενέργειας Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Μηπος υπαρχει καποια εντολη να δωσουμε στο sys να δουλεψει αυτο απο κατω? ......για τους φιλους με τα sii... Το δοκίμασα k εγώ και δεν έσβηνε η οθόνη.Εσύ τι συσκευή έχεις?Φορτίζει κατά την πλοήγηση το δικό σου?Όντως θέλει κάποια εντολή στο sys...Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποια εντολή στο sys καλο θα είναι... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Το δοκίμασα k εγώ και δεν έσβηνε η οθόνη.Εσύ τι συσκευή έχεις?Φορτίζει κατά την πλοήγηση το δικό σου?Όντως θέλει κάποια εντολή στο sys...Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποια εντολή στο sys καλο θα είναι... Ούτε σε εμένα έσβησε η οθονη. Έχω το Huawei ideos x5 (U 8800) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300837 στο δικό μου φορτίζει πάντα κατά την πλοήγηση, υπερχρονισμένο στο 1,1 Μοναδική περίπτωση να μην φορτίσει είναι το καλοκαίρι αν το βλέπει o ήλιος και ανεβάσει θερμοκρασία. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 (edited) Όταν βάζουμε έναν προορισμό και μας τον δείχνει στον χάρτη ,ΠΡΙΝ πατήσουμε να φτιάξει την διαδρομή ,εκεί ποια είναι η ρύθμιση για το ζουμ ?δηλαδή όπως μας δείχνει τον προορισμό σε 2d. Edited February 13, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ούτε σε εμένα έσβησε η οθονη. Έχω το Huawei ideos x5 (U 8800) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300837 στο δικό μου φορτίζει πάντα κατά την πλοήγηση, υπερχρονισμένο στο 1,1 Μοναδική περίπτωση να μην φορτίσει είναι το καλοκαίρι αν το βλέπει o ήλιος και ανεβάσει θερμοκρασία. Καλά το καλοκαίρι παίζει άλλο θέμα.Μόλις πιάσει κάποια θερμοκρασία που δεν θυμάμαι κόβει εντελώς η φόρτιση.Βεβαια βρήκα λύση να το χτυπάω λίγο με το ac. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Έχω το Sony Ericsson Xperia Mini ST15i και αυτή τη στιγμή έχω πάνω το Dont panic trial βέβαια για 7 ημέρες. Δουλεύει καλά lag free αλλα απο χάρτη δεν λέει και πολλά .... είχα βάλει και το igo αλλα είχε πολυ Lag στο συγκεκριμένο κινητό και αναγκαστικά το έβγαλα....μηπως είχα βάλει λάθος έκδοση για αυτό laggare έτσι? To έχει δοκιμασει κανεις στο xperia mini δουλέυει σωστα? Υπάρχει κάποια έκδοση που να μπορώ να χρησιμοποιησω στο συγκεκριμενο κινητο ή να πάω για άλλο navi? Eγώ έχω το neo v με igo my way και δουλεύει τέλεια.Έχω δοκιμάσει και Dont panic και NDrive και sygic.Tο igo my way δεν το αλλάζω, παρά μόνο με το igo 8, που το περιμένω για το android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guybrush07 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ναι αλλα τοσο χάλια να παίζει ρε γμτ...δεν ξερω ισως έκανα εγω κατι λαθος θα το δοκιμασω οταν θα παω σπιτι πιο αργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Καλά το καλοκαίρι παίζει άλλο θέμα.Μόλις πιάσει κάποια θερμοκρασία που δεν θυμάμαι κόβει εντελώς η φόρτιση.Βεβαια βρήκα λύση να το χτυπάω λίγο με το ac. φιλε αν εισαι root δες στο app που εχεις για το σεταρεις τον επεξεργαστη σου, τι ρυθμηση εχει να τρεχει οταν το φορτιζεις? στο δικο μου οταν το φορτιζω τρεχει στα 122MHz Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 καλημερα!ενω το igo λειτουργει ομαλα δεν μου εμφανιζει συμβατο το υψομετρο.εχω βαλει το east europe.dem αλλα δεν ειναι συμβατο!κανω καπου λαθος η ειναι λαθος το αρχειο που εχω? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλησπερα παιδια! Περασα το IGO στο κινητο, αλλα δεν εχει χαρτες μεσα...! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι...μπορω να βαλω οτι θελω (πχ navteq, tomtom, teleatlas, κτλ) και αν ναι, ποιον προτεινετε για καλυτερο? Ευχαριστω! Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ποιος ειναι το τελευτεος χαρτης που εχει κυκλοφορησει για igo my way ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts