mp3buddy Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Στο Skin Setting -> Panorama Setting απενεργοποίησε το Set Smartzoom Presets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) Άλλαξα το thin v1.5 με άλλο που είναι για Samsung Galaxy S2 και βάζει το iGO στην external_sd, με αυτήν την αλλαγή διορθώθηκε η αναγγελία ώρας άφιξης και επίσης μπορώ τώρα να επιλέξω στις ρυθμίσεις: Vis.Warn.-> on Aud.Warn-> complet Lang->Ελληνικό Τύπος-> Female Sound files-> Ultra αλλά και εγώ στην δοκιμή δεν έχω φωνή άλλα μόνο μπιπ. Εγώ μπορούσα να κάνω τις ρυθμίσεις αυτές και με τις πρώτες οδηγίες. Όταν έβαζα alert sound ακουγόταν το μπιπ, ενώ όταν έβαζα ελληνικά ή αγγλικά δεν ακουγόταν τίποτα. Πιστεύω κι εγώ ότι για κάποιο λόγο δεν διαβάζει τους φακέλους EN και GR Edited September 9, 2011 by mdounavis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλησπερα παιδια, εχει βαλει κανενας την εφαρμογη σε htc sensation? Δουλεύει κανονικά σε htc sensation. Εγώ μπορούσα να κάνω τις ρυθμίσεις αυτές και με τις πρώτες οδηγίες. Όταν έβαζα alert sound ακουγόταν το μπιπ, ενώ όταν έβαζα ελληνικά ή αγγλικά δεν ακουγόταν τίποτα. Πιστεύω κι εγώ ότι για κάποιο λόγο δεν διαβάζει τους φακέλους EN και GR Ελληνικά δεν μπορέσαμε ακόμα να το κάνουμε να δουλέψει, στα Αγγλικά που σίγουρα δουλεύει σε πολλους χρήστες - συσκευές μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος αν δουλεύει? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν τα Ελληνικά δουλεύουν κα τα Αγγλικά, τις ίδιες ρυθμίσεις έχουν, άλλωστε προηχογραφημένα ηχητικά μηνύματα παίζουν, για την συσκευή δεν υπάρχει διαφορά σε ποια γλώσσα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Στο Skin Setting -> Panorama Setting απενεργοποίησε το Set Smartzoom Presets. Στην έκδοση 1.2 που έχω εγώ δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Το panorama πάντως είναι απενεργοποιημένο. Σε portrait είναι μια χαρά, όταν το γυρνάω σε landscape όμως τα δείχνει υπερβολικά μακριά. Προσπάθησα να περάσω την 1.5, αλλά μου έβγαζε κάτι σφάλματα (με τις γλώσσες αν θυμάμαι) και δεν τα κατάφερα. :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Σε Landscape έτσι είναι το κανονικό του. Δεν ξέρω αν μπορεί μα γίνει κάτι με ρυθμίσεις στο sys.txt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Δοκιμάστε αυτό το voice_scripts.ui http://www.multiupload.com/8TJZ013H61 μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Δοκιμάστε αυτό το voice_scripts.ui http://www.multiupload.com/8TJZ013H61 μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Το αρχείο αυτό μπαινει στο φάκελο content/ voices ή στο audio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Igo/audio/gr/voice_female @mp3buddy Αυτό δουλεύει κανονικά για μπλόκα τροχαίας και κάμερες ταχύτητας.στις υπόλοιπες κατηγορίες δε λέει τον τύπο της κάμερας αλλά μόνο το όριο ταχύτητας Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Το αρχείο αυτό μπαινει στο φάκελο content/ voices ή στο audio; Μπαινει στο igo/audio/gr/voice_female. Για να αναγνωρισει αυτον τον φακελο νομιζω οτι πρεπει στο sys.txt να περιεχει το secondary_app=''/sdcard/igo'' ή την διαδρομη που εχει το τηλεφωνο σου. Αν ολα ειναι καλα ο αριθμος που δειχνει τα χιλιομετρα θα εχει γραμματοσειρα digital (οπως το ψηφιακο ρολόι ) , γιατι η γραμματοσειρα βρισκεται στο φακελο voice. Οταν βαλω (;) στο has secondary root=1 μου δημιουργει αρχειο spdb απο speedcams.txt εχω φτιαξει ενα scheme πολυ ωραιο και εχω βαλει εικονες για τα poi αλλα δεν ξερω πως να τα ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ανέβασε το στο http://www.multiupload.com και βαλε το λινκ εδώ στο φόρουμ Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) @mp3buddy Αυτό δουλεύει κανονικά για μπλόκα τροχαίας και κάμερες ταχύτητας.στις υπόλοιπες κατηγορίες δε λέει τον τύπο της κάμερας αλλά μόνο το όριο ταχύτητας Στις ρυθμίσεις αυτό γίνεται. Τώρα στο δρόμο δεν μου έχει τύχει για άλλο τύπο, άλλωστε σε spud έχω μεταρτρέψει μόνο τους βασικούς τύπους για Igo8 και όπως σου είπα το spudtxt για να μετατρέψει σωστά και άλλους τύπους καμερών πρέπει να γίνουν οι κατάληλλες ρυθμίσεις στο spudtxt.ini. Αυτό που ακούς στις ρυθμίσεις νόμιζω ότι έιναι περιορισμός του σκιν, θα δούμε τις επόμενες ημέρες. ....Οταν βαλω ";" στο has secondary root=1 μου δημιουργει αρχειο spdb απο speedcams.txt εχω φτιαξει ενα scheme πολυ ωραιο και εχω βαλει εικονες για τα poi αλλα δεν ξερω πως να τα ανεβασω... Ναι μεν δημιουργεί αρχείο SpeedcamUpdates.spud αλλά είναι 0 bytes, εκτός αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό σε σένα οπότε θέλουμε περισσότερες πληροφορίες (λοιπές ρυθμίσεις sys.txt, έκδοση thin) Edited September 11, 2011 by mp3buddy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Igo/audio/gr/voice_female @mp3buddy Αυτό δουλεύει κανονικά για μπλόκα τροχαίας και κάμερες ταχύτητας.στις υπόλοιπες κατηγορίες δε λέει τον τύπο της κάμερας αλλά μόνο το όριο ταχύτητας Sent from my HD2 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ακούγονται μόνο τα μπλόκα και οι κάμερες ταχύτητας με αυτό. Στα υπόλοιπα απλά λέει το όριο. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) Ναι μεν δημιουργεί αρχείο SpeedcamUpdates.spud αλλά είναι 0 bytes, εκτός αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό σε σένα οπότε θέλουμε περισσότερες πληροφορίες (λοιπές ρυθμίσεις sys.txt, έκδοση thin) δημιουργει κανονικο speedcam.spdb και SpeedcamUpdates.spud είναι 0 bytes οι καμερες φαινονται κανονικα χρισιμοποιω 179971 thin-v1.2 του Luboz και data.gro 330 400x240 του mariupol και branding.gro mariupol 7-9-11 . στην αρχη χρισιμοποιησα sys.txt του Luboz και ειδα καμερες ενω ειχα μονο αρχειο speedcams.txt για primo . με το sys.txt του mariupol εχω ηχους ultra και digital γραμματοσειρα το δικο μου scheme για igo my way ειναι εδω http://www.multiupload.com/YFGEJ9STCR εχει 6 διαφορετικες εικονες για ουρανο και συνδιαζεται τελεια με το Eastern_Europe καντε επικολληση τους φακελους content και gfx στο φακελο igo μετα μπορειται να επιλέξεται στις ρυθμίσεις χρωματα και θεματα ημερα stegra-Day και νυχτα stegra-Night για δουλεψει το νυχτερινο scheme χραζεται να παμε στις ρυθμισεις - τρισδιαστατη συλογη οχχηματων - αυτοκινιτο και να επιλεγουμαι ενα αυτοκινιτο ή οτιδιποτε εκτος απο <προεπιλογη> Edited September 12, 2011 by STEGRA1000 Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) Ωραίο το sheme σου :cool: Ο oυρανός αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ώρα της ημέρας :up: Edited September 11, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 το δικο μου scheme για igo my way ειναι εδω http://www.multiupload.com/YFGEJ9STCR εχει 6 διαφορετικες εικονες για ουρανο και συνδιαζεται τελεια με το Eastern_Europe καντε επικολληση τους φακελους content και gfx στο φακελο igo μετα μπορειται να επιλέξεται στις ρυθμίσεις χρωματα και θεματα ημερα stegra-Day και νυχτα stegra-Night καλησπέρα και σε ευχαριστούμε !επειδή το κατεχεις το θέμα μήπως θα μπορούσες να διορθώσεις ότι χρειάζεται στο scheme του Οδυσσέα για να δουλέψει στο igo για android?ευχαριστούμε και πάλι! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) Ωραίο το sheme σου :cool: Ο oυρανός αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ώρα της ημέρας :up: Όντως πολύ καλή δουλειά! :cool: Παρατηρώ τώρα πως όταν επιλέξω τα χρώματα της νύχτας ,η εφαρμογή κλείνει . Edited September 11, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 για καλυτερη οπτικη γωνια προσθεσται στο sys.txt [map] 3d_max-tiltlevel=9000 3d_max_zoomlevel=600 [smartzoom1] defaultangle=82 [smartzoom11] defaultangle=83 Επιλεξται κοντινη καμερα. Το set smartzoom presets δεν χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενο. Συνδηαστε το με το scheme STEGRA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 για καλυτερη οπτικη γωνια προσθεσται στο sys.txt [map] 3d_max-tiltlevel=9000 3d_max_zoomlevel=600 [smartzoom1] defaultangle=82 [smartzoom11] defaultangle=83 Επιλεξται κοντινη καμερα. Το set smartzoom presets δεν χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενο. Συνδηαστε το με το scheme STEGRA. Μήπως έχεις καμιά ιδέα γιατί το πρόγραμμα κλείνει σε μένα μετά την επιλογή των χρωμάτων της νύχτας; Χρησιμοποιώ την luboz thin 1.0 με skin tiger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 το νυχτερινό σκιν κρασάρει και σε μένα με την luboz thin 1.5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 δημιουργει κανονικο speedcam.spdb και SpeedcamUpdates.spud είναι 0 bytes οι καμερες φαινονται κανονικα χρισιμοποιω 179971 thin-v1.2 του Luboz και data.gro 330 400x240 του mariupol και branding.gro mariupol 7-9-11 . στην αρχη χρισιμοποιησα sys.txt του Luboz και ειδα καμερες ενω ειχα μονο αρχειο speedcams.txt για primo . με το sys.txt του mariupol εχω ηχους ultra και digital γραμματοσειρα Φίλε σε παρακαλώ κάνε μια δοκιμή. Αφάιρεσε προσωρινά απο το φάκελο content/speedcam τα αρχεία speedcam.spdb και SpeedcamUpdates.spud και άφησε μόνο το speedcams.txt και ξεκίκα το iGO. Θα ξαναδημιουργήσει το αρχείο speedcam.spdb; Τα TTS σε σένα λειτουργούν κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 το νυχτερινό σκιν κρασάρει και σε μένα με την luboz thin 1.5 σε εμενα δουλεβει κανονικα, δοκιμασε να διαγραψεις τη φωτογραφια sky_night.bmp που βρισκεται στοφακελο gfx για να παρει τον νυχτερινο ουρανο απο το data.gro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Το έκανα και αυτό αλλά πάλι κρασάρει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Φίλε σε παρακαλώ κάνε μια δοκιμή. Αφάιρεσε προσωρινά απο το φάκελο content/speedcam τα αρχεία speedcam.spdb και SpeedcamUpdates.spud και άφησε μόνο το speedcams.txt και ξεκίκα το iGO. Θα ξαναδημιουργήσει το αρχείο speedcam.spdb; Τα TTS σε σένα λειτουργούν κανονικά; 1. Το εχω δοκιμασει αυτο το ξαναεκανα και τωρα και ξαναδημιουργήθικε το αρχείο speedcam.spdb 2. δεν προλαβα να δοκιμασω tts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Μήπως η thin 1.2 έκδοση είναι η 139242 γιατί 179971, έχει πρόβλημα στο να διαβάζει speedcams.txt αρχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts