Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά παιδιά. Είμαι καινούργιος κάτοχος του Γαλαξία και σκέφτομαι ν'αρχίσω το πείραγμα.. Μου αρέσει πολύ το εφέ crt svreen on/off animation και θέλω να το περάσω. Στο thread Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις έχει οδηγό μόνο για το Ελληνικό JVN. Εγώ έχω την XWJVI. Το έψαξα λίγο και στους xda αλλά δεν βρήκα κάτι γι αυτή την έκδοση. Τι να κάνω;

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά παιδιά. Είμαι καινούργιος κάτοχος του Γαλαξία και σκέφτομαι ν'αρχίσω το πείραγμα.. Μου αρέσει πολύ το εφέ crt svreen on/off animation και θέλω να το περάσω. Στο thread Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις έχει οδηγό μόνο για το Ελληνικό JVN. Εγώ έχω την XWJVI. Το έψαξα λίγο και στους xda αλλά δεν βρήκα κάτι γι αυτή την έκδοση. Τι να κάνω;

Μπορείς να περάσεις την JVN, που είναι και πιο καινούργια, ώστε να βάλεις το CRT εφέ που έχει ο Tyxerakias στον οδηγό. Διαφορετικά περιμένεις μήπως το ανεβάσει ο Άλεξ και για JVI (και ίσως ακόμα και για JVR για εμάς)!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δηλαδή αν θέλω το γραφικό πρέπει να φλασάρω τη JVN?

Αν θες να περάσεις το CRT εφέ που δίνει ο Άλεξ πρέπει να βάλεις την JVN. Δεν ξέρω αν με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις από κάπου αλλού το αντίστοιχο CRT εφέ για την JVI.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Αν θες να περάσεις το CRT εφέ που δίνει ο Άλεξ πρέπει να βάλεις την JVN. Δεν ξέρω αν με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις από κάπου αλλού το αντίστοιχο CRT εφέ για την JVI.

Αν θελετε μπορω να φτιαξω ενα πακετο για την JVI,απλα πειτε μου αν θελετε και τπτ αλλο(πχ.SIP)...

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Αν θελετε μπορω να φτιαξω ενα πακετο για την JVI,απλα πειτε μου αν θελετε και τπτ αλλο(πχ.SIP)...

Και ένα για την JVR θα ήταν ευπρόσδεκτο...!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Και ένα για την JVR θα ήταν ευπρόσδεκτο...!:D

Για την JVR υπαρχει και το PerkaMOD με διαφορες εκδοσεις αναλογα τι θελεις να προσθεσεις...Αν παλι θες μονο το CRT δεν εχω προβλημα να το φτιαξω,αλλα πιστευω πως το PerkaMOD v1 θα σε βολεψει αν δε θες περιττα πραγματα

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Για την JVR υπαρχει και το PerkaMOD με διαφορες εκδοσεις αναλογα τι θελεις να προσθεσεις...Αν παλι θες μονο το CRT δεν εχω προβλημα να το φτιαξω,αλλα πιστευω πως το PerkaMOD v1 θα σε βολεψει αν δε θες περιττα πραγματα

Δεν φαίνεται και άσχημο απλά μου αρέσει το κινητό μου να είναι όσο πιο απλό γίνεται (για τώρα τουλάχιστον). Έχω βρει και αυτό αλλά δεν μου αρέσει αυτό που λέει για τα bootloops σε περίπτωση που μου έρθει αργότερα να βάλω και τίποτα άλλο στο κινητό. Αν μπορούσες να φτιάξεις και για την JVR ώστε να το φλασάρω με CWM θα σου ήμουν υπόχρεος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ένα μικρο πακετάκι με crt (on)/off screen, SIP, ίσως και aosp lockscreen θα ήταν πολύ καλό. Νομίζω πως θα ενδιέφερε πολλούς νέους χρήστες που μόλις αγόρασαν τον Γαλαξία με την 2.3.3 jvi. Εγώ πάντως σίγουρα θα σου ήμουν ευγνώμων

Δεν φαίνεται και άσχημο απλά μου αρέσει το κινητό μου να είναι όσο πιο απλό γίνεται (για τώρα τουλάχιστον). Έχω βρει και αυτό αλλά δεν μου αρέσει αυτό που λέει για τα bootloops σε περίπτωση που μου έρθει αργότερα να βάλω και τίποτα άλλο στο κινητό. Αν μπορούσες να φτιάξεις και για την JVR ώστε να το φλασάρω με CWM θα σου ήμουν υπόχρεος!

Δεν εχω κανενα προβλημα να κατσω να στο κανω,αν θες μονο CRT.Αν θες ομως CRT + SIP τοτε αναγκαστικα θα ειναι το ιδιο πακετο με το PerkaMOD V1(ο οποιος απλα εχει περαξει και μια μεταβλητη για να μην αναβει η οθονη οταν βγαζεις τον φορτιστη)

Ένα μικρο πακετάκι με crt (on)/off screen, SIP, ίσως και aosp lockscreen θα ήταν πολύ καλό. Νομίζω πως θα ενδιέφερε πολλούς νέους χρήστες που μόλις αγόρασαν τον Γαλαξία με την 2.3.3 jvi. Εγώ πάντως σίγουρα θα σου ήμουν ευγνώμων

To crt kai to SIP ειναι ετοιμα.παμε για aosp. :p

Follow me

Δεν εχω κανενα προβλημα να κατσω να στο κανω,αν θες μονο CRT.Αν θες ομως CRT + SIP τοτε αναγκαστικα θα ειναι το ιδιο πακετο με το PerkaMOD V1(ο οποιος απλα εχει περαξει και μια μεταβλητη για να μην αναβει η οθονη οταν βγαζεις τον φορτιστη)

Μόνο το CRT θέλω (το έχω ζηλέψει το άτιμο το εφεδάκι)...!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Λοιπον εφτιαξα ενα πακετο για CRT screen off και SIP(wifi/3g) για την JVI.

Οποιος θελει να το δοκιμασει πρωτος να δουμε αν δουλευει σωστα ας μου στειλει ενα pm.

Ειμαι σε JVR τωρα και δεν εχω τον χρονο να αλλαζω σε JVI.

Follow me

Παιδιά έχω χάσει τη μπάλα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Εδω και 2 μέρες έχω τρελαθεί στο διάβασμα για να καταλάβω τι παίζει με τις εννοιες kernel, cwm κτλ O kernel τι ακριβώς είναι και γιατί κάθε φορά που αλλάζουμε firmware πρέπει να τσεκάρουμε τη συμβατότητα με τον kernel. Επειτα cwm?

Μόνο το CRT θέλω (το έχω ζηλέψει το άτιμο το εφεδάκι)...!:lol:

Λοπον,εισαι ετοιμος.

Πριν φλασαρεις το zip με CWM,παρε ενα backup απο CWM για να εισαι εξασφαλισμενος

Για να ενεργοποιησεις το CRT screen off ενεργοποιησε ολα τα εφε

Follow me

Λοπον,εισαι ετοιμος.

Πριν φλασαρεις το zip με CWM,παρε ενα backup απο CWM για να εισαι εξασφαλισμενος

Για να ενεργοποιησεις το CRT screen off ενεργοποιησε ολα τα εφε

Θέλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιέρωσες ώστε να μας κάνεις τα χατίρια! Αν αργότερα βαρεθώ το εφέ (που δε νομίζω) θα "εκμεταλλευτώ" την καλοσύνη σου και θα σου ζητήσω να μου φτιάξεις και το αντίστροφο ώστε να το βγάλω! Και πάλι σε ευχαριστώ!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Θέλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιέρωσες ώστε να μας κάνεις τα χατίρια! Αν αργότερα βαρεθώ το εφέ (που δε νομίζω) θα "εκμεταλλευτώ" την καλοσύνη σου και θα σου ζητήσω να μου φτιάξεις και το αντίστροφο ώστε να το βγάλω! Και πάλι σε ευχαριστώ!:)

το αντιστροφο ειναι πιο ευκολο :p

Παρε backup πιο πριν και ενημερωσε οταν το βαλεις...

Follow me

το αντιστροφο ειναι πιο ευκολο :p

Παρε backup πιο πριν και ενημερωσε οταν το βαλεις...

Αργότερα που θα το δοκιμάσω θα ενημερώσω ώστε να το βάλει και όποιος άλλος θέλει. Πιστεύω ο Tyxerakias να το προσθέσει στην αρχική σελίδα το θέματος με τις τροποποιήσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρόσθεσα το mod του what στην πρώτη σελίδα, αν και το παραπάνω που βρήκες κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά (αυτό έχω βάλει εγώ), και τα bootloops που λες ότι φοβάσαι ισχύουν για όλα αυτά τα mods.

- Alex

Πρόσθεσα το mod του what στην πρώτη σελίδα, αν και το παραπάνω που βρήκες κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά (αυτό έχω βάλει εγώ), και τα bootloops που λες ότι φοβάσαι ισχύουν για όλα αυτά τα mods.

Ακόμα δηλαδή και με το mod του what υπάρχει ο κίνδυνος για bootloops αν βάλουμε και κάποια άλλα mods; Όχι τίποτα άλλο, απλά να ξέρω αν τον ταλαιπώρησα τσάμπα ενώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό που είχα βρει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ακόμα δηλαδή και με το mod του what υπάρχει ο κίνδυνος για bootloops αν βάλουμε και κάποια άλλα mods; Όχι τίποτα άλλο, απλά να ξέρω αν τον ταλαιπώρησα τσάμπα ενώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό που είχα βρει!

Nαι, τον ταλαιπώρησες χωρίς λόγο :)

Α, και κάτι που είδα, δε χρειάζονται όλα τα εφέ για να δεις το crt-off, και με μερικά δουλεύει...

Και για να το βγάλεις, απλά βάλε αυτό από την παραπάνω σελίδα :)

- Alex

Οτι mods και να περασεις καλο ειναι να παιρνεις ενα backup πιο πριν με CWM...Ετσι οτιδηποτε παει στραβα θα μπορεις να το επαναφερεις...

Follow me

Nαι, τον ταλαιπώρησες χωρίς λόγο :)

Α, και κάτι που είδα, δε χρειάζονται όλα τα εφέ για να δεις το crt-off, και με μερικά δουλεύει...

Και για να το βγάλεις, απλά βάλε αυτό από την παραπάνω σελίδα :)

Οτι mods και να περασεις καλο ειναι να παιρνεις ενα backup πιο πριν με CWM...Ετσι οτιδηποτε παει στραβα θα μπορεις να το επαναφερεις...

Η μόνη διαφορά που βρήκα στα δυο .zip είναι ότι στο .zip του what υπάρχουν τρία αρχεία παραπάνω (CERT.RSA, CERT.SF και MANIFEST.MF) από το άλλο mod. Παίζουν κανένα ρόλο παραπάνω αυτά τα αρχεία; Ένα συγγνώμη προς τον what για την ταλαιπωρία (αν και νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσουν αρκετοί το mod του)!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Η μόνη διαφορά που βρήκα στα δυο .zip είναι ότι στο .zip του what υπάρχουν τρία αρχεία παραπάνω (CERT.RSA, CERT.SF και MANIFEST.MF) από το άλλο mod. Παίζουν κανένα ρόλο παραπάνω αυτά τα αρχεία; Ένα συγγνώμη προς τον what για την ταλαιπωρία (αν και νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσουν αρκετοί το mod του)!

Τα 3 αυτα αρχεια ειναι λογο sign που εκανα στο .zip

Δεν εχει σxεση με την αλλαγη,ουσιαστικα.

Οσο για την ταλαιπωρια ,dont worry.Ενα "false" εγραψα σε ενα αρχειο και το διορθωσα :p

Δεν ηταν δα και τπτ τρελο!

Follow me

Τα 3 αυτα αρχεια ειναι λογο sign που εκανα στο .zip

Δεν εχει σxεση με την αλλαγη,ουσιαστικα.

Οσο για την ταλαιπωρια ,dont worry.Ενα "false" εγραψα σε ενα αρχειο και το διορθωσα :p

Δεν ηταν δα και τπτ τρελο!

Οπότε για να αφαιρέσω το mod που έφτιαξες χρησιμοποιώ το αντίστροφο που είναι στη σελίδα που βρήκα! Δε θα έχει καμία διάφορα λόγο τον τριών αρχείων. Μην σε βάλω να φτιάχνεις πάλι τσάμπα και άλλο!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις