Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις κανεις ασχοληθει με το overclocking; εχω το κερνελ της cm10.1 και εχω βαλει το interactive προφιλ του επεξεργαστη.. απο κατω εχει κατι ρυθμισεις οπως: go hispeed load hispeed freq και αλλα... ξερει κανεις τι κανει το καθε ενα;; H αν υπαρχει καποιο ποστ :P, να εξηγει...

Λοιπον εδωσα μονος απαντηση στον ευατο μου.. :P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817

Edited by nikos_adamo

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

εδω και 3 μερες χρησιμοποιω Jellyshot 3.6.1 + Marmite 8.5 ΒΜem και εχω να πω οτι ειναι με διαφορα ο καλυτερος συνδυασμος απο οταν χρησιμοποιω το κινητο μου...

δεν το κουναω ρουπι.

4 ωρες οθονη εβγαλε χθες....

και δεν εχει κανενα προβλημα.

τελειοτητα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εδω και 3 μερες χρησιμοποιω Jellyshot 3.6.1 + Marmite 8.5 ΒΜem και εχω να πω οτι ειναι με διαφορα ο καλυτερος συνδυασμος απο οταν χρησιμοποιω το κινητο μου...

δεν το κουναω ρουπι.

4 ωρες οθονη εβγαλε χθες....

και δεν εχει κανενα προβλημα.

τελειοτητα

αν και μου αρεσε και εμενα πολυ η jellyshot, απο τοτε που πηγα slim bean εχω μεινει εκει. ειναι το ιδιο smooth αλλα εχει δεκαπλασιες λειτουργιες παραμετροποιησης. και σε εμενα τουλαχιστον εχει πολυ μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας. κραταει το λιγοτερο 5 ωρες με αναμενη την οθονη συνεχεια και με μια σχετικα βαρια χρηση μου επιασε 12 ωρες. και αν συνηθησεις το μικρο dpi της θα δεις οτι θα σε βολευει παρα πολυ.

θα σου προτεινα να την δοκιμασεις.

Μάγκες μια ερώτηση...με slimbean για να βάλω marmite βάζω το cm version η το απλο?

νομιζω cm... αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

παντως δεν χρειαζεται να βαλεις αλλον kernel. ασε τον marmite που εχει απο μονο του.

Παίδες, για να γυρίσουμε από μια rom σε μια άλλη μέσα από backup - recovery , πχ από slim σε cm, κάνουμε wipe πρώτα;
sent from my Nexus 4

Παίδες, για να γυρίσουμε από μια rom σε μια άλλη μέσα από backup - recovery , πχ από slim σε cm, κάνουμε wipe πρώτα;

για να πω την αληθεια, δεν ξερω. αλλα εφοσον ολα θα επιστρεψουν οπως ηταν πριν, τοτε δεν υπαρχει διαφορα είτε το κανεις είτε οχι.

καντο εσυ για καλο και για κακο. δεν εχεις να χασεις τιποτα.

για να πω την αληθεια, δεν ξερω. αλλα εφοσον ολα θα επιστρεψουν οπως ηταν πριν, τοτε δεν υπαρχει διαφορα είτε το κανεις είτε οχι.

καντο εσυ για καλο και για κακο. δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Συμφωνώ μαζί σου, να σου πω την αλήθεια αυτό σκεφτόμουνα...

Οκ, ευχαριστώ φίλε μου, εξάλλου πάντα καλό είναι να υπάρχει και μια δεύτερη γνώμη! :)

sent from my Nexus 4

εχεις κανεις ασχοληθει με το overclocking; εχω το κερνελ της cm10.1 και εχω βαλει το interactive προφιλ του επεξεργαστη.. απο κατω εχει κατι ρυθμισεις οπως: go hispeed load hispeed freq και αλλα... ξερει κανεις τι κανει το καθε ενα;; H αν υπαρχει καποιο ποστ :P, να εξηγει...

Λοιπον εδωσα μονος απαντηση στον ευατο μου.. :P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817

εχει πειραξει κανεις αυτες τις παραμετρους;; για πιο perfomace αποτελεσματα; εχω κανει καποιες δοκιμες αλλα ειμαι απειρος σε αυτον το τομεα...

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

μετα απο ενα μηνα με την miui το σκεφτομαι και εγω για αλλαγη αλλα με χαλαει το γεγονος οτι η φωτογραφικη εφαρμγη της miui δεν παιζεται (και οχι μονο αυτη!!)

Τί γίνεται με το ubuntu για το nexus s?

Εδώ https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices το δείχνει ακόμα σαν work in progress, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να διαβάσω νέα για εξελίξεις..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices το δείχνει ακόμα σαν work in progress, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να διαβάσω νέα για εξελίξεις..

Ακριβως. Εχει απο τα χριστουγεννα να αναβαθμιστει οποτε αν καποιος θελει να την δοκιμασει ειναι μονο για δοκιμαστικη και οχι για καθημερινη χρηση.

Εγω έχω την avatar rom jelly bean 4.2.2 και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη . Δεν κολλαει , δεν δημιουργεί προβλήματα , τιποτα .

Και την έχω με τον δικο του κερνελ.

My devices : Nexus S-Nexus 7:)

Check the app MusicTimeOff

Γνωρίζει κάποιος αν με κάποιο δοκιμασμένο σκριπτάκι μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση ώστε να μένουν αναμμένα τα hardware keys σε περίπτωση χαμένης κλήσης, ή SMS?

Έχω slimbean με marmite kernel

LG G6

Γνωρίζει κάποιος αν με κάποιο δοκιμασμένο σκριπτάκι μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση ώστε να μένουν αναμμένα τα hardware keys σε περίπτωση χαμένης κλήσης, ή SMS?

Έχω slimbean με marmite kernel

λογικα πρεπει να το εχεις σαν επιλογη καπου στις ρυθμισεις της sleambean. Aν δν το βρεις εκει, κατεβασε απο το μαρκετ το https://play.google.com/store/apps/details?id=neldar.bln.control.free&hl=el . ειναι για αυτο που ζητας.. ;)

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

λογικα πρεπει να το εχεις σαν επιλογη καπου στις ρυθμισεις της sleambean. Aν δν το βρεις εκει, κατεβασε απο το μαρκετ το https://play.google.com/store/apps/details?id=neldar.bln.control.free&hl=el . ειναι για αυτο που ζητας.. ;)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πράγματι, το κατέβασα k κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα. :D

Δυστυχώς, η Slimbean δεν έχει τέτοια επιλογή. Η CM που χρησιμοποιείς έχει.

LG G6

Έχετε και εσείς delay στο πάτημα των πλήκτρων στην οθόνη που βάζεις κωδικό Pin?

Γιατί πάντα κολάει εκεί...

Έχετε και εσείς delay στο πάτημα των πλήκτρων στην οθόνη που βάζεις κωδικό Pin?

Γιατί πάντα κολάει εκεί...

Την έχω αφαιρέσει την προστασία pin αλλά λογικά θα κολλάει επειδή τότε ξεκινάει το τηλέφωνο και ανοίγουν οι εφαρμογές.

Oneplus 6 8/128

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πράγματι, το κατέβασα k κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα. :D

Δυστυχώς, η Slimbean δεν έχει τέτοια επιλογή. Η CM που χρησιμοποιείς έχει.

Και το NS tools να κατεβασεις εχει τετοιο πραγμα.. Αν θες να πειραξεις και επεξεργαστη κ αλλα τετοια.. Απλα οταν το κατεβασεις κανε και μετα απο recovery ενα fix permision..

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Και το NS tools να κατεβασεις εχει τετοιο πραγμα.. Αν θες να πειραξεις και επεξεργαστη κ αλλα τετοια.. Απλα οταν το κατεβασεις κανε και μετα απο recovery ενα fix permision..

Ευχαριστω Νικο για την απαντηση. Το NStools το ειχα δοκιμασει αλλα δεν ειχε θετικο αποτελεσμα. Παροτι εφτιαχνε το αναλογο script, δεν εκανε enable to BLN. Βεβαια, δεν ειχα κανει fix permissions απο το recovery. Τα permissions του script τα ειχα φτιαξει, ομως, σε chmod 755 . ?

Μια αλλη ερωτηςη προς το φορουμ. Εχετε παρατηρησει αλλαγη της διαρκειας της μπαταριας μετα απο αργη(USB cable) ή γρηγορη φορτιση(φορτιστη πριζας)?

Υπαρχει ο "μυθος" οτι με την αργη φορτιση η μπαταρια κραταει περισσοτερο....

LG G6