mpekas24 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 μολις την περασα... ναι χαθηκε το ροοτ. το κινητο εγινε αρκετα πιο γρηγορο και πιο smooth.... για την ωρα ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) μολις την περασα... ναι χαθηκε το ροοτ. το κινητο εγινε αρκετα πιο γρηγορο και πιο smooth.... για την ωρα ολα καλα θα μπορεσω να το περασω παλι λογικα...; αν και το ροοτ δεν το εκανα ετσι οπως λεει ο οδηγος (μας) αλλα με ενα ποστ στην πρωτη σελιδα που ανεφερε ενα παλικαρι :/ θα πρεπει παλι ν σβησω ολες τις αχρηστες τις εφαρμογες ε; edit: τονσυνδεσα αλλα δεν βλεπει αλλη ενημερωση για την ωρα.... υπομονη θα κανω δλδ Edited June 2, 2012 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δεν καταφερα να το κανω ροοτ ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δεν καταφερα να το κανω ροοτ ομως... ωχ..με ποιο τροπο δοκιμασες; και εγω με τον οδηγο που εχει εδω δεν καταφερα.. αλλα το εκανα χαρις ενα ποστ στην πρωτη σελιδα του...δοκιμασε με αυτο,νομιζω θα πετυχει..! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παρότι δεν έχω ασχοληθεί με το 4.04 ακόμη, γιατί βαριέμαι να πετάω πάλι bloatware, υπάρχει τρόπος για root, αρκεί να έχετε διάθεση να δουλέψετε flashtool http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683957 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παρότι δεν έχω ασχοληθεί με το 4.04 ακόμη, γιατί βαριέμαι να πετάω πάλι bloatware, υπάρχει τρόπος για root, αρκεί να έχετε διάθεση να δουλέψετε flashtool http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683957 ;) μακαρι ο @ZXR να μπορεσει να το ενσωματωσει στον οδηγο του...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Θα μπορούσε. Ίσως όμως βρεθεί πιο εύκολος τρόπος, σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 ιδρωσα αλλα καταφερα να κανω ροοτ.... λοιπον εχω να κανω δηλωση : μετα το καινουργιο update ειλικρινα ουτε μου κανει αισθηση να αναβαθμιστω σε sony xperia P, οπως σχεδιαζα... το κινητο απλα ΠΕΤΑΕΙ!!! εχω μεινει τουλαχιστον εντυπωσιασμενος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Τόσο μεγάλη διάφορα;! Ανάβεις φωτιές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 ιδρωσα αλλα καταφερα να κανω ροοτ.... λοιπον εχω να κανω δηλωση : μετα το καινουργιο update ειλικρινα ουτε μου κανει αισθηση να αναβαθμιστω σε sony xperia P, οπως σχεδιαζα... το κινητο απλα ΠΕΤΑΕΙ!!! εχω μεινει τουλαχιστον εντυπωσιασμενος!!! για πες μας και εμας πως εκανες root στην 4.0.4? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1686924 ακολουθησα τις οδηγιες απο αυτο το αλανι.... απο ολους τους αλλους δεν δουλεψε τιποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1686924 ακολουθησα τις οδηγιες απο αυτο το αλανι.... απο ολους τους αλλους δεν δουλεψε τιποτε... δεν μου εξηγεις λιγο τα βηματα γιατι δεν σκαμπαζω τιποτα...; το φλαστοολ τι ειναι; που το βρισκω? βεβαια εμενα ακομα δεν μου εχει δει ενημερωση το pccompanion,ισως επειδη ειναι απο γερμανια; :/ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Και εγω manually εκανα το update.δεν υπαρχει λογος να περιμενεις.... Πρεπει να κατεβασεις το flashtool, την επισημη rom, Αφου τα βαλεις αυτα, βαζεις τον 4.3 κερνελ , κανεις ροοτ, και μετα ξαναβαζεις τον4.4 κερνελ... Αυτα εν ολιγης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Και εγω manually εκανα το update.δεν υπαρχει λογος να περιμενεις.... Πρεπει να κατεβασεις το flashtool, την επισημη rom, Αφου τα βαλεις αυτα, βαζεις τον 4.3 κερνελ , κανεις ροοτ, και μετα ξαναβαζεις τον4.4 κερνελ... Αυτα εν ολιγης manually δηλαδη...; πω τι ασχετος που ειμαι....! και να φανταστεις ενα Χ8 που ειχα το ειχα αναστεναξει... αν θελεις τ πρωι που θα εισαι και ξεκουραστος γραψε μινι οδηγιες για την αναβαθμιση και το ροοτ μπας και ξεστραβωθουμε και εμεις...!! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αδερφε μπες σε αυτο το xda και χαζοδιαβασε... Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 http://talk.sonymobile.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-168639-10151/337-600/screenshot_2012-03-12_2118.png http://talk.sonymobile.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-168639-10153/337-600/screenshot_2012-03-12_2118_2.png http://talk.sonymobile.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-168639-10156/337-600/screenshot_2012-03-12_2119.png http://talk.sonymobile.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-168639-10157/337-600/screenshot_2012-03-12_2122.png Ποιος ξερει ποιο ειναι το ονομα αυτου του νεου alarm που εχει το Xperia S (και που θελω να περασω στο Arc S); Tρεχω GB,oxi ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ιδρωσα αλλα καταφερα να κανω ροοτ.... λοιπον εχω να κανω δηλωση : μετα το καινουργιο update ειλικρινα ουτε μου κανει αισθηση να αναβαθμιστω σε sony xperia P, οπως σχεδιαζα... το κινητο απλα ΠΕΤΑΕΙ!!! εχω μεινει τουλαχιστον εντυπωσιασμενος!!! To xperia P Εχει 1GB Ram πως το συγκρινεις με το δικο μας ARC S που εχει 512?οπως επισης και διπυρηνο οποτε αστοχη η συγκριση σου.. Φαντασου να βαλεις custom rom και κανενα kernel με overclock τον επεξεργαστη ποσο θα πεταει το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ξαναδιαβασε τι εγραψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση..; για οσουν εχουν αναβαθμιστει σε 4.0.3 οταν παω στις ρυθμισεις και παταω μπαταρια μου βγαζει στην αρχη πχ 4ω 40 λεπτα κτλ.. αυτο τι σημαινει ακριβως..; οτι απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτηση ποση ωρα κραταει η μπαταρια..; η ποση ωρα ειναι η συγκεκριμενη μπαταρια απο τοτε που ανοιξε πρωτη φορα το κινητο... :S Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση..; για οσουν εχουν αναβαθμιστει σε 4.0.3 οταν παω στις ρυθμισεις και παταω μπαταρια μου βγαζει στην αρχη πχ 4ω 40 λεπτα κτλ.. αυτο τι σημαινει ακριβως..; οτι απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτηση ποση ωρα κραταει η μπαταρια..; η ποση ωρα ειναι η συγκεκριμενη μπαταρια απο τοτε που ανοιξε πρωτη φορα το κινητο... :S Αν το έβγαλες από το φορτιστή και του έκανες επανεκκίνηση, μηδενίζει και μετράει από την αρχή πόσες ώρες είναι ανοικτό μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Αν το έβγαλες από το φορτιστή και του έκανες επανεκκίνηση, μηδενίζει και μετράει από την αρχή πόσες ώρες είναι ανοικτό μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση.. δηλαδη η ωρα που μου δινει ειναι απο την τελευταια φορα που εκανε επανακκινηση...; απο την στιγμη που εγινε 100% και αρχισε να μετραει το χρονομετρο..; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 δηλαδη η ωρα που μου δινει ειναι απο την τελευταια φορα που εκανε επανακκινηση...; απο την στιγμη που εγινε 100% και αρχισε να μετραει το χρονομετρο..; Αν κατάλαβα για ποιο χρόνο λες (αυτόν με το σχεδιάγραμμα μαζί), από τη στιγμή που έκανες επανεκκίνηση. Αν είχε αδειάσει και το είχες φορτίσει στο 100% και δεν έκανες επανεκκίνηση, το χρονόμετρο δε θα ξεκίναγε από την αρχή αλλά θα συνέχιζε κανονικά. Στην επανεκκίνηση μηδενίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Αν κατάλαβα για ποιο χρόνο λες (αυτόν με το σχεδιάγραμμα μαζί), από τη στιγμή που έκανες επανεκκίνηση. Αν είχε αδειάσει και το είχες φορτίσει στο 100% και δεν έκανες επανεκκίνηση, το χρονόμετρο δε θα ξεκίναγε από την αρχή αλλά θα συνέχιζε κανονικά. Στην επανεκκίνηση μηδενίζει.. μαλιστα τωρα το επιασα...! ευχαριστω...! αντε να δουμε και την 4.0.4 συντομα...; :P Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Οκ. Τελικά το πήρα απόφαση. Μόλις τελείωσα τη διαδικασία. Σε ένα τεταρτάκι φόρεσα και rootαρισα την 4.04, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Επιβεβαιώνω οτι αξίζει τον κόπο. Υπάρχει διαφορά στη συσκευή. Ακολουθείστε τις οδηγίες στο link, που έδωσα μερικά posts πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Οκ. Τελικά το πήρα απόφαση. Μόλις τελείωσα τη διαδικασία. Σε ένα τεταρτάκι φόρεσα και rootαρισα την 4.04, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Επιβεβαιώνω οτι αξίζει τον κόπο. Υπάρχει διαφορά στη συσκευή. Ακολουθείστε τις οδηγίες στο link, που έδωσα μερικά posts πριν. Μιας και πηγες σε ics δοκιμασε [ROM]{ICS:4.0.4}MooDeD ICS 80.8[HD-ROM][FxF-Gaming][beats|SRS]2SDX[xSupreme 9.2] αξιζει οπως και η hyprid πες μας αντυπωσεις απο την μπαταρια οταν περασουν μερικες μερες.Προς το παρον δεν εχω βρει καλυτερο απο τον παρακατω συνδιασμο πιστως σε Gb με [ROM] TEAM Stock @Xperia 2011 Stock kernel με init.d scripts on εν αναμονη του ArcKnight Kernel V6 SuperCharger Update 9 RC8.2 με την επιλογη 17 για booletproof [MOD][ALL ROMS][TweakZV6] Init.d best tweaks[Flashable] unlock bootloader Η θικουλα που μου ηρθε πριν λιγες μερες απο κινα στα 6,99 δολλαρια χωρις εξοδα αποστολης http://www.ebay.com/itm/330726808241?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 root φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts