pik. Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) ειμαι με AOKP +marmite... τωρα περιμενω να δω αποκριση... edit. μου εκανε 4 reboot και εφυγε... εχει δοκιμασει κανεις την STOCK 4.1.2 - 100.1% Google experience του FloHimself? επισης σκεφτομαι να βαλω rasbean πολλοι μιλανε καλα για την συγκεκριμενη. παιζει να εχω αλλαξει και 5 rom μεσα σε 5 μερες... :lol: Edited October 19, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 rasbean είναι του developer που έκανε την rascream? Ήταν η καλύτερη ICS που είχα ποτέ. Ταχύτατη, χωρίς άκυρα κολλήματα, σταθερή μπαταρία, καλή αυτονομία. Ισχύουν όλα αυτά και στη JellyBean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ειμαι με AOKP +marmite... τωρα περιμενω να δω αποκριση... edit. μου εκανε 4 reboot και εφυγε... εχει δοκιμασει κανεις την STOCK 4.1.2 - 100.1% Google experience του FloHimself? επισης σκεφτομαι να βαλω rasbean πολλοι μιλανε καλα για την συγκεκριμενη. παιζει να εχω αλλαξει και 5 rom μεσα σε 5 μερες... :lol: Μια απο τα ιδια κι εγω αλλα ηρεμησα πριν τρεις μερες που εβαλα slim 2.7.0 official με τον κερνελ που εχει απο μαμα.Μαρμιτε ειναι αλλα δεν ξερω ποιος ακριβως. Το κινητο πεταει κι απο μπαταρια μια χαρα.Δεν το εχω αφησει να ηρεμησει αλλα μου φαινεται ικανοποιητικη. Και μια ασχετη ερωτηση :Πως βλεπω απο bbs ποσο μπαταρια τρωει την στιγμη που το κοιταω? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δοκιμασα rasbean jelly και στοκ με πειραγμενο κερνελ αλλα στο κουαντραντ μου εβγαλε 1300 και 1100 αντιστοιχα.Με σλιμ Μου βγαζει 2100 και κατι ψιλα.Πιστευω οτι εγω κατεληξα.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Είμαι με AOKP b5 android 4.1.2 και δεν μπορώ να συνδεθώ στο market Μου βγάζει "σφάλμα διακοσμητή" και με wifi, και με mobile internet. Πέρασα τα gapps 2 φορές. Έχω κάνει συγχρονισμό google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) παιδια μια βοηθεια.πηγα να κανω ρουτ οπως λεει στην αρχη ειμαι εκει που λεει να πατησω recavery και μετα μου εβγαλε στο κινητο το ανθρωπακι με ξαπλα με κοκινο τριγωνο.τι κανω τωρα?βοηθεια? και αφου το κανω ρουτ θα πρεπει μετα να περασω καποια ρομ η ειναι οκ? Edited October 23, 2012 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Είμαι με AOKP b5 android 4.1.2 και δεν μπορώ να συνδεθώ στο market Μου βγάζει "σφάλμα διακοσμητή" και με wifi, και με mobile internet. Πέρασα τα gapps 2 φορές. Έχω κάνει συγχρονισμό google. Διακομιστή! :lol: :lol: παιδια μια βοηθεια.πηγα να κανω ρουτ οπως λεει στην αρχη ειμαι εκει που λεει να πατησω recavery και μετα μου εβγαλε στο κινητο το ανθρωπακι με ξαπλα με κοκινο τριγωνο.τι κανω τωρα?βοηθεια? και αφου το κανω ρουτ θα πρεπει μετα να περασω καποια ρομ η ειναι οκ? Δεν είναι απαραίτητο να φλασάρεις ρομ μετά το ρουτ... Βέβαια για δικό σου καλό, βάλε μια stock like για αρχή, για να δεις ταχύτητα... ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Διακομιστή! :lol: :lol: Δεν είναι απαραίτητο να φλασάρεις ρομ μετά το ρουτ... Βέβαια για δικό σου καλό, βάλε μια stock like για αρχή, για να δεις ταχύτητα... ;) ευχαριστω θα την δοκιμασω προφανως κατεβαζω το πρωτο το Current version (10/16): αλλα εχω κολλησει εκει που λεει να πατησω unlock στο τηλεφωνο.χτες δεν το εβρισκα στην οθονη εκει που ελεγε το μενου με το volum +_ και επιλεγεις το unlock και μετα εισαι ξεκλείδωτος.πατησα recovery και μπετωσε το κινητο... Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 ευχαριστω θα την δοκιμασω προφανως κατεβαζω το πρωτο το Current version (10/16): αλλα εχω κολλησει εκει που λεει να πατησω unlock στο τηλεφωνο.χτες δεν το εβρισκα στην οθονη εκει που ελεγε το μενου με το volum +_ και επιλεγεις το unlock και μετα εισαι ξεκλείδωτος.πατησα recovery και μπετωσε το κινητο... Δες αυτό φιλαράκο: http://nexusshacks.com/nexus-s-hacks/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-new/ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Διακομιστή! :lol: :lol ναι σωστα! :-P το εφτιαξα! καλη μπαταρια η aokp b5. η cm10 m2 τι λεει? λεω να δοκιμασω και slim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δοκιμασα slim 2.8.0 αλλα μου γονατισε το κινητο και το κουαντραντ απο 2155 επεσε στο 1300 και κατι .Ισως να φταει οτι δεν εκανα φουλ γουαιπ.Τωρα γυρισα πισω και ειμαι παλι στα ιδια.Απο ποσο κοπο με εχει γλυτωσει αυτο το ναντροιντ δεν λεγεται Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Δοκιμασα slim 2.8.0 αλλα μου γονατισε το κινητο και το κουαντραντ απο 2155 επεσε στο 1300 και κατι .Ισως να φταει οτι δεν εκανα φουλ γουαιπ.Τωρα γυρισα πισω και ειμαι παλι στα ιδια.Απο ποσο κοπο με εχει γλυτωσει αυτο το ναντροιντ δεν λεγεται Δεν την έχω δοκιμάσει την slim αλλά πέρα από τους αριθμούς είναι τόσο χάλια σε επιδόσεις η απλά το κρίνεις από τα benchmarks; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδια ενα τροπο να φλασαρω την στοκ 4.1.2 υπαρχει;;;; φλασαρω το αρχειο το update για να γινει 4.1.2 και τπτ.. ψαχνω να βρω zip. για να φλασαρω ολο το 4.1.2 σαν εκδοση ( και ας χασω τις ρυθμισεις και εφαρμογες) αλλα δν μπορω.. Ξερει κανεις ;; και μετα ροοτ; με το simple root.zip γινετε; Ας βοηθησει καποιος γτ μου βγαζει καθε τρεις και λιγο οτι εχω Update και δν μπορω.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δεν την έχω δοκιμάσει την slim αλλά πέρα από τους αριθμούς είναι τόσο χάλια σε επιδόσεις η απλά το κρίνεις από τα benchmarks; Είναι σλίμ στην κυριολεξία... Ταχύτατη με πολύ καλή μπαταρία. Έχει όλα τα καλούδια των "μεγάλων" ρομ χωρίς το ...βάρος τους ;) Παιδια ενα τροπο να φλασαρω την στοκ 4.1.2 υπαρχει;;;; φλασαρω το αρχειο το update για να γινει 4.1.2 και τπτ.. ψαχνω να βρω zip. για να φλασαρω ολο το 4.1.2 σαν εκδοση ( και ας χασω τις ρυθμισεις και εφαρμογες) αλλα δν μπορω.. Ξερει κανεις ;; και μετα ροοτ; με το simple root.zip γινετε; Ας βοηθησει καποιος γτ μου βγαζει καθε τρεις και λιγο οτι εχω Update και δν μπορω.. Φλάσαρε μια rooted stock 4.1.2... Τόσο απλά! Υπάρχουν 3-4 στο xda... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Φλάσαρε μια rooted stock 4.1.2... Τόσο απλά! Υπάρχουν 3-4 στο xda...Επειδη δν τα παω καλα με τα αγγλικα ειναι οτι δν τα πολυκαταλαβαινω τι εχει η καθε μια.. Κ μν βαλω καμοια βλακεια μεσα.. Αν μπορεις να μ στειλεις κανα λινκ θα σ ημουν υποχρεως. ;) Για στοκ μιλαω παντα Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Επειδη δν τα παω καλα με τα αγγλικα ειναι οτι δν τα πολυκαταλαβαινω τι εχει η καθε μια.. Κ μν βαλω καμοια βλακεια μεσα.. Αν μπορεις να μ στειλεις κανα λινκ θα σ ημουν υποχρεως. ;) Για στοκ μιλαω παντα Αυτή λένε ότι είναι απο τις καλύτερες stock-like http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1854366 Κατέβασε την: Current version (10/16): Για απορίες στείλε Pm στον pik. που την φοράει :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 χαχα ναι στειλε μου οτι θες.. .χρονια πολλα Μητσο!!!! αυτη φοραω και ειναι τελεια. ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 χαχα ναι στειλε μου οτι θες.. .χρονια πολλα Μητσο!!!! αυτη φοραω και ειναι τελεια. ;) Ευχαριστώ Μήτσο, επίσης :lol: Λοιπόν μόλις την φόρεσα και εγώ... Έπαθα την 1η φρίκη όταν δεν βρήκα το power menu και την 2η όταν δεν βρήκα statusbar toggles :( Anyways θα την κρατήσω το ΣΚ γιατί θα λείπω και δεν θα έχω την άνεση για φλασαρίσματα :p Την έβαλα για να τσεκάρω αν κάτι θέματα που έχω κατά την κλήση οφείλονται στην rom που φορούσα ή στον πάροχο... Καλό Σ/Κ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Γρήγορη ερώτηση: root χωρίς wipe γίνεται; Θέλω να πάρω backup με Titanium αλλά δεν το έχω rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Η συγκεκριμένη rom του flohimself μου κάνει εντύπωσή πού έχει ΕΛΆΧΙΣΤΑ wakelocks σε σχέση με Slim και CodeName. Μου λείπει ο theme manager... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Η συγκεκριμένη rom του flohimself μου κάνει εντύπωσή πού έχει ΕΛΆΧΙΣΤΑ wakelocks σε σχέση με Slim και CodeName. Μου λείπει ο theme manager... ειναι καλη Ρομ αλλα οντως λειπουν πολλα καλουδια.... εμενα ομως μου κανει :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Για τον φιλο nikos_adamo που ειχε προβλημα , σαν το δικο μου, με την αναγνωση της sim card, η λυση ειναι αυτη http://www.ebay.ie/itm/SIM-Card-Holder-Socket-MicroSD-Slot-Flex-Cable-Samsung-I9020-I9023-NEXUS-S-/280980843963?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416bc36dbb και ο τροπος αντικαταστασης ειναι εδω . Η διαδικασια ειναι πανευκολη, εμενα μου πηρε 5 λεπτα και επιτελους ησυχασα απο την απωλεια σηματος Edited October 29, 2012 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Για τον φιλο nikos_adamo που ειχε προβλημα , σαν το δικο μου, με την αναγνωση της sim card, η λυση ειναι αυτη http://www.ebay.ie/itm/SIM-Card-Holder-Socket-MicroSD-Slot-Flex-Cable-Samsung-I9020-I9023-NEXUS-S-/280980843963?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416bc36dbb και ο τροπος αντικαταστασης ειναι εδω . Η διαδικασια ειναι πανευκολη, εμενα μου πηρε 5 λεπτα και επιτελους ησυχασα απο την απωλεια σηματοςφαινετε πολυ ευκολο.. εχει σταματησει εμενα να μου το κανει.. :happy: Ελπιζω να μν μου ξανακανει τα ιδια κολπα , αλλα αν εχουμε τωρα την λυση :p Ευχαριστω.. *******προσπαθω να κανω ροοτ ενα nexus s 4.1.2 και δν μπορω με τπτ... :P του βαζω recovery κ απο εκει του φλασαρω αρχειο για ροοτ αλλα δν.. μ λεει ολα οκ. κανω επανεκινηση ,ανοιγει το κινητο ,εχω το su. αλλα δν μου δινει δικαιωματα ροοτ.. εβαλα και αλλο su απο το μαρκετ κ παλι το ιδιο.. ξερει κανεις; Edited October 29, 2012 by nikos_adamo Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Καλησπερα! Τις προαλλες ατυχησα και το κινητο μου brickαρε και μαλιστα χωρις να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος αφου εκεινη την ωρα απλα εστελνα ενα sms :confused: το κινητο ειχε official 4.1.2 rom, και kernel ειχα βαλει για να δοκιμασω τον marmite (δεν θυμαμαι εκδοση, αλλα ηταν η πιο προσφατη εκδοση οταν βγηκε το 4.1.2 ). Αυτον τον συνδιασμο τον ειχα κατι λιγοτερο απο δυο βδομαδες, και η μονη ασταθεια που μου ειχε κανει ηταν ενα reboot αλλα μεχρι τοτε δεν ξαναειχα δει καλυτερη αποδοση με οτιδηποτε συνδυασμο και αν ειχα βαλει. Πλεον το κινητο παραμενει πληρως απενεργοποιημενο. Το μονο που με κανει να ελπιζω σε κατι ειναι οτι αμα το αφησω με την μπαταρια για καποιο διαστημα υπερθερμενεται ο επεξεργαστης. αλλο δειγμα "ζωης" δεν υπαρχει Γνωριζει κανεις αμα η εγγυηση θα ισχυσει η αμα θα εχω εγω το φταιξιμο? και επισης αμα ειχε καποιος καποια πιθανη λυση θα ημουν υποχρεος :) (εχω ηδη δοκιμασει, ανεπιτυχως, το unbrickable resurrection, αλλα οχι το unbrickable mod που το εχω αφησει σαν την τελευταια λυση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Τι εννοείς brickαρε, δεν μπαίνει σε recovery; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts