tsoukas5 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το εχω φορτίσει μόνο ανοιχτό προς το παρόν ,εχω αλλού κινητού φορτιστή,η μπαταρία παει στο 99% αλλα αναβοσβηνει η αστραπή στη φορτιση αλλα δουλεύει κανονικά το κινητο.οι πόλοι του κινητού φαίνονται καλοί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης κάτι που ξέχασα σήμερα το είχα κλειστό για κάποιες ώρες και όταν το άνοιξα δεν το έκανε μέχρι τώρα .λογικα βέβαια θα το ξαναρχίσει .[/QUO UPDATE:Το κινητό με τα παραπάνω συμπτώματα κάνει το εξής:η μπαταρία φτάνει μέχρι το 99% λειτουργεί κανονικά και αναβοσβήνει η αστραπή στην ένδειξη της φόρτισης.όταν φτάνει στο 55% περίπου συνήθως σταματάει.έχει θέμα motherboard ??επίσης παίζει ρόλο ότι δεν το φορτίζω με original φορτιστή αλλά από κινέζικο tablet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αλλά επειδή δεν κρατιέμαι θα ξεκινήσω τις ερωτήσεις! Έχουμε και λέμε: 1. Tο ξέρω πως αυτή μπορεί να είναι από τις πιο χαζές ερωτήσεις αλλά συνεχίζω. Θέλω μια custom rom σταθερή, όμορφη , γρήγορη και γενικά να κάνεις την δουλειά σου-όπως την έκανα 2 χρόνια τώρα με stock- και να μην έχει bug πως δεν μπορείς να κάνεις αυτό, κολλάει αυτό και τα σχετικά. 2. Χάθηκα λίγο με της εκδόσεις του CMW. Σε κάθε rom που βρήκα από xda ο κάθε ένας σου λέει πέρασε αυτή τη recovery, για την άλλη πέρνα αυτή κ.τ.λ.. Υπάρχει κάποια έκδοση που να σου επιτρέπει να φλασάρεις άνετα διαφορετικές rom. Αν όχι συμβιβάζομαι με το reocvery της DEV CONNECTION TEAM για να περνάω 10.1, 10.2 CM από εκείνους μόνο(αν το θεωρείτε καλό). Για παράδειγμα το clockwork mod 6.0.3.8. 3. Η σειρά έχει ως εξής root, recovery flashαρισμα rom... Αυτές τις οδηγίες τις έχεις διαβάσει? Όχι τίποτα άλλο......αλλά είναι κρίμα με τόσο κόπο που τον έγραψε ο kouros17....;);););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
retweetakias Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Nαι βέβαια τον έχω διαβάσει. Οι απορίες μου αυτή τη στιγμή είναι στο αν χρειάζομαι διαφορετικό cwm recovery για κάθε rom που φλασάρω? Για παράδειγμα το clockwork mod recovery 6.0.3.8 φλασάρει όλες τις ρομ? Παραθέτω το κομμάτι από τον οδηγό Θα σας πρότεινα λοιπόν αρχικά να εγκαταστήσετε αυτό το recovery (με το οποίο σημειωτέον θα μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε custom rom, ανεξαρτήτου έκδοσης του android στην οποία βασίζεται) και αφού εγκαταστήσετε τη ρομ, μπορείτε μετά, αν θέλετε, να δοκιμάσετε και κάποια άλλα.. Αλλά αναρωτιέμαι για τον λόγο που κάθε ομάδα λέει βάλτε αυτο το recovery κτλ. Nα μου προτείνεται κάποιες ιδιαίτερα αξιόπιστες rom που δεν θα στερούν καμία δυνατότητα στο κινητό- όπως επίσης και ελληνικο μενου/πληκτρολόγιο. Ακόμα το πρόβλημα με το 3G που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή μάλλον λόγο ρυθμίσεων στο APN θα λυθεί με το φλασάρισμα μιας νέας ρομ? Επίσης υπάρχει κανένα θέμα με το να φλαράσεις μια ρομ μπαίνοντας στο recovery απο το rom manager? Τι χάνεις/δεν λειτουργεί με μια custom rom? Σκεφτομαι τις rom 10.1 kai 10.2 απο την ομάδα dev connection. Mια μικρή βοήθεια και εδώ γιατί στο xda forum χάνομαι με όλα τα updates τις κάθε ρομ. Περνάω μόνο το τελευταίο αρχείο που βλέπω σε κάθε φόρουμ(πιο πρόσφατο)? Edited February 11, 2014 by retweetakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Nαι βέβαια τον έχω διαβάσει. Οι απορίες μου αυτή τη στιγμή είναι στο αν χρειάζομαι διαφορετικό cwm recovery για κάθε rom που φλασάρω? Για παράδειγμα το clockwork mod recovery 6.0.3.8 φλασάρει όλες τις ρομ? Παραθέτω το κομμάτι από τον οδηγό Θα σας πρότεινα λοιπόν αρχικά να εγκαταστήσετε αυτό το recovery (με το οποίο σημειωτέον θα μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε custom rom, ανεξαρτήτου έκδοσης του android στην οποία βασίζεται) και αφού εγκαταστήσετε τη ρομ, μπορείτε μετά, αν θέλετε, να δοκιμάσετε και κάποια άλλα.. Αλλά αναρωτιέμαι για τον λόγο που κάθε ομάδα λέει βάλτε αυτο το recovery κτλ. Nα μου προτείνεται κάποιες ιδιαίτερα αξιόπιστες rom που δεν θα στερούν καμία δυνατότητα στο κινητό- όπως επίσης και ελληνικο μενου/πληκτρολόγιο. Ακόμα το πρόβλημα με το 3G που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή μάλλον λόγο ρυθμίσεων στο APN θα λυθεί με το φλασάρισμα μιας νέας ρομ? Επίσης υπάρχει κανένα θέμα με το να φλαράσεις μια ρομ μπαίνοντας στο recovery απο το rom manager? Τι χάνεις/δεν λειτουργεί με μια custom rom? Σκεφτομαι τις rom 10.1 kai 10.2 απο την ομάδα dev connection. Mια μικρή βοήθεια και εδώ γιατί στο xda forum χάνομαι με όλα τα updates τις κάθε ρομ. Περνάω μόνο το τελευταίο αρχείο που βλέπω σε κάθε φόρουμ(πιο πρόσφατο)? Πάμε από την αρχή.... Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή....Αλλά στη θέση σου θα έβαζα την έκδοση 5.x.x.x του cwm που προτείνει ο οδηγός (αφού αυτή φλασαρει όλες τις εκδόσεις) και μετά θα έβαζα το recovery που προτείνει ο developer....(Ίσως να έχει κάποια έλλειψη το 5.x.x.x σε σχέση με το recovery που προτείνουν) Αυτές οι rom που θες να δοκιμασεις είναι αρκετά καλές... Τα apn η gingerbread δεν τα παίρνει αυτόματα....πρέπει να τα περάσεις χειροκίνητα....Ενώ οι επόμενες τα παίρνουν αυτόματα... Και είναι και Multilanguage...οπότε είσαι οκ με μενού και πληκτρολόγιο.... Μην προτιμάς rom manager. Φλασαρε από recovery να είσαι σιγουρος. Χάνεις βιντεοκληση από πάροχο...(με Skype πχ. κανένα πρόβλημα....) Και χάνεις και την εφαρμογή "Ραδιόφωνο"...κατεβάζεις όμως το spirit fm και είσαι οκ Περνάς το τελευταίο update και μην ξεχάσεις και gapps.... Αυτά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
retweetakias Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου! Έχω ήδη rootαρει και περάσει CWM 5.x.x.x οπότε υποθέτω πως είμαι έτοιμος για το φλασάρισμα! Ωχ άγχος! :lol::lol: Συγνώμη αλλα πρέπει να μοιραστώ την χαρά του πρώτου φλαραρισματος μαζι σας!!! Ευχαριστω τον τέλειο οδηγό του κούρου, τις απαντήσεις σας , τους γονεις μου!!! Χαχαχαχα... Αυτά είναι!! :lol::lol::lol::D Edited February 11, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα! Ξέρει κανεις αν η 1.4 εκδοση το K^kernel κάνει για την release 1 εδώ ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2579431 ευχαριστώ :) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 @retweetakias Φίλε μου θα σου παραθέσω τη μικρή μου εμπειρία από τις custom rom που έχω φλασάρει μέχρι τώρα. Από την stock 2.3.6 που είχα πήγα στην CM10 του ivendor που τότε ήταν ακόμα σε alpha έκδοση. Για να το κάνω αυτό χρειάστηκα το CWM5. Η ρομ περιελάμβανε όλα τα στοιχεία της stock ρομ είχε όμως κορυφαία μπαταρία και πολλά άλλα καλούδια. Έπεσα από τα σύνεφα με την κατακόρυφη αυξηση των επιδόσεων του κινητού. Ενώ πήγαινε για σούτι τελικά το κρατώ μέχρι και σήμερα. Κατόπιν δοκίμασα και άλλες ρομ κυρίως της ADC. Αυτή τη στιγμή είμαι με την ADC CM11 (KK) release1. Η διαφορά είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις αυτή την ρομ με CWM5. Πρέπει να βάλεις την CWM6. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη rom. Ίσα ίσα που προσφέρει πολλά περισσότερα από την stock και έχει τα περισότερα καλούδια της kitkat. Η συμβουλή μου είναι να πάρεις ένα καλό nandroid backup σε μια φάση που λειτουργείς άψογα (έχεις βρει την ρομ και τον κέρνελ που σου ταιριάζει) και από κει και μετά μη φοβάσαι τπτ πειραματίσου όσο θες. Ότι στραβό κάτσει έχεις το backup και επανέρχεσαι. Λίγο προσοχή θέλει μονο η φάση εγκατάστασης του CWM. Τέλος πιστεύω ότι custom rom στο κινητό μας είναι μονόδρομος. Αξίζει για πάρα πολλούς λόγους. Αν έχεις λίγο χρόνο ψάξτο λίγο και δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Ελπϊζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν η έκδοση "CyanogenMod 10 by ivendor - Release 2.5 - Kernel 3.0.x" θέλει την CWM6 απαραίτητα? Στο xda φορουμ αναφέρει: Use CWM5 or CWM6. 2013-04-08 UPDATE!!! new 6.0.2.8 with safe kernel 2.6 (no EMMC bug) and sideload support! αλλα πιο κάτω Warning: Only use this recovery to flash CM10. Otherwise, you risk bricking your phone! This οχι These... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Όλες οι εκδόσεις CM10 του Ivendor περάστηκαν από εμένα με CWM5 χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τελικά πέρασα την 10.1 Release 9. Εχεις δίκιο δεν χρειάζεται την CMW6 και η 5 κάνει. Μια ερώτηση, γιατι δεν υπάρχει η εφαρμογή superuser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Το εχω φορτίσει μόνο ανοιχτό προς το παρόν ,εχω αλλού κινητού φορτιστή,η μπαταρία παει στο 99% αλλα αναβοσβηνει η αστραπή στη φορτιση αλλα δουλεύει κανονικά το κινητο.οι πόλοι του κινητού φαίνονται καλοί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης κάτι που ξέχασα σήμερα το είχα κλειστό για κάποιες ώρες και όταν το άνοιξα δεν το έκανε μέχρι τώρα .λογικα βέβαια θα το ξαναρχίσει .[/QUO UPDATE:Το κινητό με τα παραπάνω συμπτώματα κάνει το εξής:η μπαταρία φτάνει μέχρι το 99% λειτουργεί κανονικά και αναβοσβήνει η αστραπή στην ένδειξη της φόρτισης.όταν φτάνει στο 55% περίπου συνήθως σταματάει.έχει θέμα motherboard ??επίσης παίζει ρόλο ότι δεν το φορτίζω με original φορτιστή αλλά από κινέζικο tablet?? Καλησπέρα σε όλους Καμία ιδέα για το παραπάνω πάμε για άλλο κινητο γιατί φοβάμαι για ότι όλο αυτο Έχει να κάνει με motherboard .το κινητο με αυτές τις συνθήκες δουλεύει 6 ώρες περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Στην τελευταία έκδοση K^kernel βλέπω εχουν αλλάξει τις διαθέσιμες εκδόσεις σε σχεση με την μνήμη http://www.mediafire.com/?lqzagipwqqwx5#2s97tbm2yfhx5 :wacko: Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginho89 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ρε παιδιά σας έχει τύχει να μν σας έρχονται τα μηνύματα που στέλνουν οι φίλοι σας η να μην στέλνονται τα δικα σας ? ξέρετε τι φταίει? χρησιμοποιώ την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2603829 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ρε παιδιά σας έχει τύχει να μν σας έρχονται τα μηνύματα που στέλνουν οι φίλοι σας η να μην στέλνονται τα δικα σας ? ξέρετε τι φταίει? χρησιμοποιώ την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2603829 κλησεις κάνεις κανονικά? Εμένα χανόταν το δίκτυο ενω είχα κανονικά μπάρες (με άλλη ρομ) και ήθελε επανεκκίνηση... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginho89 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 κλησεις κάνεις κανονικά? Εμένα χανόταν το δίκτυο ενω είχα κανονικά μπάρες (με άλλη ρομ) και ήθελε επανεκκίνηση... :wacko: Ναι όλα τα άλλα έρχονται κανονικά μόνο μηνύματα είναι το πρόβλημα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα! Εχω ένα θεματάκι. Εχει δοκιμάσει κανείς να εγάταστήσει το sygic (εχ αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2579431) ? Ενώ την εγκαθιστώ, ξεκινάει, με το που βρίσκει τη διαδρομή και με ρωτάει πχ αν θελω να αποφύγω τα διόδια, με το που απαντήσω κλείνει η εφαρμογή με το γνωστό μυνημα σφάλματος! Καμιά ιδέα? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα παλιοπαιδα!! Λοιπον εχω ενα θεματακι, εχω περασει την cyanogenmod 11-20140118-unofficial-dev_connection_team-ariesve και αριθμο εκδοσης cm_ariesve-userdebug 4.4.2 KOT49Hb1ebdd5b73test-keys. αν τα γραφω και σωστα, ειναι δηλ 4.4.2 kitkat adc teams beta αν θυμαμαι καλα. Την εχω κανα 1.5 μηνα πανω, πολυ ευχαρηστημενος, αλλα εχει θεμα το κινητο, εκει που ειναι στην αναμονη κλειδωμενο, κλεινει μονο του, χωρις να αναβοσβησει οθονη. Και μετα εννοειτε ΔΕΝ ξαναοιγει και μονο του αλλα οταν το παρω χαμπαρι και το ανοιξω εγω. ΤΙ μπορει να παιζει ρε παιδια?? Καμια motherboard?? Μπορει να εχει κατι η ρομ?? Γιατι και την προηγουμενη custom rom που ειχα μου το εκανε αυτο. Το χει παθει κανεις αλλος?? Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπερα παλιοπαιδα!! Λοιπον εχω ενα θεματακι, εχω περασει την cyanogenmod 11-20140118-unofficial-dev_connection_team-ariesve και αριθμο εκδοσης cm_ariesve-userdebug 4.4.2 KOT49Hb1ebdd5b73test-keys. αν τα γραφω και σωστα, ειναι δηλ 4.4.2 kitkat adc teams beta αν θυμαμαι καλα. Την εχω κανα 1.5 μηνα πανω, πολυ ευχαρηστημενος, αλλα εχει θεμα το κινητο, εκει που ειναι στην αναμονη κλειδωμενο, κλεινει μονο του, χωρις να αναβοσβησει οθονη. Και μετα εννοειτε ΔΕΝ ξαναοιγει και μονο του αλλα οταν το παρω χαμπαρι και το ανοιξω εγω. ΤΙ μπορει να παιζει ρε παιδια?? Καμια motherboard?? Μπορει να εχει κατι η ρομ?? Γιατι και την προηγουμενη custom rom που ειχα μου το εκανε αυτο. Το χει παθει κανεις αλλος?? Την είχα και εγώ και είχα ακριβώς το ίδιο θέμα.Θέμα ρομ είναι ή δεν μας έκατσε καλά κατά την εγκατάσταση.Μέτα έβαλα την ίδια αλλά την release 2 που είναι και η τελευταία έκδοση και όλα καλά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπερα παλιοπαιδα!! Λοιπον εχω ενα θεματακι, εχω περασει την cyanogenmod 11-20140118-unofficial-dev_connection_team-ariesve και αριθμο εκδοσης cm_ariesve-userdebug 4.4.2 KOT49Hb1ebdd5b73test-keys. αν τα γραφω και σωστα, ειναι δηλ 4.4.2 kitkat adc teams beta αν θυμαμαι καλα. Την εχω κανα 1.5 μηνα πανω, πολυ ευχαρηστημενος, αλλα εχει θεμα το κινητο, εκει που ειναι στην αναμονη κλειδωμενο, κλεινει μονο του, χωρις να αναβοσβησει οθονη. Και μετα εννοειτε ΔΕΝ ξαναοιγει και μονο του αλλα οταν το παρω χαμπαρι και το ανοιξω εγω. ΤΙ μπορει να παιζει ρε παιδια?? Καμια motherboard?? Μπορει να εχει κατι η ρομ?? Γιατι και την προηγουμενη custom rom που ειχα μου το εκανε αυτο. Το χει παθει κανεις αλλος?? Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία βερσιόν της ρομ και εγκατέστησε την μέσω cwm χωρίς να κάνεις wipe data, παρά μόνο wipe cache και wipe dalvik cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Σας ευχαριστω πολυ παιδια και τους 2, κουρος μια ερωτηση, αυτη που λεει ο Δημητρης και αυτη που εχεις και εσυ στην υπογραφη σου ειναι η τελευταια εκδοση??? Θα την βαλω αυριο πρωι και θα γραψω αποτελεσματα!! Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα, μια ακόμη χαζή ερώτηση, έχω περάσει την 10.1 Release 9 όπου έχει ενσωματωμένο τον Kernel 3.4.70. Είναι διαφορετικός ο K^Kernel 3.4.70??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα, μια ακόμη χαζή ερώτηση, έχω περάσει την 10.1 Release 9 όπου έχει ενσωματωμένο τον Kernel 3.4.70. Είναι διαφορετικός ο K^Kernel 3.4.70??? :confused: Είναι διαφορετικός ναι, έχουν την ίδια βάση μεν (3.4.70) αλλά ο K^Kernel έχει και πολλά άλλα (π.χ. περισσότερους governors) κ.α. :) Θα σου συνιστούσα μέ κάθε ρομ που εγκαθιστάς να βρίσκεις και το αντίστοιχο K^Kernel και να εγκαθιστάς και αυτόν. Λογικά θα έχεις και καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Είναι διαφορετικός ναι, έχουν την ίδια βάση μεν (3.4.70) αλλά ο K^Kernel έχει και πολλά άλλα (π.χ. περισσότερους governors) κ.α. :) Θα σου συνιστούσα μέ κάθε ρομ που εγκαθιστάς να βρίσκεις και το αντίστοιχο K^Kernel και να εγκαθιστάς και αυτόν. Λογικά θα έχεις και καλύτερη μπαταρία. Σε ευχαριστώ πολυ Βρήκα αυτο το link απο xda φυσικά : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315721 πατωντας πάνω στο "for ADC CM 10.1 Release 9" μου ανοίγει μια σελίδα με 3 αρχεία 360/370/390mb ποιό κατεβάζω? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπερα σας!!! Περασα την release 2 φενεται σχεδον ολοιδια μ αυτην που ειχα. Κουρος εκανα αυτο που μου ειπες δηλαδη χωρις wipe data. Το θεμα ειναι οτι δεν γυρισε στις εργοστασιακες ρυθμισεις, ουτε εσβησε εφαρμογες τπτ, το wipe data αυτο κανει αν καταλαβα καλα. Και μεχρι στιγμης δεν εχει κλεισει (πολυ καλο αυτο παιδια)!!!!!! Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σε ευχαριστώ πολυ Βρήκα αυτο το link απο xda φυσικά : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315721 πατωντας πάνω στο "for ADC CM 10.1 Release 9" μου ανοίγει μια σελίδα με 3 αρχεία 360/370/390mb ποιό κατεβάζω? :worry: Καλύτερα αυτήν με τα 370mb. Eκεί πάλι θα βρεις δύο επιλογές. Σου προτείνω την πρώτη που είναι EXUV (extreme undervolt) για καλύτερη μπαταρία. Αν μετά έχεις προβλήματα (αν σου κλείνει ας πούμε μόνο του το τηλέφωνο), εγκατέστησε την άλλη έκδοση. Καλησπερα σας!!! Περασα την release 2 φενεται σχεδον ολοιδια μ αυτην που ειχα. Κουρος εκανα αυτο που μου ειπες δηλαδη χωρις wipe data. Το θεμα ειναι οτι δεν γυρισε στις εργοστασιακες ρυθμισεις, ουτε εσβησε εφαρμογες τπτ, το wipe data αυτο κανει αν καταλαβα καλα. Και μεχρι στιγμης δεν εχει κλεισει (πολυ καλο αυτο παιδια)!!!!!! Είναι ολόιδια γιατί είναι η ίδια ρομ. Δεν άλλαξες ρομ, απλώς φλάσαρες μία πιο καινούρια έκδοσή της ίδιας ρομ. Δεν σου πρότεινα να κάνεις wipe data γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να μην σου σβήσουν εφαρμογές και ρυθμίσεις. Αν σου ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα δοκίμασε κάποιο άλλο kernel και αν πάλι σου ξαναπαρουσιαστεί και θέλεις οπωσδήποτε την ίδια ρομ ξαναεγκατέστησέ την με full wipe αυτή τη φορά (σ'αυτήν την περίπτωση σβήνουν εφαρμογές και ρυθμίσεις από το τηλέφωνο γι'αυτό κράτα πιο πριν ένα backup με κάποια εφαρμογή όπως το titanium, mybackup root, κλπ). Αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts