nikos_adamo Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 δεν το εχει δοκιμασει κανεις?εγω το εχω 1400 χωρις κανενα κολημα.. τρωειι λιγη μπαταρια παραπανω αλλα δν πειραζει.. ΚΟιτα ομως να δεις. φιλος με την ιδια ρομ σαν κ μενα, στα 1400 του κολαει.. Κ το εχει 1200. Ειναι αναλογα στο κινητο σου πως θα κατσει.. κανε πειραματα να δεις... :p το πολυ πολυ να σου κανει restart.. δεν καιγεται τοσο ευκολα αν δν πειραξεις αλλα... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 εγω το εχω 1400 χωρις κανενα κολημα.. τρωειι λιγη μπαταρια παραπανω αλλα δν πειραζει.. ΚΟιτα ομως να δεις. φιλος με την ιδια ρομ σαν κ μενα, στα 1400 του κολαει.. Κ το εχει 1200. Ειναι αναλογα στο κινητο σου πως θα κατσει.. κανε πειραματα να δεις... :p το πολυ πολυ να σου κανει restart.. δεν καιγεται τοσο ευκολα αν δν πειραξεις αλλα... οκ.ευχαριστω.αφου δεν υπαρχει περιπτωση να το καψω θα το δοκιμασω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curunvir Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Γειά σας, έχω το Nexus S και πρόσφατα εγκατέστησα την CyanogenMod 10.1 αλλά έχω το εξής πρόβλημα : συνδέω την συσκευή με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου usb, ο υπολογιστής αναγνωρίζει την συσκευή, ενεργοποιώ το mount storage, ακούγεται ο γνωστός ήχος αλλά δεν έχω πρόσβαση στο κινητό για να μεταφέρω ή να δω τα αρχεία της συσκευής. Γενικότερα, μολονότι η συσκευή αναγνωρίζεται, πρακτικά δεν είναι πουθενά ανιχνεύσιμη (από "my computer" κλπ). Ευχαριστώ Άκυρο τελικά, το βρήκα. Edited May 18, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μαγκες μια ερώτηση. Έχει ο γαμπρός μου ένα nexus s και έχει χαλάσει το κουμπί του power. Το κινητό είναι ακόμα στην εγγύηση και λέω να το πάω. Πρέπει όμως να το κάνω πάλι σε μανισια κατάσταση. Η ερώτηση μου είναι: αφού δεν δουλεύει το power υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω stock και να κλειδωσω και τον bootloader χωρίς αυτό το πλήξει λ πλήκτρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Μαγκες μια ερώτηση. Έχει ο γαμπρός μου ένα nexus s και έχει χαλάσει το κουμπί του power. Το κινητό είναι ακόμα στην εγγύηση και λέω να το πάω. Πρέπει όμως να το κάνω πάλι σε μανισια κατάσταση. Η ερώτηση μου είναι: αφού δεν δουλεύει το power υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω stock και να κλειδωσω και τον bootloader χωρίς αυτό το πλήξει λ πλήκτρο? νομιζω το power button δεν χρειαζεται για το unroot. να σου πω ομως την αληθεια... περιμενε μια αλλη αποψη. εγω μπορω απλως να σου πω οτι μπορεις να δοκιμασεις αυτο το toolkit αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια πανω σε αυτο. εγω εχω μια δικη μου απορια. υπαρχει κανενας τροπος να επαναφερω την sd card μου στην αρχικη της κατασταση, με ασφαλεια, χωρις ομως να χασω root; ειναι αστειο αυτο που ρωταω αλλα με τοσο πειραγμα που εχει φαει το κινητο θελω να βεβαιωθω οτι δεν θα εχω προβλημα. το λεω γιατι παιρνω σε λιγο καιρο s3 και θα το δωσω στην μητερα μου. (θα την κανω high tech μανα... :P) Edited May 20, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 νομιζω το power button δεν χρειαζεται για το unroot. να σου πω ομως την αληθεια... περιμενε μια αλλη αποψη. εγω μπορω απλως να σου πω οτι μπορεις να δοκιμασεις αυτο το toolkit αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια πανω σε αυτο. εγω εχω μια δικη μου απορια. υπαρχει κανενας τροπος να επαναφερω την sd card μου στην αρχικη της κατασταση, με ασφαλεια, χωρις ομως να χασω root; ειναι αστειο αυτο που ρωταω αλλα με τοσο πειραγμα που εχει φαει το κινητο θελω να βεβαιωθω οτι δεν θα εχω προβλημα. το λεω γιατι παιρνω σε λιγο καιρο s3 και θα το δωσω στην μητερα μου. (θα την κανω high tech μανα... :P) Αν δεν κάνω λάθος φιλε μπορεις να κανεις φορματ στην sd κάρτα σου χωρίς να χάσεις το root μέσα απο το CMW. Κάπου μέσα στο storage ή στο advance έχει επιλογή format sd card. Θα σβήσει τα πάντα απο το κινητό (δεν ειναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) και θα έχεις ακόμα το ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το κινητο κολλάει με το που μπεί σε fastboot mode.... τι μπορώ να κάνω plz help πρεπει να το κάνω stock για να πάει για εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 τελικά ρε παιδιά τι κερδίζουμε εάν κάνουμε την συσκευή μας root ? πια είναι τα πλεονεκτήματα ??? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 τελικά ρε παιδιά τι κερδίζουμε εάν κάνουμε την συσκευή μας root ? πια είναι τα πλεονεκτήματα ??? Το βασικότερο και ο κύριος λόγος που οι περισσότεροι το rootαρουν ειναι για να περάσουν custom roms. Roms δηλαδή φτιαγμένες από διάφορους developers με πολλά προτερήματα σε σχέση με την stock. Αυτά μπορεί να είναι η ταχύτητα, το customisation ακόμα και το ui, το περιβάλλον δηλαδή της rom. Και σε συνδυασμό με έναν καλό κερνελ, το κινητό αλλάζει σε διάφορα πράγματα, και του προσθετονται πολλές φορές λειτουργίες που δεν θα μπορούσε να έχει χωρίς πρόσβαση root. Η δυνατότητα overclock της cpu είναι επίσης ένας καλός λόγος για root όπου μπορείς και κάνεις την cpu πιο γρήγορα για λιγότερο lag και καλύτερες επιδόσεις. Ίσως και το backup / restore των δεδομένων των εφαρμογών είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του root. Νομίζω σε κάλυψα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το βασικότερο και ο κύριος λόγος που οι περισσότεροι το rootαρουν ειναι για να περάσουν custom roms. Roms δηλαδή φτιαγμένες από διάφορους developers με πολλά προτερήματα σε σχέση με την stock. Αυτά μπορεί να είναι η ταχύτητα, το customisation ακόμα και το ui, το περιβάλλον δηλαδή της rom. Και σε συνδυασμό με έναν καλό κερνελ, το κινητό αλλάζει σε διάφορα πράγματα, και του προσθετονται πολλές φορές λειτουργίες που δεν θα μπορούσε να έχει χωρίς πρόσβαση root. Η δυνατότητα overclock της cpu είναι επίσης ένας καλός λόγος για root όπου μπορείς και κάνεις την cpu πιο γρήγορα για λιγότερο lag και καλύτερες επιδόσεις. Ίσως και το backup / restore των δεδομένων των εφαρμογών είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του root. Νομίζω σε κάλυψα... ;) σε ευχαριστω πολυ και πια θεωρείτε καλύτερη custom rom ? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkaps Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Μου είχε σπάσει και εμένα το power button και δεν ήθελε να το πάω επειδή δεν είχα stock rom. Μια μέρα εκανα κάτι και έχασα το λογισμικό που είχα και δεν μπορουσα να βάλω άλλο. Έτσι αναγκαστικά να ρο πάω για επισκευει. Το πήγα στο πλαίσιο και μέσα σε μια ιλβδομαδα το ειχαν έτοιμο και δεν πληρωσα τίποτα. Τουεείχαν βάλει και τα android 4 official. Οποτε πήγαινε το έτσι δεν θα σου ακυρώσουν την εγγύηση. Παράθεση My devices : Nexus S-Nexus 7:) Check the app MusicTimeOff Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) σε ευχαριστω πολυ και πια θεωρείτε καλύτερη custom rom ? αυτο ειναι περισσοτερο προσωπικη αποψη αλλα υπαρχουν καποιες που εχουν ξεχωρισει. η jellyshot θεωρειται απο τις πιο σταθερες και γρηγορες αλλα ειναι πολυ κοντα στην στοκ σε θεμα customisation. αλλες γνωστες ειναι η slimbean, η paranoidandroid και η miui που ξεχωριζει για το πανεμορφο ui της. :) Edited May 21, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 υπάρχει rom miui για το κινητό μας; και αν ναι είναι λειτουργική υπάρχουν προβλήματα; κάποιο λινκ να την κατεβάσουμε; (εάν θέλει άλλον κερνελ και ένα λινκ επίσης) μιλ μερσι:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 υπάρχει rom miui για το κινητό μας; και αν ναι είναι λειτουργική υπάρχουν προβλήματα; κάποιο λινκ να την κατεβάσουμε; (εάν θέλει άλλον κερνελ και ένα λινκ επίσης) μιλ μερσι:) υπαρχει και ειναι πολυ καλη αλλα θα σε κουρασει μετα απο λιγο καιρο γιατι η ram που καταναλωνει ειναι μεγαλη και δεν αντεχει πανω απο μια εφαρμογη ανοιχτη. επισης σε καποιους υπαρχει ενα θεμα μπαταριας. αν θες μπορεις να την βαλεις για λιγο να την δεις αλλα να ξερεις ειναι για ατομα που κανουν μια απλη χρηση του κινητου και σιγουρα δεν ειναι για gamers. (η αληθεια ειναι οτι το nexus s το ιδιο δεν ειναι για gamers αλλα με την miui τα πραγματα γινονται χειροτερα) αξιζει σιγουρα μια δοκιμη παντως. μπορείτε να την βρειτε εδω δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι ετοιμη αυτη η εκδοση γιατι ειναι η τελευταια και πολλες φορες δεν ειναι και πολυ σταθερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 A ok! Just checking. Συνεχίζω με js. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Μου είχε σπάσει και εμένα το power button και δεν ήθελε να το πάω επειδή δεν είχα stock rom. Μια μέρα εκανα κάτι και έχασα το λογισμικό που είχα και δεν μπορουσα να βάλω άλλο. Έτσι αναγκαστικά να ρο πάω για επισκευει. Το πήγα στο πλαίσιο και μέσα σε μια ιλβδομαδα το ειχαν έτοιμο και δεν πληρωσα τίποτα. Τουεείχαν βάλει και τα android 4 official. Οποτε πήγαινε το έτσι δεν θα σου ακυρώσουν την εγγύηση. Το θεμα ειναι οτι καταφερα και το εκανα στοκ με 4.1.1 εκανε αναβαθμηση μόνο του σε 4.1.2. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κλειδωσω τον bootloader αλλά με το που μπω εκεί το κινητό δεν ανταποκρίνεται. Θα έπρεπε με τα κουμπιά της φωνής να πηγαίνει πάνω κάτω αλλά δεν κάνει τπτ. Μπορώ για εκεί να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 A ok! Just checking. Συνεχίζω με js. Α! επισης ξεχασα να σου πω οτι μπορεις να δοκιμασεις και τον miHome launcher. σου δινει μια ιδεα για το τι παιζει. αν και δεν φτανει την εμπειρια του να εχεις την miui ρομ σε βαζει στο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) μπορεις αν ανοιξεις ενα τερματικο στον υπολογιστη σου και δωσεις την εντολη fastboot oem lock. (http://nexusshacks.com/nexus-s-root/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-on-ics-or-gingerbread/) ενα βιντεακι παλιο αλλα θα σε βοηθησει. εσυ αντι στο πρωτο βημα να το ξεκλειδωσεις κλειδωσετο με την εντολη που σου εδωσα. αλλιως υπαρχουν προγραματακια που τα κανουν μονα τους. Αν μπεις στους xda θα βρεις.. nexous toolkit νομιζω λεγετε ενα Edited May 22, 2013 by nikos_adamo Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 μπορεις αν ανοιξεις ενα τερματικο στον υπολογιστη σου και δωσεις την εντολη fastboot oem lock. (http://nexusshacks.com/nexus-s-root/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-on-ics-or-gingerbread/) ενα βιντεακι παλιο αλλα θα σε βοηθησει. εσυ αντι στο πρωτο βημα να το ξεκλειδωσεις κλειδωσετο με την εντολη που σου εδωσα. αλλιως υπαρχουν προγραματακια που τα κανουν μονα τους. Αν μπεις στους xda θα βρεις.. nexous toolkit νομιζω λεγετε ενα Ακριβως. Ειναι και ενα που ανεφερα μια σελιδα πισω και δουλευει καλα, απ'οτι ακουω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxalismma Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπερα ρ μαγκες. Εχω ενα θεμα με το Nexus S μου, με το που ανοιξα την εσωτερικη καμερα, εβγαλε σφαλμα εφαρμογης και τωρα δεν μου ανοιγει καθολου και τις 2 καμερες,και θελει ενα reboot, για να στρωσει, αλα αμα ξανα ενεργοποιησω την εσωτερικη θαχουμε προβλημα. Ηθελα να σας ρωτησω. Υπαρχει καποια αλη ρομ που θα μου προτεινατε? η καποιο bug fix ? Model : Nexus S Android version : 4.1.2 Baseband version I9023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μπορεί κάποιος να δώσει link με κάποιο τελευταίο touch recovery (CWM, TWRP...) σε μορφή flashable .zip γιατί θέλω να φρεσκάρω το κινητό ενός φίλου αλλά δεν βρίσκω τπτ. Επίσης είμαι προσωρινά σε pc που δεν θέλω να περνάω adb drivers κτλ. για εγκατάσταση μέσω fastboot οπότε ψάχνω .zip Ευχαριστώ! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μπορεί κάποιος να δώσει link με κάποιο τελευταίο touch recovery (CWM, TWRP...) σε μορφή flashable .zip γιατί θέλω να φρεσκάρω το κινητό ενός φίλου αλλά δεν βρίσκω τπτ. Επίσης είμαι προσωρινά σε pc που δεν θέλω να περνάω adb drivers κτλ. για εγκατάσταση μέσω fastboot οπότε ψάχνω .zip Ευχαριστώ! επειδη ποτε δεν εχω κατσει να ασχοληθω πολυ με αυτα, σου προτεινω απλως να κατεβασεις την εφαρμογη rom manager και απο εκει να φλασαρεις την κανονικη εκδοση cwm. πιο απλο. το θεωρω περιττό το touch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Οκ, θα το τσεκάρω μέσω rom manager αλλά έχω άλλο πρόβλημα τώρα. Μετά από Full wipe (όχι και sd ομως) και πέρασμα της τελευταίας CM10.1 nightly, το κινητό συνεχίζει κάτι που κάνει τον τελευταίο καιρό (με προηγούμενες CM): Πατώντας το Power, ανάβει στιγμιαία μόνο το backlight της οθόνης χωρίς να δείχνει κάτι και ο μόνος τρόπος να ξυπνήσει είναι να κρατήσω πατημένο το Power όπου και κάνει κανονική εκκίνηση. Το κάνει αρκετές φορές τη μέρα και θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο γινόταν και στο galaxy nexus μου με 4.2.2. Γνωρίζουμε κάτι για αυτό γιατί είναι πάρα πολύ ενοχλητικό και πρακτικά δεν ξέρεις αν θα ανοίξει το τηλ όταν θα το χρειαστείς. Να δοκιμάσω full wipe και Jellyshot? Κάποιον kernel? Δεν έχω πειράξει αυτόν που έρχεται με τη CM. Οποιοσδήποτε προτάσεις rom/rom+kernel καλοδεχούμενες! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Οκ, θα το τσεκάρω μέσω rom manager αλλά έχω άλλο πρόβλημα τώρα. Μετά από Full wipe (όχι και sd ομως) και πέρασμα της τελευταίας CM10.1 nightly, το κινητό συνεχίζει κάτι που κάνει τον τελευταίο καιρό (με προηγούμενες CM): Πατώντας το Power, ανάβει στιγμιαία μόνο το backlight της οθόνης χωρίς να δείχνει κάτι και ο μόνος τρόπος να ξυπνήσει είναι να κρατήσω πατημένο το Power όπου και κάνει κανονική εκκίνηση. Το κάνει αρκετές φορές τη μέρα και θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο γινόταν και στο galaxy nexus μου με 4.2.2. Γνωρίζουμε κάτι για αυτό γιατί είναι πάρα πολύ ενοχλητικό και πρακτικά δεν ξέρεις αν θα ανοίξει το τηλ όταν θα το χρειαστείς. Να δοκιμάσω full wipe και Jellyshot? Κάποιον kernel? Δεν έχω πειράξει αυτόν που έρχεται με τη CM. Οποιοσδήποτε προτάσεις rom/rom+kernel καλοδεχούμενες! ελαχιστα εχω δει την cm οποτε δεν μπορω να σου πω τιποτα. δοκιμασε jellyshot. δεν εχει τοσο customisation αλλα ειναι πολυ σταθερη και χωρις προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Οκ, θα το τσεκάρω μέσω rom manager αλλά έχω άλλο πρόβλημα τώρα. Μετά από Full wipe (όχι και sd ομως) και πέρασμα της τελευταίας CM10.1 nightly, το κινητό συνεχίζει κάτι που κάνει τον τελευταίο καιρό (με προηγούμενες CM): Πατώντας το Power, ανάβει στιγμιαία μόνο το backlight της οθόνης χωρίς να δείχνει κάτι και ο μόνος τρόπος να ξυπνήσει είναι να κρατήσω πατημένο το Power όπου και κάνει κανονική εκκίνηση. Το κάνει αρκετές φορές τη μέρα και θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο γινόταν και στο galaxy nexus μου με 4.2.2. Γνωρίζουμε κάτι για αυτό γιατί είναι πάρα πολύ ενοχλητικό και πρακτικά δεν ξέρεις αν θα ανοίξει το τηλ όταν θα το χρειαστείς. Να δοκιμάσω full wipe και Jellyshot? Κάποιον kernel? Δεν έχω πειράξει αυτόν που έρχεται με τη CM. Οποιοσδήποτε προτάσεις rom/rom+kernel καλοδεχούμενες!ολες οι recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2032337 . εμενα προσωπικα δεν μου το κανει αυτο με το ανοιγμα της οθονης.. Για ξαναπερασε την. εγω με την jellyshot ειχα τα Προβληματα..( οι πιο πολλοι ομως λενε τα καλυτερα). To full wipe πως το κανεις;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts