negous Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Στήσε το Pdanet Καλημέρα! PdaNetA300.exe ή PdaNetA300x64.exe (αν έχεις 64bit windows) Κάνε κανένα search στο XDA θα μάθεις πολλά χρήσιμα πράγματα :) Καλησπερα...εστησα οδηγους ,ακολουθησα τον οδηγο που λεει ο φιλος pic,η διαδικασια ολοκληρωθηκε αλλα πλεον το κινητο ναι μεν δειχνει κλειδωμενο αλλα εχει κολλησει στο λογοτυπο της google και δεν κανει τιποτα αλλο...τι να κανω ρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπερα...εστησα οδηγους ,ακολουθησα τον οδηγο που λεει ο φιλος pic,η διαδικασια ολοκληρωθηκε αλλα πλεον το κινητο ναι μεν δειχνει κλειδωμενο αλλα εχει κολλησει στο λογοτυπο της google και δεν κανει τιποτα αλλο...τι να κανω ρε παιδια??? δεν ανοιγει καθολου; για ξανακανε την ολη διαδικασια. Επισης βγαλε και ξαναβγαλε την μπαταρια μπας... για πες μας κι ολας. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 δεν ανοιγει καθολου; για ξανακανε την ολη διαδικασια. Επισης βγαλε και ξαναβγαλε την μπαταρια μπας... για πες μας κι ολας.[/QUOT απλα ανοιγει και μενει κολλημενο στο λογοτυπο της google...οταν ξανακανω τη διαδικασια σταματαει και μου ζηταει να κανω usb debuging πραγμα που δεν γινεται γιατι δεν ανοιγει το κινητο...βαζω βγαζω μπαταρια αλλα τιποτα....heeeeeeeeeelp!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Συγγνώμη φίλε μου αλλά έχεις το Nexus S ή το Galaxy Nexus γιατί στο Avatar σου βλέπω το Galaxy Nexus και το παρόν θέμα είναι για το Nexus S. Σε ρωτάω μήπως και έχεις κάνει κανένα λάθος και προσπαθείς να περάσεις ROM του Nexus S στο Galaxy Nexus. Edited September 2, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Συγγνώμη φίλε μου αλλά έχεις το Nexus S ή το Galaxy Nexus γιατί στο Avatar σου βλέπω το Galaxy Nexus και το παρόν θέμα είναι για το Nexus S. μην δινεις σημασια στο avatar...nexus s εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Μετά από μερικές μέρες με codename 3.4.0 διακρίνω μια αστάθεια στη μπαταρία. Ανοίγει εφαρμογές μόνο του, μέσα σε 34λεπτά (αδράνειας) έχω "Μέσα" 9%, "Τηλέφωνο" 2%, "Apex Launcher" 2% Οθόνη 3λ 47% Σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω CM10... Edited September 2, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εγώ με τον συνδυασμό της υπογραφής (4.4.7 marmite) έχω φοβερή μπαταρία Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εγώ με τον συνδυασμό της υπογραφής (4.4.7 marmite) έχω φοβερή μπαταρία Αυτή τι διαφορά έχει με την official CM10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 μην δινεις σημασια στο avatar...nexus s εχω... Μπορείς να μπείς στο recovery ή σου έχει σβήσει το ClockWorkMod? Τα NS δεν χαλάνε έτσι, λίγο ψάξιμο με fastboot + adb commands και θα το συνεφέρεις... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Αυτή τι διαφορά έχει με την official CM10? Δε νομίζω οτι έχει κάποια σημαντική διαφορά, ο ίδιος πλέον προτείνει να βάλουμε την τελευταία nightly που λειτουργεί και ο φακός. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Μπορείς να μπείς στο recovery ή σου έχει σβήσει το ClockWorkMod? Τα NS δεν χαλάνε έτσι, λίγο ψάξιμο με fastboot + adb commands και θα το συνεφέρεις... οταν παω να μπω στο recovery μου βγαζει το android ανασκελα και δεν κανει τιποτα εκτος απο το να μπαινω στο μπλε μενου...μηπως γνωριζεις να μου πεις πιο αναλυτικα τι να κανω για να το συνεφερω???ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) οταν παω να μπω στο recovery μου βγαζει το android ανασκελα και δεν κανει τιποτα εκτος απο το να μπαινω στο μπλε μενου...μηπως γνωριζεις να μου πεις πιο αναλυτικα τι να κανω για να το συνεφερω???ευχαριστω... Τσέκαρε αυτό για επιστροφή σε stock ή αυτό για root διαφορετικά μπές εδώ και ψάξε μια αναλυτική λύση (πιθανολογώ με fastboot + adb commands) Edited September 3, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μετά από μερικές μέρες με codename 3.4.0 διακρίνω μια αστάθεια στη μπαταρία. Ανοίγει εφαρμογές μόνο του, μέσα σε 34λεπτά (αδράνειας) έχω "Μέσα" 9%, "Τηλέφωνο" 2%, "Apex Launcher" 2% Οθόνη 3λ 47% Σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω CM10...εβαλα και εγω την codename 3.4.1. ως τωρα φαινετε καλη.. Αλλα το μονο προβλημα που εχως τωρα ειναι με την καμερα.. Δεν εχει την ποιοτητα που ειχε με την stock 4.1 και με το bln... Δεν λειτουργει και με νευριαζει. Ξερει κανεις που την εχει βαλει ;;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 εβαλα και εγω την codename 3.4.1. ως τωρα φαινετε καλη.. Αλλα το μονο προβλημα που εχως τωρα ειναι με την καμερα.. Δεν εχει την ποιοτητα που ειχε με την stock 4.1 και με το bln... Δεν λειτουργει και με νευριαζει. Ξερει κανεις που την εχει βαλει ;;; Το bln δουλεύει άψογα σε μένα όσο για την κάμερα... δεν έχω ασχοληθεί... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα. σήμερα μετά από 1.5χρόνο που έχω το τηλ έβαλα custom kernel!! Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα. σήμερα μετά από 1.5χρόνο που έχω το τηλ έβαλα custom kernel!! Πως μπορώ να έχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις του; Με το NS Tools καλά reboots :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 καλά reboots :rolleyes: Γιατί το λες αυτό;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Σε εμένα πάντως ο Tasker δουλεύει απροβλημάτιστα σε JB Paranoid με Matrix / Air kernels (και με NFC tags). Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 το bln πως δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 το bln πως δουλεύει; Εφόσον έχεις κάποιον συμβατό kernel κατεβαζεις το nstools και το ενεργοποιείς, είναι πολύ απλό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 τι ακριβως Κάνει το bln? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 τι ακριβως Κάνει το bln? Είναι απο τα αρχικά backlight notification, ανάβουν (ή αναβοσβήνουν) τα led capacitive κουμπιά για να σε ειδοποιούν οτι έχεις κάποιο notification όπως μια αναπάντητη ή sms. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Είναι απο τα αρχικά backlight notification, ανάβουν (ή αναβοσβήνουν) τα led capacitive κουμπιά για να σε ειδοποιούν οτι έχεις κάποιο notification όπως μια αναπάντητη ή sms. Σε εμένα ενώ το έχω ενεργοποίηση απ το nstools Δεν συμβαίνει αυτό!! Το led timeout Ποσο πρέπει να είναι; επίσης το blink status on η off? Μήπως χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Σε εμένα ενώ το έχω ενεργοποίηση απ το nstools Δεν συμβαίνει αυτό!! Το led timeout Ποσο πρέπει να είναι; επίσης το blink status on η off? Μήπως χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση; Εγώ τα έχω: backlight notification status on led timeout o sec blink status on max blink count 60 times Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Γιατί το λες αυτό;:rolleyes: Γιατί τα reboots όταν πειράζεις τον kernel είναι συνηθισμένα ;) Σε εμένα ενώ το έχω ενεργοποίηση απ το nstools Δεν συμβαίνει αυτό!! Το led timeout Ποσο πρέπει να είναι; επίσης το blink status on η off? Μήπως χρειάζεται και κάποια άλλη ρύθμιση; Αποφεύγετε το NSTOOLS είναι η χαρά του reboot Χρησιμοποίησε BLN Control pro ή Init.d script Ασε το timeout στο default + ενεργοποίησε το blink Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts