vassar Δημοσιεύτηκε August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2011 Το meteo.gr και σε εφαρμογή για android https://market.android.com/details?id=com.MeteoGr&feature=search_result Meteo.gr Το γνωστό και αξιόπιστο meteo.gr τώρα και στο Android! Τι περιλαμβάνει η εφαρμογή: * Πρόγνωση καιρού (για 6 ημέρες) * Webcams για παρατήρηση σε πραγματικό χρόνο * Παρατήρηση Καιρού (ο καιρός τώρα) * My Meteo (οι αγαπημένες μου περιοχές) * Πρόγνωση κατά Περιοχή * Χειμερινούς Προορισμούς * Χιονοδρομικά Κέντρα * Προγνώσεις Θαλασσών * Οδικό Δίκτυο * Καθημερινές ενημερώσεις για τον καιρό (επιλογή "Νέα") Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει ζουμ πάνω στο χάρτη ή να αναζητήσει κάποια περιοχή από αλφαβητική λίστα (εφόσον δεν γνωρίζει που βρίσκεται η περιοχή στο χάρτη). Επιπλέον, οι επιλογές του μενού της βασικής μπάρας προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Για παράδειγμα, κάποιος που ασχολείται με χειμερινά σπορ μπορεί να έχει στη βασική μπάρα τα «Χιονοδρομικά Κέντρα», ενώ ένας επαγγελματίας αυτοκινητιστής το «Οδικό Δίκτυο», κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 ξέρεις αν διαθέτει και widget; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 ξέρεις αν διαθέτει και widget; Όχι,δεν έχει widget. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 επιτέλους, το χρειαζόμασταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 παιδια αν κατεβασω την εφαρμογη μετεο, χρεωνομαι μονο οταν την κατεβασω για να εγκατασταθει στο κινητο μου η και μετα καθε φορα που θα ζηταω ενημερωση καιρου? Επισης οταν παιζω καποιο παιχνιδι που εχω κατεβασει απο το αντροιντ, χρεωνομαι στο ιντερνετ κατα τη διαρκεια που το παιζω στο κινητο η μονο μια φορα δηλαδη οταν το κατεβασω? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Όχι,δεν έχει widget. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk θα ήθελα ένα widget, 'αν είναι εφικτό:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 παιδια αν κατεβασω την εφαρμογη μετεο, χρεωνομαι μονο οταν την κατεβασω για να εγκατασταθει στο κινητο μου η και μετα καθε φορα που θα ζηταω ενημερωση καιρου? Επισης οταν παιζω καποιο παιχνιδι που εχω κατεβασει απο το αντροιντ, χρεωνομαι στο ιντερνετ κατα τη διαρκεια που το παιζω στο κινητο η μονο μια φορα δηλαδη οταν το κατεβασω? Ευχαριστω. Μια φορά χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Υπήρχε πρόσβαση εδώ και πολύ καιρό σε αυτό μέσω του δωρεάν app Greece News που έχει πολλά χρήσιμα ειδησεογραφικά site. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Χρειάζεται επιλογή για zoom in/out με multitouch ώστε να εξαφανιστούν τα σχετικά πλήκτρα που κρύβουν την Κρήτη. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εψαχνα καιρο για κατι τετοιο :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Σε ICS δεν δουλευει και εχω ψιλοξενερωσει. Το ειχα συμπαθησει ειναι η αληθεια :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μακαρι να μπει συντομα και widget! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts