panvar Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κατέβασε και βάλε την 2.1.0.46v11 apk android .Θα πας στις ρυθμίσεις και θα τικάρεις λήψεις από άγνωστες πηγές.Στη συνέχεια θα κατεβάσεις το skype που σου γράφω θα τρέξεις το αρχείο ,θα γίνει εγκατάσταση και μετά θα ξετικάρεις τις άγνωστες πηγές.Το έχω βάλει ,δουλεύει τέλεια.Μη ξεχάσεις να ρυθμίσεις χειροκίνητα μετά το skype για να ενεργοποιήσεις την κλήση βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ο Doomsday94 επέστρεψε με μία πολύ smooth και γρήγορη Jelly Bean εδώ, με διορθωμένο το bug του κρασαρίσματος των video και με μοναδική σοβαρή έλλειψη πλέον την απουσία κάμερας (και κάποια μικροbugs). Ταυτόχρονα ανέβηκε και νέα remICS βασισμένη στο τελευταίο update του ivendor (πανέμορφη και λειτουργικότατη). Δεν θα βρείτε ακόμα το link στην πρώτη σελίδα, αλλά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Πολλα τα νεα τις τελευταιες δυο μερες, συντομα μας βλεπω και για 3.0.8 kernel.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) λογω εκεινου του θέματος που ανέφερα και σε προηγούμενα πόστ, εκανα full wipe, factory reset και περασα την rc5, χωρις το CastagnaIT. Επίσης εκανα restore ολες τις εφαρμογές+ παιχνίδια απο το appbak, και σε ορισμένα restore απο το titanium τα δεδομένα. Κανένα ομως δεδομένο απο προηγούμενη ρομ. Αποτέλεσμα, να κολλάει λιγότερο, αλλα πάλι κολλάει υστερα απο deep sleep, και πατημα να μπει στο μενου των εφαρμογών. Επίσης νομίζω οτι η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα χωρίς CastagnaIT. Περασα το CastagnaITKernel_v6.7_NoOC_signed, να δω πως πάει... Μολις το πέρασα και το κινητό φαίνεται ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.. το θέμα ειναι να παραμείνει ετσι... Edited October 14, 2012 by panaua13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Παίδες βοήθεια επειγόντως !!! Φλάσαρα πριν λίγο το νέο Castagna 6.7 και το κινητό δεν bootάρει με τίποτα. Μένει κολλημένο στο animation με το ανθρωπάκι της cyanogenmod. Yπάρχει τρόπος να εκκινήσει απο cold start στo CWM; edit: Ακυρο , Volume Up + power button. Εκανα το αντίθετο τόση ώρα... Edited October 15, 2012 by Leon_mania Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ο Doomsday94 επέστρεψε με μία πολύ smooth και γρήγορη Jelly Bean εδώ, με διορθωμένο το bug του κρασαρίσματος των video και με μοναδική σοβαρή έλλειψη πλέον την απουσία κάμερας (και κάποια μικροbugs). Ταυτόχρονα ανέβηκε και νέα remICS βασισμένη στο τελευταίο update του ivendor (πανέμορφη και λειτουργικότατη). Δεν θα βρείτε ακόμα το link στην πρώτη σελίδα, αλλά εδώ. Φλασάρω μόνο αυτό το αρχείο ή πρέπει να φλασάρω τη ρομ του ivendor και να κάνω update αυτή? Κάποιες οδηγίες ή ένα link αν είναι δυνατόν; Η μπαταρία σε σχέση με την business edition του broodrom? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Φλασάρω μόνο αυτό το αρχείο ή πρέπει να φλασάρω τη ρομ του ivendor και να κάνω update αυτή? Κάποιες οδηγίες ή ένα link αν είναι δυνατόν; Η μπαταρία σε σχέση με την business edition του broodrom? Ευχαριστώ πολύ. Μιλάς για την Jelly Bean και όχι για τη remICS έτσι; Δεν χρειάζεται να φλασάρεις την ρομ του ivendor. Μπαίνεις recovery και κάνεις: wipe data/factory reset, wipe cache partitions advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system (αν έχεις gb rom) install rom install gapps reboot system now Μην ξεχνάς ότι είναι πολύ πρώιμη έκδοση ακόμα και ανέβηκε χθες, επομένως δεν υπάρχουν ασφαλή στατιστικά για την μπαταρία, ενώ μπορεί να συναντήσεις και κάποια μικροbugs. Εδώ θα βρεις τα αρχεία της ρομ και των gapps. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε ics ή jb ρομ πρέπει να έχεις το σωστό recovery, που είναι αυτό (εγκατάσταση μέσω recovery) Πολλα τα νεα τις τελευταιες δυο μερες, συντομα μας βλεπω και για 3.0.8 kernel.:D Ακριβώς. Όπου να'ναι ανοίγουν thread οι arco και ivendor για να παρουσιάσουν το νέο κερνελ. :D EDIT: Μόλις το άνοιξε εδώ ο ivendor :D Edited October 15, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μιλάς για την Jelly Bean και όχι για τη remICS έτσι; Συγνώμη εγώ φταίω, δεν διευκρίνησα σωστά. Εννοώ την remiics με το update που γράφεις. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Τότε μπορείς να κατεβάσεις από εδώ τη νέα ρομ (http://d-h.st/hFq) και να την τοποθετήσεις στην εσωτερική η εξωτερική κάρτα (καλύτερα στην δεύτερη). Δεν χρειάζεται πιο πριν να έχεις τη ρομ του ivendor. Aπό recovery κάνε τα εξής: wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system install rom wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache advanced/fix permissions (σημαντικό βήμα γι'αυτή τη ρομ) reboot system now ενοοείται ότι πρέπει να κρατήσεις κάποια backup εφαρμογών, ρυθμίσεων, επαφών, κλπ. Και μην ξεχάσεις να φλασάρεις πριν από οτιδήποτε άλλο το recovery που σου έγραψα πιο πάνω γιατί αλλιώς δεν μπορείς να εγκαταστήσεις σωστά ics rom (μ'αυτό μπορείς να φλασάρεις και οποιαδήποτε gb rom). Επίσης μετά την εγκατάσταση της ρομ αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και το CastagnaIT Kernel v6.7 από εδώ. Βλέπεις και αποφασίζεις.:) Edited October 15, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Στην remics δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο? Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Κατέβασε αυτό εδώ, τοποθέτησέ το στον φάκελο system/app, κάνε reboot και θα είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean86 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Η τελευταία επίσημη ελληνική είναι η 2.3.3. αρκετά πιο παλιά απ'αυτήν που έχεις δηλαδή, αλλά υπάρχουν και κάποιοι φίλοι από δώ μέσα που αγόρασαν το κινητό πρόσφατα και έχουν 2.3.6. Η τελευταία stock rom είναι η 2.3.6 XXKQI και θα τη βρεις εδώ (link για κατέβασμα υπάρχει στο 4ο post). Aν θες να εγκαταστήσεις αυτήν κοίτα λίγο πιο πάνω στο post 2719. Πριν εγκαταστήσεις μια ρομ μην ξεχνας ότι πρώτα πρέπει να γίνεις root. Επίσης κοίτα και εδώ (post 2387) που δίνονται πιο λεπτομερείς οδηγίες, μόνο που αντί για την Shadow μπορεί να είναι οποιαδήποτε άλλη ρομ. Αν σ'ενδιαφέρει ics rom, θα σου πρότεινα μία από τις δύο βασικές, αυτήν του arco68 (CyanogenMod 9 BETA Build 2) ή αυτήν του ivendor (CyanogenMod 9 by ivendor - RC4). Απο κει και πέρα αν μάθεις τη διαδικασία μπορείς να εγκαταστήσεις όποια άλλη θέλεις. Αν εγκαταστήσεις ics rom μην ξεχάσεις επίσης να εγκαταστήσεις και τα gapps (google apps). Πληροφοριακά ο arco68 είναι αυτός που έφερε την cm9 στο τηλέφωνό μας και ο ivendor τελειοποίησε την κάμερα και διόρθωσε κάποια bugs. Δεδομένου ότι οι δυο τους συνεργάζονται στενά, οι δύο ρομ είναι πλέον σχεδόν πανομοιότυπες. Για ότι θέλεις ρώτα... όπως είπα παραπάνω, έβαλα την CyanogenMod 9 BETA Build 2... Με το πέρασμα των ημερών όμως βλέπω οτι το κινητό κρασάρει-λαγκαρει και τερματίζει αρκετές εφαρμογές στα καλά καθούμενα που πρίν (2.3.6) δούλευαν κανονικά! να δοκιμάσω να περάσω την CyanogenMod 9 by ivendor - RC4 μήπως είναι καλύτερα? Φίλε kouros17 "Κατεβάζεις την ρομ την κάνεις εγκατάσταση από recovery μετά κάνεις μόνο wipe cache partitions και advanced/wipe dalvik cache (όχι wipe data/factory reset) και δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις" Αυτό μπορώ να το κάνω και τώρα ή ισχύει μόνο για αναβάθμιση στην ίδια έκδοση? Φαντάζομαι πως όχι αλλα...μήπως:p:p:O:O Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 όπως είπα παραπάνω, έβαλα την CyanogenMod 9 BETA Build 2... Με το πέρασμα των ημερών όμως βλέπω οτι το κινητό κρασάρει-λαγκαρει και τερματίζει αρκετές εφαρμογές στα καλά καθούμενα που πρίν (2.3.6) δούλευαν κανονικά! να δοκιμάσω να περάσω την CyanogenMod 9 by ivendor - RC4 μήπως είναι καλύτερα? Φίλε kouros17 "Κατεβάζεις την ρομ την κάνεις εγκατάσταση από recovery μετά κάνεις μόνο wipe cache partitions και advanced/wipe dalvik cache (όχι wipe data/factory reset) και δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις" Αυτό μπορώ να το κάνω και τώρα ή ισχύει μόνο για αναβάθμιση στην ίδια έκδοση? Φαντάζομαι πως όχι αλλα...μήπως:p:p:O:O Ευχαριστώ! Μπορείς να περάσεις την RC4 του ivendor κάνοντας μόνο wipe cache partitions kai wipe dalvik cache. Δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Στην stock εφαρμογή συλλογή γιατί μου έχει τους φακέλους ανακατεμενους και όχι αλφαβητικά; μπορώ να το αλλάξω κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 το κινητο δεν την παλευει μια...κλεινει απο μονο του οποτε το θυμηθει και το τελευταιο που ανακαλυψα ειναι οτι αν το αφησω απο αποσταση(μην φανατσειται καμια αποσταση ενος μετρου,απο 3 εκατοστα ειναι αρκετα)να πεσει μονο του σε καποιο δαπεδο ειτε μαλακο(στρωμα) ειτε σκληρο(γραφειο) παλι κλεινει...εχω κουραστει πραγματικα,...τι λετε να κανω???φοραω την 2.3.3 ψαχνω στο φορουμ να βρω τι πρεπει να κανω να του κανω καμι αναβαθμιση 2.3.6 μπας και φτιαξει,κατι αλλο εχετε να προτινεται???σκεφτηκα να το παω για σερβις αλλα θα μου το κρατησουν ενα μηνα τσαμπα και θα μου πουνε και μετα οτι δεν εχει προβλημα το αναβαθμισαμε και ολα οκ και μετα θα ειναι παλι χαλια... εδω ειμαστε παλι και επανερχομαι με νεα...συμπερασμα το κινητο ειναι για πεταμα... για αρχη του εκανα επαναφορα εργοστασιακων δεν εφτιαξε μετα ακολουθησε η αναβαθμιση σε 2,3,6 δεν εφταξε μετα του περασα την business edtition παλι δεν εφτιαξε συνεχιζει να κλεινει και οταν πεσει απο αποσταση στανταρ θα κλεισει... τωρα τελευταια καθως το φορτιζω στο αυτοκινητο και ενω εχω το gps ανοιχτο μου πεταει ενδειξη και κλεινει την διακοπη του ρευματος γιατι η μπαταρια ειναι σε πολυ υψηλη θερμοκρασια(60c) πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...μαλλον ξερω θα το παω για σερβις αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν προκειται να του κανουν τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κι εμένα τις λίγες φορές που μου έχει πέσει, έχει σβύσει. Δεν βρήκα κάτι περίεργο σε αυτό. Το θέμα της υπερθέμανσης το έχουμε αναφέρει και παλιότερα. Δεν μπορείς να φορτίζεις και να έχεις gps ανοικτό. Εκνευριστικό μεν αν το έχεις στο αυτοκίνητο σαν navi και δεν θες να ξεζουμίσεις την μπαταρία μεν αλλά αυτό δεν κάνει το κινητό για πέταμα όπως λες. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κι εμένα τις λίγες φορές που μου έχει πέσει, έχει σβύσει. Δεν βρήκα κάτι περίεργο σε αυτό. Το θέμα της υπερθέμανσης το έχουμε αναφέρει και παλιότερα. Δεν μπορείς να φορτίζεις και να έχεις gps ανοικτό. Εκνευριστικό μεν αν το έχεις στο αυτοκίνητο σαν navi και δεν θες να ξεζουμίσεις την μπαταρία μεν αλλά αυτό δεν κάνει το κινητό για πέταμα όπως λες. θελω να δοκιμασεις κατι αμεσως τωρα και θα περιμενω απαντηση... ριξε το κινητο σου απο αποσταση 3cm σε ενα δαπεδο και πες μου αν εκλεισε...μολις τωρα το εκαναστο δικο μου και την τριτη φορα μου εκλεισε...ειναι λογικο αυτο???δηλαδη πληρωσα 300 ευρω για να παρω ενα κινητονα κανω την δουλεια μου και να προσεχω μην πεσει να το βαλω σε μαλακο μερος για να μην μου κλεισει...υπερβολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Το μόνο πρόβλημα που βλέπω savio είναι ότι κλείνει μόνο του. Αυτό έχει συμβεί σε πολλούς (και σε μένα κάποια στιγμή). Συνήθως φταίει κάποια εφαρμογή, ή widget που έχουμε εγκαταστήσει και αν το βρεις και το απεγκαταστήσεις το πρόβλημα θα λυθεί (αν δεν υπάρχει θέμα με το hardware). To ζήτημα τώρα είναι ποια εφαρμογή μπορεί να είναι αυτήν. Θα πρέπει να θυμηθείς πότε άρχισε το πρόβλημα (εννοώ το να κλείνει μόνο του, χωρίς να πέφτει από κάποιο ύψος) και τι είχες εγκαταστήσει τότε. Αν έχεις υπομονή κάνε ένα hard reset (που θα διαγράψει τα πάντα από το τηλέφωνο και από την εσωτερική κάρτα, εκτός από την εξωτερική), βάλε μετά μόνο τις επαφές και κράτησέ το έτσι "καθαρό" για μία ή περισσότερες μέρες, χωρίς να εγκαταστήσεις εφαρμογές και widgets και παρατήρησε αν σου ξαναπαρουσιάζει το πρόβλημα, έτσι όπως είναι "καθαρό". Να κάνεις όμως hard reset (*2767*3855#) και μετά την εγκατάσταση της ρομ από recovery κάνε επίσης: wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache Edited October 17, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) οκ θα κανω και αυτο που λες και ξαναεπανερχομαι με νεα...τα δικας σας κινητα δηλαδη αμα τα ριξετε κατω δεν κλεινουν??? αν υπαρχει θεμα με το hardware τοτε τι γινεται??? Edited October 17, 2012 by savio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Το έχω πάνω από χρόνο, μονίμως σε θήκη, παραδόξως δεν μου έπεσε ποτέ (το μοναδικό κινητό που δεν μου έπεσε ποτέ) και δεν θυμάμαι να το έχω ρίξει πάνω σε κάποιο γραφείο (στο κρεβάτι ναι), για να δω αν κλείνει. Πάντως αν είναι έτσι όπως τα λες δείχνει να παραείναι ευαίσθητο. Κοίτα, αν διορθωθεί το άλλο πρόβλημα που ανοιγοκλείνει μόνο του, τότε αν το προσέχεις, ίσως να μην σου ξανακλείσει. Αν υπάρχει θέμα με το hardware, τότε το service είναι μονόδρομος. Edited October 18, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 μηπως δεν πατει καλα η μπαταρία και κουνιέται? Για βαλε κανα χαρτάκι να την σφηνώσεις, μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 μηπως δεν πατει καλα η μπαταρία και κουνιέται? Για βαλε κανα χαρτάκι να την σφηνώσεις, μπας και... το δοκιμσα αυτο,δεν φταιει η μπαταρια...μια χαρα κρατιεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδια καλημερα. Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Δεν ειμαι κατοχος της συσκευης προσωπικα (εγω εχω τον μεγαλο αδελφο...) αλλα την εχει ο προισταμενος μου στη δουλεια και θελει να την κανει root και το ανεθεσε σε μενα που ειμαι ο... γκατζετακιας ας πουμε του τμηματος.:)Μπορει καποιος να με βοηθησει λεγοντας μου εναν ευκολο τροπο για root για να μη διαβασω απο την αρχη ολα το posts (αρκετα εχω βγαλει τα ματια μου στα posts του S3); Ειδα με μια γρηγορη ερευνα που εκανα κατι σχετικα με ενα ζιπακι που το περνας στην sd του κινητου και μετα το περνας απο το recovery. Ισχυει αυτο; Ευχαριστω.. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδια καλημερα. Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Δεν ειμαι κατοχος της συσκευης προσωπικα (εγω εχω τον μεγαλο αδελφο...) αλλα την εχει ο προισταμενος μου στη δουλεια και θελει να την κανει root και το ανεθεσε σε μενα που ειμαι ο... γκατζετακιας ας πουμε του τμηματος.:)Μπορει καποιος να με βοηθησει λεγοντας μου εναν ευκολο τροπο για root για να μη διαβασω απο την αρχη ολα το posts (αρκετα εχω βγαλει τα ματια μου στα posts του S3); Ειδα με μια γρηγορη ερευνα που εκανα κατι σχετικα με ενα ζιπακι που το περνας στην sd του κινητου και μετα το περνας απο το recovery. Ισχυει αυτο; Ευχαριστω.. Είναι πολύ εύκολο να κάνεις root σε αυτή τη συσκευή. Κατεβάζεις το ζιπαρισμένο αρχείο του root από εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=713519&d=1315472889 Το βάζεις στην sd κάρτα. Κλέινεις το τηλέφωνο και μπαίνεις σε recovery mode πατώντας volume up και power button ταυτόχρονα. Μόλις δεις το ανθρωπάκι του android έξω από το κουτί πάτα το menu button (αριστερό πλήκτρο) και είσαι σε recovery. Από εκεί επιλέγεις install zip from sd card και επιλέγεις το αρχείο του root και σε ένα λεπτό είσαι έτοιμος. Κάνεις reboot και είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ευχαριστω φιλε μου. Του το εκανα. Τωρα θα διαβασω οσα posts μπορω να βρω καμια custom rom να του βαλω. Παρολο που ασχολειται λιγο με το κινητο εμαθε να ζηταει και custom rom.:rolleyes: Εχεις κατι στο μυαλο σου; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts