Jump to content

Sony Ericsson Xperia Arc S

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση σχετικα με την μπαταρια.Εδω και εναν μηνα πηρα το Ζ.Στο αρκ ς εβαλα την ελληνικη την καρτα μου για να μιλαω με τα παιδια στην ελλαδα!Οταν αγορασα το Ζ περασα ξανα το λογισμικο στο αρκ.Δηλαδη εστεισα το κινητο απο την αρχη.Μεσα εχω απο εφαρμογες whatsapp,viber,mobile kai livescore.Την μερα ζητημα μια ωρα να ασχολει8ω με το κινητο.Εδω και λιγες μερες τελειωνει η μπαταρια μεσα σε 4-5 χωρις καν να ανοιξω την ο8ονη να δω τι ωρα ειναι.Παμε για αλλαγη μπαταριας?Αλλη λυση δεν υπαρχει?Γιατι δεν νομιζω εφαρμογη να μου τρωει την μπαταρια σε 4-5 ωρες

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δες αμα τρεχει καποια εφαρμογη στο παρασκηνιο. Βεβαια και να τρεχει δεν δικαιολογειται αυτο το πραγμα ειδικα μετα απο καθαρη εγκατασταση..

Τι σου δειχνει οτι εχει καταναλωσει την μπαταρια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερωτηση σχετικα με την μπαταρια.Εδω και εναν μηνα πηρα το Ζ.Στο αρκ ς εβαλα την ελληνικη την καρτα μου για να μιλαω με τα παιδια στην ελλαδα!Οταν αγορασα το Ζ περασα ξανα το λογισμικο στο αρκ.Δηλαδη εστεισα το κινητο απο την αρχη.Μεσα εχω απο εφαρμογες whatsapp,viber,mobile kai livescore.Την μερα ζητημα μια ωρα να ασχολει8ω με το κινητο.Εδω και λιγες μερες τελειωνει η μπαταρια μεσα σε 4-5 χωρις καν να ανοιξω την ο8ονη να δω τι ωρα ειναι.Παμε για αλλαγη μπαταριας?Αλλη λυση δεν υπαρχει?Γιατι δεν νομιζω εφαρμογη να μου τρωει την μπαταρια σε 4-5 ωρες

απο οσο θυμαμαι δεν ειχε και την καλυτερη μπαταρια μου, στην κοπελα μου που της το ειχα χαρισει εβγαζει μεχρι το μεσημερι με λιγο λιωσιμο και με την ultimate HD πανω που ειχε κουρεψει αρκετα..

αλλα το να μη σου βγαζει 2 μερες με τετοια χρηση το θεωρω περιεργο.

για μενα, ολες οι μπαταριες, αν δεν εχουν ελαττωμα, βγαζουν 2 χρονακια ανετα.

Επομενως, μηπως να εμπαινες στον κοπο να κανεις ξανα ενα clean install, επαναφορα, sus, επαναφορα δηλαδη και εγκατασταση μια μια τις εφαρμογες ωστε να σιγουρευτεις για τη μπαταρια?

Ειναι σπασιμο νευρων, αλλα να πεταξεις και 30 ευρω δε λεει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φιλε νικο και κωνσταντινε...

Δεν μου βγαζει τιποτα παραξενο στην καταναλωση μπαταριας.Νορμαλ πλαισια που δεν δικαιολογουν την κατασταση αυτη.Σιγα τωρα μην μπω στον κοπο να δω ποια εφαρμογη και αν φυσικα ειναι εφαρμογη που γινεται ολο αυτο...Σε δυο μηνες κλεινω δυο χρονια με το κινητο.Μαλλον η μπαταρια μας αποχαιρεταει...

Αν το φορτιζεις καθημερινα επι δυο χρονια τοτε αντιο η μπαταριουλα φιλαρακι..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα και με μετρια χρηση δεν βγαζει μερα το κινητο οταν το ειχα.Απο τις αρχες κιολας.Δεν ειχε και την καλυτερη μπαταρια.Αλλα ενταξει ξερω οτι η αποδοση μπαταριας εχει πεσει τοσο καιρο αλλα οχι και χωρις να το δουλευω σε 4-5 ωρες να κλεινει απο μπαταρια.Αυτο παει πολυ οσο και να μας χαιρετησε η μπαταρια.Τελος παντων σας ευχαριστω

Φιλε νικο και κωνσταντινε...

Δεν μου βγαζει τιποτα παραξενο στην καταναλωση μπαταριας.Νορμαλ πλαισια που δεν δικαιολογουν την κατασταση αυτη.Σιγα τωρα μην μπω στον κοπο να δω ποια εφαρμογη και αν φυσικα ειναι εφαρμογη που γινεται ολο αυτο...Σε δυο μηνες κλεινω δυο χρονια με το κινητο.Μαλλον η μπαταρια μας αποχαιρεταει...

τοτε μηπως ειχε θεμα απο την αρχη?εμενα μου εβγαζε τη μερα με κανονικη χρηση..και πλεον το κινητο ειναι 2 ετων με φορτισεις ο,τι ναναι λογω γυναικειου χεριου....και παλι τη μερα τη βγαζει με το ζορι..αλλα το λιωνει η αλλη.

οποτε πριν παρεις νεα μηπως νακανες αλλη μια προσπαθεια?αλλιως 30 ευρω ειναι χοντρικα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Α όχι δεν θα πάρω μπαταρία. Το Σάββατο θα κάνω μια σύνδεση και μου δίνουν δώρο συσκευή δωρεάν (S3) η με επιπλέον 5-15€ άλλη συσκευή.. Οπότε με λίγα λόγιο το ομορφότερο κινητό ( πιστεύω για πολλούς) θα μπει στο ράφι δίπλα στα άλλα

Α όχι δεν θα πάρω μπαταρία. Το Σάββατο θα κάνω μια σύνδεση και μου δίνουν δώρο συσκευή δωρεάν (S3) η με επιπλέον 5-15€ άλλη συσκευή.. Οπότε με λίγα λόγιο το ομορφότερο κινητό ( πιστεύω για πολλούς) θα μπει στο ράφι δίπλα στα άλλα

Οκ τότε.. Ισχύει, για μένα από τα πιο ωραία που είχα ποτέ! Το χάρισα στην κοπέλα μου, πρώην τώρα, και σκέφτομαι μήπως το ξανά αγοράσω.. Τόσο μου άρεσε. Το είχα μαύρο και νομίζω λευκό ήταν ακόμα πιο όμορφο.

Αν ήταν γρήγορο ίσως να το κρατούσα, αλλά τα 512 ram μου είχαν σπάσει τα νεύρα!

Οκ τότε.. Ισχύει, για μένα από τα πιο ωραία που είχα ποτέ! Το χάρισα στην κοπέλα μου, πρώην τώρα, και σκέφτομαι μήπως το ξανά αγοράσω.. Τόσο μου άρεσε. Το είχα μαύρο και νομίζω λευκό ήταν ακόμα πιο όμορφο.

Αν ήταν γρήγορο ίσως να το κρατούσα, αλλά τα 512 ram μου είχαν σπάσει τα νεύρα!

Μην το συζηταμε! Ισως το πιο ομορφο (μετα το Ζ :lol: )

Νικο, επρεπε να της το παρεις πισω οταν χωρισες!!

Θα συμφωνει και ο zxr! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι οντως τα 512ραμ με την 4.0 στο κινητο ηταν 8ανατος.Ακομα και να μην το ελιωνες στην χρηση

Μην το συζηταμε! Ισως το πιο ομορφο (μετα το Ζ :lol: )

Νικο, επρεπε να της το παρεις πισω οταν χωρισες!!

Θα συμφωνει και ο zxr! :p

χαχαχαχ, ασε και της ειχα τρομερη αδυναμια, οποτε της το αφησα.. εν τω μεταξυ το βλεπω 150 ευρω σε κατι αγγελιες, και 200 παιρνει η αδερφη μου το iphone 5 στο abu dhabi καινουριο.. ετσι μουρχεται να της πω να μου στειλει ενα να της το δωσω και να παρω πισω το arc S..αν και θα το ηθελα σε λευκο πλεον. (αν κανεις σας δεν το θελει εδω ειμαι!)

Της ειχα βαλει το καινουριο τοτε xperia P, το Ν8 και το αρκ, να διαλεξει..και πηρε το αρκ (εγω ηθελα το Ρ γιατι το ειχα βαρεθει που κολαγε το αλλο)

οντως το Ζ το συναγωνιζεται, αλλα η καμπυλη αυτη, σε ιδανικο μεγεθος οθονης και σχεδιου,με τα πανεμορφα κουμπια κτλ δεν παιζονται, ηταν προσεγμενο μεχρι αηδιας! οχι τοσο ποιοτικο στα πλαστικα αλλα ουτε κακο, και γκομενοπαγιδα με τοση ομορφια!

Χαχαχ τα ειπες ολα! Θα μπορουσαμε να το συνεχισουμε λιγο αλλα θα μας βαλει χερι ο Γιωργος με τα οφφτοπικ..

Παρολα αυτα συμφωνουμε οτι ακομα και τωρα δυσκολα βρισκεις ομορφοτερη συσκευη (ειδικα σε λευκο!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο Γιώργος είναι στη Γαλλία και δεν μπορεί να σας παρακολουθεί! Χαίρομαι όμως γιατί πλέον έχετε γίνει αυτό-moderated! Επιστροφή στο θεμα μας λοιπόν.

Υ.Γ: Ποτέ δεν παίρνεις πισω δώρο που έχεις κάνει ακόμα και σε πρώην. Ειδικά αν είναι κινητό. Έτσι σε κουβαλάει συνεχώς μαζί της. Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αυτή όμως σίγουρα! ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ο Γιώργος είναι στη Γαλλία και δεν μπορεί να σας παρακολουθεί! Χαίρομαι όμως γιατί πλέον έχετε γίνει αυτό-moderated! Επιστροφή στο θεμα μας λοιπόν.

Υ.Γ: Ποτέ δεν παίρνεις πισω δώρο που έχεις κάνει ακόμα και σε πρώην. Ειδικά αν είναι κινητό. Έτσι σε κουβαλάει συνεχώς μαζί της. Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αυτή όμως σίγουρα! ;)

Χαχα, έτσι είναι αλλά με ένα 5αρι αντάλλαγμα Ποια γυναίκα ( όπου γυναίκα= θύμα του marketing και της Γενικής ασχετοσύνης) θα έλεγε όχι??

Έτσι και αλλιώς δεν θα το έκανα βέβαια.. Εκτός αν ήταν νυν.

Το arc S πάντως κάποια στιγμή θα το ξανά πάρω!

Ακομα κλαιω το x10mini pro, το πιο αγαπημενο μου κινητο....

Πφφφ... Καλα να περασεις zxr και επιστρεφουμε στο θεμα μας! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

Σήμερα πήγα να περάσω την ultimate hd, σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα εδώ .

Αφού εγκατέστησα όμως τη ρομ και πήγα να ξεκινήσω το τηλέφωνο, αυτό κολλάει στο λογότυπο της sony... βοήθεια; :(

Καλησπέρα!

Αφού εγκατέστησα όμως τη ρομ και πήγα να ξεκινήσω το τηλέφωνο, αυτό κολλάει στο λογότυπο της sony... βοήθεια; :(

το ειχα παθει και εγω το ιδιο και ειχα βρει στο utube λυση, που τελικα ηταν ευκολη. νομιζω με flash tool το εσωσα..το ανοιγα μεχρι να το διαβασει το flashtool και μολις το ειδε περασα την ρομ του και εφτιαξε, μετα ξανα εβαλα την ultimate HD και ολα καλα..εγω το ειχα παθει οταν πηγα να την κανω update..θα το ψαξω να σιγουρευτω οτι με flashtool το ειχα διορθωσει

Καλησπέρα!

Προσπάθησε με το flashtool και αν δεν μπορέσεις η σίγουρη λύση λέγεται SEUS. Θα σου επαναφέρει την μαμά ρομ και μετά ξαναπερνάς την ultimate.

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Για jb ποια εκδοση ρομ ειναι η καλυτερη κατα την γνωμη σας?

Cyanogenmod. Απλά πετάει. Έχει βγει και η 4.3 η οποία δε με ενθουσίασε αλλά με την 4.2.2 είμαι υπερευχαριστημένος.

:D :D

I will NOT fix your pc!

Βασικα με χαλαει το ui της καμερας στην jb γιατι δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια ακουμπωντας μια φορα πανω στην οθονη. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο?

Βασικα με χαλαει το ui της καμερας στην jb γιατι δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια ακουμπωντας μια φορα πανω στην οθονη. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο?

Η εφαρμογή κάμερας στην cyanogenmod έχει κουμπί πάνω στην οθόνη.

Δε ξέρω αν σε καλύπτει αυτό αλλά είναι πολύ βολικό.

I will NOT fix your pc!

Δεν με βολευει, εγω θελω οταν παταω σε οποιαδηποτε σημειο πανω στην οθονη να βγαζει φωτογραφια.

Η πιο σταθερη rom... Δοκιμασμένη σε δυνατες εφαρμογές, σταθερότατη... Απο μέγεθος πολύ καλά και απο αποδοση μπαταρίας οπως οι περισσότερες rom.... Ειναι η beanstalk 4.3.1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2431799

Καλό μήνα σε όλους..... :)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Arc S