Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι δν παει καλα.. εισαι σιγουρος οτι εχεις cwm recovery;;; Οταν εχεις cwm σε βαζει ενα μενου της recovery με πολλες επιλογες... Για πηγαινε στην πρωτη σελιδα του ποστ να δεις πως περνιετε για να την περασεις..

Σωστά πας, μετά πατάς recovery και εκεί θα δεις τις υπόλοιπες επιλογές, μαζί και το back up_restore

sent from my Nexus 4

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Σωστά πας, μετά πατάς recovery και εκεί θα δεις τις υπόλοιπες επιλογές, μαζί και το back up_restore

α.οκ.δεν το δοκιμαζα μηπως τα σβησω ολα.ευχαριστω

τωρα αν μπορεις μια αλλη βοηθεια

εχω την τελευταια cm 10.1.01 με rc 5 crespo και εχω κατεβασει αυτον marmite_v8.7cm_bigmem

ειναι ο σωστος?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παίδες καλησπέρα!!

Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη, διότι δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω σελίδες επί σελίδων για τη λύση που αναζητώ.

Επομένως, δεν γνωρίζω αν το θέμα μου έχει καλυφθεί.

πως μπορώ να γυρίσω σε εργοστασιακή κατάσταση? unroot, defeault rom κτλ?

Σας ευχαριστω!!!!

Γιώργος

για μπαταρια ο καλυτερος ειναι marmite. Τωρα αν θες να δοκιμασεις κ αλλους και ο matrix ειναι γρηγορος αλλα τρωει λιγο παραπανω μπαταρια..

Βρήκα 2 εκδόσεις στον Matrix : bfs = πιο γρήγορος αλλά όχι τόσο σταθερός, και cfs = λιγότερο γρήγορος αλλά πιο σταθερός. Ποιον από τους 2 προτείνεις?

Να σημειώσω επίσης ότι το κινητάκι φοράει την MIUI v5 (JB 4.1.2)

Edited by gthebest

καλημέρα σας...

έχω το nexus s πλέον ως δεύτερο κινητό... εδώ και 2 μήνες μου έβγαλε μια κίτρινη γραφή στην οθόνη.

και σκέφτομαι να το στείλω για service αφού έχει ακόμη 1 μήνα εγγύηση.

θέλω να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του μορφή αλλά δεν ξέρω πως... υπάρχει κάποιος οδηγός?

εγω οταν φοραγα ειχα την cfs. σφαιρα πηγαινεε. Αλλα με miui δν ξερω πως καθετε..

καλημέρα σας...

έχω το nexus s πλέον ως δεύτερο κινητό... εδώ και 2 μήνες μου έβγαλε μια κίτρινη γραφή στην οθόνη.

θέλω να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του μορφή αλλά δεν ξέρω πως... υπάρχει κάποιος οδηγός?

http://nexusshacks.com/ δες εδω μια.. εχει τροπο να το ξερουταρεις

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

α.οκ.δεν το δοκιμαζα μηπως τα σβησω ολα.ευχαριστω

τωρα αν μπορεις μια αλλη βοηθεια

εχω την τελευταια cm 10.1.01 με rc 5 crespo και εχω κατεβασει αυτον marmite_v8.7cm_bigmem

ειναι ο σωστος?

μπορει να βοηθησει καποιος?

μπορει να βοηθησει καποιος?
ναι , αφου εχεις cm rom θελει και cm κερνελ...

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

καλημέρα σας...

Δες και εδώ, θα σε βοηθήσει http://www.doctorandroid.gr/2013/04/unroot-all-android-devices.html?m=1

sent from my Nexus 4

Σκεφτομαι να αλλαξω την μπαταρια του Nexus μου και βρηκα στο ebay αυτο

Αραγε αξιζει τον κοπο ή θα παθω καμμια ζημια; Βεβαια λεει ότι είναι για το i9020 αλλα εγω εχω το i9023. Παιζει ρόλο αυτο; Αν εχει καποιος εμπειρία απο κινεζικες μπαταριες ας πει τι γνωμη του....

Θα σου πρότεινα να μην την αγοράσεις. Την έχω πάθει εγώ k φίλοι μου με τις κινεζικες μπαταρίες. Η απόδοση τους είναι χειριστη. Θα έχει διάρκεια ζωής μερικούς μήνες (αισιόδοξα!). Τελικώς θα καταλήξεις να ψάχνεις πάλι για μπαταρία. :blink:

LG G6

θέλω επαναφορά και recovery και κλείδωμα bootloader.... δεν βρήκα κάτι :-/

Εδώ είσαι φίλε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1984858

Πήγα και εγώ την τρίτη smartec για αλλαγή κιτρινισμένης οθόνης και με αυτό το πρόγραμμα τα επανέφερα όλα stock και πάνω από όλα αυτόματα!

Τσέκαρε και στην καρτέλα advanced έχει μέχρι και επιλογή για επαναφορά stock recovery & kernel, τα οποία τα κατεβάζει το πρόγραμμα και τα εγκαθιστά μόνο του.

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Εδώ είσαι φίλε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1984858

Πήγα και εγώ την τρίτη smartec για αλλαγή κιτρινισμένης οθόνης και με αυτό το πρόγραμμα τα επανέφερα όλα stock και πάνω από όλα αυτόματα!

Τσέκαρε και στην καρτέλα advanced έχει μέχρι και επιλογή για επαναφορά stock recovery & kernel, τα οποία τα κατεβάζει το πρόγραμμα και τα εγκαθιστά μόνο του.

πολύ καλό μου φαίνεται.... ευχαριστώ το κατεβάζω τώρα!

Έχω JellyShot v4.5 και marmite bigmem και όταν χρησιμοποιώ gps με φορτιστή αυτοκινήτου

Δεν φορτίζει κανονικά και η μπαταρία πέφτει. Ο φορτιστής δίνει 1Α max. ο φορτιστής είναι μάρκα hama.

Τί παίζει ξέρει κανείς;

Μήπως η ρομ περιορίζει κάπως το ρεύμα ενώ χρειάζεται παραπάνω;

Το gps μου είναι iGo primo 2 του kastel. Το έχω παρατηρήσει και σε άλλες ρομ, όχι μόνο σε jellyshot 4.2.2

το ποιο πιθανο ειναι ο φορτιστης να μην ειναι 1000mA αλλα ολυ λιγοτερο, ασχετα με το τι λεει, οπως άλλωστε οι περισσοτερες usb κινεζιες.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Αν το τσεκάρω με ένα battery monitor πόσο ρεύμα φόρτισης πρέπει να δώ σε φυσιολογικά επίπεδα;

Μήπως χρειάζεται καμια επιλογή fast charge?

Αλλά μάλλον πρέπει να είναι ο φορτιστής γιατί στις αρχές ήταν εντάξει.

ναι , αφου εχεις cm rom θελει και cm κερνελ...

τι κανω λαθος?εκανα την διαδικασια μου λεει οτι εγκατασταθηκε ο marmit και μπαινω στα στοιχεια του τηλεφωνου και εχει τον παλιο του babalus 3.0.72

τι κανω λαθος?εκανα την διαδικασια μου λεει οτι εγκατασταθηκε ο marmit και μπαινω στα στοιχεια του τηλεφωνου και εχει τον παλιο του babalus 3.0.72
μηπως η ρομ σου ειχε την τελευταια εκδοση κερνελ;; τη ημερομηνια γραφει στα στοιχεια του κερνελ που εχεις τωρα;;

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Καλησπέρα,

Εχει η κοπέλα μου το συγκεκριμένο τηλ με android 4.1.2 μαμισιο και το κινητό κολλάει,σέρνεται γενικώς και η μπαταρια του σπάνια βγάζει μια μέρα.εχετε κάποια πρόταση?ισως αν βάλω μια custom rom να βελτιωθεί η κατάσταση?

www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr

Καλησπέρα,

Εχει η κοπέλα μου το συγκεκριμένο τηλ με android 4.1.2 μαμισιο και το κινητό κολλάει,σέρνεται γενικώς και η μπαταρια του σπάνια βγάζει μια μέρα.εχετε κάποια πρόταση?ισως αν βάλω μια custom rom να βελτιωθεί η κατάσταση?

κοιτα η μπαταρια γενικα μια μερα κραταει.. Βαλτου μια ρομ αλλη. Αλλα αν εχεις συνηθησει σε 2πυρινα και 4πυρινα παλι θα νομιζεις οτι σερνετε.. Τωρα για μπαταρια παρε μια καινουργια.. δν ειναι πολυ ακριβη. Αν το κινητο ειναι σε καλη κατασταση αξιζει..

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

μηπως η ρομ σου ειχε την τελευταια εκδοση κερνελ;; τη ημερομηνια γραφει στα στοιχεια του κερνελ που εχεις τωρα;;

8 ιουνιου 2013.

8 ιουνιου 2013.
και ο κερνελ που κατεβασες;; Μπορει να φοραει η ρομ σου την τελευταια εκδοση κερνελ του μαρμιτε

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

και ο κερνελ που κατεβασες;; Μπορει να φοραει η ρομ σου την τελευταια εκδοση κερνελ του μαρμιτε

δεν ξερω που γραφει ημερομηνια.ειναι αυτη παντος marmite_v8.7cm_bigmem

δλδ για να καταλαβω μπορει να εχει ηδη την marmite?γιατι στα στοιχεια δεν γραφει marmite αλλα 3.0.72-bebalus-gafdda1-dirty 8 ιουνιου του 2013.

δεν ξερω που γραφει ημερομηνια.ειναι αυτη παντος marmite_v8.7cm_bigmem

δλδ για να καταλαβω μπορει να εχει ηδη την marmite?γιατι στα στοιχεια δεν γραφει marmite αλλα 3.0.72-bebalus-gafdda1-dirty 8 ιουνιου του 2013.

marmite kai bedalus ειναι ακριβως το ιδιο.. :) ναι μπορει να εχει την τελευταια εκδοση, αλλα συνηθως οι προγραμματιστες την διαμορφωνουν λιγο για να κατσει πιο καλα..

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

marmite kai bedalus ειναι ακριβως το ιδιο.. :) ναι μπορει να εχει την τελευταια εκδοση, αλλα συνηθως οι προγραμματιστες την διαμορφωνουν λιγο για να κατσει πιο καλα..

α οκ.δεν τα ξερω καλα ακομα.να μην την αλλαξω δλδ με καποια αλλη λες.