Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Skyhigh V1.5 δεν είναι rom. Είναι kernel για GB roms. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις Kernel στη rom αν δεν θέλεις. Δοκίμασε για αρχή να περάσεις την CM10 Alpha 7 του ivendor. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις τη rom και τα gapps και να κάνεις τη διαδικασία που είπαμε πριν από recovery. Κάνε αυτό προς το παρόν να βάλεις τη rom και μετά αλλάζεις και kernel αν θέλεις.

Ναι εχεις δικιο για την Skyhigh....θα ενημερωσω αμεσα!

Updated: Μου βγαζει instalation aborted και λιγο ποιο πανω Error in emmc/cm klp.zip μηπως να το ξανα κατεβασω?

Edited by cobran

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά την άποψή σας παρακαλώ.

Αισθάνομαι πως έχω μείνει πολύ πίσω μια και φοράω broodrom business edition 1.2

Όσες απόπειρες έκανα για αλλαγή rom είτε gb είτε ics το πρόβλημά μου πάντα ήταν η μπαταρία. Ναι μεν ήταν πιο γρήγορες αλλά η μπαταρία δεν μου πήγαινε ούτε μέρα.

Έχω μονίμως ανοιχτό data και wifi.

Να περάσω jb και nexus 6 ή θα πάει τζάμπα ο κόπος?

Θα περνάω τη μέρα ή μήπως όχι?

Ευχαριστώ πολύ.

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

Παιδιά την άποψή σας παρακαλώ.

Αισθάνομαι πως έχω μείνει πολύ πίσω μια και φοράω broodrom business edition 1.2

Όσες απόπειρες έκανα για αλλαγή rom είτε gb είτε ics το πρόβλημά μου πάντα ήταν η μπαταρία. Ναι μεν ήταν πιο γρήγορες αλλά η μπαταρία δεν μου πήγαινε ούτε μέρα.

Έχω μονίμως ανοιχτό data και wifi.

Να περάσω jb και nexus 6 ή θα πάει τζάμπα ο κόπος?

Θα περνάω τη μέρα ή μήπως όχι?

Ευχαριστώ πολύ.

Η αλήθεια είναι πως αν θέλεις να έχεις data ανοιχτό όλη μέρα καλό είναι να μείνεις σε GB. Και οι ICS και οι JB roms έχουν πρόβλημα σε αυτό το θέμα. Τώρα το αν θα σε βγάζει μέρα λογικά θα σε βγάζει αλλά σε αυτό κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά. Εξαρτάται από το τι χρήση κάνει ο καθένας.

Παιδιά εγώ έχω εγκαταστήσει την cm 10 alpha 7 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι θα κερδίσω εάν αλλάξω κερνελ;Θα γίνει δηλ ακόμη πιο γρήγορο το κινητό;

Ναι εχεις δικιο για την Skyhigh....θα ενημερωσω αμεσα!

Updated: Μου βγαζει instalation aborted και λιγο ποιο πανω Error in emmc/cm klp.zip μηπως να το ξανα κατεβασω?

Είσαι σίγουρος ότι έχεις το σωστό recovery? Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις πάλι install το CWM 5.5.0.4 μέσω odin αυτή τη φορά.

Παιδιά εγώ έχω εγκαταστήσει την cm 10 alpha 7 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι θα κερδίσω εάν αλλάξω κερνελ;Θα γίνει δηλ ακόμη πιο γρήγορο το κινητό;

Υπάρχουν καλύτερα kernels για JB roms από το stock kernel αυτή τη στιγμή. Θα κερδίσεις και σε ταχύτητα και σε μπαταρία και σε απόδοση στα παιχνίδια αναλόγως με το kernel που θα επιλέξεις φυσικά. Ένα καλό Kernel που το χρησιμοποιούν αρκετά παιδιά εδώ και είναι ευχαριστημένοι είναι το Nexus kernel. Εδώ είναι το thread για να διαλέξεις όποια έκδοση θέλεις αν τελικά το επιλέξεις.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Είσαι σίγουρος ότι έχεις το σωστό recovery? Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις πάλι install το CWM 5.5.0.4 μέσω odin αυτή τη φορά.

Εχω αυτο που λες και εσυ ,δεν νομιζω οτι ειναι το recovery γιατι την Shadow την περασε κανονικα.... με την Jb Nexus αντιμετοπιζω προβλημα

Symlink : some symlink failed μηνυμα κατα την εγκατασταση της Jb

Εχω αυτο που λες και εσυ ,δεν νομιζω οτι ειναι το recovery γιατι την Shadow την περασε κανονικα.... με την Jb Nexus αντιμετοπιζω προβλημα

Δεν υπάρχει JB Nexus, εννοώ όχι σε rom φυσικά. Το Nexus είναι kernel, για να το περάσεις πρέπει πρώτα να έχεις JB rom. Δοκίμασες να βάλεις την alpha 7 του Ivendor?

Δεν υπάρχει JB Nexus, εννοώ όχι σε rom φυσικά. Το Nexus είναι kernel, για να το περάσεις πρέπει πρώτα να έχεις JB rom. Δοκίμασες να βάλεις την alpha 7 του Ivendor?

Εβαλα τα δυο αρχεια την rom του Invedor και τα gapps στην external sd και μεσω recovery πηγα να κανω την διαδικασια και μου εβγαλε αυτο που ανεφερα.......:(:(:(:(:(

Εβαλα τα δυο αρχεια την rom του Invedor και τα gapps στην external sd και μεσω recovery πηγα να κανω την διαδικασια και μου εβγαλε αυτο που ανεφερα.......:(:(:(:(:(

Τότε δοκίμασε να ξανακάνεις install το CWM 5.5.0.4 recovery μέσω odin και ξαναπροσπάθησε με τη rom του ivendor.

Τότε δοκίμασε να ξανακάνεις install το CWM 5.5.0.4 recovery μέσω odin και ξαναπροσπάθησε με τη rom του ivendor.

Ξανα περασα μεσω Odin το ιδιο ρικοβερι αλλα παλι το ιδιο πραγμα δυστυχως.....δεν το τρεχει.....:(:(:(

Ξανα περασα μεσω Odin το ιδιο ρικοβερι αλλα παλι το ιδιο πραγμα δυστυχως.....δεν το τρεχει.....:(:(:(

Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Οι περισσότεροι με αυτό το recovery είμαστε και κάνει για όλες τις roms. Αν έχεις τη διάθεση πάντως δοκίμασε και αυτό το recovery. Και αυτό CWM είναι αλλά είναι πιο καινούριο. Πάλι μέσω odin η εγκατάσταση.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Οι περισσότεροι με αυτό το recovery είμαστε και κάνει για όλες τις roms. Αν έχεις τη διάθεση πάντως δοκίμασε και αυτό το recovery. Και αυτό CWM είναι αλλά είναι πιο καινούριο. Πάλι μέσω odin η εγκατάσταση.

Δηλαδη φταιει καθαρα το ρικοβερι πιστευεις??? Μηπως να δοκιμασω Ics ???

Δηλαδη φταιει καθαρα το ρικοβερι πιστευεις??? Μηπως να δοκιμασω Ics ???

Από αυτά που λες νομίζω ότι φταίει το recovery. Αν θέλεις όμως δοκίμασε να περάσεις και μια άλλη JB ή μια ICS rom να δούμε αν παραμένει το πρόβλημα.

Eμένα CWM 6.0.1 δεν μου δούλεψε ποτέ σωστά. Αν δεν σου δουλέψει μπορείς να δοκιμάσεις το TWRP. Πολύ πιο χρηστικό απο το CWM αφού δεν χρειάζεται να κάνεις scroll με τα volume keys.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Από αυτά που λες νομίζω ότι φταίει το recovery. Αν θέλεις όμως δοκίμασε να περάσεις και μια άλλη JB ή μια ICS rom να δούμε αν παραμένει το πρόβλημα.

Αλλαξα ρικοβερι αλλα τιποτα.. θα γυρισω στην 5.5 ....εχεις καποια να προτεινεις? Στις ποσες φορες τα παιζει τελειως το Gt??? Νομιζω πρεπει να ειμαι ο μονος που εχει δοκιμασει μεχρι ωρας τοσες πολλες....

Αλλαξα ρικοβερι αλλα τιποτα.. θα γυρισω στην 5.5 ....εχεις καποια να προτεινεις? Στις ποσες φορες τα παιζει τελειως το Gt??? Νομιζω πρεπει να ειμαι ο μονος που εχει δοκιμασει μεχρι ωρας τοσες πολλες....

Μπορείς να δοκιμάσεις το TWRP recovery που είπε ο Leon_Mania. Αν πάντως θέλεις να βάλεις μια ICS rom αυτή θα σου πρότεινα του arco68 και εδώ είναι τα gapps.

Δεν νομίζω να φταίει το recovery....Πρέπει να κάνεις factory reset, format system, data, cache, clear dalvik και μετά να περάσεις το jb Rom που θέλεις!! Εννοείται και μετά που θα το βάλεις να κάνεις clear cache, clear dalvik και fix permission

Edited by jimsiv
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

μηπως σου βγαζει Poor gps reception?

ναι μεν κλειδώνει γρήγορα αλλα μου βγαζει poor.τι να πω ισως ειναι τυχαιο λογο καιρου αλλα δειχνει 7 δορυφόρους..

Όχι δεν μου έχει βγάλει ποτέ χαμηλό σήμα όσες φορές το δοκίμασα...Μπορεί να είναι και λόγω συννεφιάς σήμερα όπως λες....πάντως μου δουλεύει πολύ καλά μετά από αυτό το fix

Όχι δεν μου έχει βγάλει ποτέ χαμηλό σήμα όσες φορές το δοκίμασα...Μπορεί να είναι και λόγω συννεφιάς σήμερα όπως λες....πάντως μου δουλεύει πολύ καλά μετά από αυτό το fix

απο κλείδωμα δε το συζητάω δεν μου κλείδωνε τοσο γρήγορα ποτε ,το fix κάνει πολλή δουλειά..

απο governor εχω το default interactive και sio..εχεις να προτείνεις κατι καλύτερο?εχεις δοκιμάσει?

και κατι αλλο ακομα.απο radio τι να βαλω?

Edited by tonygal3

ROM:invendor 7 alpha 1 beta..

KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row...

PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS

recovery..5.5.0.4

Μετα απο μια βδομαδα με cm10 alpha 7 και 5 μερες με pacman 19.3 εχω να πω οτι ενω η pacman ειναι ασυγκριτα πιο ομορφη η alpha 7 ειναι πολυ πιο καλα φτιαγμενη για τον 3.xx kernel. Πολυ πιο smooth χωρις να κολλαει και νιωθεις το butter πιο εντονα. Ενω στην pacman μερικες φορες κολλαει και δεν εχεις αυτην την απαλη αισθηση. Με ολους τους kernel αυτα. Βε αια το butter το νιωθεις σχεδον απολυτα στην cm10.1 του xistance που εχει ταζητηματα της (bluetooth gps camera) αλλα κυλας απο τη μια οθονη στην αλλη εντυπωσιακα... την εβαλα σημερα να τη δοκιμασω (θα εσβηνα την pacman για την alpha 7 ουτως η αλλ ς και ειπα να τη βαλω να δω πως ειναι). Κι επαθα πλακα απο το ποσο smooth ειναι. Αλλη αισθηση σε σχεση με ολες τις αλλες ειδικα πριν βαλεις τις εφαρμογες... η ετσι μου φανηκε εμενα..

Αν θέλεις πες μας όλα τα βήματα που κάνεις ακριβώς.

Μην ανησυχείς δεν τα παίζει τόσο εύκολα αυτό το κινητό, εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που έχουν φλασαρει πολύ περισσότερες φορές χωρίς προβλήματα. :)

Κι επαθα πλακα απο το ποσο smooth ειναι. Αλλη αισθηση σε σχεση με ολες τις αλλες ειδικα πριν βαλεις τις εφαρμογες..

Αυτό διαβάζω από όλους όσους την δοκίμασαν. Άντε να φτιάξει την κάμερα να την εγκαταστήσουμε...

Edited by kouros17

απο κλείδωμα δε το συζητάω δεν μου κλείδωνε τοσο γρήγορα ποτε ,το fix κάνει πολλή δουλειά..

απο governor εχω το default interactive και sio..εχεις να προτείνεις κατι καλύτερο?εχεις δοκιμάσει?

και κατι αλλο ακομα.απο radio τι να βαλω?

Με το Nexus kernel πιο καλά παίζει με Luzlactive και Row.... Για ράδιο βρες το Spirit Fm την έκδοση May 7b

Καλημέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Η baseband τι ακριβώς κάνει; Το λογισμικό λήψης εκπομπής? (fm, gps, τηλ)? Είναι κάτι άλλο? Ποιο είναι το καλύτερο baseband για Ελλάδα κατά την γνώμη σας και πως το περνάω. Έχω την έκδοση KPL.

Καλημέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Η baseband τι ακριβώς κάνει; Το λογισμικό λήψης εκπομπής? (fm, gps, τηλ)? Είναι κάτι άλλο? Ποιο είναι το καλύτερο baseband για Ελλάδα κατά την γνώμη σας και πως το περνάω. Έχω την έκδοση KPL.

Χωρίς να είμαι σίγουρος και εγώ..ίσως ο kouros να μας βοηθήσει...μάλλον είναι αυτό που λες για την λήψη εκπομπής για το τηλέφωνο...πάντως μια φορά που είχα πρόβλημα με τα SMS που μου ερχόταν 10 φορές (σε JB) το καθένα μετά που άλλαξα baseband σταμάτησε να το κάνει.....αυτό που χρησιμοποιούμε οι πιο πολλοί είναι το XXKPM...μπορείς να δεις μια λίστα εδώ και το κάνεις εγκατάσταση μέσω ODIN.

Με το Nexus kernel πιο καλά παίζει με Luzlactive και Row.... Για ράδιο βρες το Spirit Fm την έκδοση May 7b

τελικα το root tweaker μονο κλειδωμα κανει γρηγορο το οποιο δε δουλευει καλα το gps μετα .μονο τη θεση σου βρισκει και τελος .στο δρομο ουτε προχωραει το βελακι αλλα τιποτα.συνεχεια poor signal.το απεγκατστησα το εβγαλα και απο το appdata αλλα και παλι το εχει κρατησει.ξερεις που εχει κρατησει τα αρχεια να το σβησω τελειως η καποια λυση?το δικο σου το εχεις δοκιμασει εκτος απο το κλειδωμα στο δρομο με αμαξι?..

ROM:invendor 7 alpha 1 beta..

KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row...

PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS

recovery..5.5.0.4

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)