Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια αν περασω το ADRENALINE τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω? ειναι σαν το thuderbolt? αφου το εγκαταστισω απο sd card λεμε παντα!!!

Το adrenaline δεν χρειάζεται σύνθετες ρυθμίσεις για να εγκατασταθεί όπως το thunderbolt. Πριν το εγκαταστήσεις όμως χειροκίνητα μέσω CWM, μην ξεχάσεις να επιλέξεις mount/system. Για να τσεκάρεις ότι εγκαταστάθηκε, πηγαίνεις system/etc/init.d/ και εκεί θα υπάρχουν τα 6 αρχεία του adrenaline. Αν θέλεις να τον απεγκαταστήσεις πηγαίνεις system/etc/init.d/ διαγράφεις όλα τα αρχεία όπως και το /system/etc/sysctl.conf. Θα σου πρότεινα να το κάνεις και να τον εγκαταστήσεις ξανά αν έχεις σκορ στο quadrant μόνο 1300. Όσο αναξιόπιστο και αν είναι το quadrant, το 1300 μου φαίνεται πολύ χαμηλό σκορ με τον adrenaline εγκαταστημένο. Κάνε το τεστ με το quadrant τρεις φορές τη μία μετά την άλλη και δύο φορές με το antutu.

Πριν λίγο ο broodblank ανέβασε και το Configurator BETA 4 για τις εκδόσεις της RC3. Είναι εδώ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM:broodROM RC3 (Revision 2)

KERNEL:Feacore Phoenix 1.4 NonOC (smartassV2 / sio)

Edited by kouros17

Πριν λίγο αφαίρεσα τον thunderbolt κι έτρεξα το antutu χωρίς accelerator με σκορ 3470. Με τον thunderbolt μετα βίας έφτανα τα 3600.

Με adrenaline έφτασε την πρώτη φορά στα 3703 και σε συνεχόμενη δευτερη τα 3534.

Kάτι δεν πάει καλά ή μου φαίνεται; :confused:

Nexus 4 > Stock for a little moment

Και μένα δεν μου φαίνεται καλό αυτό. Θα σου πρότεινα να τα απεγκαταστήσεις και τα δύο. Μετά να πάρεις και τα δύο αρχεία του adrenaline (Universal_Adrenaline_Shot_v13 και Universal_Adrenaline_Shot_v13_MODS) από τον φάκελο src του First Run Setup Toolς να τα "ρίξεις" στην sdcard να μπεις σε recovery νά κάνεις mount/data, mound/system, mound/sdcard και μετά να τα εγκαταστήσεις το ένα μετά το άλλο (πρώτα το Universal_Adrenaline_Shot_v13) και να κάνεις reboot. Δοκίμασε και το quadrant. Και σε μένα χωρίς κανέναν accelerator το antutu μου έβγαλε 3800+ αλλά το quadrant γύρω στα 1500. Αυτό μάλλον οφείλεται σε διάφορα scripts της broodrom που αυξάνουν την απόδοση σε σχέση με την official ακόμα και χωρίς κανέναν accelerator.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παίδες μην αξιολογείτε με τα benchmarks. Το βλέπω καιρό αυτο.

Δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα και από μια πατέντα (που μπορεί να κάνει και κακό στη λειτουργία) να "φαίνεται" ότι το κινητό πετάει.

Δείτε το feeling και την απόδοση σε πραγματικές συνθήκες.

Φυσικά και αυτές οι μετρήσεις δεν είναι το σημαντικότερο αλλά δείχνουν κάτι. Αν ας πούμε δεν είχα κάνει την μέτρηση με το quadrant στο παρελθόν δεν θα είχα καταλάβει ότι το adrenaline δεν είχε εγκατασταθεί ενώ εγώ νόμιζα ότι το είχα εγκαταστήσει. Φυσικά και μπορούν να πειραχτουν και να αλλοιωσουν την πραγματικότητα, φυσικά και δεν είναι απόλυτα ακριβή, αλλά έχουν την αξία τους.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by kouros17

Το κουτί στην συσκευασία περιέχει θήκη μεταφοράς;

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Φυσικά και αυτές οι μετρήσεις δεν είναι το σημαντικότερο αλλά δείχνουν κάτι. Αν ας πούμε δεν είχα κάνει την μέτρηση με το quadrant στο παρελθόν δεν θα είχα καταλάβει ότι το adrenaline δεν είχε εγκατασταθεί ενώ εγώ νόμιζαν ότι το είχα εγκαταστήσει. Φυσικά και μπορούν να πειραχτουν και να αλλοιωσουν την πραγματικότητα φυσικά και δεν είναι είναι απόλυτα ακριβή αλλά έχουν την αξία τους.

κοιτα, για να δεις κατι που περασες πχ αν όντως εφαρμοστηκε, ναι οκ μαζι σου. αλλα για να δεις "πως παει" το κινητο, δεν λενε κατι τα benchmarks. με sgs (χωρις χακιες στο quadrant) στο παλιο quadrant εχω βαρεσει σχεδον 4400! περισσοτερο απο μαμα s2 δηλαδη.

Είπα να δοκιμάσω Cranium 1.9.

Antutu : 4400. Βέβαια δεν ξέρω αμα εχω βάλει σωστό governor και i/o.

To κουτί δεν περιέχει θήκη ούτε external sd card.

Edited by Leon_mania

Φυσικά και αυτές οι μετρήσεις δεν είναι το σημαντικότερο αλλά δείχνουν κάτι. Αν ας πούμε δεν είχα κάνει την μέτρηση με το quadrant στο παρελθόν δεν θα είχα καταλάβει ότι το adrenaline δεν είχε εγκατασταθεί ενώ εγώ νόμιζαν ότι το είχα εγκαταστήσει. Φυσικά και μπορούν να πειραχτουν και να αλλοιωσουν την πραγματικότητα φυσικά και δεν είναι είναι απόλυτα ακριβή αλλά έχουν την αξία τους.

Οκ για να δεις αν περάστηκε, αλλά αν πραγματικά δεν προσφέρει καμία αισθητή διαφορά αυτό που περνάς, και για να δεις διαφορά πρέπει να τρέξεις benchmark, ποιος ο λόγος να βάλεις το mod? :p

καλησπέρα παιδιά μετά απο καιρό.

Εχω βαλει απο την πρώτη στιγμή την RC2, αλλα μετα απο 2 μηνες κατι δε μου αρέσει. Τρώει κολλήματα (εχω τον go launcher) , κανει restart μονο του (καμια 10αρια φορές σε 2 μηνες) .

Δλδ το συγκρίνω με το iphone και ειναι η μερα με την νυχτα. Ακόμα και με του αδερφού μου το NEO V, με στοκ τα παντα, εχει και αυτος τον go launcher, και παιδια δεν εχω ξαναδεί android να εχει τετοιο touch, smooth...

Θέλω να δοκιμάσω και την Cranium αλλα βαριέμαι τα hard reset, και τα πάντα απο την αρχη.

Εκανα σήμερα back up, με το Τitanium, και με το recovery.

Κανενας να μου πει την γνώμη μου αν εφυγε ααπο την RC2 στην Cranium , αν αξίζει, ή να το αποδεχτώ το κινητό...:lol:

γεια σας παιδια .

παρακαλω προτεινετε κατι :

εχω sgs+ και του εκανα αναβαθμιση σε 2.3.6 (την I9001XXKPS_I9001OXXKP5_VDH) , γιατι το τηλεφωνο κραταουσε 12 ωρες μονο σε κατασταση αναμονης!

εκανα μονο το update στοfirmware .

1)ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν τα πραγματα μου μετα την αναβαθμιση ? εχει κρατησει τα παντα (sms, φωτοζ, viber sms ,appz , ΟΛΑ!)

2)εχω ελενξει οτι εγινε η αναβαθμιση απο της ρυθμισεις κ βλεπω πως πλεον φοραει την 2.3.6 . Δεν εχω κανει restore factory settings .

οι μονες εφαρμογες που φοραει το τηλεφωνο μου ειναι το whats app , viber , barcode scanner .

H μπαταρια συνεχιζει να κραταει ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΓΟ !

εχω διαβασει αρκετες σελιδες και περιμενα να σταματησει το προβλημα μου με την αναβαθμιση , αλλα τζιφος .(το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο ελλαδα ).

Edited by hqgr

θα σου πω το απογευμα .

ευχαριστω .

μακαρι γιατι δεν το εχω ευχαριστηθει ουτε λιγο το τηλεφωνακι και τα εχω παρει στο κρανιο...:X

Ερωτηση.... μου στειλανε δυο mms αλλα δεν τα ανοιγει. μου γραφει ληψη επανω στο μνμ αλλα οταν το

παταω βγαζει μονο τις πληροφοριες του μνμ. καμια ιδεα?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Για ΜΜΣ δε σου καταναλώνει ΜΒ ούτε σε χρεώνει για τα δεδομένα που κατεβάζει (τουλάχιστον σε vodafone που ξέρω)

Αυτό που μπορεί να χρειάζεται είναι να έχεις ενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων.

Είπα να δοκιμάσω Cranium 1.9.

Antutu : 4400. Βέβαια δεν ξέρω αμα εχω βάλει σωστό governor και i/o.

Ποια έκδοση εγκατέστησες; Με odin ή μέσω CWM; Πως σου φαίνεται;

Πάντως οι ενδεδειγμένες επιλογές για τα kernel της Cranium είναι interactivex/vr και για τον feacore phoenix (που έχει ως προεπιλογή η broodrom) είναι smartassV2/sio

καλησπέρα παιδιά μετά απο καιρό. Εχω βαλει απο την πρώτη στιγμή την RC2, αλλα μετα απο 2 μηνες κατι δε μου αρέσει. Τρώει κολλήματα (εχω τον go launcher) , κανει restart μονο του (καμια 10αρια φορές σε 2 μηνες) . Θέλω να δοκιμάσω και την Cranium αλλα βαριέμαι τα hard reset, και τα πάντα απο την αρχη. Εκανα σήμερα back up, με το Τitanium, και με το recovery. Κανενας να μου πει την γνώμη μου αν εφυγε ααπο την RC2 στην Cranium , αν αξίζει, ή να το αποδεχτώ το κινητό...:lol:

Όταν είχα την Broodrom RC2 ήμουν πολύ ικανοποιημένος και είμαι ακόμα περισσότερο με την RC3. Όπου νά 'ναι θα ανεβάσει και την RC4. Την Cranium δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.

Έκανες hard reset πριν την εγκαταστήσεις; Αν θέλεις μπορείς να περάσεις στην RC3 (revision 2) και να εγκαταστήσεις το adrenaline shot. Κάνε πρώτα όμως hard reset εγκατέστησε την RC3 (revision 2) και από το nandroid backup (recovery) που κράτησες μπορείς να επαναφέρεις ΜΟΝΟ τα δεδομένα πίσω (τις εφαρμογές δηλαδή και τις ρυθμίσεις σου) και δεν θα χρειαστεί να ξαναστήσεις το τηλέφωνο (backup and restore/advanced restore/ο φάκελος με όλα τα αρχεία/restore data). Είναι πολύ εύκολη και "ανώδυνη" διαδιακασία. Αν θέλεις βέβαια να πας στην cranium αυτό δεν μπορεί να γίνει. Σ'αυτήν την περίπτωση επαναφέρεις τα δεδομένα σου μεσω Titanium.

--------------------------------------------------------------------------------------

Edited by kouros17

Πάντως οι ενδεδειγμένες επιλογές για τα kernel της Cranium είναι interactivex/vr και για τον feacore phoenix (που έχει ως προεπιλογή η broodrom) είναι smartassV2/sio

Cranium v6 1900MhZ interactiveX/vr. Σφαίρα πάει αλλά καταναλώνει μπαταρία όπως είναι φυσικό. Τον εγκατέστησα μέσω CWM.

Eίπα να βάλω και το flip to mute/ non increasing tone αλλά φαίνεται χάλια κι έτσι το επαεγκατέστησα αμέσως.

Θέλω λίγο να παίξω και με τις άλλες επιλογές για governor/i/0 αλλά δεν νομίζω να γίνονται άμεσα αντιληπτές οι όποιες διαφορές.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ οτι οι default ρυθμίσεις της RC3 ver2 είναι οι καλύτερες δυνατές. (adrenaline shot , feacore 1.4 non OC).

Edited by Leon_mania

Όταν είχα την Broodrom RC2 ήμουν πολύ ικανοποιημένος και είμαι ακόμα περισσότερο με την RC3. Όπου νά 'ναι θα ανεβάσει και την RC4. Την Cranium δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.

Έκανες hard reset πριν την εγκαταστήσεις; Αν θέλεις μπορείς να περάσεις στην RC3 (revision 2) και να εγκαταστήσεις το adrenaline shot. Κάνε πρώτα όμως hard reset εγκατέστησε την RC3 (revision 2) και από το nandroid backup (recovery) που κράτησες μπορείς να επαναφέρεις ΜΟΝΟ τα δεδομένα πίσω (τις εφαρμογές δηλαδή και τις ρυθμίσεις σου) και δεν θα χρειαστεί να ξαναστήσεις το τηλέφωνο (backup and restore/advanced restore/ο φάκελος με όλα τα αρχεία/restore data). Είναι πολύ εύκολη και "ανώδυνη" διαδιακασία. Αν θέλεις βέβαια να πας στην cranium αυτό δεν μπορεί να γίνει. Σ'αυτήν την περίπτωση επαναφέρεις τα δεδομένα σου μεσω Titanium.

--------------------------------------------------------------------------------------

να εισαι καλα φιλε.

εβαλα την rc3 και ειναι χειροτερα τα πραγματα απο πριν... ασε που μου εσβησε το skype λογω του κολληματος με το μαρκετ .

δοκιμασα να βαλω την cranium, αλλα δε τα καταφερα. δοκιμασα μεσω odin αλλα δεν εγινε κατι. θελει κατι παραπανω?

επισης διαβασα οτι μεσω crw θελει hard reset που σβηνει και την εσωτερική μνημη, οποτε θα χαθουν τα δεδομενα που εχω κανει back up...

Κάνε και ένα hard reset μετά την εγκατασταση (*2767*3855#) και επανεφερε τις εφαρμογές από το nandroid backup, αλλά μόνο τις εφαρμογές (Backup and restore/advanced restore/ο φάκελος με τα αρχεία/restore data)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by kouros17

ODIN One-package by nikagl

Flash like normal "One Package" in Odin ¹²

Reboot your device and after first FC (Force Close) restart into recovery (Feamod / CWM) using Vol-Up and Power combination)

Select "wipe cache partition"

Install Root (see this thread on xda-developers)

Enjoy your new ROM :)

ακολουθώ αυτά...

Εκανα ομως hard reset, και το zip του root, που ειχα μεσα στο κινητο εξαφανιστηκε..

Πως μπορώ να το ξαναβαλω μέσα?

δεν εμπαινε στο κινητο...

μονο ρεσταρτ και ξανα recovery...

ξαναεβαλα την rc3, με hard reset, και δειχνει οκ.. βλεπουμε..

Παντως θα ηθελα να δοκιμάσω την Cranium.

δεν μπορω να την εγκαταστήσω με κανενα απο τους 2 τροπους...

Edited by panaua13

Ούτε κι εγώ τα κατάφερα . Κάποια στιγμή θα ξαναπροσπαθησω.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by kouros17

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)