mico Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Κανένα νέο από τη rom παιδιά ? Super laggy and extremly buggy:lol: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Είχα κάνει ολα τα wipes, το swype όμως του Άλεξ εγκαθίσταται ως εφαρμογή συστήματος και δεν φεύγει με το factory reset με αποτέλεσμα να μου τα κάνει μπάχαλο και αναγκάστηκα να τα περάσω ΟΛΑ από την αρχή και έβαλα το swype του Άλεξ META το θέμα και όλα τέλεια πλέον :) Δεν υπάρχει λογική σ'αυτό που λες... το swype είναι ούτως ή άλλως εφαρμογή του συστήματος. Δεν αλλάζει κάτι είτε έχεις το δικό μου swype, είτε το αρχικό. Κάτι άλλο έκανες λάθος. To swype δεν έχει σχέση ούτε με themes ούτε με wipes... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δεν υπάρχει λογική σ'αυτό που λες... το swype είναι ούτως ή άλλως εφαρμογή του συστήματος. Δεν αλλάζει κάτι είτε έχεις το δικό μου swype, είτε το αρχικό. Κάτι άλλο έκανες λάθος. To swype δεν έχει σχέση ούτε με themes ούτε με wipes... Tyxerakia,το θεμα που ειχε περασει,ειχε μεσα ενα πειραγμενο swype(με χρωματα κτλ) και προφανως διαφορετικη εκδοση απτο δικο σου... Οπως λεω και παραπανω το θεμα δεν εσβηνε τα delete_recursive("/data/data/com.swype.android.inputmethod"); delete_recursive("/dbdata/databases/com.swype.android.inputmethod"); οπως κανεις εσυ στο swype σου για να μην δημιουργουνται προβληματα! Ετσι λοιπον δημιουργουταν το προβλημα! Για μενα ηταν καθαρα προβλημα του updater-script του θεματος Super laggy and extremly buggy Ετσιιιιιιι :lol: Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δεν υπάρχει λογική σ'αυτό που λες... το swype είναι ούτως ή άλλως εφαρμογή του συστήματος. Δεν αλλάζει κάτι είτε έχεις το δικό μου swype, είτε το αρχικό. Κάτι άλλο έκανες λάθος. To swype δεν έχει σχέση ούτε με themes ούτε με wipes... Δυστυχώς για το συγκεκριμένο theme έχει, διότι ο dev του θέματος έχει βάλει μια πειραγμένη έκδοση του swype για λόγους εμφάνισης η οποία ΔΕΝ αναγνωρίζει με τίποτα τους Ελληνικούς χαρακτήρες γιαυτο και τα fc που μου πέταγε. Απλά ήθελε να περάσω το δικό σου ΜΕΤΑ την εγκατάσταση του θέματος περίεργο μου φάνηκε κι εμένα για τους λόγους είπες αλλά μόνο έτσι δούλεψε :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δυστυχώς για το συγκεκριμένο theme έχει, διότι ο dev του θέματος έχει βάλει μια πειραγμένη έκδοση του swype για λόγους εμφάνισης η οποία ΔΕΝ αναγνωρίζει με τίποτα τους Ελληνικούς χαρακτήρες γιαυτο και τα fc που μου πέταγε. Απλά ήθελε να περάσω το δικό σου ΜΕΤΑ την εγκατάσταση του θέματος περίεργο μου φάνηκε κι εμένα για τους λόγους είπες αλλά μόνο έτσι δούλεψε :) Ναι, φταίει αυτός που έγραψε το theme. Ο λόγος είναι ακριβώς αυτός που είπε ο what... anyway, δεν είχα καταλάβει το πρόβλημα. Αλλά και πάλι, αρκεί να ξαναπεράσεις το swype μου μετά, αν το έχεις περάσει πριν, και θα διορθώσει το swype που βάζει το theme. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ναι, φταίει αυτός που έγραψε το theme. Ο λόγος είναι ακριβώς αυτός που είπε ο what... anyway, δεν είχα καταλάβει το πρόβλημα. Αλλά και πάλι, αρκεί να ξαναπεράσεις το swype μου μετά, αν το έχεις περάσει πριν, και θα διορθώσει το swype που βάζει το theme. Το είχα κάνει αυτό που λες, την ξαναπέρασα και δεν έκανε τίποτα, δυστυχώς και ψαχνόμουν τι κουλό είχε συμβεί. Απλά, δεν πρέπει να έχει Ελληνικούς χαρακτήρες το swype όταν περνάς το theme αυτό, περνάς μετά το zip σου και όλα καλά. το έχω και τρέχει 4 μέρες τώρα με την ρομ του what και αυτό το θέμα και πάει σούπερ:) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somebilly Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Αυτό το θεματάκι πράγματι φαίνεται κουκλί !! Αν και είδα μόνο τα screenshot από το αρχικό ποστ.. Ερώτηση : Περνώντας όμως το swype του Αλέξανδρου (μετά το πέρασμα του theme) είναι themed ? Εννοώ το Swype .. είναι themed ή είναι "μαμα" - stock ? Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Αυτό το θεματάκι πράγματι φαίνεται κουκλί !! Αν και είδα μόνο τα screenshot από το αρχικό ποστ.. Ερώτηση : Περνώντας όμως το swype του Αλέξανδρου (μετά το πέρασμα του theme) είναι themed ? Εννοώ το Swype .. είναι themed ή είναι "μαμα" - stock ? stock θα ειναι εννοειτε. Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somebilly Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ας δουλευει σωστά και ας είναι ... Δε το χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως αλλά καλό είναι να δουλεύει σωστα ! Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 stock θα ειναι εννοειτε. Σωστός :) Είναι μαμά, αν παρέμενε όπως το έκανε ο dev απλά δεν θα έτρεχε τους Ελληνικούς χαρακτήρες όντως είναι κουκλί, για χάρη του έβγαλα την S.H 4.0 :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Αν θέλετε στείλτε μου αυτό το swype για να μην το ψάχνω, και θα το "σιάξω", αφού σας αρέσει τόσο :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somebilly Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Αν θέλετε στείλτε μου αυτό το swype για να μην το ψάχνω, και θα το "σιάξω", αφού σας αρέσει τόσο :) Alex το topic με το theme είναι αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043968 Στα optional addons δίνει άλλα 3 Swype.. Σου δίνω το τρίτο που πιστεύω πως είναι και το πιο όμορφο (Ropelights Swype) : http://www.multiupload.com/FRNFU1WTEB Thanks συνάδελφε ! :) Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Alex το topic με το theme είναι αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043968 Στα optional addons δίνει άλλα 3 Swype.. Σου δίνω το τρίτο που πιστεύω πως είναι και το πιο όμορφο (Ropelights Swype) : http://www.multiupload.com/FRNFU1WTEB Thanks συνάδελφε ! :) +1 thanks από μένα αν το "σιάξεις" :) Μου άρεσε πολύ η εμφάνισή του και χαλάστηκα που δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω, έτσι, για ομοιομορφία βρε αδελφέ! :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Υπάρχει τρόπος να φύγει η δόνηση απο τη lockscreen; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Υπάρχει τρόπος να φύγει η δόνηση απο τη lockscreen; Τροπος υπαρχει απλα οχι με απλα clicks Αν θελεις θα φτιαξω ενα framework.jar που να βγαζει την δονηση,οταν βρω λιγο χρονο,ωστε αν θελει καποιος να το περναει με CWM New Version v0.3 Changelog - Mms hacks (No contact limit + No MMS convert + Sent time + BLN support) - Semaphore 1.6.0 - Zeam 3.1.3 Edited September 2, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 +1 thanks από μένα αν το "σιάξεις" :) Μου άρεσε πολύ η εμφάνισή του και χαλάστηκα που δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω, έτσι, για ομοιομορφία βρε αδελφέ! :p Παιδιά σόρρυ δε μπορώ να το φτιάξω αυτό, τώρα που είδα περί τίνος πρόκειται... ο τύπος έχει κάνει photoshop τα πληκτρολόγια του swype, και δεν μπορώ να το πετύχω όπως το έκανε. Αν είναι στείλτε του το ελληνικό Swype.apk να το theme-ιάσει. Δεν είμαι τεχνικό το θέμα, αλλά καλλιτεχνικό... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Τροπος υπαρχει απλα οχι με απλα clicks Αν θελεις θα φτιαξω ενα framework.jar που να βγαζει την δονηση,οταν βρω λιγο χρονο,ωστε αν θελει καποιος να το περναει με CWM Α ευχαριστώ πολύ, για κάποιο λόγο η δόνηση μου σπάει τα νεύρα:lol: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Υπάρχει τρόπος να φύγει η δόνηση απο τη lockscreen; Εισαι ετοιμος :p Remove Haptic Feedback Restore Haptic Feedback Για την ωρα θα περαστουν στο blog στο section με τα addons αλλα μαλλον στην επομενη εκδοση θα ειναι ετσι απο default! είναι οντως πιο βολικο ετσι Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Εισαι ετοιμος :p εξαιρετικά. Μόλις το πέρασα μαζί με τη v3 στη παραλία. Προχθές φλασαρα κερνελ και stock apps σαν οδηγούσα. Λέτε να έχω πάθει κάτι;:blink: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 εξαιρετικά. Μόλις το πέρασα μαζί με τη v3 στη παραλία. Προχθές φλασαρα κερνελ και stock apps σαν οδηγούσα. Λέτε να έχω πάθει κάτι;:blink: χαχαχα Το πρωτο δεν ξερω αν ειναι προβλημα αλλα το δευτερο σιγουρα ειναι λιγο επικινδυνο :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Προχθές φλασαρα κερνελ και stock apps σαν οδηγούσα. Λέτε να έχω πάθει κάτι;:blink: Όχι αλλά αν δεν θέλεις να πάθεις εσύ και κυρίως οι υπόλοιποι... ας μη σου γίνει συνήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Επανέρχομαι με νεότερα γιά την ρομ, επαληθεύτικε η υποψια που είχα εκφράσει κάποια ποστ πιο πάνω, γιά την μπαταρία, κρατάει μακραν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ρομ που έχω δοκιμάσει! συμπλήρωσα μόλις 2 μέρες λειτουργίας κάνοντας την συνηθισμένη χρήση (λίγο παιχνίδι, wi-fi, κάμποσα sms και mail) και έχω ακόμα 67% υπόλοιπο! φυσικά η ρομ είναι πανγρήγορη κ.λ.π όπως είχα αναφέρει και πριν. Παρεπιμπτόντως, πως τραβάμε screensoot απο το κινητό; (μην βαράτε, δεν είχα χρειαστεί ποτέ να το κάνω ως τώρα και θέλω να το ποστάρω για του λόγου το αληθές :p) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Επανέρχομαι με νεότερα γιά την ρομ, επαληθεύτικε η υποψια που είχα εκφράσει κάποια ποστ πιο πάνω, γιά την μπαταρία, κρατάει μακραν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ρομ που έχω δοκιμάσει! συμπλήρωσα μόλις 2 μέρες λειτουργίας κάνοντας την συνηθισμένη χρήση (λίγο παιχνίδι, wi-fi, κάμποσα sms και mail) και έχω ακόμα 67% υπόλοιπο! φυσικά η ρομ είναι πανγρήγορη κ.λ.π όπως είχα αναφέρει και πριν. Παρεπιμπτόντως, πως τραβάμε screensoot απο το κινητό; (μην βαράτε, δεν είχα χρειαστεί ποτέ να το κάνω ως τώρα και θέλω να το ποστάρω για του λόγου το αληθές :p) Κρατας πατημενο το back και πατας το κεντρικο κουμπι! Πρωτα ομως πρεπει να εγκαταστησεις την εφαρμογη(ScreenCaptureService.apk),καθως την εχω αφαιρεσει... Ξερεις που να τη βρεις :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Κρατας πατημενο το back και πατας το κεντρικο κουμπι! Πρωτα ομως πρεπει να εγκαταστησεις την εφαρμογη(ScreenCaptureService.apk),καθως την εχω αφαιρεσει... Ξερεις που να τη βρεις :) Σε ευχαριστώ πολύ, έτσι το θυμόμουν κι εγώ αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχε αφαιρεθεί η σχετική εφαρμογή :) ορίστε και το screensoot, πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες ρομ στο θέμα της κατανάλωσης[ATTACH]21878[/ATTACH] Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ, έτσι το θυμόμουν κι εγώ αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχε αφαιρεθεί η σχετική εφαρμογή :) ορίστε και το screensoot, πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες ρομ στο θέμα της κατανάλωσης[ATTACH]21878[/ATTACH] Πρεπει να ομολογησω οτι μαλλον χρειαζομαι καινουργια μπαταρια...χαχαχα Εσενα παντως μια χαρα σε βλεπω... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts