PETRAKEM10 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Επίσης τώρα τελευταία που είχα για δύο μήνες το Sygic GPS navigation νομίζω ότι καλύτερο δεν υπήρξε σε λειτουργικότητα και σε αποτύπωση χαρτών ειδικά στο επαρχιακό δίκτυο, αλλά αυτά στο Android. Nομίζω υπάρχει και στο Bada πληρωτέο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 @ipred: Χρησιμοποίεισαι τον κωδικό για το ίντερνετ και θα δεις διαφορά εμπειρίας σερφαρίσματος... Εγώ έβαλα του Nexus... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 @ipred: Χρησιμοποίεισαι τον κωδικό για το ίντερνετ και θα δεις διαφορά εμπειρίας σερφαρίσματος... Εγώ έβαλα του Nexus... ;) και εγω τον εβαλα και παει μια χαρα . βεβαια δεν αφορα ολες τις σελιδες αλλά οσες αφορα παει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 και εγω το εκανα πολυ καλη εμπειρια! thanks ipred (κανενα θεματακι θα μας ετοιμασεις)? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Kάτσε λίγο,πριν καμιά 10αριά μέρες έκανα αυτό με τους ασημένιους κύκλους:p Δεν μου έχει έρθει καμία άλλη έμπνευση:p Πάντως στο xda-devellopers έχει πολλές συλλογές εικονιδίων για να φτιάχνετε θέματα.Το μόνο κακό είναι ότι σε αρκετές λείπουν εικονίδια (γι' αυτό και ό,τι λείπει ή ότι δεν μου αρέσει το φτιάχνω στο photoshop ).Επίσης στο mysamsungwave.com έχει πολλά έτοιμα θέματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 kalhmera. μεσα απο το ΚΙΕΣ κατεβαστε 2 πολυ καλα θεματακια για το wave3 .: 1) S-touchwiz (κανει το wave να ειναι σχεδον ιδιο νε το galaxy 3 ) , 2) Muki . και τα 2 υποστιριζουν Ελληνικα μολις τα βαλετε οπότε δοκιμαστε τα και ελπιζω να σας αρεσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKEM10 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλημέρα tolis29 μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης; Αν ναι ποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Καλημέρα tolis29 μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης; Αν ναι ποιο; Πρόγραμμα πλοήγησης από το Samsung Apps δεν υπάρχει, μόνο αυτό του κινητού που λέει περιήγηση. Εγώ την άδεια για όλη την Ευρώπη την αγόρασα με 50 ευρώ μέσα από την εφαρμογή του κινητού "Περιήγηση". Μπορείς να αγοράσεις με πιστωτική, χρωστική ή prepaid, που αναγράφει VISA. Και οι χάρτες είναι της Tom Tom που είναι πάρα πολύ καλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Μπορούσες να αγοράσεις τους χάρτες μόνο για Ελλάδα και αν ναι πόσο λιγότερο θα σου στοίχιζε?:) Η περιήγηση είναι με φωνητικές οδηγίες?:) Μια εβδομάδα τώρα με το Wave III μου και πραγματικά δεν έχω λόγια ! Αν η αγορά του Wave I ήταν έξυπνη τότε αυτή είναι ιδιοφυής!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Μπορούσες να αγοράσεις τους χάρτες μόνο για Ελλάδα και αν ναι πόσο λιγότερο θα σου στοίχιζε?:) Η περιήγηση είναι με φωνητικές οδηγίες?:) Μια εβδομάδα τώρα με το Wave III μου και πραγματικά δεν έχω λόγια ! Αν η αγορά του Wave I ήταν έξυπνη τότε αυτή είναι ιδιοφυής!:yahoo: Οι χάρτες είναι δωρεάν, μόνο άδεια περιήγησης αγοράζεις, και έχει και καθοδήγηση με ελληνικά εννοείται, και σε ανδρική φωνή και σε γυναικεία. Η άδεια για Ελλάδα έχει 24 ευρώ. Το μόνο μείον είναι ότι άμα θες και κάμερες ταχύτητας χρεώνεται εξτρά, κάπου 10 ευρώ για όλη την Ευρώπη, λιγότερο μόνο για Ελλάδα και ισχύει για ένα χρόνο δυστυχώς. Μετά άμα θες ξαναγοράζεις. Προσωπικά δεν μου χρειάζεται γιατί δεν οδηγώ σαν τρελός στο δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Ok σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Ίσως στο μέλλον προχωρήσω στην αγορά της άδειας για Ελλάδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το app του Facebook? Εμένα μερικές φορές κολλάει και κάνει restart το κινητό. Και επίσης το msn έχει σταματήσει πια να δουλεύει και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το app του Facebook? Εμένα μερικές φορές κολλάει και κάνει restart το κινητό. Και επίσης το msn έχει σταματήσει πια να δουλεύει και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. msn δεν ξερω στο facebook το αντιμετωπιζω και εγω....εχουμε κανενα οδηγο για "νομιμα" πραγματα στο wave 3? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το Social Hub? Εμένα δεν μπαίνει στο Facebook και γράφει αποτυχία σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει οπότε μπήκα μέσω browser στο facebook mobile και δημιούργησα συντόμευση σε μία από τις αρχικές οθόνες ώστε να έχω απευθείας πρόσβαση.:) Επίσης υπάρχει και η εφαρμογή Facebook στο Samsung apps.Tη δοκίμασες?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει οπότε μπήκα μέσω browser στο facebook mobile και δημιούργησα συντόμευση σε μία από τις αρχικές οθόνες ώστε να έχω απευθείας πρόσβαση.:) Επίσης υπάρχει και η εφαρμογή Facebook στο Samsung apps.Tη δοκίμασες?:) Τελικά το βρήκα. Φταίει το user agent. Μόλις έβαλα το παλιό όλα οκ... Με βολεύει περισσότερο το social hub γιατί βλέπω και τα mail και άλλες συζητήσεις. Το app του Facebook καλό μεν, αλλά κολλάει πολύ. Πρέπει να είναι κακογραμμένο δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Bρήκα τρόπο να αλλάζω τα εικονίδια των σελιδοδεικτών που βάζουμε στην αρχική οθόνη :) Βήματα : 1) Κατεβάζετε και κάνετε εγκατάσταση του προγράμματος stune 2) Eνεργοποιείτε το bluetooth του κινητού και ανοίγετε στον υπολογιστή σας το stune. 3) Στην αρχική σελίδα του stune διαλέγετε το κινητό σας και πατάτε auto connect. 4) Μετά επιλέγετε την καρτέλα "Βrowser" στο stune και πάτε κάτω κάτω που λέει USER 5) Πατάτε το USER , μετά το BR και τέλος τα BOOKMARKS. 6) Στη δεξιά στήλη εμφανίζονται οι png εικόνες των bookmarks που έχετε βάλει σε μια από τις αρχικές σας οθόνες. 7) Διαλέγετε μία μία τις εικόνες και τις κάνετε copy στον υπολογιστή σας. 8) Διαλέγετε εικονίδια της επιλογής σας ( καλό είναι να τα κάνετε 68Χ68 pixels) και τους δίνετε της ονομασία που είχαν τα αντίστοιχα αρχικά εικονίδια πχ "Bookmark_Menu_1" για το 1ο εικονίδιο στην οθόνη σας, "Bookmark_Menu_2" για το 2ο κτλ.Μην βάλετε δικιά σας ονομάσια. 9)Αφού πλέον θα έχετε έτοιμα με τις σωστές ονομασίες τα εικονίδια στο pc σας,διαγράφετε μία μία τις εικόνες στη δεξιά στήλη του stune και αφού μείνει κενή σέρνετε τα εικονίδια του pc σας στη θέση τους. 10) Κάνετε restart στο κινητό σας και πλέον βλέπετε τα bookmarks με τα δικά σας εικονίδια.:) Πχ εγώ έφτιαξα 4 εικονίδια για τις σελίδες του skai mobile που έχω έξω και πλέον δεν φαίνονται μάπα αλλά καθαρά και ωραία : http://img35.imageshack.us/img35/7278/bookmarkslh.jpg Edited June 30, 2012 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τελικά το βρήκα. Φταίει το user agent. Μόλις έβαλα το παλιό όλα οκ... Με βολεύει περισσότερο το social hub γιατί βλέπω και τα mail και άλλες συζητήσεις. Το app του Facebook καλό μεν, αλλά κολλάει πολύ. Πρέπει να είναι κακογραμμένο δεν εξηγείται αλλιώς. Aν και δεν έχω facebook, γύρισα κι εγώ στον default αρχικό user agent γιατί εκείνος του Nexus δεν εμφάνιζε σε πλήρη οθόνη τα videos του youtube:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Εμενα μετα απο τοοοσο καιρο μου εκανε επανεκινηση μονο του μια φορα,μπορει τυχαιο.Παντως αυτο το κινητο το εχω ερωτευτει ειναι Φοβερο.ΑΑ και εδωσαν καποια στοιχεια του μπαντα στο s iii τυχαιο? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Όταν πλοηγούσουν στο internet σου έκανε επανεκκίνηση ? Εμένα εκεί μου το έχει κάνει 1 φορά αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί είμαι κι εγώ ερωτευμένος με την ποιότητα και ομορφιά της συσκευής.:) Το bada εμένα μου αρέσει πολύ κι έχοντας δουλέψει λίγο και android δεν βρίσκω κάτι που να με κάνει να νιώθω ότι στερούμαι κάτι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Εμένα παιδιά restart κάνει μόνο με το app του facebook. Σε καμία άλλη εφαρμογή. Τελικά έβαλα user agent του iphone 4s και στο youtube τα βίντεο τα εμφανίζει σε όλη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τελικά έβαλα user agent του iphone 4s και στο youtube τα βίντεο τα εμφανίζει σε όλη την οθόνη. Eγώ το γύρισα στο κλασικό γιατί ούτως ή άλλως τελικά όλα τα αγαπημένα τα αποθηκεύω στη mobile version τους οπότε δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να βάλω το user agent του iphone 4s.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Όταν πλοηγούσουν στο internet σου έκανε επανεκκίνηση ? Εμένα εκεί μου το έχει κάνει 1 φορά αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί είμαι κι εγώ ερωτευμένος με την ποιότητα και ομορφιά της συσκευής.:) Το bada εμένα μου αρέσει πολύ κι έχοντας δουλέψει λίγο και android δεν βρίσκω κάτι που να με κάνει να νιώθω ότι στερούμαι κάτι. :) Οχι στην αναμονη αλλα να πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν ετρεχαν καποιες εφαρμογες πισω.:rolleyes: Ασε καθε μερα που περνα δεν μπορω να το αποχωριστω,το siii φαντασου το εχω για δευτερο.χαχαχαχα:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Το μόνο που με προβληματίζει όσο αφορά το άψογο Wave III είναι ότι πιστεύω πως δεν θα έρθει Ελλάδα ( οπότε δεν θα βγει και ελληνικό firmware) με αποτέλεσμα να περιοριστούμε στους 70 χαρακτήρες στα sms.Δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια αν η έλλειψη αλφαβητάριου gsm που επιτρέπει τους 160 χαρακτήρες είναι bug της ισπανικής έκδοσης ή αν αυτό το αλφαβητάρι αφορά μόνο την Ελληνική γλώσσα.Αν αφορά και τις άλλες γλώσσες τότε ίσως κάποτε λυθεί το θέμα όταν και αν βγει ισπανικό update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Το μόνο που με προβληματίζει όσο αφορά το άψογο Wave III είναι ότι πιστεύω πως δεν θα έρθει Ελλάδα ( οπότε δεν θα βγει και ελληνικό firmware) με αποτέλεσμα να περιοριστούμε στους 70 χαρακτήρες στα sms.Δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια αν η έλλειψη αλφαβητάριου gsm που επιτρέπει τους 160 χαρακτήρες είναι bug της ισπανικής έκδοσης ή αν αυτό το αλφαβητάρι αφορά μόνο την Ελληνική γλώσσα.Αν αφορά και τις άλλες γλώσσες τότε ίσως κάποτε λυθεί το θέμα όταν και αν βγει ισπανικό update. Παντως εγω συμφωνα με τον μετρητη του κινητου εφοσον περασεις τους 70 χαρακτηρες εως τους 180 που δοκιμασα το μετραει σαν ενα μυνημα,πρεπει να βρω ποσα τσεκαρει η εταιρεια κινητης.Και ο παραληπτης ενα παραλαμβανει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts