grigri444 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Τα nightly builds της cm 10.1 απο 20120114 και μετά μπορώ να πω οτι δεν έχουν καμιά σχέση με τα προηγούμενα builds. Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτιωση σε ταχύτητα και smoothness. Από 20120114 και μετά σταμάτησα να φλασαρω τον marmite, αφού και ο stock kernel της cm είναι πλεον αρκετά καλός. Ακόμα βέβαια δεν συγκρίνεται με cm 10.0, αλλά έτσι όπως πάει σε λίγο καιρό θα είναι μια απο τις καλύτερες rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Συνδυασμός ταχύτητας - μπαταρίας - σταθερότητας. JellyShot v2.1 Και με marmite kernel αλλά καμια διαφορά. Ίσως λίγο καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Έχω να δώ τέτοιο συνδυασμό από την τελευταία rascream, λίγο πριν βγεί η official jellybean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Συνδυασμός ταχύτητας - μπαταρίας - σταθερότητας. JellyShot v2.1 Και με marmite kernel αλλά καμια διαφορά. Ίσως λίγο καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Έχω να δώ τέτοιο συνδυασμό από την τελευταία rascream, λίγο πριν βγεί η official jellybean. συμφωνω....πραγματικα πολυ καλη rom. εβαλα μαζι με την jellyshot αυτο τελειος συνδυασμος. Edited January 20, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Βγήκε και η πρώτη M bulld cm10.1 link Πρόκειται για μια πιο stable έκδοση απο τις nightly. Περισσότερες πληροφορίες εδώ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εχω μια απορία. Είχα δει κάπου οτι υπάρχει ενα kernel που σου προσφέρει 10 multitouch αντί για 5 που έχει κανονικά το κινητό, αλλα ελεγε ότι δουλεύει μόνο για stock rom. Ξέρει κανένας κάποιον τρόπο να αυξήσω το multitouch είτε με κερνελ ή με κάποια εφαρμογή ή κανέναν αλλον τρόπο; (αυτή τη στιγμή έχω miui, αν αυτό βοηθάει) Ξέρω ότι δεν προσφέρει κάτι σημαντικό στο κινητο αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εχω μια απορία. Είχα δει κάπου οτι υπάρχει ενα kernel που σου προσφέρει 10 multitouch αντί για 5 που έχει κανονικά το κινητό, αλλα ελεγε ότι δουλεύει μόνο για stock rom. Ξέρει κανένας κάποιον τρόπο να αυξήσω το multitouch είτε με κερνελ ή με κάποια εφαρμογή ή κανέναν αλλον τρόπο; (αυτή τη στιγμή έχω miui, αν αυτό βοηθάει) Ξέρω ότι δεν προσφέρει κάτι σημαντικό στο κινητο αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω. Το multitouch δεν έχει κάνει απλά με το software αλλά κυρίως με το hardware. Οπότε αν δεν το υποστηρίζει η συσκευή το ξεχνάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Το multitouch δεν έχει κάνει απλά με το software αλλά κυρίως με το hardware. Οπότε αν δεν το υποστηρίζει η συσκευή το ξεχνάμε. καλά, έχουμε δει και πολύ πιο περίεργα πράγματα για να πούμε κάτι τέτοιο αδύνατο. ουτε τα 1320 mhz cpu, που εχω εγω, υποστηριζει η συσκευη αλλα τα καταφεραν. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1803001&highlight=kernel να, αυτο εδω ειναι. λεει οτι δουλευει μονο με stock rom οποτε δεν το δοκιμαζω. απλως ρωτησα μηπως ξερετε αν γινεται με καποιον αλλον τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 συμφωνω....πραγματικα πολυ καλη rom. εβαλα μαζι με την jellyshot αυτο τελειος συνδυασμος. Γνώμη μου, η JellyShot πρέπει να σταματήσει εδώ, στην v2.1 (milestone 2). Είναι από τις πιο σταθερές ρομ που έχω περάσει. Καλύτερα ας μην προχωρήσει το development και χαλάσει... Ίσως αργότερα δοκιμάσω και καμια CM10.1 αλλά προς το παρόν δεν πειράζω την Jellyshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Γνώμη μου, η JellyShot πρέπει να σταματήσει εδώ, στην v2.1 (milestone 2). Είναι από τις πιο σταθερές ρομ που έχω περάσει. Καλύτερα ας μην προχωρήσει το development και χαλάσει... Ίσως αργότερα δοκιμάσω και καμια CM10.1 αλλά προς το παρόν δεν πειράζω την Jellyshot. και εγω αυτο νομιζω...ειναι απλα καταπληκτικη. και απο μπαταρια επισης ειναι πολυ καλη! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Εγώ δοκίμασα paranoid και δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα. Πολύ καλή rom. Μαζι με matr1x και nova launcher τα σπάει. Και γρήγορη και σταθερή. Μου έβγαλε 4700 στο antutu... Και μιας και το ανέφερα, εσείς τι score βγάζετε στο antutu benchmark; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Εγώ δοκίμασα paranoid και δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα. Πολύ καλή rom. Μαζι με matr1x και nova launcher τα σπάει. Και γρήγορη και σταθερή. Μου έβγαλε 4700 στο antutu... Και μιας και το ανέφερα, εσείς τι score βγάζετε στο antutu benchmark; 4543 με stock 4.1.2 kai bendalus 7.3... (overclock 1320mhz) Και 3870 σε αλλο nexus me 4.2.1 jelly shot v2.1 με τον μαμα της κερνελ... Σε τι ποσοστα ειμαστε καλα;;; Edited January 22, 2013 by nikos_adamo Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) 4543 με stock 4.1.2 kai bendalus 7.3... (overclock 1320mhz) Και 3870 σε αλλο nexus me 4.2.1 jelly shot v2.1 με τον μαμα της κερνελ... Σε τι ποσοστα ειμαστε καλα;;; με στοκ εβγαζα με το ζόρι 4000. αν και ειμαι απο τα ατομα που δεν πιστευουν οτι τα benchmarks παιζουν και πολυ σημαντικο ρολο, το 3870 της jellyshot ειναι πολυ χαμηλο. εδω με miui που ειναι πολυ βαριά ρομ εβγαζα 4200 αρκετα ευκολα. και μου φαίνεται πολυ περιεργο γιατι ακουω τοσο καλα λογια για την jellyshot. θα ηθελα να ακουσω κιαλλα score στο antutu benchmark. και κυριως απο την jellyshot. (χτες βγηκε και νεα εκδοση) Επίσης θα ήθελα να ρωτησω κατι που αφορα τον ηχο. Ολες οι ρομ βασισμενες στο cm έχουν εγκαταστημενη με εφαρμογή, dsp manager λέγεται και την χρησιμοποιώ συνέχεια οταν ακούω μουσική. Ειναι όμως ασφαλές να την χρησιμοποιώ; Υπάρχει πιθανότητα να μου διαλύσει τα headphones μου; Η αλήθεια είναι οτι ενισχυω το μπάσο στο τέρμα αλλα δεν το βάζω και πολυ δυνατα επειδή απο μονο του ενισχύει και το volume μαζι με το μπάσο. Edited January 23, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μετά από 6 μήνες ήρθε η ώρα για root.. η stock 4.1 παρουσιάζει πλέον σημάδια αστάθειας, και κυρίως παθαίνω ξαφνικά shut down του κινητού. Για root ακολουθούμε τις οδηγίες της πρώτης σελίδας? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315019 Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 3100 με jellyshot v2.1 και marmite kernel και 3700 περίπου με overclock στα 1320MHz με το NStools Κάπου μέσα στο πρόγραμμα βλέπω κατοχυρωμένα κάτι σκορ 4000... 5000... Πώς βγαίνουν όλα αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μετά από 6 μήνες ήρθε η ώρα για root.. η stock 4.1 παρουσιάζει πλέον σημάδια αστάθειας, και κυρίως παθαίνω ξαφνικά shut down του κινητού. Για root ακολουθούμε τις οδηγίες της πρώτης σελίδας? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315019 http://www.nexusshacks.com ή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1984858 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vardeos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλημέρα Mετά από αρκετούς μήνες με stock κινητό και 4.1.2 αποφάσισα να το κάνω unlock και root με την διαδικασία του 1 click http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138755 ( One Click Root for Nexus S - Clockwork 4.0.1.4 modded by j_r0dd ) Αφού ακολούθησα τις οδηγίες και όλα πηγαίναν καλά έγινα unlock πήρα και τα συγχαρητήρια ότι είμαι και root. Έκανα restart και εγκατέστησα το titanium backup και παίρνω το μυνηματάκι οτι δεν είμαι Root. Ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή βρίσκει όι ειμαι ήδη Unlock ματα ξανά μύνημα ότι πλέον είμαι root κάνω και το restart και παλι το titanium backup λέει ότι δεν είμαι root δοκιμάζω και με root checker και με terminal και όντως δεν είναι root. Tι μπορεί να φταίει που δεν γίνομαι root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλημέρα Mετά από αρκετούς μήνες με stock κινητό και 4.1.2 αποφάσισα να το κάνω unlock και root με την διαδικασία του 1 click http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138755 ( One Click Root for Nexus S - Clockwork 4.0.1.4 modded by j_r0dd ) Αφού ακολούθησα τις οδηγίες και όλα πηγαίναν καλά έγινα unlock πήρα και τα συγχαρητήρια ότι είμαι και root. Έκανα restart και εγκατέστησα το titanium backup και παίρνω το μυνηματάκι οτι δεν είμαι Root. Ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή βρίσκει όι ειμαι ήδη Unlock ματα ξανά μύνημα ότι πλέον είμαι root κάνω και το restart και παλι το titanium backup λέει ότι δεν είμαι root δοκιμάζω και με root checker και με terminal και όντως δεν είναι root. Tι μπορεί να φταίει που δεν γίνομαι root ? Δοκίμασε τα links που έδωσα 2 posts πιο πάνω. Το πρώτο είναι με χειροκίνητο τρόπο (τον πιο σωστό) και το δεύτερο με toolkit αλλά πιο καινούριο απο αυτό που χρησημοποιησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silotas Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρες! Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Έχω βάλει ήχο συγκεκριμένο για μία επαφή και άλλο ήχο για όλες τις υπόλοιπες. Ε, το κινητό χτυπάει με οποιοδήποτε από τους δύο ήχους κλήσης που έχω βάλει σε ΟΛΕΣ όμως τις επαφές. Τί μπορεί να συμβαίνει; Φοράω μαμά ROM , έχω rootάρει το τηλέφωνο και έχω την 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρες! Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Έχω βάλει ήχο συγκεκριμένο για μία επαφή και άλλο ήχο για όλες τις υπόλοιπες. Ε, το κινητό χτυπάει με οποιοδήποτε από τους δύο ήχους κλήσης που έχω βάλει σε ΟΛΕΣ όμως τις επαφές. Τί μπορεί να συμβαίνει; Φοράω μαμά ROM , έχω rootάρει το τηλέφωνο και έχω την 4.1.2και σε μενα το ειχα κανει.. μεχρι που αφησα εναν ηχο τλκ.. Δν βρηκα λυση... :wacko: Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρες! Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Έχω βάλει ήχο συγκεκριμένο για μία επαφή και άλλο ήχο για όλες τις υπόλοιπες. Ε, το κινητό χτυπάει με οποιοδήποτε από τους δύο ήχους κλήσης που έχω βάλει σε ΟΛΕΣ όμως τις επαφές. Τί μπορεί να συμβαίνει; Φοράω μαμά ROM , έχω rootάρει το τηλέφωνο και έχω την 4.1.2 Υπάρχουν 2 τρόποι να βάλεις ringtone σε επαφη (μπορεί και παραπάνω) 1. Επαφή-ρυθμισεις- set ringtone 2. Μέσα απο κάποια εφαρμογή (πχ ringtone maker, zedge κτλ.) Δοκίμασε και τούς 2 τρόπους. Άπλα το ringtone πρέπει να είναι στο media-audio-ringtones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 εβαλα σημερα την jellyshot v2.2.5 . Και απο οτι βλεπω ρυθμιση για bln δν εχει ο κερνελ τους. Γιαυτο λεω να βαλω bedalus kernel αλλα εχω προβλημα.. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AntDDKv-lS6IdEt6NWVkX01vNmpfbEh4MHo4eDRCbXc#gid=0 ποιον να βαλω απο την τελευταια εκδοση;;; το all other roms? τη σημαινει το custom IO control (cm tweak) . οπως και για τον αιρ κερνελ. http://air.sloud.kr/2013/01/air-kernel-weekly-300-for-ns-42x-41x-jb.html εχει να διαλεξεις αναμεσα σε <for CM10, CM10.1, JellyBean 4.2.X & 4.1.X ROMs, ...> και αναμεσα σε <Other ROMs - Stock, AOKP, ...> Ποια πρεπει να βαλω εγω.. Αν καποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ.. Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros11472 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Καλησπέρες! Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Έχω βάλει ήχο συγκεκριμένο για μία επαφή και άλλο ήχο για όλες τις υπόλοιπες. Ε, το κινητό χτυπάει με οποιοδήποτε από τους δύο ήχους κλήσης που έχω βάλει σε ΟΛΕΣ όμως τις επαφές. Τί μπορεί να συμβαίνει; Φοράω μαμά ROM , έχω rootάρει το τηλέφωνο και έχω την 4.1.2 Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα τόσο με cm 9 και με 10 μειωμένο . Έχω σε κάποιες επαφές συγκεκριμένες μελωδίες που έχω φτιάξει από mp3 με το Mp3 ringtone . Σχετικά συχνά μπερδεύονται ειδικά αν μετά από μια επαφή με καλέσει μία άλλη , η δεύτερη κλήση χρησιμοποιεί την μελωδία της πρώτης . Και ακόμα πιο σπάνια μπερδεύεται και δεν χτυπάει καθόλου , μόνο δόνηση . Με την 9 ήταν πιο έντονο το πρόβλημα και δεν θυμάμαι αν το παρουσίαζε στοκ που λίγους μήνες έμεινε . Αυτό και η έλλειψη ραδιοφώνου είναι ότι αρνητικό θα θυμάμαι από αυτό το τηλέφωνο . Μία άλλη απορία αν ξέρετε , εχτές μου εβγάλε οτι υπάρχει διαθέσιμη η cm 10.1 experimental την κατέβασα μέσω wifi , την έβαλα στην sd card και έκανα restart και restore from sd card με το clockwork mod 6.0.1.0 . Μπήκε η 10.1 με τον δικό της πυρήνα και αντροιντ 4.2.1 αλλά επαφές γιόκ . Πήγα στους λογαριασμούς να συνδεθώ με το google account αλλά στο δημιουργία νέου λογαριασμού είχε μόνο facebook twitter εταιρικό και κάποια άλλα εκτός google . Οπότε και επειδή ήθελα να κάνω κάποια τηλέφωνα έκανα restore την 9 που είχα κάνει back up καλού κακού . θα έπρεπε να κάνω κάτι που δεν έκανα ? Ευχαριστώ Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 εβαλα σημερα την jellyshot v2.2.5 . Και απο οτι βλεπω ρυθμιση για bln δν εχει ο κερνελ τους. Γιαυτο λεω να βαλω bedalus kernel αλλα εχω προβλημα.. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AntDDKv-lS6IdEt6NWVkX01vNmpfbEh4MHo4eDRCbXc#gid=0 ποιον να βαλω απο την τελευταια εκδοση;;; το all other roms? τη σημαινει το custom IO control (cm tweak) . οπως και για τον αιρ κερνελ. http://air.sloud.kr/2013/01/air-kernel-weekly-300-for-ns-42x-41x-jb.html εχει να διαλεξεις αναμεσα σε <for CM10, CM10.1, JellyBean 4.2.X & 4.1.X ROMs, ...> και αναμεσα σε <Other ROMs - Stock, AOKP, ...> Ποια πρεπει να βαλω εγω.. Αν καποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ.. πρεπει να βαλεις την εκδοση για CM 10.1 ! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα τόσο με cm 9 και με 10 μειωμένο . Έχω σε κάποιες επαφές συγκεκριμένες μελωδίες που έχω φτιάξει από mp3 με το Mp3 ringtone . Σχετικά συχνά μπερδεύονται ειδικά αν μετά από μια επαφή με καλέσει μία άλλη , η δεύτερη κλήση χρησιμοποιεί την μελωδία της πρώτης . Και ακόμα πιο σπάνια μπερδεύεται και δεν χτυπάει καθόλου , μόνο δόνηση . Με την 9 ήταν πιο έντονο το πρόβλημα και δεν θυμάμαι αν το παρουσίαζε στοκ που λίγους μήνες έμεινε . Αυτό και η έλλειψη ραδιοφώνου είναι ότι αρνητικό θα θυμάμαι από αυτό το τηλέφωνο . Μία άλλη απορία αν ξέρετε , εχτές μου εβγάλε οτι υπάρχει διαθέσιμη η cm 10.1 experimental την κατέβασα μέσω wifi , την έβαλα στην sd card και έκανα restart και restore from sd card με το clockwork mod 6.0.1.0 . Μπήκε η 10.1 με τον δικό της πυρήνα και αντροιντ 4.2.1 αλλά επαφές γιόκ . Πήγα στους λογαριασμούς να συνδεθώ με το google account αλλά στο δημιουργία νέου λογαριασμού είχε μόνο facebook twitter εταιρικό και κάποια άλλα εκτός google . Οπότε και επειδή ήθελα να κάνω κάποια τηλέφωνα έκανα restore την 9 που είχα κάνει back up καλού κακού . θα έπρεπε να κάνω κάτι που δεν έκανα ? Ευχαριστώ Πρέπει να ξαναφλασαρεις τα gapps 20121212 τα οποία είναι για 4.2.1 http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=cm10&device=gapps Edited January 25, 2013 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 για να περασουμε update σε custom rom πρεπει να κανουμε παλι wipe data? δλδ η jelyshot εβγαλε την 2.6 και εχω την 2.5.5.. χρειαζετε;; Η μονο wipe dalvin cashe? Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts