NickName98 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Παίδια, αφού έκανα root και πέρασα το jellyshot και Gapps όλα δουλεύουν μέχρι στιγμής ρολόι. Τώρα θέλω να βάλω marmite kernel, αλλά από το link που μου έδωσε ο φίλος NickName98 δεν μπορώ να καταλάβω ποιο αρχείο πρέπει να κατεβάσω. Επίσης, αν κατεβάσω το αρχείο που πρέπει, τι πρέπει να κάνω; Απλά το φλασάρω όπως το Jellyshot και τα gapps; Ελπίζω να μην χρειάζεται πάλι wipe... Αρχικα σορρυ για 2 πραγματα 1. Δεν σε βοηθησα πριν, δεν είδα το μήνυμα αλλά βλέπω τα πηγες μια χαρά. 2. Επειδή έχω θεμα με το PC θα είμαι για λίγο καιρό μονο απο ρο κινητό και δεν θα μπορω να δώσω και την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια. Αλλά θα κάνω οτι μπορω τώρα. Στο λινκ που σου έστειλα πήγαινε εκεί που λέει version matrix. Θα σου ανοίξει αλλη καρτέλα. Στα αριστερά λέει την εκδοση marmite. Για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του kernel πήγαινε στην στιλη που λέει cm io tweaks και βρες το λινκ που να αντιστοιχεί στην τελευταια εκδοση, ή οποια αλλη εκδοση θες. Για το φλασαρισμα τώρα, το μονο που χρειαζεται να κανείς είναι να μπεις recovery και να πατήσεις εγκατάσταση απο την SD. Καθόλου wipe. Συνησταται wipe cache με το οποίο δεν χανεις και τίποτα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Ξαναλεω επειδή είμαι απο κινητό δεν μου είναι πολύ ευκολο να εξηγω οποτε αν θες οποιαδήποτε διευκρίνιση ρωτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest triptico Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αρχικα σορρυ για 2 πραγματα 1. Δεν σε βοηθησα πριν, δεν είδα το μήνυμα αλλά βλέπω τα πηγες μια χαρά. 2. Επειδή έχω θεμα με το PC θα είμαι για λίγο καιρό μονο απο ρο κινητό και δεν θα μπορω να δώσω και την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια. Αλλά θα κάνω οτι μπορω τώρα. Στο λινκ που σου έστειλα πήγαινε εκεί που λέει version matrix. Θα σου ανοίξει αλλη καρτέλα. Στα αριστερά λέει την εκδοση marmite. Για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του kernel πήγαινε στην στιλη που λέει cm io tweaks και βρες το λινκ που να αντιστοιχεί στην τελευταια εκδοση, ή οποια αλλη εκδοση θες. Για το φλασαρισμα τώρα, το μονο που χρειαζεται να κανείς είναι να μπεις recovery και να πατήσεις εγκατάσταση απο την SD. Καθόλου wipe. Συνησταται wipe cache με το οποίο δεν χανεις και τίποτα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Ξαναλεω επειδή είμαι απο κινητό δεν μου είναι πολύ ευκολο να εξηγω οποτε αν θες οποιαδήποτε διευκρίνιση ρωτά. Ευχαριστω! Ακολουθησα τις οδηγιες σου και μεχρι στιγμης ολα οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αποφάσισα να γυρίσω το nexus s του αδερφού μου σε 4.1.2 γιατί πλέον το τηλέφωνο σέρνεται. Η 4.2.2 δεν κάνει για το nexus s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Αποφάσισα να γυρίσω το nexus s του αδερφού μου σε 4.1.2 γιατί πλέον το τηλέφωνο σέρνεται. Η 4.2.2 δεν κάνει για το nexus s. Νομίζω κανείς λάθος φίλε μου, τους 2 τελευταίους μήνες με CM 10.1 & 4.2.2 με περίπου 70+ εφαρμογές και δεν καταλαβαίνει τίποτα!! Δες μήπως φταίει κάτι άλλο και γονατίζει το τηλέφωνο. Edited June 14, 2013 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Νομίζω κανείς λάθος φίλε μου, τους 2 τελευταίους μήνες με CM 10.1 & 4.2.2 με περίπου 70+ εφαρμογές και δεν καταλαβαίνει τίποτα!! Δες μήπως φταίει κάτι άλλο και γονατίζει το τηλέφωνο. Με τι κέρνελ;τι άλλο να φταίει όμως; ο αδερφός μου 30 εφαρμογές έχει όλες κι όλες... Την rc5 έχεις; Edited June 14, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest triptico Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Σκεφτομαι να αλλαξω την μπαταρια του Nexus μου και βρηκα στο ebay αυτο Αραγε αξιζει τον κοπο ή θα παθω καμμια ζημια; Βεβαια λεει ότι είναι για το i9020 αλλα εγω εχω το i9023. Παιζει ρόλο αυτο; Αν εχει καποιος εμπειρία απο κινεζικες μπαταριες ας πει τι γνωμη του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Με τι κέρνελ;τι άλλο να φταίει όμως; ο αδερφός μου 30 εφαρμογές έχει όλες κι όλες... Την rc5 έχεις; Ναι την rc5 τώρα,kernel 3.0.50 της CM, δεν έχω αλλάξει κάτι, απλά δες μήπως οι εφαρμογές που έχει δημιουργούν πρόβλημα, δηλαδή τρέχουν πολλές χωρίς λόγο στο παρασκήνιο. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Ναι την rc5 τώρα,kernel 3.0.50 της CM, δεν έχω αλλάξει κάτι, απλά δες μήπως οι εφαρμογές που έχει δημιουργούν πρόβλημα, δηλαδή τρέχουν πολλές χωρίς λόγο στο παρασκήνιο. Πέρασα την RC5 τελικά.Μπήκα από περιέργεια Ρυθμίσεις->εφαρμογές και η μνήμη ραμ που είχε ελεύθερη ήταν 0.0 mb:lol: Μέσω του trickster είδα ότι το τηλέφωνο από τις 5 ώρες λειτουργίας του, μετά την τελευταία επανεκκίνηση είχε πέσει σε deep sleep 18 λεπτά και λειτουργούσε σχεδόν όλη την ώρα στην ανώτατη ταχύτητα η cpu. Να ξαναπώ ότι το τηλέφωνο τρέχει περίπου 30 εφαρμογές και ανάμεσα σε αυτές facebook, facebook messenger,viber, whatsapp , gmail, twitter και nova launcher. Αυτές είναι και οι πιο ραμ hungry κατά τη γνώμη μου αφού όλες οι άλλες αν δεν τις ανοίξεις δεν τρέχουν στο παρασκήνιο. Τι κάνω τώρα; Έχω πάντως την εντύπωση πως το android δεν δουλεύει σωστά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Τι θέλω να πω. Το android όταν βλέπει ότι ξεμένει από πόρους ( ραμ ) αρχίζει και κλείνει αυτόματα εφαρμογές. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ότι ανοίξεις μένει ανοιχτό για πάντα. Τόσα χρόνια ασχολούμαι με android ποτέ δεν έχω συναντήσει παρόμοια κατάσταση... Edited June 14, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Πέρασα την RC5 τελικά.Μπήκα από περιέργεια Ρυθμίσεις->εφαρμογές και η μνήμη ραμ που είχε ελεύθερη ήταν 0.0 mb:lol: Μέσω του trickster είδα ότι το τηλέφωνο από τις 5 ώρες λειτουργίας του, μετά την τελευταία επανεκκίνηση είχε πέσει σε deep sleep 18 λεπτά και λειτουργούσε σχεδόν όλη την ώρα στην ανώτατη ταχύτητα η cpu. Να ξαναπώ ότι το τηλέφωνο τρέχει περίπου 30 εφαρμογές και ανάμεσα σε αυτές facebook, facebook messenger,viber, whatsapp , gmail, twitter και nova launcher. Αυτές είναι και οι πιο ραμ hungry κατά τη γνώμη μου αφού όλες οι άλλες αν δεν τις ανοίξεις δεν τρέχουν στο παρασκήνιο. Τι κάνω τώρα; Έχω πάντως την εντύπωση πως το android δεν δουλεύει σωστά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Τι θέλω να πω. Το android όταν βλέπει ότι ξεμένει από πόρους ( ραμ ) αρχίζει και κλείνει αυτόματα εφαρμογές. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ότι ανοίξεις μένει ανοιχτό για πάντα. Τόσα χρόνια ασχολούμαι με android ποτέ δεν έχω συναντήσει παρόμοια κατάσταση... Πραγματικά είναι λίγο κουφό αυτό που περιγράφεις... 0 ram;;; θα συμφωνήσω μαζί σου ότι κάτι δεν έχει καθίσει καλά στη συσκευή, από άποψη λειτουργικού.Να υποθέσω ότι back-up έχεις κρατήσει, από την εκάστοτε rom, μήπως να επιστρέψεις σε κάποιο έτσι ώστε να τσεκάρεις εάν συμβαίνει το ίδιο; με τις ίδιες εφαρμογές επάνω, διότι οι εφαρμογές που αναφέρεις τις τρέχει το 90% των συσκευών, τις έχουμε δηλαδή πάνω κάτω όλοι μας. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Πραγματικά είναι λίγο κουφό αυτό που περιγράφεις... 0 ram;;; θα συμφωνήσω μαζί σου ότι κάτι δεν έχει καθίσει καλά στη συσκευή, από άποψη λειτουργικού.Να υποθέσω ότι back-up έχεις κρατήσει, από την εκάστοτε rom, μήπως να επιστρέψεις σε κάποιο έτσι ώστε να τσεκάρεις εάν συμβαίνει το ίδιο; με τις ίδιες εφαρμογές επάνω, διότι οι εφαρμογές που αναφέρεις τις τρέχει το 90% των συσκευών, τις έχουμε δηλαδή πάνω κάτω όλοι μας. δυστυχώς δεν έχω κρατήσει μιας και δεν είναι δικό μου έτσι κι αλλιώς, και έτσι δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ να κρατάω backup κλπ. Ψάχνοντας στο xda για κάποια παρόμοια περίπτωση βρήκα αυτό...: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282466 λες να φταίει αυτό; Το γεγονός δηλαδή ότι κρατάω backup των εφαρμογών και τα κάνω restore κάθε φορά στην επόμενη ρομ; Συνήθως εσύ πόση ραμ βλέπεις ελεύθερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) δυστυχώς δεν έχω κρατήσει μιας και δεν είναι δικό μου έτσι κι αλλιώς, και έτσι δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ να κρατάω backup κλπ. Ψάχνοντας στο xda για κάποια παρόμοια περίπτωση βρήκα αυτό...: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282466 λες να φταίει αυτό; Το γεγονός δηλαδή ότι κρατάω backup των εφαρμογών και τα κάνω restore κάθε φορά στην επόμενη ρομ; Συνήθως εσύ πόση ραμ βλέπεις ελεύθερη; Δεν νομίζω να φταίει το restore των εφαρμογών, διότι κ εγώ κρατάω back-up δεδομένων από εφαρμογές τις οποίες επαναφέρω μετά από αλλαγή κάποιας rom , μέσα από carbon. Η ελεύθερη ram σε εμένα, τώρα που είναι σε αδράνεια είναι 110_120. Σε πολύ ζόρια να μου φτάσει τα 30, έχει πάει και 10, αλλά στιγμιαία διότι μετά επανέρχεται. Edited June 14, 2013 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Δεν νομίζω να φταίει το restore των εφαρμογών, διότι κ εγώ κρατάω back-up δεδομένων από εφαρμογές τις οποίες επαναφέρω μετά από αλλαγή κάποιας rom , μέσα από carbon. Η ελεύθερη ram σε εμένα, τώρα που είναι σε αδράνεια είναι 110_120. Σε πολύ ζόρια να μου φτάσει τα 30, έχει πάει και 10, αλλά στιγμιαία διότι μετά επανέρχεται. Αυτό είναι το θέμα, ότι σε εμένα δεν επανέρχεται με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Αυτό είναι το θέμα, ότι σε εμένα δεν επανέρχεται με τίποτα... Γνώμη μου είναι να μπεις στον κόπο να flashαρεις από την αρχή, καθαρά και όμορφα, με wipe data κτλ πριν, έτσι ώστε να καθίσει καλά η rom. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Γνώμη μου είναι να μπεις στον κόπο να flashαρεις από την αρχή, καθαρά και όμορφα, με wipe data κτλ πριν, έτσι ώστε να καθίσει καλά η rom. Αυτό έκανα και χθες που πέρασα την rc5, wipe cache, wipe dalvik, format data, format system, και factory reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Μικρό διορθώσεις και σταθερότητα στην έκδοση 4.2.2 Η έκδοση rc είναι ένα βήμα πριν την τελειοποίηση της 4.2.2. Αρχικα σορρυ για 2 πραγματα 1. Δεν σε βοηθησα πριν, δεν είδα το μήνυμα αλλά βλέπω τα πηγες μια χαρά. 2. Επειδή έχω θεμα με το PC θα είμαι για λίγο καιρό μονο απο ρο κινητό και δεν θα μπορω να δώσω και την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια. Αλλά θα κάνω οτι μπορω τώρα. Στο λινκ που σου έστειλα πήγαινε εκεί που λέει version matrix. Θα σου ανοίξει αλλη καρτέλα. Στα αριστερά λέει την εκδοση marmite. Για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του kernel πήγαινε στην στιλη που λέει cm io tweaks και βρες το λινκ που να αντιστοιχεί στην τελευταια εκδοση, ή οποια αλλη εκδοση θες. Για το φλασαρισμα τώρα, το μονο που χρειαζεται να κανείς είναι να μπεις recovery και να πατήσεις εγκατάσταση απο την SD. Καθόλου wipe. Συνησταται wipe cache με το οποίο δεν χανεις και τίποτα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Ξαναλεω επειδή είμαι απο κινητό δεν μου είναι πολύ ευκολο να εξηγω οποτε αν θες οποιαδήποτε διευκρίνιση ρωτά. εγω εχω την kernei αυτη που ειχε η ρομ cm.3.0.50. επειδη εχω καποια προβληματακια με το τηλεφωνο λεω περασω την matrix μπας και στρωσει. θα εχω καποια διαφορα? θα χασω αρχεια? Edited June 16, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μου προέκυψε ταξίδι την τρίτη Αθήνα και επί την ευκαιρία λέω να πάω από την Smartec για αλλαγή (και πάλι) της κιτρινισμένης μου οθόνης. Επειδή όμως κοίταξα για toolkit και δεν είδα/βρήκα κάτι θα ήθελα τις συμβουλές σας για να ξανακάνω stock το κινητό μου για να μην φάω άκυρο στο θέμα της εγγύησης. Το κινητό έχει κανονικά stock 4.1.2 αυτά που πρέπει να επαναφέρω είναι: - Να ξαναπεράσω stock recovery αντί του CWM - Να κλειδώσω bootloader (προφανώς με την adb εντολή έτσι?) - Να ξαναπεράσω stock kernel αντί του simplekernel που έχω τώρα - Και φυσικά unroot. Βασικά αν μπορείτε να μου δώσετε λινκς με ότι χρειάζομαι (stock kernel & recovery κυρίως) θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 εγω εχω την kernei αυτη που ειχε η ρομ cm.3.0.50. επειδη εχω καποια προβληματακια με το τηλεφωνο λεω περασω την matrix μπας και στρωσει. θα εχω καποια διαφορα? θα χασω αρχεια? Στη μια σου ερώτηση σου έχουν απαντήσει ήδη : "Για το φλασαρισμα τώρα, το μονο που χρειαζεται να κανείς είναι να μπεις recovery και να πατήσεις εγκατάσταση απο την SD. Καθόλου wipe. Συνησταται wipe cache με το οποίο δεν χανεις και τίποτα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό." Όσο για την πρώτη σου ερώτηση: Linux Kernel Αυτός είναι ο Kernel στον οποίο βασίζεται το Android και βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο. Παρέχει τους Drivers τους οποιούς χρειάζεται για να τρέξει το σύστημα, όπως της οθόνης, της κάμερας κ.α. Μια παρομοίωση για να γίνει ποιο κατανοητό, αν το Android είναι ένα Robot, τότε ο Kernel είναι ο σκελετός του. Με λίγα λόγια, ναι, με αλλαγή του κέρνελ μπορεί να δεις διαφορά είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Γι'αυτό προτείνουμε πάντα τη λήψη ενός nandroid backup πριν την οποιαδήποτε αλλαγή. Και για να σε προλάβω, για το nandroid ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλημερα! Μια ερωτησούλα! Ποιος kernel από marmite κολλάει στο nexus? O bigmem ή ο απλός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Στη μια σου ερώτηση σου έχουν απαντήσει ήδη : "Για το φλασαρισμα τώρα, το μονο που χρειαζεται να κανείς είναι να μπεις recovery και να πατήσεις εγκατάσταση απο την SD. Καθόλου wipe. Συνησταται wipe cache με το οποίο δεν χανεις και τίποτα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό." Όσο για την πρώτη σου ερώτηση: Linux Kernel Αυτός είναι ο Kernel στον οποίο βασίζεται το Android και βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο. Παρέχει τους Drivers τους οποιούς χρειάζεται για να τρέξει το σύστημα, όπως της οθόνης, της κάμερας κ.α. Μια παρομοίωση για να γίνει ποιο κατανοητό, αν το Android είναι ένα Robot, τότε ο Kernel είναι ο σκελετός του. Με λίγα λόγια, ναι, με αλλαγή του κέρνελ μπορεί να δεις διαφορά είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Γι'αυτό προτείνουμε πάντα τη λήψη ενός nandroid backup πριν την οποιαδήποτε αλλαγή. Και για να σε προλάβω, για το nandroid ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 αν μπορεις να βοηθησεις παλι.για nanroid παω να κανω αλλα δεν εχει επιλογη buckup restor.εχει μονο restor. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 αν μπορεις να βοηθησεις παλι.για nanroid παω να κανω αλλα δεν εχει επιλογη buckup restor.εχει μονο restor. Κάτσε φίλε μου, για να καταλάβω.. Έχεις ένα ρουταρισμένο τηλέφωνο, με CWM recovery. Μπαίνεις στο recovery και όταν πας στο backup and restore σου έχει μόνο την επιλογή restore; :confused: Ανέλυσε μου λίγο τη διαδικασία που ακολουθείς.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μια ερωτησούλα! Ποιος kernel από marmite "κάθεται" καλύτερα στο nexus? O bigmem ή ο απλός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μια ερωτησούλα! Ποιος kernel από marmite "κάθεται" καλύτερα στο nexus? O bigmem ή ο απλός?Αν θυμαμαι καλα ο bigmen σου δινει περισοτερη ραμ.. Νομιζω το ιδιο καθονται κ οι 2. ποια εκδοση marmite πρεπει να προσεξεις που θα βαλεις αναλογα την ρομ που εχεις Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Αν θυμαμαι καλα ο bigmen σου δινει περισοτερη ραμ.. Νομιζω το ιδιο καθονται κ οι 2. ποια εκδοση marmite πρεπει να προσεξεις που θα βαλεις αναλογα την ρομ που εχεις Ποιο kernel προτεινεις γενικα με καλυτερη διαχειρηση μνημης και καλυτερη διαρκεια μπαταριας (εκτος του marmite);; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Κάτσε φίλε μου, για να καταλάβω.. Έχεις ένα ρουταρισμένο τηλέφωνο, με CWM recovery. Μπαίνεις στο recovery και όταν πας στο backup and restore σου έχει μόνο την επιλογή restore; :confused: Ανέλυσε μου λίγο τη διαδικασία που ακολουθείς.. σωστα. ανοιγω το τηλεφωνο πατωντας power και volum+ και δεν εχει επιλογη backup and restore. μονο recovery για την ακριβεια rebboot bootloader reboot recovery power off Edited June 18, 2013 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Ποιο kernel προτεινεις γενικα με καλυτερη διαχειρηση μνημης και καλυτερη διαρκεια μπαταριας (εκτος του marmite);;για μπαταρια ο καλυτερος ειναι marmite. Τωρα αν θες να δοκιμασεις κ αλλους και ο matrix ειναι γρηγορος αλλα τρωει λιγο παραπανω μπαταρια.. σωστα. ανοιγω το τηλεφωνο πατωντας power και volum+ και δεν εχει επιλογη backup and restore. μονο recovery για την ακριβεια rebboot bootloader reboot recovery power offΚατι δν παει καλα.. εισαι σιγουρος οτι εχεις cwm recovery;;; Οταν εχεις cwm σε βαζει ενα μενου της recovery με πολλες επιλογες... Για πηγαινε στην πρωτη σελιδα του ποστ να δεις πως περνιετε για να την περασεις.. Edited June 19, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts