costini Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Φαίνεται να παίζει πάντως.. Stock rom με TWRP recovery. Θα δοκιμάσω να βάλω την Slimkat 4.4.2_build.3. Τα gapps που πρέπει να κατεβάσω πρέπει να είναι και αυτά το ίδιο build ή μπορεί να είναι και μεταγενέστερο? Γιατί εδώ http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1150-addons4-4 δε βρίσκω κάτι για 4.4.2 (επίσης σε προηγούμενο post κάποιος αναφέρει να κατεβάσουμε τα ΑΙΟ, όχι τα mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Έλεγξε αρχικά ότι υπάρχει το SU και λειτουργεί βάζοντας μια εφαρμογή που απαιτεί root . ΘΑ πεταχτεί να σου ζητήσει άδεια να προχωρήσει αν όλα πήγαν καλά . Αν τώρα όλα είναι καλά , θα κατεβάσεις και θα περάσεις σε κάποια τοποθεσία στο κινητό σου μια ρομ της επιλογής σου , θα επανεκκινήσεις σε περιβάλλον team win , θα κάνεις ένα back up την υπάρχουσα rom και θα κάνεις φλας μέσα απο εκεί την ρομ απο την θέση που την έχεις αποθηκεύσει . Νομίζω πρέπει να λέει , run zip , install zip ή κάτι τετοιο . Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες κάθε ρομ και οτι λένε πριν γίνει η εγκατάσταση . Παντως εχω την εντυπώση πως custom recovery με στοκ android δεν παίζουν . Τουλάχιστον δεν παίζανε ... Μαζι με την ρομ βαλε και τα Google apps που την συνοδεύουν . Δεν θυμαμαι στο βιντεο να εχει οδηγιες για καστομ ρομ , αλλα αν σου δουλεψε μέχρι εδω δεν βλεπω γιατι να δοκιμάσεις κάτι αλλο . Για να ξεδιαλυνουμε κάποια πράγματα: 1. Δεν χρειάζεται root για να περάσουμε custom ROM, αρκεί η custom recovery που στην περιπτωση των nexus περνάει κατα 99% πρίν το root. 2. Custom recovery με στοκ Android παιζει κανονικά, ακόμα και σε περιπτωση ΟΤΑ απλα μετα θέλει να την ξαναπεράσεις (μιλάμε για nexus πάντα) Τα υπολοιπα είναι ακριβώς όπως τα γράφεις . @costini Δοκίμασε αυτή τη Ρομ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2634728 Edited July 28, 2014 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ok, θα τη δοκιμάσω. Έχεις να προτείνεις όμως ποιο από τα link που δίνει να κατεβάσω? Κάποιο από τα "ROM" ή τα "FINAL VERSIONS" που έχει? Επίσης, τα gapps πρέπει να είναι ίδια έκδοση με τη rom? Εννοώ ίδιο 4.4.x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ok, θα τη δοκιμάσω. Έχεις να προτείνεις όμως ποιο από τα link που δίνει να κατεβάσω? Κάποιο από τα "ROM" ή τα "FINAL VERSIONS" που έχει? Επίσης, τα gapps πρέπει να είναι ίδια έκδοση με τη rom? Εννοώ ίδιο 4.4.x? Βάλε final version special edition ή οποία άλλη θες από final και gapps όποια θες από αυτά που προτείνει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ok, θα τη δοκιμάσω. Έχεις να προτείνεις όμως ποιο από τα link που δίνει να κατεβάσω? Κάποιο από τα "ROM" ή τα "FINAL VERSIONS" που έχει? Επίσης, τα gapps πρέπει να είναι ίδια έκδοση με τη rom? Εννοώ ίδιο 4.4.x? Φτιάξε ένα καφέ και διάβασε , 12 σελίδες είναι . Εγώ εναλλακτικά θα σου προτείνω αυτήν που έχω και είναι ΟΚ , την slimkat http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1076-crespo . Έχει τα πάντα στη σελίδα , κατεβάζεις την ρομ για το crespo και τα gapps της kitkat , εκτελείς τις οδηγίες κατά γράμμα και καθάρισες . Οπως προειπα βάλε για αρχή το bulid 3 να τη δεις γιατι το 4 ειχε κάποια θέματα που δενξέρω αν στο 5 τα φτιάξανε . -Καιέχει δίκιο ο Γυαλάκιας απο πάνω ,απλά δεν ήθελα να σε μπλέξω παραπάνω . Οι custom roms ερχονται με το root ετοιμο . Αν σκόπευες να βάλεις custom δεν ειχε νόημα το root σε στοκ . Καλά φλασαρίσματα και παντα ενα μπακ απ πριν Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Γειά σας παιδιά! Μετά από μερικούς μήνες αποφάσισα να αλλάξω την οθόνη του Nexus S (i9023) και να το αναστήσω :p Θέλω να μου πείτε μια stable rom με καλή αυτονομία. Ότι πιο stable κυκλοφορεί. Όταν λέω stable εννοώ ότι δεν θέλω να ξανασχοληθώ μαζί του γιατί θέλω να το χαρίσω. Οπότε θέλω να δουλεύει καλά. Τώρα για την μπαταρία θαύματα δεν γίνονται αλλά μην χρειάζεται φόρτιση κάθε 10 ώρες :p Χρήση: ομιλία, sms, viber, whatsapp, άντε και κάνα μικρό παιχνιδάκι. EDIT: Δοκιμάζω την slimkat 4.4.2 build 5 official 4074 gapps βρήκα μόνο για 4.4.4 Edited July 28, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Γειά σας παιδιά! Μετά από μερικούς μήνες αποφάσισα να αλλάξω την οθόνη του Nexus S (i9023) και να το αναστήσω :p Θέλω να μου πείτε μια stable rom με καλή αυτονομία. Ότι πιο stable κυκλοφορεί. Όταν λέω stable εννοώ ότι δεν θέλω να ξανασχοληθώ μαζί του γιατί θέλω να το χαρίσω. Οπότε θέλω να δουλεύει καλά. Τώρα για την μπαταρία θαύματα δεν γίνονται αλλά μην χρειάζεται φόρτιση κάθε 10 ώρες :p Χρήση: ομιλία, sms, viber, whatsapp, άντε και κάνα μικρό παιχνιδάκι. EDIT: Δοκιμάζω την slimkat 4.4.2 build 5 official 4074 gapps βρήκα μόνο για 4.4.4 Θαύματα στις μέρες μας δεν γίνονται . Εγω με την slimkat 4.4.2 bulid 5 κάνω σχεδόν τα πάντα άνετα . Έχει lag το τηλέφωνο στο σερφάρισμα , προφανώς και η μεταγωγή από ένα app σε ένα αλλο θέλει το χρόνο της αλλά σε σπάνια θα κολλήσει το τηλέφωνο ώστε να χρειαστώ επανεκκίνηση . Από άποψη μπαταρίας με χρήση σαν τηλέφωνο 2 μέρες θα σε βγάλει , αν τώρα έχεις το 3g μόνιμα on όπως βλέπω μερικούς με το ζόρι μισή μέρα . Αν θες πες μας με το build 5 αν εχεις θεματα με τις εισερχόμενες κλήσεις . Στο 4 δεν αναγνώριζε την επαφή και συχνά έμενε μαύρη η οθόνη χωρις να μπορείς να απαντήσεις με αποτέλεσμα να χάνεις κλήσεις .Επίσης αν δεν σου αρέσει η υψηλή ανάλυση και οι μικορι χαρακτήρες , κατεβάζεις το textdroider_dpi και το βάζεις στο 220 . Θα σου βγάλει ένα μήνυμα ότι μπορεί να μπεις σε bootloop , το οποίο εγω αγνοώ μια και εχω τα μπακ απ ανκάτι πάει στραβα . Ποτέ δεν είχα πρόβλημα . Το μόνο πρόβλημα με την σλιμκατ και ισως γενικότερα με το κιτκατ είναι ότι πιάνει αρκετό χώρο , αυτη τη στιγμή android και εφαρμογές που δεν μπαίνουν στην sd πιάνουν 832 ΜΒ με μόλις 175 ΜΒ ελευθέρα . Και έχω τα απολύτως απαραίτητα ΕΔΙΤ: μετα την σλιμ , δοκίμασε αυτη που προτείνει ο γυαλάκιας πιο πριν και ίσως στην CM11 την πιο σταθερή που κυκλοφορεί μια και stable δεν υπάρχει . Ωραία στο παρελθόν αν και είχε κάποια θέματα με αισθητήρες (κλίσεως) τα οποια πιστευω να έχουν λύσει είναι και η carbon rom https://carbonrom.org/ η οποια δεν ξερω , τουλάχιστον σε Kitkατ βγάλει κάτι μια και το nexus s τείνει σε obsolete συσκευή πλέον ... Edited July 28, 2014 by Spiros11472 ΕΔΙΤ Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) ...Επίσης αν δεν σου αρέσει η υψηλή ανάλυση και οι μικορι χαρακτήρες , κατεβάζεις το textdroider_dpi και το βάζεις στο 220 ... Πέρασα την SlimKat 4.4.2_buil3 για αρχή! Ερωτήσεις: - Δεν έκανα wipe την internal memory, μόνο dalvik cache, cache, system and data. Λέτε να έχω κανά θέμα? - Την ανάλυση την αλλάζεις μόνο με το app που προτείνεις? Δεν έχει επιλογή σε κάποιο μενού? - Launcher ποιον να επιλέξω λέτε καλύτερα? - Kernel άφησα τον stock. Λέτε να δω διαφορά/έχω πρόβλημα? - Το update που μου βγάζει για νέα έκδοση SlimKat το αγνοώ ε? Θα μου βάλει το build5 ε? Thanks! Edited July 28, 2014 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Όλα καλά με την slimkat 4.4.2 build5 Μια ερώτηση: Υπάρχει τρόπος ειδοποίησης ηχητικής ή δόνησης σε αναπάντητες κλήσεις; Δηλαδή αν έχεις αναπάντητη μετά από λίγο να υπάρχει κάποιος ήχος ειδοποίησης ή δόνηση κάθε χ λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 .. Πλέον τρέχω slim 4.4.2 build 3 Official 3072 αν παίζει κάποιο ρόλο . Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος , ειδικά από μπαταρία .Τις προάλλες με πολύ νορμάλ χρήση , από πρωί Δευτέρας ξαναφόρτισα Τεταρτη βράδυ . Γενικά ελάχιστα κολλήματα . Το μόνο άσχημο είναι ότι συχνά πυκνά , μετά από επανεκκίνηση , μπορεί να μου δείξει μπαταρία 3-4 % και όσο το αφήνω ήσυχο ανεβαίνει . Αυτό συμβαίνει αν πχ κάνω επανεκκίνησή στο 15-20%. Πως το κατάφερες να κρατήσει 3 μέρες σχεδόν?? Στην stock (wifi ανοιχτό, ελάχιστες κλήσεις, whatsapp, viber), το φόρτιζα κάθε βράδυ και με έβγαζε όλη την επόμενη μέρα. Πλέον, με ίδια χρήση, βλέπω πως το απόγευμα θέλει φόρτιση. Και στο battery δε βλέπω κάτι που να ρουφάει μπαταρία (οθόνη γύρω στο 35% με auto brightness). Δε διαφωνώ ότι είναι και θέμα μπαταρίας, αλλά αφού την έβγαζα τη μέρα πριν, γιατί όχι και τώρα με custom rom. Θα την κρατήσω πάντως τη SlimKat 4.4.2 build 3 να τη τεστάρω περισσότερο. Μέχρι στιγμής, πολύ καλύτερη απόκριση από το κινητό, το ζωντάνεψα κάπως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πέρασα την SlimKat 4.4.2_buil3 για αρχή! Ερωτήσεις: - Δεν έκανα wipe την internal memory, μόνο dalvik cache, cache, system and data. Λέτε να έχω κανά θέμα? - Την ανάλυση την αλλάζεις μόνο με το app που προτείνεις? Δεν έχει επιλογή σε κάποιο μενού? - Launcher ποιον να επιλέξω λέτε καλύτερα? - Kernel άφησα τον stock. Λέτε να δω διαφορά/έχω πρόβλημα? - Το update που μου βγάζει για νέα έκδοση SlimKat το αγνοώ ε? Θα μου βάλει το build5 ε? Thanks! -Γιατί ? Δεν ξέρω να σου πω -Απο το μενού δεν νομίζω . Το app δουλευει πάντως -Nova εχω χωρίς πολλά προβλήματα -Update δεν κάνει από μονο του , απλά κατεβάζεις ρομ και την εχεις στην ακρη για να την φλασάρεις . Εχε μέσα και την build 3 καλού κακού σε ζιπ γιατι εχω την πιρκή εμπειρία recovery με back up να μην δουλευει Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trextaras Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλημέρα παιδιά. Προχθές έβαλα cyanogenmod 11 στο κινητό μου και έχω αρχίσει να το σετάρω. Παρατήρησα ότι στα sms μου έχω όριο τους 70 χαρακτήρες όταν χρησιμοποιώ ελληνικά. Σημειώνω ότι έχω go sms. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλημέρα παιδιά. Προχθές έβαλα cyanogenmod 11 στο κινητό μου και έχω αρχίσει να το σετάρω. Παρατήρησα ότι στα sms μου έχω όριο τους 70 χαρακτήρες όταν χρησιμοποιώ ελληνικά. Σημειώνω ότι έχω go sms. Καμιά ιδέα;υπαρχει καποια ρυθμιση γιαυτο.. αν πας στης ρυθμισεις των sms καπου λεει για χαρακτηρες unicode.. Αν θυμαμαι καλα.. Αλλιως υπαρχει ενα zipaki που το σεταρεις απο recovery και στο κανει 120 χαρακτηρες ανα σμσ.. Αν ψαξεις λιγο εδω θα το βρεις.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 υστερα απο πολλα φλασαρισματα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο μου οποια ρομ και αν δοκιμασα.εχει καποιος να μου προτεινει καποια αλλη ρομ εκτος απο cm11 και slim kit kat εστω και ποιο παλια αλλα να δουλευει πιο γρηγορα και σωστα το κινητο?(ακομα και να γυρισω σε μαμα.τοσο πολυ εχω απελπιστει) Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) υστερα απο πολλα φλασαρισματα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο μου οποια ρομ και αν δοκιμασα.εχει καποιος να μου προτεινει καποια αλλη ρομ εκτος απο cm11 και slim kit kat εστω και ποιο παλια αλλα να δουλευει πιο γρηγορα και σωστα το κινητο?(ακομα και να γυρισω σε μαμα.τοσο πολυ εχω απελπιστει) Από ΚΚ δοκίμασε αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2634728 και πιο παλιά αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474850 Edited August 27, 2014 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Από ΚΚ δοκίμασε αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2634728 και πιο παλιά αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474850 ευχαριστω πολυ.θα δοκιμασω και αυτη την επιλογη μπας και το στρωσω και δουλεψει σωστα καμια φορα Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Τον τελευταίο καιρό όταν κάνω update εφαρμογές συχνά πυκνά μου λέει ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στην συσκευή . Ειδικά οταν πάω να ενημερώσω το google play services που υποπτεύομαι βάζει όλες google εφαρμογές , μέχρι και το κατάπτυστο g+ το κινητό μένει απο ROM . Λειτουργικό και εφαρμογές στο τηλέφωνο πιάνουν περί τα 850 MB με αλλα 150 αν θυμάμαι καλά περίπου ελεύθερα .Έχω ελέγξει όλες τις εφαρμογές και καμία , μέσω android τουλάχιστον , δεν μπορεί να πάει στην SD . Υπάρχει κάποιο hack να εκχωρήσω εύκολα και ακίνδυνα χώρο απο την sd στο τηλέφωνο ή εναλλακτικά να τραβήξω εφαρμογές στην SD ? Δεν βλέπω άλλη επιλογή απο να αφήσω την slimkat 4.4 build 3 και να γυρίσω σε καμία παλιότερη Cyanogen jellybean ίσως και ics που εχω την εντύπωση πως το λειτουργικό απο μόνο του , σε σχέση με το κιτ κατ έπιανε σαφώς λιγότερο χώρο . Τηλέφωνο ούτως η άλλως θα αλλάξω τα Χριστούγεννα και οι απαιτήσεις μου δεν είναι ιδιαίτερες Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Τον τελευταίο καιρό όταν κάνω update εφαρμογές συχνά πυκνά μου λέει ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στην συσκευή . Ειδικά οταν πάω να ενημερώσω το google play services που υποπτεύομαι βάζει όλες google εφαρμογές , μέχρι και το κατάπτυστο g+ το κινητό μένει απο ROM . Λειτουργικό και εφαρμογές στο τηλέφωνο πιάνουν περί τα 850 MB με αλλα 150 αν θυμάμαι καλά περίπου ελεύθερα .Έχω ελέγξει όλες τις εφαρμογές και καμία , μέσω android τουλάχιστον , δεν μπορεί να πάει στην SD . Υπάρχει κάποιο hack να εκχωρήσω εύκολα και ακίνδυνα χώρο απο την sd στο τηλέφωνο ή εναλλακτικά να τραβήξω εφαρμογές στην SD ? Δεν βλέπω άλλη επιλογή απο να αφήσω την slimkat 4.4 build 3 και να γυρίσω σε καμία παλιότερη Cyanogen jellybean ίσως και ics που εχω την εντύπωση πως το λειτουργικό απο μόνο του , σε σχέση με το κιτ κατ έπιανε σαφώς λιγότερο χώρο . Τηλέφωνο ούτως η άλλως θα αλλάξω τα Χριστούγεννα και οι απαιτήσεις μου δεν είναι ιδιαίτερες Ξαναστήσε με Minimal gapps. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ξαναστήσε με Minimal gapps. Σε βρίσκω πολύ σωστό . Έβαλα εχτές slimkat 4.4.2 build 5 και μίνι gaps και σήμερα , αφού εγκατέστησα τα πάντα και πήγα στην sd οτιδήποτε μπορούσε να πάει , βλέπω 532 ΜΒ σε χρηση και 476 ελεύθερα . Δεν έχω βάλει το maps βέβαια και δεν ξέρω αν θα το κάνω κιόλας . Επίσης μένει να δω αν φτιάξανε το θέμα με τις εισερχόμενες κλήσεις της build 4 γιατί χτύπαγε το κινητό και η οθόνη έμενε μαύρη . Μια και βλέπω έχεις το N5 το όποιο είναι υποψήφιο επόμενο τηλ αν δεν καταλήξω σε κανα moto g ή moto G2 , ο ιδιος περιορισμός στην εσωτερική μνήμη ισχύει και εκεί , 1 Giga και τέλος ? Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Σε βρίσκω πολύ σωστό . Έβαλα εχτές slimkat 4.4.2 build 5 και μίνι gaps και σήμερα , αφού εγκατέστησα τα πάντα και πήγα στην sd οτιδήποτε μπορούσε να πάει , βλέπω 532 ΜΒ σε χρηση και 476 ελεύθερα . Δεν έχω βάλει το maps βέβαια και δεν ξέρω αν θα το κάνω κιόλας . Επίσης μένει να δω αν φτιάξανε το θέμα με τις εισερχόμενες κλήσεις της build 4 γιατί χτύπαγε το κινητό και η οθόνη έμενε μαύρη . Μια και βλέπω έχεις το N5 το όποιο είναι υποψήφιο επόμενο τηλ αν δεν καταλήξω σε κανα moto g ή moto G2 , ο ιδιος περιορισμός στην εσωτερική μνήμη ισχύει και εκεί , 1 Giga και τέλος ? Δεν ξέρω τα partitions εκεί, θα δω και θα σου πω. Νομίζω όμως ότι είναι όλος ο χώρος ενιαίος όπως από το Galaxy Nexus και μετά σε όλα τα Nexus όπως και στο 5 φυσικά . Βάλε και χάρτες δεν θα έχεις πρόβλημα. Για μένα moto g και όχι moto g2. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Δεν ξέρω τα partitions εκεί, θα δω και θα σου πω. Νομίζω όμως ότι είναι όλος ο χώρος ενιαίος όπως από το Galaxy Nexus και μετά σε όλα τα Nexus όπως και στο 5 φυσικά . Βάλε και χάρτες δεν θα έχεις πρόβλημα. Για μένα moto g και όχι moto g2. Νομίζω παρουσιάζεται σήμερα ή αύριο . Και λέγεται οτι μπορεί να βγαίνει και πιο φτηνά από το απλό g . Υπάρχει και το 4G με εξωτερική sd κάπου στα 200€ . Εχω κάποιες επιλογές . Για να μην αναφερθώ στην καταιγίδα κινητών από Κίνα ... Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μετά από πενθήμερη συμβίωση με την slimkat 4.4.2 build 5 official -4074 μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος . Τα όποια προβλήματα είχα δει στην 4 δεν υπάρχουν πια , το κινητό είναι smooth σε γενικές γραμμές και η μπαταριά εμφανίζεται κομματάκι μακροβιότερη . Αν δεν βγει κάποια stable CM11 , μάλλον το build 5 της slim θα ειναι και το τελευταίο μου flashαρισμα . Δεδομένου βέβαια ότι στο N5 έχει φτάσει build 7 , νομίζω πως η σλιμκατ τελείωσε για μας . Ενδιαφέρον έχει να δούμε αν θα ασχοληθούν οι dev να φέρουν το L στις μπαγκατέλες μας Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Υπάρχει αυτό το usb jig http://usbjig.com/που το εξαναγκάζει σε fastboot . Και μετά με το ODIN η fastboot του πεταει μια cwm και ελπίζω . Οπου και αν διάβασα αν η οθόνη δείχνει κάτι σώζεται , σε διαφορετική κατάσταση πάει για πέταμα .... Mε χίλια βάσανα παρέλαβα από ΗΠΑ το πολυπόθητο jig . Συμβουλευτικά ο κατασκευαστής του jig μου πρότεινε αυτόν τον οδηγό προκειμένου να φλασάρω κάποια στόκ ρομ : http://forums.androidcentral.com/ambassador-guides-tips-how-tos/300296-guide-samsung-how-flash-stock-rom-via-odin.html . Κατέβασα σύμφωνα με τις οδηγίες το odin v. 307 m κατέβασα από εδώ ενα στοκ image , συγκεκριμένα το 4.1.2 : http://forum.xda-developers.com/nexus-s/general/guide-factory-images-jb-ics-gb-t1572307 7zip δεν κατέβασα μια και έχω το win rar . Σε κάποιο σημείο λέει " Once the file is in the box, you would now need to turn off your device, and reboot into Download Mode by holding volume Down and power (If using the Galaxy S3 and 4, Home will also have to be held)" . Αυτό βέβαια ισχύει σε S3 και S4 . Με κουμπιά δεν ξέρω αν γινεσαι σε Nexus S , υποτίθεται ομως οτι το jig αυτό κάνει με το ζόρι . Βγάζω βάζω μπαταρία στο χτυπημένο Nexus και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή θα πρεπει να μπω σε download mode . Αντ ' αυτού βλέπω την εικόνα αριστερά . Ρωτάει να ξεκλειδώσει τον Bootloader , λέει διάφορα περί κινδύνου και μπλα μπλα και δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο . Τα πλήκτρα up down δεν κάνουν κάτι , δοκίμασα όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με το Power , τα πλήκτρα αφής και η οθόνη επίσης δεν κάνουν τίποτα και για να κλείσει το τηλέφωνο πρέπει να ξαναβγεί η μπαταρία . Αντίθετα στο δικό μου Nexus , unlocked root και slimkat 4.4.2 κατευθείαν μπαινει σε download mode όπως φαίνεται στο κινητό δεξιά . Μια και στο tube ελάχιστα βίντεο βρήκα σχετικά με download mode και nexus s , και ήταν όλα με jig , υποπτεύομαι πως με πλήκτρα δεν γίνεται . Κανείς καμία ιδέα ? Είναι κρίμα να πάει στην ανακύκλωση το κινητάκι Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Mε χίλια βάσανα παρέλαβα από ΗΠΑ το πολυπόθητο jig . Συμβουλευτικά ο κατασκευαστής του jig μου πρότεινε αυτόν τον οδηγό προκειμένου να φλασάρω κάποια στόκ ρομ : http://forums.androidcentral.com/ambassador-guides-tips-how-tos/300296-guide-samsung-how-flash-stock-rom-via-odin.html . Κατέβασα σύμφωνα με τις οδηγίες το odin v. 307 m κατέβασα από εδώ ενα στοκ image , συγκεκριμένα το 4.1.2 : http://forum.xda-developers.com/nexus-s/general/guide-factory-images-jb-ics-gb-t1572307 7zip δεν κατέβασα μια και έχω το win rar . Σε κάποιο σημείο λέει " Once the file is in the box, you would now need to turn off your device, and reboot into Download Mode by holding volume Down and power (If using the Galaxy S3 and 4, Home will also have to be held)" . Αυτό βέβαια ισχύει σε S3 και S4 . Με κουμπιά δεν ξέρω αν γινεσαι σε Nexus S , υποτίθεται ομως οτι το jig αυτό κάνει με το ζόρι . Βγάζω βάζω μπαταρία στο χτυπημένο Nexus και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή θα πρεπει να μπω σε download mode . Αντ ' αυτού βλέπω την εικόνα αριστερά . Ρωτάει να ξεκλειδώσει τον Bootloader , λέει διάφορα περί κινδύνου και μπλα μπλα και δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο . Τα πλήκτρα up down δεν κάνουν κάτι , δοκίμασα όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με το Power , τα πλήκτρα αφής και η οθόνη επίσης δεν κάνουν τίποτα και για να κλείσει το τηλέφωνο πρέπει να ξαναβγεί η μπαταρία . Αντίθετα στο δικό μου Nexus , unlocked root και slimkat 4.4.2 κατευθείαν μπαινει σε download mode όπως φαίνεται στο κινητό δεξιά . Μια και στο tube ελάχιστα βίντεο βρήκα σχετικά με download mode και nexus s , και ήταν όλα με jig , υποπτεύομαι πως με πλήκτρα δεν γίνεται . Κανείς καμία ιδέα ? Είναι κρίμα να πάει στην ανακύκλωση το κινητάκι Επειδή δεν θυμάμαι την ιστορία, δεν δουλεύουν τα πλήκτρα του ήχου στο Nexus και δεν μπορείς να επιλέξεις στο μενού; θύμησες μου το ποστ το αρχικό. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δύσκολο το βλέπω αλλά ας δοκιμάσουμε . Φίλος κοιμήθηκε και το πρωί το κινητό βρέθηκε στην κατάσταση της φωτό . Το ασχημο της υπόθεσης είναι ότι δεν μπαίνει σε fastboot με την καμία . Ότι και να κάνω πετάει το logo και μένει εκεί . Δεν δοκίμασα να το συνδέσω στο πισι , αυτο θα γίνει αυριο , αλλα απο την στιγμή που δεν μπαίνει σε fastboot δεν νομίζω να το δει το pc ... Καμία πρόταση η σχετικό link με οδηγίες ? Το σπάσιμο στην οθόνη είναι άσχετο και προϋπήρχε από καιρό ... Ευχαριστώ http://i52.photobucket.com/albums/g9/djnoookie/myphone/IMG_20140701_005217_zps0e79fe1d.jpg Αυτά τα ευχαρίστα ... Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts