nikos_adamo Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) εχεις κανεις ασχοληθει με το overclocking; εχω το κερνελ της cm10.1 και εχω βαλει το interactive προφιλ του επεξεργαστη.. απο κατω εχει κατι ρυθμισεις οπως: go hispeed load hispeed freq και αλλα... ξερει κανεις τι κανει το καθε ενα;; H αν υπαρχει καποιο ποστ :P, να εξηγει... Λοιπον εδωσα μονος απαντηση στον ευατο μου.. :P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817 Edited April 25, 2013 by nikos_adamo Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 εδω και 3 μερες χρησιμοποιω Jellyshot 3.6.1 + Marmite 8.5 ΒΜem και εχω να πω οτι ειναι με διαφορα ο καλυτερος συνδυασμος απο οταν χρησιμοποιω το κινητο μου... δεν το κουναω ρουπι. 4 ωρες οθονη εβγαλε χθες.... και δεν εχει κανενα προβλημα. τελειοτητα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 εδω και 3 μερες χρησιμοποιω Jellyshot 3.6.1 + Marmite 8.5 ΒΜem και εχω να πω οτι ειναι με διαφορα ο καλυτερος συνδυασμος απο οταν χρησιμοποιω το κινητο μου... δεν το κουναω ρουπι. 4 ωρες οθονη εβγαλε χθες.... και δεν εχει κανενα προβλημα. τελειοτητα αν και μου αρεσε και εμενα πολυ η jellyshot, απο τοτε που πηγα slim bean εχω μεινει εκει. ειναι το ιδιο smooth αλλα εχει δεκαπλασιες λειτουργιες παραμετροποιησης. και σε εμενα τουλαχιστον εχει πολυ μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας. κραταει το λιγοτερο 5 ωρες με αναμενη την οθονη συνεχεια και με μια σχετικα βαρια χρηση μου επιασε 12 ωρες. και αν συνηθησεις το μικρο dpi της θα δεις οτι θα σε βολευει παρα πολυ. θα σου προτεινα να την δοκιμασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 εγώ, δεν είδα διαφορές αισθητές που να παρατηρήσω κάτι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaster123 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Μάγκες μια ερώτηση...με slimbean για να βάλω marmite βάζω το cm version η το απλο? Παράθεση Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Μάγκες μια ερώτηση...με slimbean για να βάλω marmite βάζω το cm version η το απλο? νομιζω cm... αλλα δεν ειμαι σιγουρος. παντως δεν χρειαζεται να βαλεις αλλον kernel. ασε τον marmite που εχει απο μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παίδες, για να γυρίσουμε από μια rom σε μια άλλη μέσα από backup - recovery , πχ από slim σε cm, κάνουμε wipe πρώτα; Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παίδες, για να γυρίσουμε από μια rom σε μια άλλη μέσα από backup - recovery , πχ από slim σε cm, κάνουμε wipe πρώτα; για να πω την αληθεια, δεν ξερω. αλλα εφοσον ολα θα επιστρεψουν οπως ηταν πριν, τοτε δεν υπαρχει διαφορα είτε το κανεις είτε οχι. καντο εσυ για καλο και για κακο. δεν εχεις να χασεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 για να πω την αληθεια, δεν ξερω. αλλα εφοσον ολα θα επιστρεψουν οπως ηταν πριν, τοτε δεν υπαρχει διαφορα είτε το κανεις είτε οχι. καντο εσυ για καλο και για κακο. δεν εχεις να χασεις τιποτα. Συμφωνώ μαζί σου, να σου πω την αλήθεια αυτό σκεφτόμουνα... Οκ, ευχαριστώ φίλε μου, εξάλλου πάντα καλό είναι να υπάρχει και μια δεύτερη γνώμη! :) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 εχεις κανεις ασχοληθει με το overclocking; εχω το κερνελ της cm10.1 και εχω βαλει το interactive προφιλ του επεξεργαστη.. απο κατω εχει κατι ρυθμισεις οπως: go hispeed load hispeed freq και αλλα... ξερει κανεις τι κανει το καθε ενα;; H αν υπαρχει καποιο ποστ :P, να εξηγει... Λοιπον εδωσα μονος απαντηση στον ευατο μου.. :P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817εχει πειραξει κανεις αυτες τις παραμετρους;; για πιο perfomace αποτελεσματα; εχω κανει καποιες δοκιμες αλλα ειμαι απειρος σε αυτον το τομεα... Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 σημερα περναω σε slim... πρωτη φορα μετα απο 3 μηνες... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 μετα απο ενα μηνα με την miui το σκεφτομαι και εγω για αλλαγη αλλα με χαλαει το γεγονος οτι η φωτογραφικη εφαρμγη της miui δεν παιζεται (και οχι μονο αυτη!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Τί γίνεται με το ubuntu για το nexus s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Τί γίνεται με το ubuntu για το nexus s? Εδώ https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices το δείχνει ακόμα σαν work in progress, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να διαβάσω νέα για εξελίξεις.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εδώ https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices το δείχνει ακόμα σαν work in progress, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να διαβάσω νέα για εξελίξεις.. Ακριβως. Εχει απο τα χριστουγεννα να αναβαθμιστει οποτε αν καποιος θελει να την δοκιμασει ειναι μονο για δοκιμαστικη και οχι για καθημερινη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkaps Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εγω έχω την avatar rom jelly bean 4.2.2 και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη . Δεν κολλαει , δεν δημιουργεί προβλήματα , τιποτα . Και την έχω με τον δικο του κερνελ. Παράθεση My devices : Nexus S-Nexus 7:) Check the app MusicTimeOff Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν με κάποιο δοκιμασμένο σκριπτάκι μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση ώστε να μένουν αναμμένα τα hardware keys σε περίπτωση χαμένης κλήσης, ή SMS? Έχω slimbean με marmite kernel Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν με κάποιο δοκιμασμένο σκριπτάκι μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση ώστε να μένουν αναμμένα τα hardware keys σε περίπτωση χαμένης κλήσης, ή SMS? Έχω slimbean με marmite kernelλογικα πρεπει να το εχεις σαν επιλογη καπου στις ρυθμισεις της sleambean. Aν δν το βρεις εκει, κατεβασε απο το μαρκετ το https://play.google.com/store/apps/details?id=neldar.bln.control.free&hl=el . ειναι για αυτο που ζητας.. ;) Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Υπάρχει αυτό για jellyshot με marmite kernel ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 λογικα πρεπει να το εχεις σαν επιλογη καπου στις ρυθμισεις της sleambean. Aν δν το βρεις εκει, κατεβασε απο το μαρκετ το https://play.google.com/store/apps/details?id=neldar.bln.control.free&hl=el . ειναι για αυτο που ζητας.. ;) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πράγματι, το κατέβασα k κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα. :D Δυστυχώς, η Slimbean δεν έχει τέτοια επιλογή. Η CM που χρησιμοποιείς έχει. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δουλεύει και στην jellyshot+marmite! Niceee Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Έχετε και εσείς delay στο πάτημα των πλήκτρων στην οθόνη που βάζεις κωδικό Pin? Γιατί πάντα κολάει εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Έχετε και εσείς delay στο πάτημα των πλήκτρων στην οθόνη που βάζεις κωδικό Pin? Γιατί πάντα κολάει εκεί... Την έχω αφαιρέσει την προστασία pin αλλά λογικά θα κολλάει επειδή τότε ξεκινάει το τηλέφωνο και ανοίγουν οι εφαρμογές. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πράγματι, το κατέβασα k κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα. :D Δυστυχώς, η Slimbean δεν έχει τέτοια επιλογή. Η CM που χρησιμοποιείς έχει.Και το NS tools να κατεβασεις εχει τετοιο πραγμα.. Αν θες να πειραξεις και επεξεργαστη κ αλλα τετοια.. Απλα οταν το κατεβασεις κανε και μετα απο recovery ενα fix permision.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Και το NS tools να κατεβασεις εχει τετοιο πραγμα.. Αν θες να πειραξεις και επεξεργαστη κ αλλα τετοια.. Απλα οταν το κατεβασεις κανε και μετα απο recovery ενα fix permision.. Ευχαριστω Νικο για την απαντηση. Το NStools το ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχε θετικο αποτελεσμα. Παροτι εφτιαχνε το αναλογο script, δεν εκανε enable to BLN. Βεβαια, δεν ειχα κανει fix permissions απο το recovery. Τα permissions του script τα ειχα φτιαξει, ομως, σε chmod 755 . ? Μια αλλη ερωτηςη προς το φορουμ. Εχετε παρατηρησει αλλαγη της διαρκειας της μπαταριας μετα απο αργη(USB cable) ή γρηγορη φορτιση(φορτιστη πριζας)? Υπαρχει ο "μυθος" οτι με την αργη φορτιση η μπαταρια κραταει περισσοτερο.... Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts