kouros17 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Πέρασα την broodROM RC2 και αρχικά φαίνεται πως δουλεύει καλά. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να μικρύνω τα εικονίδια αυτού που καλεί ώστε να είναι πιο όμορφα; Καλεί κάποιος και φαίνεται μεγάλο το εικονίδιο και άσχημο. Τελικά το βρήκα και στο παραθέτω όπως το λέει (σελ 74, post 737):...and about the smaller pictures, download this: http://broodplank.net/files/small_pictures.rar put Contacts.apk and Phone.apk in /system/app, set permissions and done (reboot is still neccesary) Πάντως εγώ βλέπω υστέρηση στα 1,8 απ'οτι το 1,4 . Δεν ξέρω αν το 1,9 είναι καλύτερο. Τί λες ?? Να το δοκιμάσω ?? Και στα δύο kernel στα 1800 το τηλέφωνο δουλεύει άψογα και με καλή απόδοση στην μπαταρία. Στα 1900 οι επιδόσεις είναι υψηλές αλλά έχω κάπου κάπου κάποια ανεπαίσθητα λαγκαρίσματα. Θα τα δοκιμάσω και θα δω που θα καταλήξω. Βάλε αν θες και τον 1900 και δοκίμασε και μ'αυτόν στα 1800 και 1900. Έτσι και αλλιώς αν τους έχεις και τους δύο μέσα στην sdcard μπορείς να επιλέγεις μέσα από recovery ποιον από τους δύο θα εγκαθιστάς. :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) BroodRom RC2 Cranium Kernel v6 Edited January 6, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 σε ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλα παλι δεν βλεπω κατι διαφορετικό. υπενυθμίζω οτι οι εικονες απο fb , δεν τις εχω τραβηξει με καμερα, ουτε ειναι αποθηκευμενες στο κινητο Παραξενο που δεν βρηκες ακρη... Τις συνεδεσες τις επαφες οπως σου ειπαν πιο πανω; Αν δεν τις εκανες pair λογικο να μην σου ενφανιζει τις εικονες του fb. Εγω πχ που εχω κ δικες μου εικονες κ εικονες του face με την επιλογη, διαλεγω ποια θελω να ενφανιζεται.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Παραξενο που δεν βρηκες ακρη... Τις συνεδεσες τις επαφες οπως σου ειπαν πιο πανω; Αν δεν τις εκανες pair λογικο να μην σου ενφανιζει τις εικονες του fb. Εγω πχ που εχω κ δικες μου εικονες κ εικονες του face με την επιλογη, διαλεγω ποια θελω να ενφανιζεται.... εχω κανει κανονικα pair 2 λογαριασμους, αλλα εικονα fb δεν μπορώ να κάνω με τπτ..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Μετά το flashάρισμα με broodRom RC2 έχω πάθει πλάκα αφενώς με το πόσο πιο γρήγορο έχει γίνει στις αντδράσεις του και αφετέρου πόσο μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας έχω. Εχω αφήσει ακόμα τον non OC kernel αλλά μάλλον απο αυριο θα δοκιμάσω και τον OC 1.8. Στο antutu μου βγάζει total score 3800 Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Μετά το flashάρισμα με broodRom RC2 έχω πάθει πλάκα αφενώς με το πόσο πιο γρήγορο έχει γίνει στις αντδράσεις του και αφετέρου πόσο μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας έχω. Εχω αφήσει ακόμα τον non OC kernel αλλά μάλλον απο αυριο θα δοκιμάσω και τον OC 1.8. Στο antutu μου βγάζει total score 3800 Παιδια σκέφτομαι να το κανω κ εγω RC2 φαντάζομαι οτι θα ειναι τέλειο με τοσα ποθ διαβάζω!!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Επειδη ειδα πολλους να ψηνονται για την broodRom και αρχισα να το σκεφτομαι κ εγω, ηθελα να ρωτησω το εξης. Στο thread της Rom υπαρχει ενα benchmark με antutu κ ειπα να το κανω κ εγω πριν την περασω για να συγκρινω αν αξιζει. Απο ολα τα αποτελεσματα μια μικρη διαφορα εχει στην Ram (προς το καλυτερο η custom) και λιγο παραπανω στο 3d ισως λογω διαφορετικων driver. Εκει που υπαρχει διπλασια διαφορά ειναι στο database IO!! Το αποτελεσμα με την μαμα 2.3.6 ειναι 255 ενω με την broodRom παει 530. Παιζει τοσο πολυ ρολο το database ΙΟ στην καθημερινη χρηση; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδιά τελικα περασα τιν RC2!!! μπορειτε να μου πείτε τι διαφορα θα δω αν αλλαξω τ Kernel apo 1400 se 1900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μετά από μια βδομάδα έντονης χρήσης είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Τα πιό σημαντικά πλεονεκτήματα είναι σίγουρα η ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας σε standby κατάσταση και η έλλειψη bugs και lags! Επίσης, παρατήρησα μια ελάχιστη βελτίωση σε κάποια παιχνίδια αν και θα ήθελα κάτι καλύτερο στον τομέα αυτό. Ψάχνοντας για κάτι αρνητικό παρατήρησα ότι χρησιμοποιεί ελάχιστα περισσότερη ram σε standby κατάσταση απότι η εργοστασιακή rom , αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζει τις εφαρμογές οι οποίες λειτουργούν ταχύτατα! Σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ η Samsung να βγάλει τόσο αποδοτικές rom γιατί δεν συμβαδίζει με το marketing της (αγορά νέων πιο γρήγορων συσκευών...). Οπότε, όσο κάνουν τόσο καλή δουλειά οι developers οι συσκευές μας θα έχουν αξία για πολύ περισσότερο καιρό! (Επίσης οι custom roms χρησιμοποιούν πολύ καλύτερα το τόσο ισχυρό hardware των συσκευών μας). Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη rom στη συνέχεια θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Παιδια λιγο τα φωτα σας. εχω περασει την rc2. εχω βαλει και το mod για full screen call photo αλλα οταν μετακινω το κιν οταν χτυπαει χαμηλωνει η ενταση. υπαρχει τροπος να εχω μεγαλη εικονα κλησης αλλα να μην χαμηλωνει η ενταση; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Τελικά το βρήκα και στο παραθέτω όπως το λέει (σελ 74, post 737):...and about the smaller pictures, download this: http://broodplank.net/files/small_pictures.rar put Contacts.apk and Phone.apk in /system/app, set permissions and done (reboot is still neccesary) Ευχαριστώ πολύ! Edited January 9, 2012 by sakiss Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harvester_of_sor Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπέρα σας, Έχω ήδη παραγγείλει το συγκεκριμένο τηλέφωνο και περιμένω να το παραλάβω. Έχω μια απορία: Γιατί δεν υπάρχει η συσκευή αυτή στο επίσημο site της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Παιδια λιγο τα φωτα σας. εχω περασει την rc2. εχω βαλει και το mod για full screen call photo αλλα οταν μετακινω το κιν οταν χτυπαει χαμηλωνει η ενταση. υπαρχει τροπος να εχω μεγαλη εικονα κλησης αλλα να μην χαμηλωνει η ενταση; Πηγαίνεις ρυθμίσεις - ασύρματη επικοινωνία - ρυθμίσεις usb - επιλέγεις το "συσκευή αποθήκευσης". Κατεβάζεις τον ζιπαρισμένο φάκελο από εδώ, συνδέεις με usb τηλέφωνο και υπολογιστή, πατάς το αρχείο bat από τον φάκελο και θα είσαι εντάξει :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) BroodRom RC2 Cranium Kernel v6 1900 MHz Edited January 10, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Πηγαίνεις ρυθμίσεις - ασύρματη επικοινωνία - ρυθμίσεις usb - επιλέγεις το "συσκευή αποθήκευσης". Κατεβάζεις τον ζιπαρισμένο φάκελο από εδώ, συνδέεις με usb τηλέφωνο και υπολογιστή, πατάς το αρχείο bat από τον φάκελο και θα είσαι εντάξει :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) BroodRom RC2 FeaCore Phoenix flyHigh (1800 MHz) Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου!!! :D:D:D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου!!! :D:D:D Παρακαλώ, αλλά δεν είχα προσέξει ότι επαναφέροντας την ένταση μικραίνουν οι φωτό στις κλήσεις:( Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το Configurator για να επιλέγουμε ότι θέλουμε. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) broodROM RC2 Cranium Kernel v6 1900 MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Υπάρχει τρόπος να φαίνονται αξιοπρεπείς σε ανάλυση οι εικόνες με big caller id; Προς το παρόν έχω συγχρονισμένες τις επαφές μου με google contacts. Aμα τις αποθηκεύσω στο τηλέφωνο χωρίς συγχρονισμό φαντάζομαι οτι θα έλυνε το πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Υπάρχει τρόπος να φαίνονται αξιοπρεπείς σε ανάλυση οι εικόνες με big caller id; Προς το παρόν έχω συγχρονισμένες τις επαφές μου με google contacts. Aμα τις αποθηκεύσω στο τηλέφωνο χωρίς συγχρονισμό φαντάζομαι οτι θα έλυνε το πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι. Σου ανέβασα εδώ και 2 screenshots: https://rapidshare.com/files/3617351592/album_photo.jpeg https://rapidshare.com/files/3030455673/calling_photo.jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Το κακό σε αυτή την περιπτωση βέβαια είναι οτι χωρίς συγχρονισμό δεν υπάρχει λόγος να έχει κανείς google contacts. Με χαλάει να μην δείχνει σωστά τις φωτογραφίες των επαφών μου κατά την κλήση αλλά προτιμώ μάλλον τον συγχρονισμό τους. Αν τυχόν τις αποθηκεύσουμε και στο τηλέφωνο αλλά συνεχίσουμε να έχουμε και συγχρονισμό δεν υπάρχει τρόπος να δείχνουν σωστά; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_MG Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Γεια σε ολους!! Παιδες πριν λιγες εκανα επαναφορα συστηματος στο SGS PLUS διοτι ειχα ενα προβληματακι.. τελευταια ομως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν μου βγαζει τις ειδοποιησεις επανω στα εικονιδια.. πχ.. οταν εχω ενα αδιαβαστο email η μια κληση η ενα μηνυμα.. εννοω θυμαμαι πως αυτα στην αρχη οταν αγορασα το κινητο φαινοταν κανονικα.. τι παιζει? Ευχαριστω πολυ!! Edited January 11, 2012 by Chris_MG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) παιδια καλημερα θελω να ευχαριστισω τον carve21 (θαναση ευχαριστω) για την προσπαθεια που εκανε να σωθει το κινητο sgs+ με την χρηση του jig δυστυχως ομως δεν καταφεραμε να το μπoυταρουμε σε dload mode επειδη εκανα καταλαθος install recovery απο ενα ξεχασμενο φακελο απο ενα lg optimus black που ειχα μαλλον πρεπει να εχω προβλημα με την πλακετα το κινητο το εχω παρει απο multirama στις 8/11/11 οποτε θεωριτικα ειμαι μεσα στην εγγυηση ,το θεμα ειναι ,μπορουν στο σερβις να βρουν τι εχει γινει κι ετσι να χασω την εγγυηση? οποια βοηθεια δεκτη καλημερα τελικα εγινε αλαγη πλακετας ,δεν καταλαβαν τπτ στο σερβις και το εκαναν με την εγγυηση :p:) με το που το πηρα εβαλα κατευθειαν την broodrom rc2 με cranium kernel v6 1900MHz καλα το κινητο δεν υπαρχει :D Edited January 12, 2012 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καινούργιος στο Galaxy S plus , θα παρακαλούσα την βοήθεια σας για το πως θα μπορούσα να μεταφέρω τις επαφές μου από το Samsung J700 στο Galaxy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Αν και δεν ξέρω το λειτουργικό του J700 φαντάζομαι οτι μπορείς να τις στείλεις μέσω bluetooth. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Κανένας κόπος. Κατ'αρχάς κατεβάζεις το kernel ζιπαρισμένο από εδώ(σελ 57, post 561) . Στο τηλέφωνο πηγαίνεις ρυθμίσεις - ασύρματη επικοινωνία - ρυθμίσεις usb - και επιλέγεις "συσκευή αποθήκευσης". Ανοίγεις τον φάκελο της sdcard στον υπολογιστή και "ρίχνεις μέσα" τον ζιπαρισμένο kernel. Αποσυνδέεις τηλέφωνο με υπολογιστή και μπαίνεις σε recovery. Αφού έχεις εγκαταστήσει την ρομ, τότε ίσως να πρόσεξες ότι πατώντας το κουμπί με το οποίο ανοίγεις και κλείνεις το τηλέφωνο (Power button) σού δίνει πλέον και άλλες επιλογές (reboot, recovery, download). Επιλέγεις recovery και σε λίγα δευτερόλεπτα θα μπεις σε recovery menu. Από εκεί ακολουθείς τα ακόλουθα βήματα: install zip from sdcard - choose zip from internal sdcard - feacore phoenix oc flyhigh.zip.Το επιλέγεις ξεζιπάρεται και γυρίζεις πίσω στο μενού για να κάνεις reboot. Με τα κουμπιά που επιλέγεις την ένταση του ήχου ανεβοκατεβαίνεις στο μενού, με το κουμπί μενού (αριστερά από το κεντρικό home button) επιλέγεις και με το το κουμπί της επιστροφής (δεξιά από το home button) γυρίζεις πίσω (για να κάνεις reboot). Μην μπερδευτείς και πατήσεις το home button για να επιλέξεις. Σε περίπτωση που δεν έχεις εγκαταστήσει τη ρομ τότε σε recovery μπαίνεις πατώντας ταυτόχρονα Volume+ and Power Button ταυτόχρονα (πρώτα το Volume+). Αν κολλήσεις κάπου πες μου που ακριβώς κολλάς. Την ρομ την έχεις εγκαταστήσει; Δεν έχω δοκιμάσει την Cranium αλλά μπορεί να παίξει και το άλλο broodROM RC2 με Cranium kernel (1900MHz) ;) Το τεστάρω τώρα. Οι διαθέσιμες custom rom για το τηλέφωνό μας είναι: broodROM Cranium Cryberts ROM ANDROIDS REVOLUTION ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S Plus (GT-I9001) rom: broodROM RC2 kernel: feacore phoenix with OC (1800MHz) version Φιλε μου οταν κανω συνδεση στο pc κ διαβαζω τα αρχεια δεν βλεπω φακελο να λεει sd card πουθενα για να ρικσω το κερνελ μεσα!!! κανω κατι λαθος μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Οταν συνδέεις το κινητό με το pc , ο φάκελος που διαβάζεις είναι η sdcard (mmt/sdcard). Αντιγράφεις τον kernel που θέλεις και μετά απο recovery τρέχεις το αρχείο του. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) καλημερα τελικα εγινε αλαγη πλακετας ,δεν καταλαβαν τπτ στο σερβις και το εκαναν με την εγγυηση :p:) με το που το πηρα εβαλα κατευθειαν την broodrom rc2 με cranium kernel v6 1900MHz καλα το κινητο δεν υπαρχει :D Από μπαταρία είναι καλύτερο από το kernel στα 1800MHz ?? Τα άλλα cranium πάνω από 1900 τα δοκίμασε κανείς ?? Το configurator του broodrom το έβαλε κανείς ?? Edited January 12, 2012 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Το configurator δεν έχει ακόμα βγει. Μέσα στις επόμενες μέρες αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts