Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα και εγώ τελικά την CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 7 ROM, καλά φαίνεται να πηγαίνει. Μόνο όταν έβαλα την εφαρμογή του facebook έφαγε κάποια κολλήματα, αλλά την έβγαλα και ησύχασα.

kouros να βάλω και τον kernel της υπογραφής σου; Τι παραπάνω προσφέρει; Επίσης kerner είναι καλό να εγκαθιστάς πριν ή μετά την εγκατάσταση της ROM; Thanks.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οτι βλέπεις στην υπογραφή του kouros (αλλα και σε ότι λέει!) είναι εγγύηση! Το kernel εχει καλύτερη μπαταρία και καποια παραπάνω να ρυθμίσεις. Και το βάzεις πάντα μετα τη rom

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Εχουμε release 8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315448

Κατεβαίνει ηδη!

M.GANDHI

Εχουμε release 8 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315448

Κατεβαίνει ηδη!

Και καινούριο K^Kernel που ανέβηκε χθες βράδυ, για την νέα ρομ.

Link υπάρχουν όπως πάντα στην υπογραφή μου. :)

Έπ, τώρα την άλλαξες την υπογραφή! Οτεν έγραψα το ποστ είχες τα παλιά :lol:

M.GANDHI

Έβαλα τη ver 8 χθες, αλλά είχα πρόβλημα.

Ενώ την πρώτη μέρα δεν είχα θέμα, σήμερα κόλλησε. Έβγαλα μπαταρία,

και όταν το άνοιξα κόλλησε στην οθόνη μετά το Samsung. Έκανα τα wipe

ξανά αλλά τίποτα!

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

ξανά αλλά τίποτα!

1) Δοκίμασε να κάνεις αυτό που περιγράφεται εδώ.

2) Αν δεν γίνει κάτι άλλαξε recovery με κάποια από αυτά που υπάρχουν εδώ και ξανεγκατέστησε τη ρομ και τα gapps (εννοείται κάνοντας όλα τα wipe πριν αλλά κυρίως μετά το φλασάρισμα της ρομ και των gapps, ακόμα και format/system, ενώ ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις fix permissions.

ξανά αλλά τίποτα!

Αλλαξε recovery. Βαλε το adc που εχουν βγαλει. Κι εγω το ιδιο επαθα και μολις εβαλα το cwm 6.0.3.8 bootαρε κανονικα. Και χωρις wipe data

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Μια απορία για το recovery. Επειδή είναι της ADC μήπως έχω θέμα,

αν προσπαθήσω να περάσω με αυτό rom άλλης ομάδας? Μέχρι τώρα το CWM

δεν είχε κανένα πρόβλημα με ό,τι και να πέρναγα.

Edited by deinosauraki
Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Μια απορία για το recovery. Επειδή είναι της ADC μήπως έχω θέμα,

αν προσπαθήσω να περάσω με αυτό rom άλλης ομάδας? Μέχρι τώρα το CWM

δεν είχε κανένα πρόβλημα με ό,τι κα να πέρναγα.

Κι εγω δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα απ.οτι φαινεται παλιωσε... δεν ξερω αν θα εχεις προβλημα με αλλες rom αλλα δε νομιζω. Αλλωστε ειναι μια εξελιγμενη μορφη του cwm.

Έχω περάσει κ εγώ την cwm 6.0.3.8 επειδή είχα το πρόβλημα με την CM 10.1 R8 by ADC-Team.. Δεν βρίσκω όμως την επιλογή fix permissions.. Αν περάσω kernel και δεν κάνω fix permissions υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;

Έχω περάσει κ εγώ την cwm 6.0.3.8 επειδή είχα το πρόβλημα με την CM 10.1 R8 by ADC-Team.. Δεν βρίσκω όμως την επιλογή fix permissions.. Αν περάσω kernel και δεν κάνω fix permissions υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;

Δε χρειάζεται να κάνεις fix permitions γι'αυτό και το έχουν αφαιρέσει. Μπορείς να προχωρήσεις με την εγκατάσταση του kernel κανονικά.

• 2 weeks later...
Εφτασα στο σημειο οπου δεν μπορω να εγκαταστησω αλλες εφαρμογες επειδη δεν υπαρχει επαρκης χωρος. Το αντιμετωπισε κανεις? Πως το λυσατε?

Καλημέρα σε όλους! Λοιπον εδώ και 2 μέρες (μου το εχει κανει 2 φορες ως τώρα) μετα απο κλήση, συνήθως αρκετής ώρας, με το που κλείνει η γραμμή, δεν ξαναανάβει η οθόνη και δείχνει να κολλάει εκεί. Το μόνο που δείχνει να δουλεύει, είναι οταν πατάς τα πλήκτρα (menu kai back) ανάβουν αλλα μόνο αυτά η οθόνη τίποτα. Δεν επανέρχετε με τίποτα παρα μόνο αν βγάλεις την μπαταρία! Μετά δεν ξεκινάει και κολάει στην οθόνη που εχει τα λογότυπα της cyanogen kai tou kernel. Δοκίμασα να ξαναπεράσω τη rom απο πάνω (CM 10.1 R8 by ADC-Team) αλλά τίποτα. Με το μόνο που επανέρχετε είναι με restore delaut settings απο recovery και ξανα μανα ξαναπέρασμα εφαρμογές κ.τ.λ!!!

Καμιά ιδέα?

M.GANDHI

Εφτασα στο σημειο οπου δεν μπορω να εγκαταστησω αλλες εφαρμογες επειδη δεν υπαρχει επαρκης χωρος. Το αντιμετωπισε κανεις? Πως το λυσατε?

Έχει επιλογή να μεταφέρεις την εφαρμογή στην εξωτερική κάρτα αποθήκευσης (micro sd).

ρυθμίσεις->εφαρμογές-> πατάς σε όποια εφαρμογή θες και γράφει εκεί μεταφορά στην εξ.κάρτα.

.Οπότε θα έχεις χώρο .

Καλημέρα σε όλους! Λοιπον εδώ και 2 μέρες (μου το εχει κανει 2 φορες ως τώρα) μετα απο κλήση, συνήθως αρκετής ώρας, με το που κλείνει η γραμμή, δεν ξαναανάβει η οθόνη και δείχνει να κολλάει εκεί. Το μόνο που δείχνει να δουλεύει, είναι οταν πατάς τα πλήκτρα (menu kai back) ανάβουν αλλα μόνο αυτά η οθόνη τίποτα. Δεν επανέρχετε με τίποτα παρα μόνο αν βγάλεις την μπαταρία! Μετά δεν ξεκινάει και κολάει στην οθόνη που εχει τα λογότυπα της cyanogen kai tou kernel. Δοκίμασα να ξαναπεράσω τη rom απο πάνω (CM 10.1 R8 by ADC-Team) αλλά τίποτα. Με το μόνο που επανέρχετε είναι με restore delaut settings απο recovery και ξανα μανα ξαναπέρασμα εφαρμογές κ.τ.λ!!!

Καμιά ιδέα?

Και εμένα μου αύτη η rom δεν μου έκατσε πολύ καλά (μου έτρωγε πολύ μπαταρία) τρώει τα κολληματάκια.

Αν έκανες ακριβώς τα βήματα που λέει στο xda για την εγκατάσταση της rom τότε

μπορεί να μην κάθετε καλά στο κινητό σου

ή κάποια καινούργια εφαρμογή σου κάνει αυτό το πρόβλημα.

προσπάθησε να βάλεις τον καινούργιο πυρήνα. (3.4.67).

Μάλλον πάλιωσε το κινητό μας !!!

Τελικά με λίγο ψάξιμο τσέκαρα Roms και kernels.

Για τις Rom είδα από γνωστό φόρουμ(xda) όλες οι τελευταίες Rom είναι στηριγμένες από την ομάδα ADC-Team πιο συγκεκριμένα από αυτή εδώ την Rom.

Είδα ότι δεν κάθεται και τόσο καλά στο δικό μου κινητό με μέτρια χρήση αρκετά bugs(κολλήματα) και μπαταρία 2 μέρες μόνο.

Αρχικά δοκίμασα αυτο τo kernel3.4.68 πολλά υποσχόμενο...Ακόμα χειρότερα τα πράγματα .

Οπότε δοκιμάζω και K^Kernel 3.4.67 , βλέπω την διαφορά.Το κινητό πετάει (!δεν έχω δει παιχνίδια) .

Αρα CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 8 + K^Kernel 3.4.67 (370 EXUV) .

Μου φαίνεται πιο σταθερό 1 μέρα το έχω.Αρκετή ώρα wifi + ομιλίες.

Edited by d0nald89

• 2 weeks later...

Παιδιά έχω την cm-10.1-release7 με τον default kernel και έχω τα εξής 2 προβλήματα:

1. Δεν δουλεύει το mls destinator. Μίλησα και με την εταιρία και δεν μπόρεσαν να βρουν λύση. Κρασάρει με το που πάει να ανοίξει η εφαρμογή.

2. Μερικές φορές αποτυγχάνει να στείλει μηνύματα. Μου βγάζει αμέσως error,και όσες φορές και να προσπαθήσω δεν το στέλνει. Μόνο αν πάω και τροποποιήσω λίγο το μήνυμα το στέλνει! Χρησιμοποιώ την εφαρμογή handcent SMS.

Να φανταστώ ότι και να πάω στην έκδοση 8 ή σε άλλον kernel τα προβλήματα αυτά θα παραμείνουν (ειδικά το 1); Υπάρχει καμία άλλη έκδοση του android 4.x που θα μου προτείνατε;

Ευχαριστώ

Βγήκε το τελευταίο update CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 9 (EOL) - Kernel 3.4.x και έβγαλαν και την νέα Rom KitKat 4.4 CyanogenMod 11.0 by ADC-Team - Kernel 3.4.x

Galaxy Core I8260: Rom: Official 4.1.2

Galaxy S Plus I9001: Rom: CM 10.1 R8 by ADC-Team, Kernel: K^Kernel 3.4.67 v2.5 (370MB, ExUV)

Βγήκε το τελευταίο update CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 9 (EOL) - Kernel 3.4.x και έβγαλαν και την νέα Rom KitKat 4.4 CyanogenMod 11.0 by ADC-Team - Kernel 3.4.x

Αθάνατο το s plus...Άντε να βελτιωθεί ακόμη λίγο η kitkat και θα την δοκιμάσω...

Ποιά είναι η γνώμη σας για την νέα Rom KitKat 4.4 όσοι την έχετε δοκιμάσει;;;

αν εξαιρεσουμε 2-3 προβληματακια η εκδοση ειναι πολυ σταθερη και γρηγορη επισης χρησιμοποιω αυτα το patch http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2546120 και εκανε το κινητο μου να τρεχει πιο γρηγορα .επισης η νεα εκδοση εχει το ART Runtime και μπορεις αναπασα στιγμη να το αλλαζεις με το Dalvik Runtime αλλα θα προτεινα να μην το αλλαξετε γιατι οι εφαρμογες δεν υποστειριζουν το ART

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

αν εξαιρεσουμε 2-3 προβληματακια η εκδοση ειναι πολυ σταθερη και γρηγορη επισης χρησιμοποιω αυτα το patch http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2546120 και εκανε το κινητο μου να τρεχει πιο γρηγορα .επισης η νεα εκδοση εχει το ART Runtime και μπορεις αναπασα στιγμη να το αλλαζεις με το Dalvik Runtime αλλα θα προτεινα να μην το αλλαξετε γιατι οι εφαρμογες δεν υποστειριζουν το ART

Συμφωνω απολυτως. Γρηγορη και πολυ smooth. Να εχετε υποψη σας οτι δεν εχουν ενσωματωθει κι ολες οι ρυθμισεις απο τη cm. Αλλα ειναι ανετα για καθημερινη χρηση.

Για δώστε λίγες παραπάνω πληροφορίες ρε παιδιά για την ρομ. Αυτο το patch είναι αναγκαίο? Το προτείνουν και οι δημιουργοι της rom ή είναι κάτι άλλο ? Και απο kernel ? το μαμά ή K^Kernel (που ειδα οτι εχει βγάλει και για την συγκεκριμενη rom!)

Και κατι ακόμα! Καλά κατάλαβα πως για να εγκαταστησεις την rom πρεπει να εχεις οπωσδήποτε τη recovery που λένε στο post?

Edited by chriszamanis

M.GANDHI

Για δώστε λίγες παραπάνω πληροφορίες ρε παιδιά για την ρομ. Αυτο το patch είναι αναγκαίο? Το προτείνουν και οι δημιουργοι της rom ή είναι κάτι άλλο ? Και απο kernel ? το μαμά ή K^Kernel (που ειδα οτι εχει βγάλει και για την συγκεκριμενη rom!)

Και κατι ακόμα! Καλά κατάλαβα πως για να εγκαταστησεις την rom πρεπει να εχεις οπωσδήποτε τη recovery που λένε στο post?

το patch δεν ειναι αναγκαιο αλλα σου προτεινο να το βαλεις βελτιωνει ην αποδοση της ρομ .μαμα ή K^Kernel προτεινο K^Kernel καθως ειναι πολυ καλυτερος απο τον μαμα.οσο για το recovery καλο θα ηταν να φλασαρεις ενα απο τα δυο που εχει φτιαξει η ADC Team για να μην εχεις κανενα προβλημα (bootloop).

EDIT:το patch to εγκρινει αν θυμαμαι καλα ο Xellar

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

Ευχαριστώ φίλε μου!

Την δοκίμασα.. Είναι πολύ καλή και αρκετά γρήγορη.. Όμως δεν έχει κάποιες ρυθμίσεις, όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω..

Βγήκε και η alpha 2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2542902)...

Edited by geok23

το patch δεν ειναι αναγκαιο αλλα σου προτεινο να το βαλεις βελτιωνει ην αποδοση της ρομ .μαμα ή K^Kernel προτεινο K^Kernel καθως ειναι πολυ καλυτερος απο τον μαμα.οσο για το recovery καλο θα ηταν να φλασαρεις ενα απο τα δυο που εχει φτιαξει η ADC Team για να μην εχεις κανενα προβλημα (bootloop).

EDIT:το patch to εγκρινει αν θυμαμαι καλα ο Xellar

Οχι καλο θα ηταν. Ειναι υποχρεωτικο αλλιως θα αντιμετωπισεις το bootloop. Το εβαλα το dalvik patch και οντως βελτιωνει τη χρηση.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)