Jump to content

Modem χωρίς Wi-fi και θέλω να αποκτήσω και ασύρματο ίντερνετ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας,

έχω DSL της HOL και μοντεμ χωρίς Wi-fi και θέλω να αποκτήσω και ασύρματο ίντερνετ. Τι κάνω ? Τι αγοράζω έξτρα? είναι εύκολη η εγκατάσταση ?

Πείτε μου λεπτομέρειες. Ευχαριστώ.

Γειά σας,

έχω DSL της HOL και μοντεμ χωρίς Wi-fi και θέλω να αποκτήσω και ασύρματο ίντερνετ. Τι κάνω ? Τι αγοράζω έξτρα? είναι εύκολη η εγκατάσταση ?

Πείτε μου λεπτομέρειες. Ευχαριστώ.

παρε τηλεφωνο και ζητα να σε στειλουν δωρεαν μοντεμ με ασυρματο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παρε τηλεφωνο και ζητα να σε στειλουν δωρεαν μοντεμ με ασυρματο

πείρα τηλέφωνο. Η σύνδεση που έχω δέν μου το παραχωρεί το wireless modem. Τώρα εγώ τι αγοράζω ? Ρούτερ wifi είναι αυτό που θα μου κάνει την δουλεία μου ?

Edited by kyprianou

τι εννοεις δεν στο παραχωρει ??? παντως παρε τηλεφωνο, παιξτο λιγο θυμα, πες θα φυγεις απο την εταιρεια... :p στην αναγκη πες τους οτι χαλασε :lol:

να φανταστω ειναι παλιο το μοντεμ ε ?

τι εννοεις δεν στο παραχωρει ??? παντως παρε τηλεφωνο, παιξτο λιγο θυμα, πες θα φυγεις απο την εταιρεια... :p στην αναγκη πες τους οτι χαλασε :lol:

να φανταστω ειναι παλιο το μοντεμ ε ?

δεν γίνετε κάτι αφου μου είπαν οτι επειδή έχω το ADSL και όχι double play αυτό το μόντεμ δίνουν . Και άν θέλω άλλο μοντεμ απο αυτούς με wi-fi πρέπει να δώσς 4,50 ευρό για κάθε μήνα για 12 μήνες:p

είναι παλίό το έχω 5-6 χρόνια.

Λοιπόν δέν μου λέτε τι να κάνω να αποκτήσω wi-fi ?

α τους κλεφτες...

τι να σου πω... δοκιμασε απο κανα γνωστο ρουτερ με wifi και αμα δουλευει καλα, πανε αγορασε ενα ιδιο...

δεν νομιζω.... για δες σε καταστηματα, σε τι τιμες παιζει ενα wifi router ?

αρχίζει απο 40 περίπου και πάει και πάει...

μα καλα εγώ θυμάμε παλια κάποια D-link φθηνά και ήταν μια χαρά.

Εγώ πρίν ένα μήνα είχα δεί στα Multirama ένα D-Link με 30 ευρώ.

Δεν ξέρω αν έχουν ακόμα την ίδια τιμή.

Μπες στο adslgr.com και πουλάνε πολλά router. Δεν υπάρχει περιορισμός στα post για να έχεις πρόσβαση στο φόρουμ των αγγελιών.

5 χρονια πελατης και δεν σου δινουν ενα ασυρματο μοντεμ-ρουτερ? τι γυφτοι!

πες τους θα φυγεις η κανε μια αιτηση να πας αλλου.

Αφού είσαι 5 χρόνια πελάτης και δε σου δίνουν ότι θες, δε τα μαζεύεις να πας πουθενα που να σου δίνουν και routerακι με wifi για να μη πληρώνεις κερατιάτικα; (μόλις δουν την αίτηση θα σου δώσουν ότι θες άλλωστε ;) )

Αφού είσαι 5 χρόνια πελάτης και δε σου δίνουν ότι θες, δε τα μαζεύεις να πας πουθενα που να σου δίνουν και routerακι με wifi για να μη πληρώνεις κερατιάτικα; (μόλις δουν την αίτηση θα σου δώσουν ότι θες άλλωστε ;) )

Το τέλος ενεργοποίησης το σκεφτήκατε;

LLC, VPC, username & password (νομίζω ότι στη Wind δεν χρειάζονται) κλπ. Θα στα πουν και από την τεχνική υποστήριξη, αλλά το μενού δεν είναι το ίδιο σε όλα τα ρουτερ και ίσως δυσκολευτείς. Πέρνα μια βόλτα από το adslgr.com και πες στα παιδιά να σε βοηθήσουν.

Ότι ρυθμίσεις έχεις τώρα στο ρούτερ σου, σχεδόν τα ίδια θα χρειαστεί να βάλεις και στο νέο ρούτερ.

Αλλάζει το μενού από ρούτερ σε ρούτερ (ανάλογα με την εταιρεία) αλλά σαν τίτλοι πεδίων μένουν ίδια (πχ. το LLC στην Thomson λέγεται LLC και στην Us.Robotics).

Αν πάλι δεν ξέρεις τι να βάλεις, ρίχνεις μια ματιά στην σελίδα υποστήριξης της εταιρείας για να δεις τι χρειάζεται.

Τέλος, ρωτάς εδώ αν κάτι σε δυσκολεύει. ;)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οκ. υποτίθετε βάζω αυτά τα 4(LLC, VPC, username & password) και θα είμαι οκ θεωρητικα. Ευχαριστώ όταν το πάρω θα επανέλθω.

Για Wind ισχύει ότι απλά κουμπώνεις το ρούτερ και χωρίς username/password η γραμμή συγχρονίζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ τώρα έχω ένα μοντεμ FritzBox. Δοκιμάσα απλά να βρώ αυτά που μου είπατε έτσι για την εμπειρία.

Μπήκα στο http://fritz.box/ ή http://192.168.178.254/ και μπαίνω μέσα στο μόντεμ. Το μόνο που βρήκα είναι το username & password στο Intenet/Acount information/connection settings.

Δεν βρήκα αυτά που μου είπατε. LLC, VPC :wacko:

Σκεφτείτε να πάρω καινούριο τι έχει να γίνει!!!

Edited by kyprianou

Εγώ τώρα έχω ένα μοντεμ FritzBox. Δοκιμάσα απλά να βρώ αυτά που μου είπατε έτσι για την εμπειρία.

Μπήκα στο http://fritz.box/ ή http://192.168.178.254/ και μπαίνω μέσα στο μόντεμ. Το μόνο που βρήκα είναι το username & password στο Intenet/Acount information/connection settings.

Δεν βρήκα αυτά που μου είπατε. LLC, VPC :wacko:

Σκεφτείτε να πάρω καινούριο τι έχει να γίνει!!!

Τιποτα δεν θα γινει, ολα εχουν αναλυτικες οδηγιες μεσα βημα προς βημα, μην αγχωνεστε για τετοια θεματα. Στην τελικη ζητας βοηθεια, εδω ειμαστε! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Να ρωτήσω κατι αλλο. ένας φίλος παλια στο σπίτι του είχε modem χωρίς wi-fi και έβαλε κάτι άλλο πάνω στο modem (router wireless???) το οποίο αγόρασε 25 ευρό μάρκας D-Link και είχε wireless. Τι ήταν αυτό ?