Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ευχαριστήσω και εγώ από εδώ το συνφορουμίτη deliol για το Link με την ROM

Όλα πλέον καλά με την battery

τουλάχιστον έπαψα να το ανοιγοκλείνω...θα χαλούσε το κουμπί....

Φιλικά Γιώργος

3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έκανα wipe, είχα ήδη ICS ... Την συγκεκριμένη rom , καλό είναι να την βάλεις μόνο πάνω από stock ICS, πάνω από honeycomb δεν έχει δοκιμαστεί!!!!

Εφ'όσον είσαι σε HC, φλάσαρε πρώτα όποια ICS θέλεις και μετά αυτήν από το xda ....

Επιτέλους για 2 ώρες χρήσης στο 24άωρο το cpy spy δείχνει 22 ώρες deep sleep (και όχι το ανάποδο!).....

εγω εχω βαλει αυτη της βαλτικης που εχει δωσει ο τυχερακιας,μπορω να βαλω την δικη σου?

Ναι, μπορείς. Θα τη βάλω στην αρχική σελίδα για να φαίνεται πιο εύκολα. Edited by Tyxerakias
- Alex

εγω εχω βαλει αυτη της βαλτικης που εχει δωσει ο τυχερακιας,μπορω να βαλω την δικη σου?

Μα δεν είναι δικιά μου η rom!

Την λύση την εδωσε άλλη μια φορά το xda και πιο συγκεκριμένα ο javideslomao, εκείνος έφτιαξε την rom:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219964

Εγώ απλά την δοκίμασα και πόσταρα το link...

Μα δεν είναι δικιά μου η rom!

Την λύση την εδωσε άλλη μια φορά το xda και πιο συγκεκριμένα ο javideslomao, εκείνος έφτιαξε την rom:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219964

Εγώ απλά την δοκίμασα και πόσταρα το link...

Ωραίος. Θα κάνω τα mods σε κάποια OXX rom που περιέχει τα ελληνικά csc (και στην ίδια την ελληνική) και θα την ανεβάσω σύντομα. Thanks και πάλι για την ανακάλυψη του Stiffmeister.

- Alex

Ωραίος. Θα κάνω τα mods σε κάποια OXX rom που περιέχει τα ελληνικά csc (και στην ίδια την ελληνική) και θα την ανεβάσω σύντομα. Thanks και πάλι για την ανακάλυψη του Stiffmeister.

Alex υπάρχει η δυαντότητα να περάσεις στην rom και το Mod για τις τηλεφωνικές κλήσεις ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alex υπάρχει η δυαντότητα να περάσεις στην rom και το Mod για τις τηλεφωνικές κλήσεις ?

Δε βλέπω το λόγο να το κάνω αυτό από τη στιγμή που η rom θα είναι αυθεντική, όποιος θέλει μπορεί πανεύκολα να το κάνει (δεν ξέρω αν δουλεύει με την καινούρια rom) με τον οδηγό εδώ αρχίζοντας φυσικά από το (2).

Θα την ανεβάσω αύριο που δε θα πήζω πια στη δουλειά.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Δε βλέπω το λόγο να το κάνω αυτό από τη στιγμή που η rom θα είναι αυθεντική, όποιος θέλει μπορεί πανεύκολα να το κάνει (δεν ξέρω αν δουλεύει με την καινούρια rom) με τον οδηγό εδώ αρχίζοντας φυσικά από το (2).

Θα την ανεβάσω αύριο που δε θα πήζω πια στη δουλειά.

θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης: στην rom που προτεινει ο φιλος deliol,χρειαζεται και σε αυτη η αλλαγη του csc σε EUR?ευχαριστω.

θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης: στην rom που προτεινει ο φιλος deliol,χρειαζεται και σε αυτη η αλλαγη του csc σε EUR?ευχαριστω.

Δε γίνεται σ'αυτή τη rom, γιατί δεν το περιέχει, οπότε και να θες να το κάνεις δε μπορείς.

Η αλλαγή δε "χρειάζεται", απλά την πρότεινα για ευκολία, και με το σκεπτικό ότι οι περισσότεροι προτιμούν το tab τους "ελληνοποιημένο", ειδικά στην περίπτωση που η Samsung δώσει την ίδια rom επίσημα, για λόγους εγγύησης.

- Alex

Ορίστε η OXX rom με την αλλαγή για καλύτερη μπαταρία: http://depositfiles.com/files/opnwpo5xm

Μ'αυτήν μπορείτε να αλλάξετε το csc σε EUR εφόσον το επιθυμείτε.

Τις ευχαριστίες μας φυσικά στον Stiffmeister που το ανακάλυψε, στο XDA forum που το διέδωσε, στον δικό μας deliol που το βρήκε:)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ορίστε η OXX rom με την αλλαγή για καλύτερη μπαταρία: http://depositfiles.com/files/opnwpo5xm

Μ'αυτήν μπορείτε να αλλάξετε το csc σε EUR εφόσον το επιθυμείτε.

Τις ευχαριστίες μας φυσικά στον Stiffmeister που το ανακάλυψε, στο XDA forum που το διέδωσε, και στον δικό μας deliol που το βρήκε :)

Γεια σας παιδιά! (είμαι καινούριος στην παρέα, αν και διαβάζω το φόρουμ καιρό).. 'έβαλα την oxx rom σύμφωνα με τον οδηγό του tyxerakia (παρεμπιπτόντως είσαι φοβερός και σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει :clap: ) όμως αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το wifi, δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω, δεν ανταποκρίνεται. το αντιμετώπισε και κανένας άλλος αυτό το θέμα ή έκανα εγώ κάτι λάθος :cry: ?

Edited by Tyxerakias

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Γεια σας παιδιά! (είμαι καινούριος στην παρέα, αν και διαβάζω το φόρουμ καιρό).. 'έβαλα την oxx rom σύμφωνα με τον οδηγό του tyxerakia (παρεμπιπτόντως είσαι φοβερός και σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει :clap: ) όμως αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το wifi, δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω, δεν ανταποκρίνεται. το αντιμετώπισε και κανένας άλλος αυτό το θέμα ή έκανα εγώ κάτι λάθος :cry: ?

Όχι Κώστα εγώ το έκανα το λάθος, χίλια συγγνώμη. Ξέχασα μια μικρή λεπτομέρεια. Δε μπορώ να το δοκιμάσω βλέπεις γιατί έχω το wifi only...

Το διόρθωσα, μπορείς να το βάλεις τώρα κανονικά :)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Όχι Κώστα εγώ το έκανα το λάθος, χίλια συγγνώμη. Ξέχασα μια μικρή λεπτομέρεια. Δε μπορώ να το δοκιμάσω βλέπεις γιατί έχω το wifi only...

Το διόρθωσα, μπορείς να το βάλεις τώρα κανονικά :)

Κανένα πρόβλημα Χαρά μου! Εγώ σε ευχαριστώ για όλο τον κόπο που μπήκες για να μας δώσεις την λύση! Και για την γρήγορη ανταπόκριση σου!

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Αν φλασαρω την ρομ με διορθωμενο το deep sleep και στη συνεχεια τον Α1 kernel για να κανω overclock θα δημιουργηθει προβλημα?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Αν φλασαρω την ρομ με διορθωμενο το deep sleep και στη συνεχεια τον Α1 kernel για να κανω overclock θα δημιουργηθει προβλημα?

Δεν είμαι σίγουρος. Δε θα έχεις πρόβλημα με τη λειτουργικότητα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει το deep sleep, γιατί ο A1 πειράζει το wifi, που είναι μια από τις αλλαγές που κάνουμε στη διόρθωση. Παρ'ολα αυτά, μπορεί αυτό που κάνει να είναι άσχετο. Δεν ξέρω, δεν έχω δει τι ακριβώς κάνει ο A1.

Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις, αν χάσεις το deep sleep απλά ξαναβάλε τη rom από πάνω και είσαι κομπλέ.

Οι πιθανότητες πάντως είναι με το μέρος σου... :) περιμένουμε νέα!

- Alex

έχω βάλει την διορθωμένη rom του tyxerakia και είναι όλα μια χαρά με το deep sleep! όσο για kernel

έβαλα τον Yoda's ICS Kernel v2.4 θα τον βρεις στους xda (αν θες στειλε pm για να σου δσω το link) και λειτουργούν όλα κανονικά. wifi, mod για κλσεις, deep sleep.. και overclock με το set cpu (μέχρι και στο 1,7). ακολούθησε τον υπάρχοντα οδηγό και στο τέλος βάλε τον kernel. εγώ αυτό έκανα και δουλεύει ρολόι!

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

έχω βάλει την διορθωμένη rom του tyxerakia και είναι όλα μια χαρά με το deep sleep! όσο για kernel

έβαλα τον Yoda's ICS Kernel v2.4 θα τον βρεις στους xda (αν θες στειλε pm για να σου δσω το link) και λειτουργούν όλα κανονικά. wifi, mod για κλσεις, deep sleep.. και overclock με το set cpu (μέχρι και στο 1,7). ακολούθησε τον υπάρχοντα οδηγό και στο τέλος βάλε τον kernel. εγώ αυτό έκανα και δουλεύει ρολόι!

Μία ερώτηση.... τα έχω κάνει και εγώ έτσι, μόνο που όταν βάζω έναν kernel με usb charging και το συν΄δέω στο PC κάνει συνέχεια beep μαζί με τον κεραυνό της μπαταρίας και εάν το σβήσω, ανάβει πάλυ για να μου πει ότι κάνει charging. Επίσης δεν βλέπω πλέον το tablet σαν σκληρό δίσκο στο σύστημα. Σου συμβαίνει και εσένα το ίδιο; Εχώ βάλει και τον A1 και τον Yoda και κάνει ακριβώς το ίδιο.

Μία ερώτηση.... τα έχω κάνει και εγώ έτσι, μόνο που όταν βάζω έναν kernel με usb charging και το συν΄δέω στο PC κάνει συνέχεια beep μαζί με τον κεραυνό της μπαταρίας και εάν το σβήσω, ανάβει πάλυ για να μου πει ότι κάνει charging. Επίσης δεν βλέπω πλέον το tablet σαν σκληρό δίσκο στο σύστημα. Σου συμβαίνει και εσένα το ίδιο; Εχώ βάλει και τον A1 και τον Yoda και κάνει ακριβώς το ίδιο.

έμενα μου βλέπει κανονικά το ταμπλετ ''σαν σκληρό'' για μεταφορά αρχείων κτλ. και δεν μου έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο θόρυβο όσο φορτίζει να σου πω την αλήθεια.. τον Α1 δεν τον έχω δοκιμάσει όποτε δεν ξέρω .. το μόνο που έκανα έξτρα όταν πέρασα τον κερνελ ήταν ένα wipe cache/ davlik πριν κάνω reboot έτσι για κάλο και για κακό.. δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό ή αν έχει σημασία..

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Τελικά το έκανα, αλλά το μόνο που έγινε ήταν να σταματήσει ο ήχος...... ακόμα δε βλέπω την συσκευή σαν δίσκο. Edited by tsitouridis

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δε μου αναγνωρίζει το tablet σαν σκληρό δίσκο. Εναλλακτικά χρησιμοποιώ μέχρι να βρεθεί λύση, για τη μεταφορά αρχείων το AirDroid.

Λογικά αυτό δεν έχει σχέση με τη ρομ, αλλά ο υπολογιστής δεν έχει τους σωστούς drivers. Ξαναπεράστε τους με το kies.
- Alex

καλησπερα..εχω και γω το tablet και θελο να ρωτησω αν γινετε να βαλω φοντο εικονα χωρις περικοπη...διαλεγο μια εικονα για φοντο και μου λεει να κανω περικοπη και αμα κανω βγενει το φοντο με πολλη ζουμ..γινετε να βγενει ολοκληρη?

Παιδια χαιρεται. Επεσε στα χερια μου ενα p7500. Eχει τωρα την επισημη rom της vodafone 4.04. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Δεν αναγνωριζει καμμια καρτα σιμ παρα μια της w

Wind. Δοκιμασα και αλλη wind cosmote vodafone τιποτα. Αν ξερει καποιος κατι καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Motorola XOOM 3G

Δεν έχω πρόβλημα με τη ROM. Αυτή παίζει οκ..... ο νέος kernel το κάνει αυτό. Να σημειώσω εδώ ότι αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται σε υπολογιστή, που με τον stock kernel παίζει χωρίς πρόβλημα.

έμενα μου το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής ( με xp και τους τελευταίους drivers από το kies). μια φορά δεν το αναγνώρισε με την πρώτη και έβγαλα και ξανάβαλα το καλώδιο στο ταμπλετ και το είδε (το ταμπλετ την δεύτερη φορά ειχα ανοιχτή την οθόνη όταν το σύνδεσα, ενώ την πρώτη ήταν κλειστή).

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)