ManolisGti Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Καταρχάς ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, θα ήθελα όμως αν μπορείς να φτιάξεις έναν οδηγό βήμα προς βήμα και για εμάς τους άσχετους με το άθλημα :) Θα ηταν πολυ χρησιμος ενας οδηγος,γιατι με αυτο τον τροπο θα βοηθηθουμε κι εμεις που δεν ξερουμε πολλα!:O Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δώσε πιο πολλά στοιχεία και πως την πέρασες ( μέσω OTA ? ) Για το 7500 μιλάς ή για το 7510? 7500! αλλα αποτι ειδα υπαρχει και για το 7510!μολις την ανεβασαν! Some details about this firmware: This firmware is specially for United Kingdom (Android 4.0.4) Build date 17th Changelist: PDA: P7510XXLPH CSC: P7510XEULPH MODEM: 818980 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 themis636, θα μου ήταν και μένα πολύ χρήσιμος ένας οδηγός βήμα-βήμα γιατί το φοβάμαι λιγάκι. Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 θεμη εχει ελληνικα μενου? Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 θεμη εχει ελληνικα μενου? ναι κανονικα Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 ευχαριστω πολυ φιλε μου. Εντυπωσεις? την περασες μεσω Odin? Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 ευχαριστω πολυ φιλε μου. Εντυπωσεις? την περασες μεσω Odin? μεχρι στιγμης πολυ καλα.νομιζω οτι το λαγκαρισμα της 3.2 εχει εξαφανιστει.ναι μεσω odin την περασα.απλα ακομα δεν βρηκα για root κατι.και ξενερωσα λιγο γιατι περιμενα να μπορεις να κανεις και κλησεις αλλα τζιφος. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μεσω odin χανεις τα data και τα settings? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μεσω odin χανεις τα data και τα settings? δεν εχασα τπτ.αλλα νομιζω χρειαζεται μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.μολις βρω κατι για ροοτ θα το κανω τοτε. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Επιτέλους... θα το βάλω το βράδυ μέσω κιες . Το ρουτ παραμένει ίδιο... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Επιτέλους... θα το βάλω το βράδυ μέσω κιες . Το ρουτ παραμένει ίδιο... μπαινω σε stock recovery και δεν βρισκει την εσωτερικη μνημη.οποτε δεν μπορω μα βρω και το αρχειο zip. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 μπαινω σε stock recovery και δεν βρισκει την εσωτερικη μνημη.οποτε δεν μπορω μα βρω και το αρχειο zip. Μα δεν πρέπει να μπεις από στοκ.. θες cwm. Αν και δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αν θα δουλέψει στο 7500. Εγώ έχω το 7510. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μα δεν πρέπει να μπεις από στοκ.. θες cwm. Αν και δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αν θα δουλέψει στο 7500. Εγώ έχω το 7510. δοκιμασα την διαδικασια απο την 3.2 και δεν........ Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Με την βοηθεια/καθοδηγηση ενος φιλου εβαλα την εκδοση ANDROID 4.0.4 σημερα! Το μηχανημα οχι απλα εγινε πιο γρηγορο,αλλα πετααααααααααει! Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Με την βοηθεια/καθοδηγηση ενος φιλου εβαλα την εκδοση ANDROID 4.0.4 σημερα! Το μηχανημα οχι απλα εγινε πιο γρηγορο,αλλα πετααααααααααει! Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις!:up: Είναι δύσκολη η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μα δεν πρέπει να μπεις από στοκ.. θες cwm. Αν και δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αν θα δουλέψει στο 7500. Εγώ έχω το 7510. Έχω το 7500 και μόλις την πέρασα και εγώ μέσω odin. Τρία λεπτά μου πήρε μόνο. Τώρα κάνω το setup. Μέχρι στιγμής πάει σφαίρα. Νομίζω καλύτερα από πριν. EDIT: Και ναι δυστυχώς δεν κάνει κλήσεις σαν τηλέφωνο. Μόνο μηνύματα, όπως πριν δηλαδή. Κρίμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Είναι δύσκολη η διαδικασία? Τωρα που την εκανα(με εξωτερικη βοηθεια βεβαια) μου φαινεται ευκολη!;) Απλα θελει λιγο χρονο να κατεβασεις το ενα απο τα 2 αρχεια,γιατι το ενα ειναι σχετικα μεγαλο,και μετα ειναι κατα καποιο τροπο απλα τα πραγματα! Παντως παει σφαιρα το εργαλειο τωρα πια!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Έχω το 7500 και μόλις την πέρασα και εγώ μέσω odin. Τρία λεπτά μου πήρε μόνο. Τώρα κάνω το setup. Μέχρι στιγμής πάει σφαίρα. Νομίζω καλύτερα από πριν. EDIT: Και ναι δυστυχώς δεν κάνει κλήσεις σαν τηλέφωνο. Μόνο μηνύματα, όπως πριν δηλαδή. Κρίμα... Για την ακριβεια ουτε 3 λεπτα,2΄48" θελει!;):D Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Έφτιαξα έναν πρόχειρο οδηγό για αναβάθμιση στην 4.0.4 μέσω odin για το μοντέλο 7500. 1. Κατεβάζουμε από εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-P7500&pcode=OXA&os=1&type=3#firmware το αρχείο P7500XXLQ8. 2. Αφού κατεβάσουμε το αρχείο το αποσυμπιέζουμε. 3. Κατεβάζουμε και το odin από εδώ http://www.gadgetoz.com/post/free-download-odin-1-85/ και το ανοίγουμε. Είναι portable δεν γίνεται εγκατάσταση. 4. Κλείνουμε το τάμπλετ και το ανοίγουμε ξανά σε διαδικασία downloading mode. Αυτο γίνεται κρατώντας πατημένο το volume down και το power για αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει. Στη συνέχεια πατάμε μια φορά το volume up για να μπει στην διαδικασία downloading mode. Έπειτα πατάμε ξανά μία φορά το volume up για να συνεχιστεί η διαδικασία. Είναι έτοιμο το τάμπλετ μας να δεχτεί την αναβάθμιση. 5. Συνδέουμε το τάμπλετ με το usb, στον υπολογιστή. 6. Έχουμε ανοίξει το odin από πριν και πάμε να βάλουμε το αποσυμπιεσμένο αρχείο μέσα στο odin όπως στην εικόνα παρακάτω. 7. Βάζουμε το αρχείο πατώντας στο PDA και πατάμε START. Αυτό ήταν. Περίπου σε τρία λεπτά θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης και το τάμπλετ θα κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Μη σας τρομάξει που θα αργήσει λίγο να ξεκινήσει. Είναι φυσικό μετά από αναβάθμιση. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Να 'σαι καλά xrhstos1974. Τώρα περιμένω και εγώ να κατέβει και θα το περάσω, επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Πάντως εχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με την 3.2 Ακόμα και στο σκρολάρισμα της οθόνης το καταλαβαίνεις. Είναι πιο ομαλό πιο γλυκό θα έλεγα. Πιο γρήγορο σε όλα του. Έχει δει κάποιος κάπου να το κάνουμε ρουτ? Ας ενημερώσει κάποιος ώστε να βγάλουμε και κάποια άχρηστα πράγματα από μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329092 Εγώ ετοιμάζω τα backup και προχωράω σε αναβάθμιση LPH μέσω kies. Θα ενημερώσω Edited August 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα στον Θεμη και στον Χρηστο:) Το μηχανημα με την ics πραγματικα πεταει, μακαρι να βρεθει και καμια λυση απο τα παιδια του xda ωστε να κανεις κλεισεις απο το tab:rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Υποθέτω ότι έχετε δοκιμάσει με τον προηγούμενο οδηγό και δεν πέτυχε; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329092 Εγώ ετοιμάζω τα backup και προχωράω σε αναβάθμιση LPH μέσω kies. Θα ενημερώσω σωστά, δεν υπάρχει το βήμα 3) Διαλέξτε την επιλογή για εγκατάσταση zip από την sdcard, βρείτε το αρχείο που μεταφέρατε στο βήμα 1), και επιλέξτε το για εγκατάσταση. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Αυτές είναι οι επιλογές μου εμένα πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts