yperkatanalotis Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Το ίδιο πράγμα είναι και στην custom rom, δεν αλλάζει κάτι. Να σαι καλα φίλε μου. Ευχαριστω για τις πολυ γρήγορες απαντήσεις :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpan Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Καλημερα σε ολα τα παιδια.Προσπαθω να κανω root το τηλεφωνο μου και ενω φθανω μεχρι το σημειο apply update from sdcard δεν μου ανοιγει καμια επιλογη δεν μπαινει καν στην sd.Δοκιμασα και με αλλη sd αλλα τιποτα.Ακομα και reboot δεν κανει απο την επιλογη μονο βγαζοντας την μπαταρια το επαναφερω.Καμια ιδεα παιδια τι μπορει να φταιει? Edited December 14, 2013 by elpan Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Επανέρχομαι πάλι με ερωτησεις. :( Έχω περάσει την shadow λοιπον στο s plus και μετα απο 3 μέρες πραγματικά δεν μπορώ να "στρώσω" την διαχείριση της ram! Είτε με το autokiller memory optimizer, είτε χωρίς, το κινητό (κυρίως όταν ανοίγω το wifi) ανεβάζει διαρκώς ram με αποτέλεσμα να κάνει επανεκκίνηση μετά απολίγο. Τι διάλο φταίει? Απο extra Online εφαρμογές έχω περάσει ΜΟΝΟ linked in (δεν το εχω να κάνει συγχρονισμό) Beautiful widgets, tapatalk και Hangouts... AYTA!! :confused: Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Edited December 14, 2013 by yperkatanalotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλημερα σε ολα τα παιδια.Προσπαθω να κανω root το τηλεφωνο μου και ενω φθανω μεχρι το σημειο apply update from sdcard δεν μου ανοιγει καμια επιλογη δεν μπαινει καν στην sd.Δοκιμασα και με αλλη sd αλλα τιποτα.Ακομα και reboot δεν κανει απο την επιλογη μονο βγαζοντας την μπαταρια το επαναφερω.Καμια ιδεα παιδια τι μπορει να φταιει? Εδω εχει οδηγίες όπου οταν το έκανα εγω δεν συναντησα κανένα πρόβλημα φίλε μου. Νομίζω χωρις να είμαι σίγουρος οτι το αρχείο πρεπει να το βάλεις στην Internal sd οχι external sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpan Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ ολα ενταξει το εκανα. Παράθεση Letv Le1Pro X800_US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπέρα Βλέπω ότι στους xda βγήκε νέα ROM από την ADC με ION (CM10.1 δηλαδή 4.2.2) εδω. Το έχει περάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά πιο γρήγορη και smooth σε σχέση με PMEM. Αλλά επίσης διάβασα ότι δεν λειτουργεί η μπροστά κάμερα. Εάν τυχόν τη δοκιμάσει κάποιος ας πει τις εντυπώσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έπεσε στα χέρια μου ενα i9001 και θέλω να βάλω μια custom rom η οποία να είναι stable και να δουλεύουν όλα..Δεν με νοιάζει αν θα είναι gb,ics,jb,kk αρκεί να είναι stable και γρήγορη.. Έχετε να προτείνεται κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά, έπεσε στα χέρια μου ενα i9001 και θέλω να βάλω μια custom rom η οποία να είναι stable και να δουλεύουν όλα..Δεν με νοιάζει αν θα είναι gb,ics,jb,kk αρκεί να είναι stable και γρήγορη.. Έχετε να προτείνεται κάτι;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315448 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλησπέρα Βλέπω ότι στους xda βγήκε νέα ROM από την ADC με ION (CM10.1 δηλαδή 4.2.2) εδω. Το έχει περάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά πιο γρήγορη και smooth σε σχέση με PMEM. Αλλά επίσης διάβασα ότι δεν λειτουργεί η μπροστά κάμερα. Εάν τυχόν τη δοκιμάσει κάποιος ας πει τις εντυπώσεις του. Κατεβάζω τώρα και μάλλον θα ...δοκιμασω! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315448 Σε ευχαριστώ φίλε,αυτην μου προτιναν και στο xda.. Καποιες ερωτησεις.. Φλασαρω πρωτα CWM v5.5.0.4 συμφωνα με τον οδηγο εδω στο myphone και μετα περναω CWM v6.0.3.8 No Touch Version FOR NORMAL DEVICES (based on ADC kernel v3.0) που εχει φτιαξει η ομαδα Dev_Connection για να φλασαρω την ρομ??Ροοτ δεν εχει σημασια να κανω εφοσων η ρομ ειναι Preroot και δεν θα μου χρειαστει για την εγκατασταση της custom recovery,σωστα? Μου εχει κανει εντυπωση οτι πουθενα δεν εχω δει κατι για bootloader,ειναι ξεκλειδωτος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλησπέρα Βλέπω ότι στους xda βγήκε νέα ROM από την ADC με ION (CM10.1 δηλαδή 4.2.2) εδω. Το έχει περάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά πιο γρήγορη και smooth σε σχέση με PMEM. Αλλά επίσης διάβασα ότι δεν λειτουργεί η μπροστά κάμερα. Εάν τυχόν τη δοκιμάσει κάποιος ας πει τις εντυπώσεις του. Λοιπον την εχω εδώ και μια ώρα! Ολα καλα προς το παρόν ... Νομίζω πως δεν ειναι ιδέα μου αλλα πάει αρκετα πιο γρήγορα. Δεν είχα κανένα θέμα προς το παρόν!!! ΘΑ δείξει! Φίλε andrewk νομίζω πως μπορείς να δοκιμάσεις και την συγκεκριμένη. Είναι απο τους ίδιους :) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Σε ευχαριστώ φίλε,αυτην μου προτιναν και στο xda.. Καποιες ερωτησεις.. Φλασαρω πρωτα CWM v5.5.0.4 συμφωνα με τον οδηγο εδω στο myphone και μετα περναω CWM v6.0.3.8 No Touch Version FOR NORMAL DEVICES (based on ADC kernel v3.0) που εχει φτιαξει η ομαδα Dev_Connection για να φλασαρω την ρομ??Ροοτ δεν εχει σημασια να κανω εφοσων η ρομ ειναι Preroot και δεν θα μου χρειαστει για την εγκατασταση της custom recovery,σωστα? Μου εχει κανει εντυπωση οτι πουθενα δεν εχω δει κατι για bootloader,ειναι ξεκλειδωτος?? Ναι root δε χρειάζετε! Αυτες απο οτι θυμαμαι ειναι pre root αλλα όπως και να εχει μπορείς να το κανεις ανα πασα στιγμή. Τώρα για την recovery δες λίγο στη σελίδα αν ειναι προαπαιτουμενο να εχεις την παλιά, αλλιως κατευθείαν Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 @chriszamanis επειδή η συσκευή θα παει σε μια φίλη θα βάλω τα δοκιμασμενα γιατι αυτή που λες είναι ακόμα under development.. Edit: στο xda κάποιος μου είπε να βάλω την 8 γιατί είναι πιο stable,ισχυει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 @chriszamanis επειδή η συσκευή θα παει σε μια φίλη θα βάλω τα δοκιμασμενα γιατι αυτή που λες είναι ακόμα under development.. Edit: στο xda κάποιος μου είπε να βάλω την 8 γιατί είναι πιο stable,ισχυει;; εγω φιλε μου ειμαι με την release 9 απο την μερα που βγηκε(ειναι καιρος δηλαδη) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Κι εγώ την 9 εκδοση είχα μεχρι σήμερα! Κανένα πρόβλημα Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Οκ τότε, θα φλασαρω την 9,ευχαριστώ παιδιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παλικαρια επιχειρω battery calibration, αφου φορτισουμε το κινητο και πατησουμε το αντιστοιχο κουμπι, χρησιμοποιουμε κανονικα το κινητο μεχρι να αδειασει με κανονικη χρηση; Αβερτα wifi κτλ ή χαλαρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παλικαρια επιχειρω battery calibration, αφου φορτισουμε το κινητο και πατησουμε το αντιστοιχο κουμπι, χρησιμοποιουμε κανονικα το κινητο μεχρι να αδειασει με κανονικη χρηση; Αβερτα wifi κτλ ή χαλαρα; Με τη χρήση που του κάνεις συνήθως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εσύ ακόμα δηλαδή εισαι ακόμα με την R8? Ασχολήσου λίγο και με το ταπεινο s plus .. ολο με το s3!! :lol: Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Με τη χρήση που του κάνεις συνήθως. :) Ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Και μια τελευταία ερώτηση πάνω σε αυτο.:happy: Οταν αδειάσει η μπαταρία εντελώς (κλείσει δηλαδή) το φορτίζω κλειστό το κινητό και μετά το ανοίγω και ξαναπατάω το battery calibration ή δεν ξανακάνω τίποτα με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εσύ ακόμα δηλαδή εισαι ακόμα με την R8? Ασχολήσου λίγο και με το ταπεινο s plus .. ολο με το s3!! :lol: Χα, χα, χα..το φορτιζω τώρα και δοκιμάζω. :) Ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Και μια τελευταία ερώτηση πάνω σε αυτο.:happy: Οταν αδειάσει η μπαταρία εντελώς (κλείσει δηλαδή) το φορτίζω κλειστό το κινητό και μετά το ανοίγω και ξαναπατάω το battery calibration ή δεν ξανακάνω τίποτα με αυτό? Όχι πλέον δεν χρειάζεται. Αν και πάντως με το battery calibration οι απόψεις διχάζονται. Υπάρχουν αυτοί που το υποστηρίζουν και αυτοί που θεωρούν ότι δεν κάνει δουλειά. Γενικά πάντως δεν είναι καλό για την μπαταρία να αδειάζει εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Όχι πλέον δεν χρειάζεται. Αν και πάντως με το battery calibration οι απόψεις διχάζονται. Υπάρχουν αυτοί που το υποστηρίζουν και αυτοί που θεωρούν ότι δεν κάνει δουλειά. Γενικά πάντως δεν είναι καλό για την μπαταρία να αδειάζει εντελώς. Ναι αυτο ισχυει στις μπαταριες κινητων. Δεν ξερω ελπιζω να μην την κανω χειροτερη. Λες να μην χρειαζεται καθολου δηλαδη; Ετσι κι αλλιως η shadow εχει μια χαρα καταναλωση αποτι βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Ναι αυτο ισχυει στις μπαταριες κινητων. Δεν ξερω ελπιζω να μην την κανω χειροτερη. Λες να μην χρειαζεται καθολου δηλαδη; Ετσι κι αλλιως η shadow εχει μια χαρα καταναλωση αποτι βλεπω Ε, εντάξει δεν χάλασε ο κόσμος αν το κάνεις μια φορά. Όντως η shadow έχει πολύ καλή μπαταρία! Edited December 18, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδια βοηθειααααααα:cry: πηρα σημερα ενα plus , και εβαλα μια officail rom και root ολα ΟΚ , μια χαρα Εβαλα και recovery απο εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349613 μπηκε μια χαρα , αλλα ....:cry:..... το κινητο μπουταρι σε recovery !!! δεν ξεκιναει η rom !!! και στον recovery να κανω reboot system now παλι στον recovery με βγαζει !!! Και μπαταρια εβγαλα και πατησα ΟΝ και παλι στον recovery !!! εβαλα παλι νεα ρομ , ξανα τον recovery και παλι τα ιδια !!!! τι κανω ???? help !!!!!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδια βοηθειααααααα:cry: πηρα σημερα ενα plus , και εβαλα μια officail rom και root ολα ΟΚ , μια χαρα Εβαλα και recovery απο εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349613 μπηκε μια χαρα , αλλα ....:cry:..... το κινητο μπουταρι σε recovery !!! δεν ξεκιναει η rom !!! και στον recovery να κανω reboot system now παλι στον recovery με βγαζει !!! Και μπαταρια εβγαλα και πατησα ΟΝ και παλι στον recovery !!! εβαλα παλι νεα ρομ , ξανα τον recovery και παλι τα ιδια !!!! τι κανω ???? help !!!!!!!!:cry: Κάνε ότι λέει εδώ και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts