malcolmthe4 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Παράξενα πράγματα. Το wifi έχει διορθωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με την εφαρμογούλα. Η μπαταρία πάει να βγάλει και δεύτερη μέρα σήμερα και γενικά το τηλεφωνάκι δείχνει να στρώνει μόνο του !!! σε ποια εφαρμογη αναφερεσαι ? το wifi lock που δοκιμασα την ετρωγε την μπαταρια για πλακα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) Σε αυτή που ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα. REGPON wifi KeepAlive Βέβαια παίζει ρόλο ότι πλέον δεν ασχολούμαι με το κινητό όσο τις πρώτες μέρες και κλείνω το wifi όταν δεν το χρειάζομαι, αλλά δεν περίμενα να βγάλει διήμερο (μιάμιση μέρα ουσιαστικά, χθες το πρωί φόρτισε). Γύρισε κάποιο κινητό από σέρβις ? Το ίδιο λογισμικό φοράει η το αλλάξανε ? Edited June 9, 2012 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginnie Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) πηρα 2 συσκευες χθες κ την μια που ανοιξα γιατι την αλλη θα την κανω δωρο δουλευει μια χαρα το wifi.παρα πολυ καλο το κινητακι ποσο μαλλον γιαυτους που χρησιμοποιουν ηδη f2go η Q card ενα περιεργο πραγμα δεν μπορω να βρω τιποτα για αυτο στο εβαυ οπως θηκη κ προφυλαξη οθονης,μονο στο αμαζον βρηκα. αν εχει κανεις κατι στο νου του για θηκη κυριως σιλικονης ας πει μπορει να ενδιαφερονται κ αλλοι. Κι εγω φιλε εψαξα με ολα τα προσωνυμια του κινητου και δε βρηκα κατι!Θα ηθελα πολυ μια θηκη για προστασια κι ας ειναι ενα οικονομικο κινητακι....Πολυ φοβαμαι οτι στα καταστηματα παιζει να εχουν καμια θηκη με φερμουαρ που δε βολευει καθολου..... ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ Εχω 2 μερες τη συσκευη σαν δευτερη και δε μου εχει παρουσιασει προβλημα. To wifi απενεργοποιειται οταν σβησει η οθονη,αλλα προσωπικα δεν το θεωρω κακο γιατι σωζει μπαταρια. Αν θελω κατι οπως email ,και να ειμαι σε ετοιμοτητα,απλα ρυθμιζω την οθονη να σβησει αργοτερα... Διαφορετικα, μου αρεσει αυτη η ρυθμιση και δεν τη θεωρω ως προβλημα για το κινητο.... Αν αλλαζε και κατι αλλο με το σερβις (οπως αναβαθμιση) θα το εκανα ευχαριστως.... Edited June 9, 2012 by Ginnie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Σε αυτή που ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα. REGPON wifi KeepAlive Βέβαια παίζει ρόλο ότι πλέον δεν ασχολούμαι με το κινητό όσο τις πρώτες μέρες και κλείνω το wifi όταν δεν το χρειάζομαι, αλλά δεν περίμενα να βγάλει διήμερο (μιάμιση μέρα ουσιαστικά, χθες το πρωί φόρτισε). Γύρισε κάποιο κινητό από σέρβις ? Το ίδιο λογισμικό φοράει η το αλλάξανε ? μαλιστα. Δηλαδη οταν το εχεις σε αναμονη, το κλεινεις το ασυρματο? εγω γενικα οταν ειμαι σπιτι το αφηνω ανοιχτο..... εγω περιμενω το δικο μου... Λογικα Δευτερα Τριτη πρεπει να το εχω....αισείως θα κλησει 2 βδομαδες που το εδωσα για σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ναι πλέον το κλείνω το wifi και φυσικά έχω μόνιμα κλειστά και τα δεδομένα (και το 3g). Αν χρειαστώ ίντερνετ, μόνο τότε ανοίγω ότι βολεύει ανά περίσταση. Εκεί μάλλον βρίσκεται και η μεγάλη διαφορά στην εξοικονόμηση της μπαταρίας. Όταν με το καλό επιστρέψει το κινητάκι σου, θα δούμε αν αλλάζουν λογισμικό η όχι. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ναι πλέον το κλείνω το wifi και φυσικά έχω μόνιμα κλειστά και τα δεδομένα (και το 3g). Αν χρειαστώ ίντερνετ, μόνο τότε ανοίγω ότι βολεύει ανά περίσταση. Εκεί μάλλον βρίσκεται και η μεγάλη διαφορά στην εξοικονόμηση της μπαταρίας. Όταν με το καλό επιστρέψει το κινητάκι σου, θα δούμε αν αλλάζουν λογισμικό η όχι. Λογικο αυτο που λες...εαν το κλεινεις το ιντερνετ, αντεχει... θα το δω, λογικα θα πρεπει να αλλάξουν κάτι στο σοφτγουερ του κινητου...λογικα στο κερνελ αυτου. θα δειξει :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 έχω πρόβλημα. ενώ δεν έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές, μου εμφανίζει συνέχεια μύνημα ότι η μνήμη είναι πλήρης. έχω μεταφέρει όσες εφαρμογές μπορούσα στην κάρτα μνήμης (με το elixir2) αλλά και πάλι έχω πρόβλημα. μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει και πως μπορώ να λύσω το θέμα μου; είμαι και νέος με το android και μάλλον κάτι δε κάνω σωστά... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 έχω πρόβλημα. ενώ δεν έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές, μου εμφανίζει συνέχεια μύνημα ότι η μνήμη είναι πλήρης. έχω μεταφέρει όσες εφαρμογές μπορούσα στην κάρτα μνήμης (με το elixir2) αλλά και πάλι έχω πρόβλημα. μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει και πως μπορώ να λύσω το θέμα μου; είμαι και νέος με το android και μάλλον κάτι δε κάνω σωστά... ευχαριστώ το κινητο έχει πολύ μικρη εσωτερική μνημη... αν δεν κανω λάθος 30ΜΒ(το δικο μου ειναι σερβις κ δεν το εχω μπροστα μου να το δω) και γεμίζει ευκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Παραλαμβάνω και εγώ αύριο από Wind μέσω της προσφοράς του F2G. Μπορεί να μου πει κάποιος αν η συσκευή έχει καλή αυτονομία; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά το Service της WIND είναι απαράδεκτο..... Ενώ η εταιρία κάνει προσφορές, έχει καλές τιμές και γενικά είναι ανταγωνιστική, έχει το κομμάτι τους σερβις και το κομμάτι των τομπικών αντιπροσώπών που βλάπτουν την εικόνα της εταιρίας.... Γιατί το λέω αυτο; Απο την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό με την προσφορά της WIND to ZTE Carl,το έδωσα για σέρβις εξαιτίας του γνωστού προβλήματος με το wifi. Αυτό έγινε στις 29/05/2012 Μου είχαν πεί οτι 8α κάνει μία με δύο εβδομάδες μέχρι να μου το εποστρέψουν. Σήμερα που πήγα απο το κατάστημα μου είπαν οτι θέλει άλλη μια βδομάδα για να το πάρω πίσω. Μου είπε το κουφό οτι στο σέρβις στέλνουν τα κινητά μεχρι 25 του κάθε μήνα... Είναι δυνατόν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδιά το Service της WIND είναι απαράδεκτο..... Ενώ η εταιρία κάνει προσφορές, έχει καλές τιμές και γενικά είναι ανταγωνιστική, έχει το κομμάτι τους σερβις και το κομμάτι των τομπικών αντιπροσώπών που βλάπτουν την εικόνα της εταιρίας.... Γιατί το λέω αυτο; Απο την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό με την προσφορά της WIND to ZTE Carl,το έδωσα για σέρβις εξαιτίας του γνωστού προβλήματος με το wifi. Αυτό έγινε στις 29/05/2012 Μου είχαν πεί οτι 8α κάνει μία με δύο εβδομάδες μέχρι να μου το εποστρέψουν. Σήμερα που πήγα απο το κατάστημα μου είπαν οτι θέλει άλλη μια βδομάδα για να το πάρω πίσω. Μου είπε το κουφό οτι στο σέρβις στέλνουν τα κινητά μεχρι 25 του κάθε μήνα... Είναι δυνατόν ? εξαρταται απο την πολιτικη της εταιριας αλλα αυτο δεν νομιζω να ισχυει ακουγεται εντελως κουλο Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 εξαρταται απο την πολιτικη της εταιριας αλλα αυτο δεν νομιζω να ισχυει ακουγεται εντελως κουλο ειναι απλο... επειδη δεν πηγα να παρω το iphone η το galaxy s2 αλλα ενα ΖΤΕ, οι ανθρωποι δεν σε σεβονται. Για να καταλαβετε το τραγικο της καταστασης, στην αρχη μου ειχαν δωσει κουτι ανοιγμενο, οπου έλειπαν οι διαφάνειες... Οταν τους το επεσημανα, με κοιτιυσαν σαν εξωγηινο και μονο π@π@ρα δεν με ειπαν... με κατεβασμενα μουτρα μου έδωσαν ένα σφραγισμένο... που ηταν τελικα ελλατωματικο. Την ιδια μερα το πηγα πισω κ μου ειπαν 7-9 εργασιμες μερες. Τωρα μου λενε οτι το ειχαν μια εβδομαδα το κινητο στο μαγαζι και άραζε... τι να πω, οι άνθρωποι ειναι απαράδεκτοι.....................:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καμια θήκη σιλικόνης που θα βρούμε? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 ειναι απλο... επειδη δεν πηγα να παρω το iphone η το galaxy s2 αλλα ενα ΖΤΕ, οι ανθρωποι δεν σε σεβονται. Για να καταλαβετε το τραγικο της καταστασης, στην αρχη μου ειχαν δωσει κουτι ανοιγμενο, οπου έλειπαν οι διαφάνειες... Οταν τους το επεσημανα, με κοιτιυσαν σαν εξωγηινο και μονο π@π@ρα δεν με ειπαν... με κατεβασμενα μουτρα μου έδωσαν ένα σφραγισμένο... που ηταν τελικα ελλατωματικο. Την ιδια μερα το πηγα πισω κ μου ειπαν 7-9 εργασιμες μερες. Τωρα μου λενε οτι το ειχαν μια εβδομαδα το κινητο στο μαγαζι και άραζε... τι να πω, οι άνθρωποι ειναι απαράδεκτοι.....................:mad: δεν ειναι λογικη αυτη... δηλαδη οσοι παιρνουν zte ειναι δευτερης κατηγοριας πελατες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 δεν ειναι λογικη αυτη... δηλαδη οσοι παιρνουν zte ειναι δευτερης κατηγοριας πελατες; Για την WIND, ΝΑΙ ! Γιατι την εν λόγω συσκευή στην δίνει τσαμπα. εαν δεν πας να κανεις συμβολαιο σε βλεπουν σαν ενοχλητικο στοιχειο που τιυς πρηζει. Είναι τυχαίο που πας σε καταστήματα και δεν σε αφηνουν να κανεις ανανεωση κάτω απο 11 ευρω ? ΤΡΑΤΖΙΚ, που λεει κ η διαφημιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Για την WIND, ΝΑΙ ! Γιατι την εν λόγω συσκευή στην δίνει τσαμπα. εαν δεν πας να κανεις συμβολαιο σε βλεπουν σαν ενοχλητικο στοιχειο που τιυς πρηζει. Είναι τυχαίο που πας σε καταστήματα και δεν σε αφηνουν να κανεις ανανεωση κάτω απο 11 ευρω ? ΤΡΑΤΖΙΚ, που λεει κ η διαφημιση Καλημέρα Πες μας σε ποιο κατάστημα πας να ξέρουμε να μην πάμε ποτέ . Εγώ κάνω ανανέωση με 1 ευρώ. (δεν είναι όλα τα καταστήματα ίδια , κάποια είναι franchise ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Σήμερα πήγε η μητέρα μου να αγοράσει αριθμό Q και να ανανεώσει και 59ευρώ χρόνο ομιλίας. Η υπάλληλος επέμενε ότι έπρεπε πρώτα να ενεργοποιηθεί το πακέτο,να πιστώσει 10 ευρώ στο λογαριασμό της και ύστερα να βάλει και τα 59. επειδή όμως εγω είχα δει στο site μίλησα στο τηλέφωνο με την υπάλληλο (η οποία φυσικά έκανε την πάπια) , η υπάλληλος μίλησε με κάποιο άτομο στο τηλέφωνο το οποίο της είπε οτι δεν υπάρχουν περιορισμοί και μπορεί και νέος συνδρομητής να πάρει το zte. Το κορυφαίο,έρχεται στο σπιτι η μητέρα με το κινητό και μολις το βγάζω απο την σακούλα βλέπω πως η συσκευασία ειναι ανοιγμένη και λείπουν τα hands free, παίρνω τηλέφωνο εγώ και μου λέει έλα το απόγευμα να σου δώσω hands free. μα καλά ειναι δυνατόν;; (τα έψαλλα και στην μάνα μου που δεν τσέκαρε την συσκευασία και μου είπε οτι της την δώσανε κατευθείαν σε σακούλα...) Θα με ξαναδούν πολύ στο κατάστημα του εύοσμου. ^όπως είχα γράψει στο θέμα της Q. είναι γενικό το φαινόμενο των ανενημέρωτων πωλητών. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Καλημέρα Πες μας σε ποιο κατάστημα πας να ξέρουμε να μην πάμε ποτέ . Εγώ κάνω ανανέωση με 1 ευρώ. (δεν είναι όλα τα καταστήματα ίδια , κάποια είναι franchise ) Βρίσκομαι Σέρρες... και τα 2 καταστήματα που έχει η WIND στο κέντρο της πόλης είναι το ένα χειρότερο απο το άλλο..... θυμάμαι που είχα έναν αριθμό συμβόλαιο wind Flexy και η8ελα να το κάνω συμβόλαιο με όρους Κιού... Σε κάνενα κατάστημα Σερρες και στην θεσσαλονίκη τότε δεν με εξυπηρετούσαν... μόνο ένα Βρήκα που ήταν επαγγελματίες τα παιδιά (στη Χαριλάου), όλα τα άλλα είναι για κλάματα(πας για να ρωτήσεις για προσφορές και σου λένε πάρε τηλ. στο 1260 ) Για να μην βγαίνω εκτός θέματος, το κινητό ZTE carl είναι αξιοπρεπές, δεδομένου οτι το παίρνουμε κ τσαμπα. Το θέμα με το wifi εμένα με ενοχλεί, μιας κ το θέλω να είναι συνέχεια συνδεδεμένο για κλησεις μέσω ιντερνετ (VOIP). όταν φιλοτιμηθουν στην wind και μου το φέρουν θα σας πώ εάν έχει διαφορά και εάν αξίζει η τααλιπορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 το κινητό ZTE carl είναι αξιοπρεπές, δεδομένου οτι το παίρνουμε κ τσαμπα. Το θέμα με το wifi εμένα με ενοχλεί, μιας κ το θέλω να είναι συνέχεια συνδεδεμένο για κλησεις μέσω ιντερνετ (VOIP). όταν φιλοτιμηθουν στην wind και μου το φέρουν θα σας πώ εάν έχει διαφορά και εάν αξίζει η τααλιπορια Αν θέλεις να κάνεις κλήσεις VOIP δεν έχεις πρόβλημα , αν όμως θέλεις να δέχεσαι κλήσεις VOIP τότε υπάρχει όντως πρόβλημα με το wifi . Εγώ το αντιμετωπίζω βάζοντάς το στο ρεύμα (το wifi δεν κλείνει ποτέ). Εύχομαι να το πάρεις σύντομα και να είναι όπως το θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Καμια θήκη σιλικόνης που θα βρούμε? εγώ χτύπησα αυτή. δεν έχει έρθει ακόμη οπότε δε μπορώ να σου πω εντυπώσεις. όταν έρθει θα ενημερώσω. επίσης προστατευτικές μεμβράνες για την οθόνη πήρα αυτές και είναι μια χαρούλα. τέλος σε άλλο φόρουμ διάβασα για επιτυχημένο rooting της συσκευής με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 το έκανες το ρουτ; πόση μνήνη απελευθέρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Αν θέλεις να κάνεις κλήσεις VOIP δεν έχεις πρόβλημα , αν όμως θέλεις να δέχεσαι κλήσεις VOIP τότε υπάρχει όντως πρόβλημα με το wifi . Εγώ το αντιμετωπίζω βάζοντάς το στο ρεύμα (το wifi δεν κλείνει ποτέ). Εύχομαι να το πάρεις σύντομα και να είναι όπως το θέλεις. έτσι είναι όπως το λές. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα viber για κλησεις μεσω ιντερνετ κ οταν σβήνε η οθόνη δεν μπορει να δεχτεί κλησεις. Λύνεται το θέμα κ με τις εφαρμογές π[ου γράψανε τα παιδιά παραπάνω(αλλα παει η μπαταρια).. Το θέμα είναι οτι θα μπορουσε η ΖΤΕ να το έχει το update στο ιντερνετ, αλλα αυτοι για λογους εγγυησης (μην το χαλασει καποιος χρηστης κατα λαθος) το έδωσε στη wind... Οι άνθρωποι ειναι τόσο άμπαλοι που παίζει να μου κάνουν αντικατάσταση συσκευής και να μπυ δώσουν μια "καινουργια" που θα έχει κ πάλι πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 το έκανες το ρουτ; πόση μνήνη απελευθέρωσες; root έκανα αλλά μέχρι εκεί. Δεν έκανα τίποτε περισσότερο γιατί πρώτα θέλω να πάρω ένα backup για καλό και για κακό. Το θέμα όμως είναι ότι δε το κατέχω το android και δε μπορώ να περάσω clockworkmod για να πάρω nandroid. Δοκίμασα με το rom manager αλλά κάτι δε πάει καλά και μου crashαρει. αν κάποιος έχει καταφέρει κάτι άλλο ας το αναφέρει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) λοιπον ειμαι αυτος που το rootαρε και το παρακανε απο το insomnia εχω επικοινωνησει με την zte τους εχω δωσει τα στοιχεια μου και ζητησα την μαμα rom που διορθωνει το προβλημα με το wifi (την εχουν δωσει στην wind) για να επαναφερω το τηλεφωνο σε εργοστασιακη κατασταση,δεν ξερω αν θα δεχθουν γιατι ειναι και θεμα εγγυησης αν παρολα αυτα μου την δωσουν θα την αναρτησω για να μπορεσουμε να πειραξουμε το τηλεφωνακι σχετικα με το ρουταρισμα, μνημη δεν κερδιζεις αν δεν κανεις repartioning,μπορεις ομως να σουταρεις τις μαμα εφαρμογες που δεν σου κανουν και να βαλεις αλλες στην θεση τους ακομα και μεσα στο system partition (οποτε οταν κανεις reset το τηλεφωνο επανερχονται σαν να ηταν εργοστασιακες),πολυ σημαντικο επισης μπορεις να στελνεις ολες τις εφαρμογες στην sd αν καποιος εχει παρει backup την μαμα rom εστω και με το προβλημα στο wifi θα τον παρακαλουσα να την ανεβασει καπου ευχαριστω Edited June 16, 2012 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 λοιπον ειμαι αυτος που το rootαρε και το παρακανε απο το insomnia εχω επικοινωνησει με την zte τους εχω δωσει τα στοιχεια μου και ζητησα την μαμα rom που διορθωνει το προβλημα με το wifi (την εχουν δωσει στην wind) για να επαναφερω το τηλεφωνο σε εργοστασιακη κατασταση,δεν ξερω αν θα δεχθουν γιατι ειναι και θεμα εγγυησης αν παρολα αυτα μου την δωσουν θα την αναρτησω για να μπορεσουμε να πειραξουμε το τηλεφωνακι σχετικα με το ρουταρισμα μνημη δεν κερδιζεις αν δεν κανεις repartioning,μπορεις ομως να σουταρεις τις μαμα εφαρμογες που δεν σου κανουν και να βαλεις αλλες στην θεση τους,πολυ σημαντικο επισης μπορεις να στελνεις ολες τις εφαρμογες στην sd αν καποιος εχει παρει backup την μαμα rom εστω και με το προβλημα στο wifi θα τον παρακαλουσα να την ανεβασει καπου ευχαριστω Αυτό που λες έχει ενδιαφέρον. Εάν μπορέσει η ΖΤΕ να σου δώσει την ρομ με διορθωμένο το wifi τότε θα είμαστε πιστεύω καλά :) Δυστυχώς το δικό μου είναι ακόμα στο σέρβις (κλείνει 2 βδομάδες τώρα...και συνεχίζουμε) Ισως κάποιος άλλος στο φόρουμ να πάρει ένα αντίγραφο της ρομ και να το ανεβάσει. Εκτός απο εμένα, έδωσε κανενας άλλος το τηλέφωνο στο σέρβις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts