Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι με AOKP +marmite...

τωρα περιμενω να δω αποκριση...

edit. μου εκανε 4 reboot και εφυγε...

εχει δοκιμασει κανεις την STOCK 4.1.2 - 100.1% Google experience του FloHimself?

επισης σκεφτομαι να βαλω rasbean πολλοι μιλανε καλα για την συγκεκριμενη.

παιζει να εχω αλλαξει και 5 rom μεσα σε 5 μερες... :lol:

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

rasbean είναι του developer που έκανε την rascream?

Ήταν η καλύτερη ICS που είχα ποτέ.

Ταχύτατη, χωρίς άκυρα κολλήματα, σταθερή μπαταρία, καλή αυτονομία.

Ισχύουν όλα αυτά και στη JellyBean?

ειμαι με AOKP +marmite...

τωρα περιμενω να δω αποκριση...

edit. μου εκανε 4 reboot και εφυγε...

εχει δοκιμασει κανεις την STOCK 4.1.2 - 100.1% Google experience του FloHimself?

επισης σκεφτομαι να βαλω rasbean πολλοι μιλανε καλα για την συγκεκριμενη.

παιζει να εχω αλλαξει και 5 rom μεσα σε 5 μερες... :lol:

Μια απο τα ιδια κι εγω αλλα ηρεμησα πριν τρεις μερες που εβαλα slim 2.7.0 official

με τον κερνελ που εχει απο μαμα.Μαρμιτε ειναι αλλα δεν ξερω ποιος ακριβως.

Το κινητο πεταει κι απο μπαταρια μια χαρα.Δεν το εχω αφησει να ηρεμησει αλλα μου

φαινεται ικανοποιητικη.

Και μια ασχετη ερωτηση :Πως βλεπω απο bbs ποσο μπαταρια τρωει την στιγμη που το κοιταω?

Same Sh..t , Different Day

Δοκιμασα rasbean jelly και στοκ με πειραγμενο κερνελ αλλα

στο κουαντραντ μου εβγαλε 1300 και 1100 αντιστοιχα.Με σλιμ

Μου βγαζει 2100 και κατι ψιλα.Πιστευω οτι εγω κατεληξα..

Είμαι με AOKP b5 android 4.1.2 και δεν μπορώ να συνδεθώ στο market

Μου βγάζει "σφάλμα διακοσμητή" και με wifi, και με mobile internet.

Πέρασα τα gapps 2 φορές.

Έχω κάνει συγχρονισμό google.

παιδια μια βοηθεια.πηγα να κανω ρουτ οπως λεει στην αρχη ειμαι εκει που λεει να πατησω recavery και μετα μου εβγαλε στο κινητο το ανθρωπακι με ξαπλα με κοκινο τριγωνο.τι κανω τωρα?βοηθεια?

και αφου το κανω ρουτ θα πρεπει μετα να περασω καποια ρομ η ειναι οκ?

Edited by navystam
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Είμαι με AOKP b5 android 4.1.2 και δεν μπορώ να συνδεθώ στο market

Μου βγάζει "σφάλμα διακοσμητή" και με wifi, και με mobile internet.

Πέρασα τα gapps 2 φορές.

Έχω κάνει συγχρονισμό google.

Διακομιστή! :lol: :lol:

παιδια μια βοηθεια.πηγα να κανω ρουτ οπως λεει στην αρχη ειμαι εκει που λεει να πατησω recavery και μετα μου εβγαλε στο κινητο το ανθρωπακι με ξαπλα με κοκινο τριγωνο.τι κανω τωρα?βοηθεια?

και αφου το κανω ρουτ θα πρεπει μετα να περασω καποια ρομ η ειναι οκ?

Δεν είναι απαραίτητο να φλασάρεις ρομ μετά το ρουτ...

Βέβαια για δικό σου καλό, βάλε μια stock like για αρχή, για να δεις ταχύτητα... ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Διακομιστή! :lol: :lol:

Δεν είναι απαραίτητο να φλασάρεις ρομ μετά το ρουτ...

Βέβαια για δικό σου καλό, βάλε μια stock like για αρχή, για να δεις ταχύτητα... ;)

ευχαριστω θα την δοκιμασω προφανως κατεβαζω το πρωτο το Current version (10/16): αλλα εχω κολλησει εκει που λεει να πατησω unlock στο τηλεφωνο.χτες δεν το εβρισκα στην οθονη εκει που ελεγε το μενου με το volum +_ και επιλεγεις το unlock και μετα εισαι ξεκλείδωτος.πατησα recovery και μπετωσε το κινητο...

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

ευχαριστω θα την δοκιμασω προφανως κατεβαζω το πρωτο το Current version (10/16): αλλα εχω κολλησει εκει που λεει να πατησω unlock στο τηλεφωνο.χτες δεν το εβρισκα στην οθονη εκει που ελεγε το μενου με το volum +_ και επιλεγεις το unlock και μετα εισαι ξεκλείδωτος.πατησα recovery και μπετωσε το κινητο...

Δες αυτό φιλαράκο: http://nexusshacks.com/nexus-s-hacks/how-to-root-nexus-s-or-nexus-s-4g-new/

Διακομιστή! :lol: :lol

ναι σωστα! :-P

το εφτιαξα!

καλη μπαταρια η aokp b5.

η cm10 m2 τι λεει?

λεω να δοκιμασω και slim.

Δοκιμασα slim 2.8.0 αλλα μου γονατισε το κινητο και το κουαντραντ απο 2155

επεσε στο 1300 και κατι .Ισως να φταει οτι δεν εκανα φουλ γουαιπ.Τωρα γυρισα πισω και ειμαι παλι στα ιδια.Απο ποσο κοπο με εχει γλυτωσει αυτο το ναντροιντ δεν λεγεται

Δοκιμασα slim 2.8.0 αλλα μου γονατισε το κινητο και το κουαντραντ απο 2155

επεσε στο 1300 και κατι .Ισως να φταει οτι δεν εκανα φουλ γουαιπ.Τωρα γυρισα πισω και ειμαι παλι στα ιδια.Απο ποσο κοπο με εχει γλυτωσει αυτο το ναντροιντ δεν λεγεται

Δεν την έχω δοκιμάσει την slim αλλά πέρα από τους αριθμούς είναι τόσο χάλια σε επιδόσεις η απλά το κρίνεις από τα benchmarks;

Oneplus 6 8/128

Παιδια ενα τροπο να φλασαρω την στοκ 4.1.2 υπαρχει;;;; φλασαρω το αρχειο το update για να γινει 4.1.2 και τπτ.. ψαχνω να βρω zip. για να φλασαρω ολο το 4.1.2 σαν εκδοση ( και ας χασω τις ρυθμισεις και εφαρμογες) αλλα δν μπορω.. Ξερει κανεις ;; και μετα ροοτ; με το simple root.zip γινετε; Ας βοηθησει καποιος γτ μου βγαζει καθε τρεις και λιγο οτι εχω Update και δν μπορω..

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Δεν την έχω δοκιμάσει την slim αλλά πέρα από τους αριθμούς είναι τόσο χάλια σε επιδόσεις η απλά το κρίνεις από τα benchmarks;

Είναι σλίμ στην κυριολεξία... Ταχύτατη με πολύ καλή μπαταρία. Έχει όλα τα καλούδια των "μεγάλων" ρομ χωρίς το ...βάρος τους ;)

Παιδια ενα τροπο να φλασαρω την στοκ 4.1.2 υπαρχει;;;; φλασαρω το αρχειο το update για να γινει 4.1.2 και τπτ.. ψαχνω να βρω zip. για να φλασαρω ολο το 4.1.2 σαν εκδοση ( και ας χασω τις ρυθμισεις και εφαρμογες) αλλα δν μπορω.. Ξερει κανεις ;; και μετα ροοτ; με το simple root.zip γινετε; Ας βοηθησει καποιος γτ μου βγαζει καθε τρεις και λιγο οτι εχω Update και δν μπορω..

Φλάσαρε μια rooted stock 4.1.2... Τόσο απλά!

Υπάρχουν 3-4 στο xda...

Φλάσαρε μια rooted stock 4.1.2... Τόσο απλά!

Υπάρχουν 3-4 στο xda...

Επειδη δν τα παω καλα με τα αγγλικα ειναι οτι δν τα πολυκαταλαβαινω τι εχει η καθε μια.. Κ μν βαλω καμοια βλακεια μεσα.. Αν μπορεις να μ στειλεις κανα λινκ θα σ ημουν υποχρεως. ;) Για στοκ μιλαω παντα

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Επειδη δν τα παω καλα με τα αγγλικα ειναι οτι δν τα πολυκαταλαβαινω τι εχει η καθε μια.. Κ μν βαλω καμοια βλακεια μεσα.. Αν μπορεις να μ στειλεις κανα λινκ θα σ ημουν υποχρεως. ;) Για στοκ μιλαω παντα

Αυτή λένε ότι είναι απο τις καλύτερες stock-like

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1854366

Κατέβασε την: Current version (10/16):

Για απορίες στείλε Pm στον pik. που την φοράει :rolleyes:

χαχα ναι στειλε μου οτι θες..

.χρονια πολλα Μητσο!!!!

αυτη φοραω και ειναι τελεια. ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

χαχα ναι στειλε μου οτι θες..

.χρονια πολλα Μητσο!!!!

αυτη φοραω και ειναι τελεια. ;)

Ευχαριστώ Μήτσο, επίσης :lol:

Λοιπόν μόλις την φόρεσα και εγώ... Έπαθα την 1η φρίκη όταν δεν βρήκα το power menu και την 2η όταν δεν βρήκα statusbar toggles :(

Anyways θα την κρατήσω το ΣΚ γιατί θα λείπω και δεν θα έχω την άνεση για φλασαρίσματα :p

Την έβαλα για να τσεκάρω αν κάτι θέματα που έχω κατά την κλήση οφείλονται στην rom που φορούσα ή στον πάροχο...

Καλό Σ/Κ

Η συγκεκριμένη rom του flohimself μου κάνει εντύπωσή πού έχει ΕΛΆΧΙΣΤΑ wakelocks σε σχέση με Slim και CodeName. Μου λείπει ο theme manager...

Η συγκεκριμένη rom του flohimself μου κάνει εντύπωσή πού έχει ΕΛΆΧΙΣΤΑ wakelocks σε σχέση με Slim και CodeName. Μου λείπει ο theme manager...

ειναι καλη Ρομ αλλα οντως λειπουν πολλα καλουδια....

εμενα ομως μου κανει :D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για τον φιλο nikos_adamo που ειχε προβλημα , σαν το δικο μου, με την αναγνωση της sim card, η λυση ειναι αυτη http://www.ebay.ie/itm/SIM-Card-Holder-Socket-MicroSD-Slot-Flex-Cable-Samsung-I9020-I9023-NEXUS-S-/280980843963?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416bc36dbb και ο τροπος αντικαταστασης ειναι εδω

.

Η διαδικασια ειναι πανευκολη, εμενα μου πηρε 5 λεπτα και επιτελους ησυχασα απο την απωλεια σηματος

Edited by grigri444

Για τον φιλο nikos_adamo που ειχε προβλημα , σαν το δικο μου, με την αναγνωση της sim card, η λυση ειναι αυτη http://www.ebay.ie/itm/SIM-Card-Holder-Socket-MicroSD-Slot-Flex-Cable-Samsung-I9020-I9023-NEXUS-S-/280980843963?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416bc36dbb και ο τροπος αντικαταστασης ειναι εδω
.

Η διαδικασια ειναι πανευκολη, εμενα μου πηρε 5 λεπτα και επιτελους ησυχασα απο την απωλεια σηματος

φαινετε πολυ ευκολο.. εχει σταματησει εμενα να μου το κανει.. :happy: Ελπιζω να μν μου ξανακανει τα ιδια κολπα , αλλα αν εχουμε τωρα την λυση :p Ευχαριστω..

*******προσπαθω να κανω ροοτ ενα nexus s 4.1.2 και δν μπορω με τπτ... :P του βαζω recovery κ απο εκει του φλασαρω αρχειο για ροοτ αλλα δν.. μ λεει ολα οκ. κανω επανεκινηση ,ανοιγει το κινητο ,εχω το su. αλλα δν μου δινει δικαιωματα ροοτ.. εβαλα και αλλο su απο το μαρκετ κ παλι το ιδιο.. ξερει κανεις;

Edited by nikos_adamo

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Καλησπερα! Τις προαλλες ατυχησα και το κινητο μου brickαρε και μαλιστα χωρις να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος αφου εκεινη την ωρα απλα εστελνα ενα sms :confused: το κινητο ειχε official 4.1.2 rom, και kernel ειχα βαλει για να δοκιμασω τον marmite (δεν θυμαμαι εκδοση, αλλα ηταν η πιο προσφατη εκδοση οταν βγηκε το 4.1.2 ). Αυτον τον συνδιασμο τον ειχα κατι λιγοτερο απο δυο βδομαδες, και η μονη ασταθεια που μου ειχε κανει ηταν ενα reboot αλλα μεχρι τοτε δεν ξαναειχα δει καλυτερη αποδοση με οτιδηποτε συνδυασμο και αν ειχα βαλει. Πλεον το κινητο παραμενει πληρως απενεργοποιημενο. Το μονο που με κανει να ελπιζω σε κατι ειναι οτι αμα το αφησω με την μπαταρια για καποιο διαστημα υπερθερμενεται ο επεξεργαστης. αλλο δειγμα "ζωης" δεν υπαρχει

Γνωριζει κανεις αμα η εγγυηση θα ισχυσει η αμα θα εχω εγω το φταιξιμο? και επισης αμα ειχε καποιος καποια πιθανη λυση θα ημουν υποχρεος :) (εχω ηδη δοκιμασει, ανεπιτυχως, το unbrickable resurrection, αλλα οχι το unbrickable mod που το εχω αφησει σαν την τελευταια λυση )