giorgos3924 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Αν θες thalamus προτείνω αυτόν γιατί και είναι η τελευταία test .28 version (πιο γρήγορος και τρομερό idle, μόνο ευθείες γραμμές στα stats!) και έχει bln μαζί με το fix για το crt animation Περνάω και την τελευταία cm10 να δω τι παίζει. Πάντα με τον kernel που σου έδωσα παραπάνω ;) ο 3.0.39-27 πιο καινούριος δεν είναι; Που θα βρούμε το boot animation της JellyBean; Edited August 12, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) ο 3.0.39-27 πιο καινούριος δεν είναι; Που θα βρούμε το boot animation της JellyBean; Όχι αυτός που σου έστειλα είναι νεότερος. Το animation στο themes and apps section του xda νομίζω υπάρχει. Απογοήτευση και πάλι η cm10. Πιο αργή απο aokp και τρώει πολύ περισσότερη μπαταρία Edited August 12, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Απογοήτευση και πάλι η cm10. Πιο αργή απο aokp και τρώει πολύ περισσότερη μπαταρία +1 xenon hd. Εχω βολευτει και απο μπαταρια και χωρις κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Όχι αυτός που σου έστειλα είναι νεότερος. Το animation στο themes and apps section του xda νομίζω υπάρχει. Απογοήτευση και πάλι η cm10. Πιο αργή απο aokp και τρώει πολύ περισσότερη μπαταρία Ποιά aokp? την 10/8? http://androtransfer.com/?developer=AOKP&folder=crespo Τις εφαρμογές κάθε φορά που αλλάζεται ρομ τις περνάτε με titanium ή manual? έχει καμιά διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 +1 xenon hd. Εχω βολευτει και απο μπαταρια και χωρις κολληματα τελικα δοκιμασα οσες μπορουσα, cm10, euroshank, jellybro, xenonhd, slimjb με ολους τους συνδιασμους kernel. γρηγορες μου φανηκαν οι xenon και η slim, αλλα ολες εχουν θεμα με το μαρκετ και το 182dpi που εχω συνηθισει, ολες εκτος απο τη slim (που ειναι η δουλεια της να ειναι καλη σε αυτο) και τη jellybro που με ακροβατικα κατι κανει :p οποτε εμεινα με slim προς το παρον και beladus 3.5 kernel. για οσους παντως τους απασχολει το θεμα locale στη slim, μπορουν να περασουν ελληνικο Locale με morelocale2, θα εχουν ελληνα στις εφαρμογες και αγγλικα στο συστημα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ποιά aokp? την 10/8? http://androtransfer.com/?developer=AOKP&folder=crespo Τις εφαρμογές κάθε φορά που αλλάζεται ρομ τις περνάτε με titanium ή manual? έχει καμιά διαφορά; Απο euroskank κατεβάζω. Ποτέ δεν κάνω full wipe μόνο cache /dalvik Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Απο euroskank κατεβάζω. Ποτέ δεν κάνω full wipe μόνο cache /dalvik Δηλ περνάς τη μια ρομ πάνω απ την άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Δηλ περνάς τη μια ρομ πάνω απ την άλλη; Ακριβώς. Και το cache wipe προαιρετικό είναι. Απλά δεν έκανα wipe σε major change από 4 σε 4.1 και δεν μου δουλεύει ένα μενού στην aokp γιατί έχει στοιχεία από πριν και κάνει fc. Αλλά δεν είναι τίποτα batch backup με titanium και μετά batch restore και όλα όπως πριν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ακριβώς. Και το cache wipe προαιρετικό είναι. Απλά δεν έκανα wipe σε major change από 4 σε 4.1 και δεν μου δουλεύει ένα μενού στην aokp γιατί έχει στοιχεία από πριν και κάνει fc. Αλλά δεν είναι τίποτα batch backup με titanium και μετά batch restore και όλα όπως πριν και γιατί σε όλες τις ρομ αναφέρουν full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 και γιατί σε όλες τις ρομ αναφέρουν full wipe? Είναι το ιδανικό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Και δεν υπάρχουν σφάλματα ή bugs στον κώδικα; Δηλαδή, σε άλλους θα τύχει σε άλλους όχι; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Και δεν υπάρχουν σφάλματα ή bugs στον κώδικα; Δηλαδή, σε άλλους θα τύχει σε άλλους όχι; :worry: Τα αρχεία αλλάζουν του λειτουργικού και αντικαθιστανται από τα νεότερα. Τα πάντα διαγράφονται και εγγράφονται από την αρχή. Απλά καμιά φορά επειδή κάθε εφαρμογή έχει και δεδομένα μπορεί τα παλιά δεδομένα να δημιουργησουν σφάλματα λόγω ασυμβατότητας των αλλαγών. Και γι αυτό συνιστάται η εκκαθάριση κατά την αλλαγή βασικής έκδοσης και όχι ενδιάμεσα από μικρές αλλαγές. Το λένε για να είναι καλυμμένοι. Δεν πάει να πει ότι αν δεν κάνεις εκκαθάριση θα έρθει το τέλος του κόσμου! Ακόμη και το καθάρισμα της cache & dalvik θεωρείται βλακιουλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Άρα μπορώ πάνω από την CM10 να περάσω την AOKP? Είναι καλύτερη; Το euroskang έχει διαφορά από την AOKP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Άρα μπορώ πάνω από την CM10 να περάσω την AOKP? Είναι καλύτερη; Το euroskang έχει διαφορά από την AOKP? Ναι. Και το bug που σου ανέφερα πριν τελικά δεν είναι λόγω του ότι δεν έκανα wipe αλλά με κάτι άλλο έχει σχέση. Αναμένουμε να λυθεί. Φυσικά και είναι καλύτερη. Εκτός του ότι η cm είναι πιο αργή, είχα περίπου 30mb ram ελεύθερα ενώ με aokp έχω 150. Και μην μου πείτε ότι η ram είναι για να είναι γεμάτη, φαινόταν ότι το κινητό ζοριζοταν ενώ με aokp φυσάει. Η euroskank είναι 'πειραγμένη' έκδοση που έχει μικρές βελτιώσεις και bug fixes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Ναι. Και το bug που σου ανέφερα πριν τελικά δεν είναι λόγω του ότι δεν έκανα wipe αλλά με κάτι άλλο έχει σχέση. Αναμένουμε να λυθεί. Φυσικά και είναι καλύτερη. Εκτός του ότι η cm είναι πιο αργή, είχα περίπου 30mb ram ελεύθερα ενώ με aokp έχω 150. Και μην μου πείτε ότι η ram είναι για να είναι γεμάτη, φαινόταν ότι το κινητό ζοριζοταν ενώ με aokp φυσάει. Η euroskank είναι 'πειραγμένη' έκδοση που έχει μικρές βελτιώσεις και bug fixes Ok, την περνάω από πάνω να την δοκιμάσω! __ Καλή φαίνεται! προς το παρόν δεν βλέπω να μη λειτουργεί κάτι... Το LED Option είναι μόνο για το galaxy nexus ε? Γιατί το έχουν και σε μας; Το swagger τί είναι; Επίσης στην ώρα υπάρχει μόνο το "π" από το "πμ" και έχει ρυθμιστεί να μην εμφανίζεται πμ Edited August 12, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ok, την περνάω από πάνω να την δοκιμάσω! __ Καλή φαίνεται! προς το παρόν δεν βλέπω να μη λειτουργεί κάτι... Το LED Option είναι μόνο για το galaxy nexus ε? Γιατί το έχουν και σε μας; Το swagger τί είναι; Επίσης στην ώρα υπάρχει μόνο το "π" από το "πμ" και έχει ρυθμιστεί να μην εμφανίζεται πμ Μην ανησυχείς είναι πολύ πρώιμες εκδόσεις και κάθε μέρα βγαίνει καινούρια. Γι αυτό έχει ρυθμίσεις που δεν ταιριάζουν με το δικό μας η δεν δουλεύουν. Για μμ πμ δεν ξέρω αλλά όπως είπα είναι πρώιμη ακόμη. Το swagger σε ποιο μέρος το λέει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μην ανησυχείς είναι πολύ πρώιμες εκδόσεις και κάθε μέρα βγαίνει καινούρια. Γι αυτό έχει ρυθμίσεις που δεν ταιριάζουν με το δικό μας η δεν δουλεύουν. Για μμ πμ δεν ξέρω αλλά όπως είπα είναι πρώιμη ακόμη. Το swagger σε ποιο μέρος το λέει; Στα toggles enabled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Τίποτα δεν κάνει έτσι για πλάκα το έβαλαν. Αμερικανιά :-P δε μου λες αν πατήσεις στο μενού performance μπαίνει η σου πετάει fc? Επίσης με ποιον kernel την συνδύασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Τίποτα δεν κάνει έτσι για πλάκα το έβαλαν. Αμερικανιά :-P δε μου λες αν πατήσεις στο μενού performance μπαίνει η σου πετάει fc? Επίσης με ποιον kernel την συνδύασες; Δεν άλλαξα κερνελ, και στο performance ναι μου πετάει fc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 δεν μου φαινεται πιο γρηγορη η aokp απο την xenon hd. ειναι θεμα συσκευης τελικα. σε αλλους καθεται η Χ καλα, σε αλλους η Ψ. παρολο που δοκιμασα με ολους σχεδον τους κερνελς, η αοκρ , αργουσε πολυ και ειχα και 3 reboot κατα την διαρκεια της μερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Εγώ δοκιμάζω τώρα matrix με aokp και πετάει. Μυστήρια πράγματα τελικά το κινητό ότι θέλει αυτό κάνει χαχα. Εκεί που απεχθάνονταν τον matrix τώρα τον λατρεύει :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 παρομοια περιπτωση... ενω με 4.04 και airkernel δεν ανοιγε ποτε , τωρα πεταει. ειναι συσκευες και συκευες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Αυτό ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω! Ίδιο hardware έχουνε, ίδια κατασκευή, ίδιο σχέδιο, ίδια υλικά, από το ίδιο εργοστάσιο! Γιατί σε άλλους να δουλεύει τέλεια μια ρομ και σε άλλους όχι; Μήπως κάτι παίζει με τις μνήμες όταν σβήνεις μια ρομ και περνάς άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Αυτό ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω! Ίδιο hardware έχουνε, ίδια κατασκευή, ίδιο σχέδιο, ίδια υλικά, από το ίδιο εργοστάσιο! Γιατί σε άλλους να δουλεύει τέλεια μια ρομ και σε άλλους όχι; Μήπως κάτι παίζει με τις μνήμες όταν σβήνεις μια ρομ και περνάς άλλη; Κανεις λαθος. Τιποτε δεν ειναι ιδιο.... υπαρχει εκτος απο την αστοχια ενος υλικου και η απειροελαχιστη διαφορα του με ενα φαινομενικα ιδιο. Τυχαινει ενα ολοκληρωμενο να εχει διαδορετικη συχνοτητα λειτουργιας απο ενα αλλο ιδιο ομως καταακευαστικα, και αυτη η διαφορα μπορει να ειναι 1 hz.. το οποιο ονως οντως κανει την διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κανεις λαθος. Τιποτε δεν ειναι ιδιο.... υπαρχει εκτος απο την αστοχια ενος υλικου και η απειροελαχιστη διαφορα του με ενα φαινομενικα ιδιο. Τυχαινει ενα ολοκληρωμενο να εχει διαδορετικη συχνοτητα λειτουργιας απο ενα αλλο ιδιο ομως καταακευαστικα, και αυτη η διαφορα μπορει να ειναι 1 hz.. το οποιο ονως οντως κανει την διαφορα... ε δε νομίζω... Ναι υπάρχει ανοχή στα υλικά και απόκλιση στο τελικό προϊόν από το σχέδιο, ή το κάθε προϊόν από το πρωτότυπο ή το καθένα μεταξύ τους. Όμως, κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και σε πολλά άλλα μηχανήματα, όπως pc, laptops κτλ... όπου εκεί υπάρχει ακόμα περισσότερη πολυπλοκότητα συνεπώς περισσότερες ανοχές-αποκλίσεις! Οπότε πιστεύω ότι κάπου αλλού οφείλεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts