kill_noob Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Σε αλλο θεμα τωρα... Μιας και ειμαι καινουριο μελος, αν και παρατηρω διαφορα θεματα στο forum εδω και καιρο, εχω μια απορια. ξερω να κανω εγκατασταση διαφορων rom αλλα δεν εχω προσπαθησει ποτε να εγκαστησω ενα διαφορετικο kernel. Ξερετε πως; απλο flashαρισμα; με ή χωρις wipe data/cache; :lost: Απλά φλασαρεις τον kernel, δεν χρειάζεται να κάνεις wipe τίποτα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδια με την jellyshot βαζετε kernel με cm version ή τους κανονικούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Παιδια με την jellyshot βαζετε kernel με cm version ή τους κανονικούς? Ναι cm version Update: Έβαλα μόλις τώρα την jellyshot 1.1 me marmite 7.2cm. Φυσάει, είναι κορυφαία ρομ χωρίς κολλήματα. Και επειδή δεν έχει λυθεί το θέμα με το κομμένο εικονίδιο στην γραμμή κατάστασης που σου δίνει πρόσβαση στα toggles, όσοι θέλετε φλασάρετε αυτό που διορθώνει το πρόβλημα (μικραίνει λίγο το ρολόι). Edited December 13, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Παιδια εβαλα την jellyshot 1.1 αλλα δεν εχω επιλογη για keyboard μονο google voice πως γινεται αυτο? edit: Τα εβαλα ολα απ την αρχη και ολα ΟΚ!! Edited December 13, 2012 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Είναι τόσο καλή η jellyshot? ας τη δοκιμάσω κ αυτή. Η slim δεν ήταν και τόσο καλή. Έτρωγε κολήματα όταν δεχόταν κλήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Το εχω δοκιμασει εγω και δουλευει τελεια. βεβαια το ειχα κανει unlock με το wugfresh tookit (http://www.wugfresh.com/nrt/) θα σου πρότεινα να κανείς το ίδιο. ειναι σιγουρη επιτυχια.... Σε αλλο θεμα τωρα... Μιας και ειμαι καινουριο μελος, αν και παρατηρω διαφορα θεματα στο forum εδω και καιρο, εχω μια απορια. ξερω να κανω εγκατασταση διαφορων rom αλλα δεν εχω προσπαθησει ποτε να εγκαστησω ενα διαφορετικο kernel. Ξερετε πως; απλο flashαρισμα; με ή χωρις wipe data/cache; :lost: Απο οτι διαβασα στα posts, λογικα σου κανει και unlock τον bootloader αυτοματα..... υσχυει κατι τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544940 το εχει δοκιμασει κανενας ? εγω που εχω κλειδωμενο bootloader θα υπαρξει θεμα ? (εκτος το οτι θα χασω τα παντα στο storage,ετσι οπως λεει) thanks. Φίλε το να ξεκλειδώσεις τον bootloader είναι απλά adb commands αυτό κάνει το script, ανοίγει console και πετάει commands στην συνδεδεμένη συσκευή Θεωρώ πως είναι απόλυτα ασφαλής διαδικασία, στην τελική διάβασε τα σχόλια των χρηστών στο thread των xda Σε αλλο θεμα τωρα... Μιας και ειμαι καινουριο μελος, αν και παρατηρω διαφορα θεματα στο forum εδω και καιρο, εχω μια απορια. ξερω να κανω εγκατασταση διαφορων rom αλλα δεν εχω προσπαθησει ποτε να εγκαστησω ενα διαφορετικο kernel. Ξερετε πως; απλο flashαρισμα; με ή χωρις wipe data/cache; :lost: Format Cache + Dalvik Flash kernel Τόσο απλά... Ναι cm version Update: Έβαλα μόλις τώρα την jellyshot 1.1 me marmite 7.2cm. Φυσάει, είναι κορυφαία ρομ χωρίς κολλήματα. Και επειδή δεν έχει λυθεί το θέμα με το κομμένο εικονίδιο στην γραμμή κατάστασης που σου δίνει πρόσβαση στα toggles, όσοι θέλετε φλασάρετε αυτό που διορθώνει το πρόβλημα (μικραίνει λίγο το ρολόι). Εμένα πάλι δεν μου κόβει το εικονίδιο που λες... (εκτός και αν έχει περίσσευμα και δεν το βλέπω! :lol: ) Είναι τόσο καλή η jellyshot? ας τη δοκιμάσω κ αυτή. Η slim δεν ήταν και τόσο καλή. Έτρωγε κολήματα όταν δεχόταν κλήση... Καλή είναι την έχω με air και πετάει απλά κάνε το flash με τις οδηγίες του developer... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Εμένα πάλι δεν μου κόβει το εικονίδιο που λες... (εκτός και αν έχει περίσσευμα και δεν το βλέπω! :lol: ) Ή είσαι τυχερός, ή έχεις την ώρα σε 12ωρη μορφή. Ποιο από τα 2? :p :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ή είσαι τυχερός, ή έχεις την ώρα σε 12ωρη μορφή. Ποιο από τα 2? :p :lol: Μάλλον τυχερός πρέπει να είμαι, την ώρα military την έχω... :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Μάλλον τυχερός πρέπει να είμαι, την ώρα military την έχω... :confused: Το κουλό με το δικό μου ήταν οτι όταν έβαζα την ώρα σε 12ωρη μορφή, είχε και το am/pm δίπλα και ενώ έπιανε πιο πολύ χώρο, δεν έκοβε το εικονίδιο. Ενώ με 24ωρη το έκοβε :P Δεν πειράζει μικρό το κακό. Γενικά με το φόντο στις ρυθμίσεις, dialer κλπ. νόμιζα οτι ήταν έτσι η 4.2 αλλά τελικά είναι όπως και στην 4.1-4 και μου την δίνει λίγο που στην jellyshot είναι κατάμαυρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Απο οτι διαβασα στα posts, λογικα σου κανει και unlock τον bootloader αυτοματα..... υσχυει κατι τετοιο ? ναι, το κανει και αυτο. αλλα εγω δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω με σιγουρια. το unlock το ειχα κανει με το αλλο toolkit. Παντως οτι και να κανεις κοιτα να εχεις εγκατεστημενους τους DRIVERS!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παιδια, εχω ακουσει τοσο καλα λογια για την jellyshot που μου φαινεται οτι θα την βαλω και εγω. παντως εδώ λέει οτι δεν θα δουλευει το photoshere και θα θελει να φλασαρεις κατι αρχεια. αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως πρεπει να κανω. μπορει καποιος να μου το εξηγησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παιδια, εχω ακουσει τοσο καλα λογια για την jellyshot που μου φαινεται οτι θα την βαλω και εγω. παντως εδώ λέει οτι δεν θα δουλευει το photoshere και θα θελει να φλασαρεις κατι αρχεια. αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως πρεπει να κανω. μπορει καποιος να μου το εξηγησει; If you want Photosphere(For Fully working in crespo, Flash THIS(alen1901's thread)) and picasa sync, Flash this. But This will break Other Camera features. Με λίγα λόγια θα δουλεύει το photosphere αλλά κάποιες άλλες λειτουργίες της κάμερας θα πάψουν να δουλεύουν. Απλά κατεβάζεις το zip απο το Link που δίνει και το φλασάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Στις οδηγίες εγκατάστασης της jellyshot... 1. Full wipe before flashing 2. Flash ROM and then Gapps, kernel. 3. Boot to System 4. Don't touch anything for 5mins. 5. ReBoot and enjoy. Τα βήματα 4 και 5 δεν τα έκανα. Γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 @giorgos Αφού έγινε καθαρισμός cache & dalvik cache, πρέπει να ξαναδημιουργηθεί για τις τρέχουσες εφαρμογές σου. Θα παρατήρησες οτι ακόμα δεν έχουν φορτώσει τα εικονίδια των εφαρμογών στον launcher και γενικά στην 1η εκκίνηση μετά την εγκατάσταση είναι λίγο αργό το τηλέφωνο. Μετά απο λίγα λεπτά στρώνει. Τώρα για την επανεκκίνηση, καλό είναι να γίνεται μετά την 1η εκκίνηση γιατί καμιά φορά δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή και υπάρχουν ακόμα μερικά μικροθεματάκια που λύνονται με την επανεκκίνηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 στο WIPE σβήνονται τα πάντα όλα, όπως ακριβώς με το unlock bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) στο WIPE σβήνονται τα πάντα όλα, όπως ακριβώς με το unlock bootloader? ναι. στο wipe data σβηνονται ολα. στο wipe cache δεν χανεις κατι σημαντικο. για την ακριβεια χανεις μονο τα αρχεια cache που δεν κανουν και τιποτα. μπορεις να τα σβηνεις όποτε θες χωρις να υπαρξει κανενα προβλημα. δεν αλλαζει κατι δηλαδη, αλλά ειναι σημαντικο να τα κανεις wipe οταν φλασαρεις κατι. :cool: εχω ενα προβλημα με την jellyshot ρομ. εκανα wipe data, cache, dalvik cache και μετα την εγκατεστησα κανονικα, φλασαρα τα gapps, φλασαρα και το marmite kernel, το αφησα και κανα 3λεπτο αλλα το κινητο δεν ανοιγε. τωρα φυσικα το κανω restore. αλλα το θεμα ειναι, ξερει κανενας γιατι συνεβει αυτο;;; εκανα κατι λαθος; Edited December 14, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 εχω ενα προβλημα με την jellyshot ρομ. εκανα wipe data, cache, dalvik cache και μετα την εγκατεστησα κανονικα, φλασαρα τα gapps, φλασαρα και το marmite kernel, το αφησα και κανα 3λεπτο αλλα το κινητο δεν ανοιγε. τωρα φυσικα το κανω restore. αλλα το θεμα ειναι, ξερει κανενας γιατι συνεβει αυτο;;; εκανα κατι λαθος; Έβαλες τον απλό marmite έτσι; Θέλει την cm version Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Έβαλες τον απλό marmite έτσι; Θέλει την cm version εβαλα αυτον εδώ, που απ΄οτι λεει ειναι για ολες τις ρομς. (https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AntDDKv-lS6IdEt6NWVkX01vNmpfbEh4MHo4eDRCbXc#gid=0) θα το ξαναδοκιμασω με αλλο kernel. έχετε να προτεινετε καποιον; (και αν μπορειτε βαλτε και ενα λινκ να τον κατεβασω) Edited December 14, 2012 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 εβαλα αυτον εδώ, που απ΄οτι λεει ειναι για ολες τις ρομς. (https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AntDDKv-lS6IdEt6NWVkX01vNmpfbEh4MHo4eDRCbXc#gid=0) θα το ξαναδοκιμασω με αλλο kernel. έχετε να προτεινετε καποιον; (και αν μπορειτε βαλτε και ενα λινκ να τον κατεβασω) Το δεξιά link έπρεπε να βάλεις (εφόσον μιλάμε για cm). Εγώ τώρα βάζω την unofficial cm10.1 link Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το δεξιά link έπρεπε να βάλεις (εφόσον μιλάμε για cm). Εγώ τώρα βάζω την unofficial cm10.1 link την jellyshot εβαλα. οχι cm... (θεωρειται cm; ) παντως η cm10.1, αν και unofficial, τι λεει; (οσο εχεις δει απο αυτην τουλαχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 την jellyshot εβαλα. οχι cm... (θεωρειται cm; ) παντως η cm10.1, αν και unofficial, τι λεει; (οσο εχεις δει απο αυτην τουλαχιστον) Η jellyshot έχει custom io control απο cm άρα βάζεις kernel για cm. Δηλαδή marmite απο στήλη D και όχι C Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 την jellyshot εβαλα. οχι cm... (θεωρειται cm; ) παντως η cm10.1, αν και unofficial, τι λεει; (οσο εχεις δει απο αυτην τουλαχιστον) Δεν έχω ιδέα για την rom που λες. Η cm10.1 μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα και δεν είδα να λείπει κάτι από τις ρυθμίσεις. Θέλει μια συνήθεια με τα καινούρια notification toggles της 4.2 αλλά κατά τα άλλα μου φαίνεται μια χαρά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δεν έχω ιδέα για την rom που λες. Η cm10.1 μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα και δεν είδα να λείπει κάτι από τις ρυθμίσεις. Θέλει μια συνήθεια με τα καινούρια notification toggles της 4.2 αλλά κατά τα άλλα μου φαίνεται μια χαρά. καλα δεν πειραζει. παρεμπιπτόντως, η ρομ που σου λεω ειναι αυτη εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ξέχασα να πω οτι βγήκαν καινούρια gapps για όσους βάζουν 4.2.1 roms link Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts