Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμ δυστυχως το titanium προσπαθω να εγκαταστησω και δεν μπαινει :banghead::banghead:

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αμ δυστυχως το titanium προσπαθω να εγκαταστησω και δεν μπαινει :banghead::banghead:

Ω ρε φίλε τι σου έμελλε να πάθεις!!! :respect:

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Χρησιμοποιεις μηπως το lucky patcher ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

ναι το χρησιμοποιω. κι εμενα εκει παει το μυαλο μου. οτι κατι παιζει με την εφαρμογη. γιατι μια αλλη που δοκιμασα εγκατασταθηκε κανονικα

M.GANDHI

ναι το χρησιμοποιω. κι εμενα εκει παει το μυαλο μου. οτι κατι παιζει με την εφαρμογη. γιατι μια αλλη που δοκιμασα εγκατασταθηκε κανονικα

μου εχει τύχει πολλές φορες...διωχτο και λογικά θα στρώσει !!

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Χρησιμοποιεις μηπως το lucky patcher ?

Μην χρησιμοποιείτε παιδιά το lucky patcher, συνέχεια προβλήματα δημιουργεί.

Edited by kouros17

αμ το έδιωξα και δεν γίνετε τίποτα! Δυστυχώς! Εκανα και clear cach και όλα τα clear και fix permitions αλλά τίποτα. Ακομα και απο το market να προσπαθήσω να το εγκαταστήσω πάλι το ίδιο κάνει! Υπάρχει κανένα άλλο να κάνει την ίδια δουλειά με το titanium?

Λοιπον λύση βρεθηκε με ψαξιμο google! Το βάζω κι εδώ μήπως το χρειστεί κάποιος!

Με το root explorer (ή όποιο άλλο εχει πρόσβαση root folders) πάς στο /data/app φάκελο και εκει μεσα εχει ενα αρχείο com.keramidas.TitaniumBackup-1.odex . Το σβήνεις και είσαι ΟΚ! :)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

M.GANDHI

Λοιπον λύση βρεθηκε με ψαξιμο google! Το βάζω κι εδώ μήπως το χρειστεί κάποιος!

Με το root explorer (ή όποιο άλλο εχει πρόσβαση root folders) πάς στο /data/app φάκελο και εκει μεσα εχει ενα αρχείο com.keramidas.TitaniumBackup-1.odex . Το σβήνεις και είσαι ΟΚ! :)

Άντε επιτέλους....πολύ περίεργη η περίπτωση σου!!

Ε ναί αλλά αφού βρέθηκε λύση και πήρα το backup μου!!!!! :)

M.GANDHI

Παιδια το κινητο με jellybean και castagna ειναι αλλο επιπεδο...σαν να εχω νεο κινητο πραγματικα..Αλλα εχω ενα μικρο "θεμα" οταν το κλειδωνω και λεει πχ 70% μπαταρια μετα απο κανα πενταλεπτο μπορει να λεει και 71 η' 72% ...το ειναι τουτο ?? :blink: φορτιζει μονο του ??:lol:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Thanouris πες σε παρακαλώ κάπως πιο αναλυτικά τι ειναι αυτό που σου έκανε εντύπωση με τον castagna? Γιατί ψήνομαι να τον βάλω και γω. Αλλά γενικά σε κανένα kernel δεν έχω δει διαφορά σε σχέση με τον μαμα του beta2. Castagna δεν εχω δοκιμασει είναι η αλήθεια αν και διαβάζω πολύ καλά σχόλια από όλους (εκτός απο τον kouro).

Εχει δοκιμάσει κανείς την CyanogenMod 10.1 Alpha 4?Λέει κάτι,ή να περιμένουμε να δουλευτεί ακόμα κι άλλο?

Θέλει δουλειά ακόμα. Εκτός από τα lags στα παιχνίδια δεν δουλεύει το bluetooth και αν απενεργοποιήσεις το wifi πρέπει να κάνεις restart για να ξαναδουλέψει.

...σε κανένα kernel δεν έχω δει διαφορά σε σχέση με τον μαμα του beta2. Castagna δεν εχω δοκιμασει είναι η αλήθεια αν και διαβάζω πολύ καλά σχόλια από όλους (εκτός απο τον kouro).

Όχι, για την τελευταία βερσιόν του Castagna μόνο καλά λόγια έχω να πω, όπως και για όλα τα υπόλοιπα kernel, αλλά σε μένα το stock της beta2 λειτουργεί καλύτερα απ'όλα. Αν όπως λες, δεν έχεις δεις διαφορά και είσαι ικανοποιημένος μ'αυτό, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Εκτός βέβαια και αν σου αρχίσει τα shutdowns.

Εχει δοκιμάσει κανείς την CyanogenMod 10.1 Alpha 4?Λέει κάτι,ή να περιμένουμε να δουλευτεί ακόμα κι άλλο?

Την δοκίμασα αλλά συμφωνώ με τον Γιάννη ότι θέλει δουλειά ακόμα. Το σκρολάρισμα και η αίσθηση ήταν πολύ καλά, αλλά το bluetooth δεν λειτουργεί καθόλου, το wifi είναι προβληματικό, ενώ σε μένα το βίντεο μου έκανε shutdown συνεχώς.

Edited by kouros17

Με beta2 μαμα kernel το κινητό είναι στα καλύτερά του από ποτέ. Αν λάβετε υπόψη ότι πρίν από 1 μήνα το κινητό ακόμα σερνόταν πραγματικά με stock 2.3.6 είμαι απλά ενθουσιασμένος με την συγκεκριμένη rom. Ούτε shutdown ούτε lag ούτε τπτ. Άμεσο wifi, έχω πλέον άμεσο κλείδωμα gps (thx jimsv) τρελή μπαταρία, ταχύτατο browsing και το κυριότερο άμεση και smooth απόκρηση. Τί να ζητήσει κανείς από ένα κινητο? Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται και αναρωτιέμαι γίνεται και καλύτερο από αυτό με τον Castagna? Αν και ο κανονισμός λέει αν δουλεύει καλά μη το πειράζεις.

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο (με μαμά kernel)! Έχω το τηλέφωνο 1,5 χρόνο περίπου, έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και είναι η πρώτη φορά που μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα. Θα σου πρότεινα τώρα που είναι στα καλύτερά του, να πάρεις ένα nandroid backup και αν θέλεις μετά μπορείς να δοκιμάζεις ότι θέλεις (αν θέλεις) και αν δεν σου αρέσει να επιστρέφεις πάλι πίσω.

Αν πάντως δεν σου αρέσουν οι πειραματισμοί καλύτερα μην πειράζεις τίποτα. Ότι λειτουργεί καλά σε κάποιον,δεν σημαίνει ότι λειτουργεί το ίδιο και σε κάποιον άλλο. Ενώ μία rom ή ένα kernel δουλεύει άψογα σε κάποιο τηλέφωνο, σε κάποιο άλλο δημιουργεί προβλήματα. Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από το βαθμό που συμβαίνει αυτό (διαβάζοντας τόσο καιρό τα διάφορα thread στους xda). Στα δικά μας τηλέφωνα αυτός ο συνδυασμός rom και kernel φαίνεται ότι λειτουργεί άψογα, σε κάποιους άλλους δημιουργεί shutdowns.

Edited by kouros17

Με beta2 μαμα kernel το κινητό είναι στα καλύτερά του από ποτέ. Αν λάβετε υπόψη ότι πρίν από 1 μήνα το κινητό ακόμα σερνόταν πραγματικά με stock 2.3.6 είμαι απλά ενθουσιασμένος με την συγκεκριμένη rom. Ούτε shutdown ούτε lag ούτε τπτ. Άμεσο wifi, έχω πλέον άμεσο κλείδωμα gps (thx jimsv) τρελή μπαταρία, ταχύτατο browsing και το κυριότερο άμεση και smooth απόκρηση. Τί να ζητήσει κανείς από ένα κινητο? Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται και αναρωτιέμαι γίνεται και καλύτερο από αυτό με τον Castagna? Αν και ο κανονισμός λέει αν δουλεύει καλά μη το πειράζεις.

Και σε μένα όχι ότι το κινητό είχε κάποιο πρόβλημα με την ταχύτητα με την stock αλλά λόγω των shutdown που άρχισε να μου κάνει μετά την 3η μέρα, έβαλα CastagnalT kernel....διαφορά δεν είδα στην ταχύτητα αλλά από μπαταρία έφτασα αισίως τις 2 ημέρες με χρήση σε λογικά πλαίσια, κάτι που έχω πολύ καιρό να δω. (από την Shadow Rom έχω να δω καλή αυτονομία)

παιδια υπαρχει καποιο cpu app αλλα να δουλευει μονο με απλο ροοτ και οχι με custom rom?

Αν θέλεις εφαρμογή ώστε να παρακολουθεί τον επεξεργαστή σου πόση ώρα δουλεύει ανά Mhz τότε μπορείς να βάλεις το Cpu Spy....νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι root.....τώρα αν θέλεις να κάνεις overclocking πρέπει απαραίτητα να είσαι root και μόνο με συγκεκριμένες custom roms.

Thanouris πες σε παρακαλώ κάπως πιο αναλυτικά τι ειναι αυτό που σου έκανε εντύπωση με τον castagna? Γιατί ψήνομαι να τον βάλω και γω. Αλλά γενικά σε κανένα kernel δεν έχω δει διαφορά σε σχέση με τον μαμα του beta2. Castagna δεν εχω δοκιμασει είναι η αλήθεια αν και διαβάζω πολύ καλά σχόλια από όλους (εκτός απο τον kouro).

ε και εγω απο θεμα επιδόσεων δεν εχω δει καποια μεγαλη διαφορα..αλλα στο θεμα μπαταρια ο castagna ειναι πολυ μπροστα...βαθυ deep sleep και πουθενα σπαταλη μπαταριας χωρις λογο...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

φίλε thanouri αν δε σου κάνει κόπο βάλε τα λινκ για jellybean και castagna και οτι αλλο χρειάζεται για να αλλάξω τη ρομ. Το έχω 1 χρόνο το κινητό και δε το έχω πειράξει,μόνο root τπτ αλλο.Δουλεύουν όλα κανονικά αλλά το βαρέθηκα και θελω να βάλω jellybean:cool:

φίλε thanouri αν δε σου κάνει κόπο βάλε τα λινκ για jellybean και castagna και οτι αλλο χρειάζεται για να αλλάξω τη ρομ. Το έχω 1 χρόνο το κινητό και δε το έχω πειράξει,μόνο root τπτ αλλο.Δουλεύουν όλα κανονικά αλλά το βαρέθηκα και θελω να βάλω jellybean:cool:

Εδώ είναι η Jellybean (CyanogenMod 10 by ivendor) και εδώ ο Castagna kernel.

Οδηγός εγκατάστασης υπάρχει εδώ.

Εδώ είναι η Jellybean (CyanogenMod 10 by ivendor) και εδώ ο Castagna kernel.

Οδηγός εγκατάστασης υπάρχει εδώ.

παιδια το χω εναμισυ χρονο και δεν εχω κανει root. τωρα απο που να αρχισω δεν ξερω βλεπω και πολλες σελίδες θα με βοηθήσει κανείς?

προβλήματα

1. σβηνει και αναβει η οθόνη μονη της

2. κανει επανακκινηση

3. δεν κανω update μεσω kies

4. kanei epanekkinhsh syxna

zist διάβασε καλά τον οδηγό του kouros17. Εγώ αυτό έκανα χωρίς να εχω ασχοληθεί καθόλου μέχρι τώρα ούτε με root ούτε custom rom. Ο οδηγός είναι αναλυτικότατος και απλός. Το πιο βασικό βήμα είναι να κάνεις ένα καλό backup να μη χάσεις επαφές μηνυματα αρχείο κλήσεων και apps και όλα τα άλλα είναι τυφλοσούρτης. Ακολούθα κατά γράμμα τον οδηγό. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα την CyanogenMod 10 by ivendor. Εγώ έπαθα πλάκα όταν πέρασα απο μαμα σε αυτό. Οτιδήποτε δεν καταλαβαίνεις από τον οδηγό ρώτα και πολύ ευχαρίστως θα σε βοηθήσω αν και είμαι πολύ νέος στα κόλπα εδω πέρα. Απότι βλέπω υπάρχουν πολλοί έμπειροι χρήστες που απαντούν αμεσα σε οποιαδήποτε απορία.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076977&page=12 Εγω που εχω cm10 και το θελω στο κινητο μου ποιο βημα κανω απ'ολα αυτα ?? :worry:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)