Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πώς μπορώ να εγκαταστήσω το cwm recovery 6.0.4.3 ???

Με την γραμμή εντολώς από το pc δεν μπορώ να το εγκαταστήσω... δεν μου αναγνωρίζει το κινητό!

τί μπορώ να κάνω;

Αν είσαι root βάλε το recovery tools και βάλτη. Κατέβασε τη από το site clockworkmod.com και φλασαρε τη ως άλλη στο πρόγραμμα.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ρουταρισμενο το χω. Κατεβαζω recoverytools απο μαρκετ και την περναω απλα?

Το έκανα αλλά δεν άλλαξε το recovery

Τελικά όλα καλά!

νομίζω... συνάντησα κάποια προβληματάκια αλλά τα έλυσα.

Εγκατέστησα το recovery 6.0.4.3 αν και προσπάθησα να βάλω το touch μπήκε το απλό αλλά δεν πειράζει.

αφού δούλεψε δεν το πειράζω. αν κάποιος μπορεί ας ποστάρει τα βηματάκια που εγκαθιστούμε recovery μέσα από το κιν

ή κάπως αλλιώς.

Έβαλα την slimkat 4.4 την τελευταία weekly. το κινητό πάει σφαίρα! τρομερή απόκριση.

Για διάρκεια μπαταρίας θα δούμε...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

------------------------

Τελικά κάτι έκανα και έχασα το root. Υπάρχει άλλος τρόπος να το ρουτάρω στην kitkat version ή είναι το ίδιο;

Edited by giorgos3924
Συνένωση Μηνυμάτων

Δεν ξερω αν το θυμασαι, τo root ενεργοποιειται απο το μενου developer options στις Slim ROMs, πλεον.
LG G6

βρηκα καποια θέματα στην slimkat. μερικές επιλογές touch δεν δουλεύουν. δηλαδή δεν μπορώ να πατησω κάποια κουμπιά touch απο αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη. πχ κυρίως αυτα που βρίσκονται στο κέντρο της οθόνης. το θέμα είναι ότι αυτό έγινε μετά που πέρασα την slimkat. και επίσης κάτι παρόμοιο είδα και στο recovery την ώρα που παω να περασω τα gapps και ρολαρω προς τα κατω για να βρω το ζιπ (είναι touch το recovery) τότε μπορεί να πατιούνται τα κουμπιά. πανω ατο ρολαρισμα πατιούνται επιλογές. έχει θέμα το sigitizer. το πληκτρολόγιο και διάφορα αλλα δουλεύουν ρολόι!

υπάρχει μια νεκρη περιοχή στο κέντρο της οθόνης σε ορθογώνιο σχήμα που πιάνει απο τα 2 πλαϊνά της οθόνης. παίζει να είναι θέμα digitizer? αυτό το εμφανισε με το που περασα την slimkat 2.3

edit: για να το εξηγησω κ καλύτερα απ οσο προσεξα:

Αν χωρισεις την οθόνη οριζοντίως σε 10 νοητα κομμάτια θα έχουμε 10 ορθογώνια (οριζόντια) τμήματα. το 5ο πχ δεν δουλεύει. επίσης επειδή θέλω να τσεκάρω αν όντως δεν φταίει το λειτουργικό θέλω να βάλω ξανα κάποια jelly bean. Μπορω να περασω οποια 4.3 θέλω εφόσον τώρα εχω 4.4.2?

απλα κανω full wipe κ την φλασαρω?

Edited by giorgos3924
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδιά πως μπορώ να το επαναφέρω;

Δοκίμασα την slimbean που είχα και κάνει τα ίδια

δεν δουλέυει μια ορθογώνια περιοχή στην οθόνη.

Θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν είναι θέμα digitizer γιατί το έκανε με το που πέρασα

την slimkat

EDIT:

Τελικά μάλλον κατά 90% είναι θέμα digitizer.

Εδώ ένας με Nexus 4 έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα

Edited by giorgos3924

• 3 weeks later...

Το κενό στη νεκρή περιοχή στο κέντρο της οθόνης μεγάλωσε με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να χειριστώ τη συσκευή! :(

Αυτό έγινε μάλλον από τις αναβαθμίσεις δηλαδή στην προσπάθεια αναβάθμισης σε κιτκατ. :(

Για βάλε την επίσημη 4.1.2 να δούμε τι θα γίνει.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Είχα αλλάξει σε 4.3 cyanogenmod αλλά έκανε τα ίδια.

Αν δεις και το βίντεο πιο πάνω του nexus 4 αναφέρει χαλασμένη touch.

Ακριβώς το ίδιο έχω. Και το κενό μεγάλωσε.

Τώρα δεν το πειράζω γιατί ταλαιπωρήσε πολύ.

Ούτε τηλέφωνο μπορώ να πάρω.

Η πρώτη σειρά δηλαδή οι αριθμοί 1,2 και 3 δεν πατιούνται.

Edited by giorgos3924

Είχα αλλάξει σε 4.3 cyanogenmod αλλά έκανε τα ίδια.

Αν δεις και το βίντεο πιο πάνω του nexus 4 αναφέρει χαλασμένη touch.

Ακριβώς το ίδιο έχω. Και το κενό μεγάλωσε.

Τώρα δεν το πειράζω γιατί ταλαιπωρήσε πολύ.

Ούτε τηλέφωνο μπορώ να πάρω.

Η πρώτη σειρά δηλαδή οι αριθμοί 1,2 και 3 δεν πατιούνται.

Κοίτα, αν δεν το πειράξεις δεν θα μάθεις ποτέ αν είναι θέμα hardware ή software. Αν θες αστο έτσι για να κρατάει τα χαρτιά στο γραφείο σου να μην τα παίρνει όλα αέρας. Θα έλεγα να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Αφού το κάνει και μέσα στο recovery. Άρα δεν είναι θέμα software

Που θα βρώ την stock 4.1.2?

Έχω βρει κάτι images από εδώ και έναν οδηγό αλλά όταν χτυπάω εντολές στην κονσόλα μου λέει device not found.

Την έβαλα και τα ίδια.

Τώρα δεν μπορώ να μπω ούτε σε bootloader όμως...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπέρα! Ενώ είχα περασει τη slimbean 4.3 και λειτουργούσε τέλεια, πριν λίγες μέρες είδα ότι το κινητό δεν είναι root. Μάλλον θα πείραξα κάποια ρύθμιση. Τί πρέπει να κάνω για να το ξανακάνω root? Ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Ενώ είχα περασει τη slimbean 4.3 και λειτουργούσε τέλεια, πριν λίγες μέρες είδα ότι το κινητό δεν είναι root. Μάλλον θα πείραξα κάποια ρύθμιση. Τί πρέπει να κάνω για να το ξανακάνω root? Ευχαριστώ!

Φλασαρε το zip του supersu από τη recovery.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Φλασαρε το zip του supersu από τη recovery.

Επειδή δε γνωρίζω και πολλά, μπορείς να μου δώσεις περισσότερες οδηγίες; Ευχαριστώ!

Επειδή δε γνωρίζω και πολλά, μπορείς να μου δώσεις περισσότερες οδηγίες; Ευχαριστώ!

Κατέβασε το zip από εδώ http://download.chainfire.eu/supersu και μπες recovery και κάνε Install αυτό το zip.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Κατέβασε το zip από εδώ http://download.chainfire.eu/supersu και μπες recovery και κάνε Install αυτό το zip.

Όλα εντάξει. Ευχαριστώ!

παδιά καλήσπέρα,

θα ήθελα τη βοήθειά σας με το εξής, μόλις εγκατέστησα (από stock) την cyanogenmod 10.2.1 (crespo) με αποτέλεσμα το κινητό να σέρνεται (από περίπου 85mb μνήμης ελεύθερα, έπεσα στα 60mb περίπου). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει; Μήπως η συγκεκριμένη cyanogenmod είναι βαριά για τη συσκευή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Edited by osotirasas
ορθογραφικό

παδιά καλήσπέρα,

θα ήθελα τη βοήθειά σας με το εξής, μόλις εγκατέστησα (από stock) την cyanogenmod 10.2.1 (crespo) με αποτέλεσμα το κινητό να σέρνεται (από περίπου 85mb μνήμης ελεύθερα, έπεσα στα 60mb περίπου). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει; Μήπως η συγκεκριμένη cyanogenmod είναι βαριά για τη συσκευή;

Βάλε την 11 είναι λίγο πιο ελαφριά. Θα χρειαστείς την τελευταία cwm

για να εγκατασταθεί.

παδιά καλήσπέρα,

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Βάλε την 11 είναι λίγο πιο ελαφριά. Θα χρειαστείς την τελευταία cwm

για να εγκατασταθεί.

για το συγκεκριμένο κινητό ποια έκδοση ενδύκνειται; Να επισημάνω ότι με ενδαιφέρουν stable εκδόσεις κι όχι nightly κ.λπ. (θέλω να δώσω λίγη ζωή στο παλιοκινητό μου όχι να ασχολήθώ με troubleshooting)

Edited by osotirasas
νέα διατύπωση

για το συγκεκριμένο κινητό ποια έκδοση ενδύκνειται; Να επισημάνω ότι με ενδαιφέρουν stable εκδόσεις κι όχι nightly κ.λπ. (θέλω να δώσω λίγη ζωή στο παλιοκινητό μου όχι να ασχολήθώ με troubleshooting)

Τότε cm9 και αν θες matr1x kernel v.22

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Τότε cm9 και αν θες matr1x kernel v.22

σε προηγούμενα posts γίνεται λόγος για τη slimbean... από τις 2 πιστεύεις ότι είναι πιο σταθερή και πιο γρήγορη;

σε προηγούμενα posts γίνεται λόγος για τη slimbean... από τις 2 πιστεύεις ότι είναι πιο σταθερή και πιο γρήγορη;

Μόνο 9,10,10.1,10.2,11 έχω δοκιμάσει. Η 9 είναι μακράν γρηγορότερη. Από τις άλλες προτιμώ 11. Αλλά αν θες δοκίμασε και την slim 4.3 έχω ακούσει καλά λόγια.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Σύντροφοι μου ήρθε ενημέρωση για ΟΤΑ αναβάθμιση απο slimbean που είμαι τώρα 4.3 build 2.2 σε slimkat 4.4.2 build 3 . Την κατέβασα έκανα ένα dalvik wipe και στην εγκατάσταση μου πετάει σφάλμα ότι και καλά υπάρχει πρόβλημα στο ζιπ . Μάλιστα στο reboot έμενε στο recovery . Ευτυχώς είχα κάνει ένα μπακ απ και επανήλθα . Την έχει βάλει κανείς ?
Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S

Σύντροφοι μου ήρθε ενημέρωση για ΟΤΑ αναβάθμιση απο slimbean που είμαι τώρα 4.3 build 2.2 σε slimkat 4.4.2 build 3 . Την κατέβασα έκανα ένα dalvik wipe και στην εγκατάσταση μου πετάει σφάλμα ότι και καλά υπάρχει πρόβλημα στο ζιπ . Μάλιστα στο reboot έμενε στο recovery . Ευτυχώς είχα κάνει ένα μπακ απ και επανήλθα . Την έχει βάλει κανείς ?

Βάλε την τελευταία recovery και θα "περάσει"

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Καλησπέρα! Λοιπόν η SlimKAT 2.5 RC1 που έχω αυτή την στιγμή πάει σφαίρα! Έχει βγει εδώ και δύο μέρες η SlimKAT Stable 3.0 την οποία θα περάσω σήμερα. Όσοι θέλετε να πάτε σε SlimKAT Stable 3.0 αναβαθμίστε πρώτα recovery και μετά φλασάρετε rom και gapps (προσοχή για 4.4.2). Παλιότερα είχα την CM 10.2.1 με την οποία το τηλέφωνο σερνότανε.

Καλησπέρα! Λοιπόν η SlimKAT 2.5 RC1 που έχω αυτή την στιγμή πάει σφαίρα! Έχει βγει εδώ και δύο μέρες η SlimKAT Stable 3.0 την οποία θα περάσω σήμερα. Όσοι θέλετε να πάτε σε SlimKAT Stable 3.0 αναβαθμίστε πρώτα recovery και μετά φλασάρετε rom και gapps (προσοχή για 4.4.2). Παλιότερα είχα την CM 10.2.1 με την οποία το τηλέφωνο σερνότανε.

πως αναβαθμιζουμε recovery?καποιο λινκ?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται