Jump to content

[Off-topic] Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

giothesuper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια στο καινουριο μου λαπτοπ που εχω βαλει πιο πανω και φωτογραφιες δεν μπορω να μπω μεσω ιντερνετ μεσω καλωδιου....ενω συνδεεται κανονικα δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ...δεν φταει η συνδεση καθως σε επιτραπεζιο υπολογιστη με το ιδιο καλωδιο μπαινω...τι φταει?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Mεσω ethernet εννοεις;

Τους τελευταιους drivers τους εχεις περασμενους;

ναι μεσω ethernet...

ναι ολοι οι drivers ειναι περασμενοι με αλλο καλωδιο ειχα μπει σε αλλο σπιτι

Φιλικά Γιώργος

παιδια στο καινουριο μου λαπτοπ που εχω βαλει πιο πανω και φωτογραφιες δεν μπορω να μπω μεσω ιντερνετ μεσω καλωδιου....ενω συνδεεται κανονικα δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ...δεν φταει η συνδεση καθως σε επιτραπεζιο υπολογιστη με το ιδιο καλωδιο μπαινω...τι φταει?

Τείχος προστασίας/firewall έχεις ? Τι antivirus τρέχεις ? ;)

Τείχος προστασίας/firewall έχεις ? Τι antivirus τρέχεις ? ;)

ναι...εχω...τελικα παιδια λυθηκε...αλλαξα με βοηθεια γνωστου μου που σκαμπαζει περισσοτερα απο μενα..κατι στο πρωτοκολο του ιντερνετ...και δουλευει κανονικα

Φιλικά Γιώργος

ναι...εχω...τελικα παιδια λυθηκε...αλλαξα με βοηθεια γνωστου μου που σκαμπαζει περισσοτερα απο μενα..κατι στο πρωτοκολο του ιντερνετ...και δουλευει κανονικα

Αν σου εβαλε καρφωτες IP παντως να το χεις στο νου σου, γιατι αν θες να πας σε αλλο δικτυο να συνδεθεις με καλωδιο, θα εχεις προβλημα και θα πρεπει να το γυρισεις σε αυτοματο ή να "καρφωσεις" τις δικες του.

Αν ειχες καρφωτες και στο αλλαξε σε αυτοματες ολα καλα! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αν σου εβαλε καρφωτες IP παντως να το χεις στο νου σου, γιατι αν θες να πας σε αλλο δικτυο να συνδεθεις με καλωδιο, θα εχεις προβλημα και θα πρεπει να το γυρισεις σε αυτοματο ή να "καρφωσεις" τις δικες του.

Αν ειχες καρφωτες και στο αλλαξε σε αυτοματες ολα καλα! :)

περισσοτερο οταν βγαινω εξω δεν παω σε σπιτια με καλωδιο....μπαινω με ασυρματο:)...το εχω γυρισει σε αυτοματο...ειμαι ενταξει

Φιλικά Γιώργος

Αλλα αλλη η χαρη του καλωδιου.

Ειδικα στο κατεβασμα.. :D

τι θες να πεις???υπαρχει διαφορετικη ταχυτητα σε ασυρματο και καλωδιο???και ας ειναι απο το ιδιο μοντεμ?

Φιλικά Γιώργος

τι θες να πεις???υπαρχει διαφορετικη ταχυτητα σε ασυρματο και καλωδιο???και ας ειναι απο το ιδιο μοντεμ?

Φυσικά. Το ασύρματο σχεδόν πάντα είναι πιο αργό (λόγω παρεμβολών, χαμηλής εμβέλειας κλπ.)

Ακριβως οπως τα λεει το παιδι παραπανω.

Εγω με ασυρματη συνδεση (στο ενα μετρο το λαπτοπ μου) κατεβαζω μεχρι 1500kb/s ενω με ενσυρματη (την ιδια ακριβως στιγμη) πιανω 1900-2000kb/s.

Φυσικά. Το ασύρματο σχεδόν πάντα είναι πιο αργό (λόγω παρεμβολών, χαμηλής εμβέλειας κλπ.)

μπηκα στον πειραματισμο και το δοκιμασα...οντως...ειναι αργο σε σχεση με το καλωδιο...οσο και καλο σημα να εχω...

γιατι δημιουργηθηκε αλλο θεμα?

Φιλικά Γιώργος

Γιατί το πρόβλημα που αντιμετώπισες δεν είναι θέμα του laptop, είναι θέμα των windows. Επίσης πριν ρωτήσεις ή γράψεις κάτι μπορείς να ψάχνεις στο internet. Για πολλά θέματα θα βρεις πολύ εύκολα και γρήγορα την απάντηση. Συγκεκριμένα για τα ασύρματα δίκτυα θα έβλεπες ότι αν και μπορεί να έχουν στις προδιαγραφές τους μεγάλες ταχύτητες (π.χ. το 802.11n έχει 300Mbps), είναι μέγιστες θεωρητικές και στην πράξη είναι πολύ μικρότερες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...