lefteris112 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Στην 2.0.1G ειχα μονο το κινεζικο... Και στην 2.0.2Β παλι μονο το κινεζικο ειχε σε μενα. Σημερα βγηκε η 2.0.2 και λεει πως ειναι η τελευταια. Δες μια στο xda. Παντως με τον τροπο που λεει στο παραπανω link για το πληκτρολογιο εχω το στοκ κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Τώρα τό είδα ότι ανέβασε καινούριες βερσιόν! Θα αργήσω να κοιμηθώ σήμερα :) Πάντως το ξανατσέκαρα ότι έχω την 2.0.1G και έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο. Αν και θυμάμαι ότι σε κάποια βερσιόν που είχα εγκαταστήσει (δεν θυμάμαι ποια), είχε μόνο κινέζικά. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-v2.0.1G (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Αστα και δουλευω αυριο και με βλεπω να κοιμαμαι και γω αργα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socos1972 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εννοείς να έχεις άλλο wallpaper ανα homescreen ή να μην υπάρχει κύλιση του wallpaper καθώς εναλλάσεσαι απο την μία homescreen στην άλλη; Εννοώ η κεντρική μου οθόνη να είναι η 3 ώστε όταν πατάω το πλήκτρο home να γυρίζει σε αυτήν και όχι στην 1... Όπως πχ εδώ όπου κεντρική οθόνη είναι η τέταρτη απο το σύνολο των επτά. Παράθεση Μαγκιά δεν είναι να έχεις κάποιον να σε ακολουθεί. Μαγκιά είναι να τον έχεις πλάι σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Εγκατέστησα τελικά την πιο πρόσφατη βερσιόν της shadow (2.0.2B) και έχεις δίκιο Λευτέρη ότι δεν διαθέτει ελληνικό πληκτρολόγιο (αν και έχει ελληνική γλώσσα στα υπόλοιπα). Εγκατέστησα το go keyboard (εξάλλου αυτό χρησιμοποιούσα κυρίως) και λειτουργεί κανονικά. Τα υπόλοιπα όπως και πριν, άψογα! Το stock keyboard από το link που έδωσες το δοκίμασες και σου λειτουργεί κανονικά; Απ'ότι είδα είναι για το απλό galaxy. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 11, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ναι δουλευει κανονικα κατεβαζεις το XWJPI αρχειο. copy all my files into the system folders with the same logic. /system/app/AxT9IME.apk αδεια rwrwrw /system/lib/libDHWR.so αδεια rwrwrw /system/lib/libXt9core.so αδεια rwrwrw /system/T9DB αδεια οπως ειναι και οι αλλοι φακελοι μεσα στο system (δεν θυμαμαι ακριβως) αλλα ειναι πανευκολο. Μη ψαχνεις να βρεις τα αρχεια που λεει δεν υπαρχει το apk... Εγω τα εριξα με απλη αντικατασταση οπου χρειαστηκε και δουλευει οπως και στην stock rom. Για μενα παντως ειναι ισως η καλυτερη δεν ξανα αλλαζω ρομ γιατι δουλευουν τα παντα κ παει σφαιρα, με την μπαταρια ολα μια χαρα. Πολυ εκατσα ομως ωρα για υπνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Ναι δουλευει κανονικα κατεβαζεις το XWJPI αρχειο Μια χαρά λειτουργεί :) --------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 12, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 παιδια καλημερα και εγω με την shadow0 εχω την καλυτερη μπαταρια απο οσες εχω δοκιμασει ,ρε συ κουρος η cm7 τι bugs εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Όταν την δοκίμασα πριν απο μια εβδομάδα όλα σχεδόν λειτουργούσαν κανονικά. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να επαναφέρω τις εφαρμογές μου με titanium. Απ'ότι βλέπω στο thread είναι γενικότερο πρόβλημα. Από τότε που την δοκίμασα πρέπει να διορθώθηκαν και κάποια άλλα bugs, ενώ προστέθηκε και καλύτερο kernel. Εδώ είναι το thread. Μ'εντυπωσίασε, αλλά με ξενέρωσε που θα έπρεπε να εγκαταστήσω μία μία τις εφαρμογές μου από το μάρκετ και την άλλαξα (άσε που περίμεναν και άλλες στην σειρά :)). Θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις. Κράτα μόνο ένα cwm backup από την τωρινή σου ρομ και αν δεν σου αρέσει επιστρέφεις μετά με ένα restore. Και οι δύο cm όσον αφορά το scrolling είναι πολύ μπροστά! Και μην ξεχάσεις τα τρία wipe από recovery: data/factory reset, cach partitions και advanced/dalvic cache ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 12, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Kouros εγω για εγκατασταση εκανα wipe data/factory reset mount and storage/format cache,data και system. Πρεπει λες να την ξανα περασω με τα wipe που ειπες τωρα η δεν εχω προβλημα? Τα αρχεια μου στην εσωτερικη τα ειχε κρατισει παντως... Βαριεμαι να περναω μια μια τις εφαρμογες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Wipe data,cache,dalvik είναι αρκετό. Δεν χρειάζεται format (είναι το ίδιο) η να σβησεις τις sd. Αν ο δημιουργος της rom λέει να κάνεις format system, τότε το κάνεις. Τίποτα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Dalvik δεν εκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Dalvik δεν εκανα... Κάνε τώρα, μην αγχώνεσαι. Αν υπήρχε πρόβλημα θα το είχες καταλάβει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Βαρεθηκα το βαλε βγαλε ειδικα τωρα που εχω βρει τη ρομ που μου αρεσει και τα εστησα απο την αρχη. Εκανα τωρα wipe dalvik, sorry αν ειμαι λιγο σπαστικος αλλα εκατσα μεχρι της 3 χτες να το φτιαξω και λεω εχει πλακα να θελει παλι απο την αρχη.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Βαρεθηκα το βαλε βγαλε ειδικα τωρα που εχω βρει τη ρομ που μου αρεσει και τα εστησα απο την αρχη. Εκανα τωρα wipe dalvik, sorry αν ειμαι λιγο σπαστικος αλλα εκατσα μεχρι της 3 χτες να το φτιαξω και λεω εχει πλακα να θελει παλι απο την αρχη.:lol: Όποιος έχει cwm μπορεί να κάνει τα τρία wipe από εκεί: data/factory reset cache partitions, advanced/dalvic cache Βέβαια οι ονομασίες διαφέρουν από recovery σε recovery. Αν π.χ. κάνεις format/sdcard από το δικό μας cwm τότε θα σου διαγραφεί η εξωτερική και όχι η εσωτερική, κλπ. Τέλος πάντων όταν στήσεις το τηλέφωνο πάρε ένα nandroid backup (από cwm) και έτσι αν θέλεις να δοκιμάσεις άλλη ρομ και δεν σου αρέσει μπορείς να επιστρέψεις εδώ με ένα restore, ή αν θέλεις να εγκαταστήσεις άλλη βερσιόν της shadow μπορείς να επαναφέρεις τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις όπως τις έχεις τώρα με backup and restore/advanced restore/restore data, χωρίς να χρειάζεται να εγκαθιστάς μία μία τις εφαρμογές. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 13, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Όποιος δεν έχει cwm recovery χρειάζεται τα hard reset. Όποιος έχει cwm μπορεί να κάνει τα τρία wipe από εκεί: data/factory reset, cache partitions, advanced/dalvic cache Βέβαια οι ονομασίες διαφέρουν από recovery σε recovery. Αν π.χ. κάνεις format/sdcard από το δικό μας cwm τότε θα σου διαγραφεί η εξωτερική και όχι η εσωτερική, κλπ. Τέλος πάντων όταν στήσεις το τηλέφωνο πάρε ένα nandroid backup (από cwm) και έτσι αν θέλεις να δοκιμάσεις άλλη ρομ και δεν σου αρέσει μπορείς να επιστρέψεις εδώ με ένα restore, ή αν θέλεις να εγκαταστήσεις άλλη βερσιόν της shadow μπορείς να επαναφέρεις τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις όπως τις έχεις τώρα με backup and restore/advanced restore/restore data, χωρίς να χρειάζεται να εγκαθιστάς μία μία τις εφαρμογές. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες ρε συ κουρος η cm7 μαλλον θελει το recovery του arco? γιατι μου λεει instalation aborted αν μπορεις στειλε ενα link για του arco το recovery οκ το βρηκα Edited May 12, 2012 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Οπως ειμαι τωρα παντως με wipe data/factory reset mount and storage/format cache format data format system ειμαι ενταξει σαν install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Οπως ειμαι τωρα παντως με wipe data/factory reset mount and storage/format cache format data format system ειμαι ενταξει σαν install? Είσαι full extra :) Όποιος δεν έχει cwm recovery χρειάζεται τα hard reset. Όχι δεν χρειάζεται. Αν δεν υπάρχει cwm, υπάρχει στοκ recovery που έχει φυσικά επιλογή wipe data,cache. Edited May 12, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Με Shadow έχω την καλύτερη μπαταρία που είχα ποτέ από εποχής broodrom RC3. Έκανες battery calibration; Επιβάλλεται μετά από εγκατάσταση κάθε καινούριας ρομ. Είναι πολύ απλή ρομ, όπως είπε και ένα φίλος πιο πριν, αλλά με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στην ουσία, που δεν είναι βέβαια άλλη από την απόδοση και την λειτουργικότητα σε καθημερινή χρήση. Ελαχιστότατα lags, και εκπληκτική απόδοση (antutu 4083 στα 1400Mhz), που δεν ξανασυνάντησα σε άλλη ρομ. Τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο. Μένει να τεστάρω και την σταθερότητά της στο χρόνο. Πάντως απ'ότι βλέπω στους xda γίνεται ένας ευχάριστος χαμός με πολλές και καλές custom roms. Έχουμε την cm9 και την miui από ics με το γνωστό πρόβλημα της κάμερας, την cm7 σχεδόν ολοκληρωμένη (κάμερα και wifi λειτουργούν κανονικά), τις καινούριες BlazR, Nitro X, Indroid, All in one rom, Ultimate power την simplistic να εμφανίζεται από μέρα σε μέρα με καινούρια βερσιόν, συν όλες τις άλλες με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Και μαζί με αυτές παρουσιάζονται και δύο νέες ρομ από την samsung. Η I9001XXKQE και η I9001DXLD3 :rolleyes: -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-v2.0.1G (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Κάνω πάντα Battery Calibration μετά από εγκατάσταση ROM......Πάντως ενώ στην αρχή που πήρα το SGS+ είχα ψιλοαπογοητευτεί από υποστήριξη ROMS, βλέπω και εγώ ότι πολλοί έχουν αρχίσει να ασχολούνται με αυτό το τηλέφωνο!! Μακάρι βέβαια να τελειοποιηθεί η CM9 καθώς είναι χτισμένη τελείως διαφορετικά από όλες αυτές τις ROM που στηρίζονται αποκλειστικά στην base ROM της Samsung. Εχω δοκιμάσει αρκετές και έμεινα ενθουσιασμένος με την CM9!! Άντε μακάρι να δουλέψει και η κάμερα και θα μείνω πιστός της!!!:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Οπως ειμαι τωρα παντως με wipe data/factory reset mount and storage/format cache format data format system ειμαι ενταξει σαν install? Μια χαρά είσαι, αν και είναι πολύ περίεργο πως δεν σου διαγράφηκαν τα αρχεία της εσωτερικής σου με το wipe data/factory reset! Αν δεν υπάρχει cwm, υπάρχει στοκ recovery που έχει φυσικά επιλογή wipe data,cache. Έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που είχα stock recovery, που δεν θυμάμαι καν πως είναι... --------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 κουρος δοκιμασε την nitrox πολυ σμουθ και γρηγορη απο μπαταρια ακομα δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) Μια χαρά είσαι, αν και είναι πολύ περίεργο πως δεν σου διαγράφηκαν τα αρχεία της εσωτερικής σου με το wipe data/factory reset! Kαθολου περιεργο. Δεν φιαγραφεται καμια sd με wipe data σε κανενα android Έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που είχα stock recovery, που δεν θυμάμαι καν πως είναι... Ε, εγω εχω τετραψηφιο αριθμο στα φλασαρισματα και θυμαμαι ;) Edited May 13, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) Kαθολου περιεργο. Δεν φιαγραφεται καμια sd με wipe data σε κανενα android Τα αρχεία όχι, τις ρυθμίσεις ναι. Κάνεις factory reset. κουρος δοκιμασε την nitrox πολυ σμουθ και γρηγορη απο μπαταρια ακομα δεν ξερω Την δοκίμασα, μου άρεσε, γι'αυτό και λέω ότι έχουμε πλέον πολλές και καλές επιλογές για custom roms. Από αυτήν κράτησα πάντως τον miui file explorer! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 13, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Τα δεδομένα όχι, τις ρυθμίσεις ναι. Κάνεις factory reset. Γνωρίζω ευχαριστώ. Αναφέρθηκες στα δεδομένα της sd. Ρυθμίσεις-εφαρμογές ΔΕΝ είναι δεδομένα της sd. Είναι στο /system και στο /data. Internal Sd=/mnt/sdcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) O broodplank ανέβασε την beta rc5 rev2 και έχει ένα πολύ δουλεμένο gps.conf. Το κατέβασα, το εγκατέστησα και κλείδωσα δορυφόρους μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (την πρώτη φορά μπορεί να αργήσει λίγο). NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.nl.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.nl.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.nl.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.nl.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 SUPL_TLS_HOST=lbs.geo.t-mobile.com SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert INTERMEDIATE_POS=1 ACCURACY_THRES=2500 DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE DEFAULT_USER_PLANE=FALSE Θα πρέπει να αλλάξουμε απλώς το "nl" σε "gr". Από εδώ μπορούμε να το κατεβάσουμε και να το εγκαταστήσουμε σε system/etc -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 13, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts