Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kouros σ ευχαριστώ! Με διαφορετική έκδοση, έπαιξε κανονικα!

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω παλι προβλημα.περασα την τελευταια εκδοση της shadow.του εκανα restore me titanium ολα πηγαν καλα αλλα στην κεντρικη σελιδα λειπουν το εικονιδια των μνμ επαφων και τηλεφωνου,προσπαθω να τα βαλω μεσω της επεξεργασιας αλλα μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο twlauncher...τι να κανω???

παιδια εχω παλι προβλημα.περασα την τελευταια εκδοση της shadow.του εκανα restore me titanium ολα πηγαν καλα αλλα στην κεντρικη σελιδα λειπουν το εικονιδια των μνμ επαφων και τηλεφωνου,προσπαθω να τα βαλω μεσω της επεξεργασιας αλλα μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο twlauncher...τι να κανω???

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τη ρομ.

Καλημέρα κα από εμένα.

Μετά από 2 μήνες που έπρεπε να γυρίσω σε stock rom :cry:

επιτέλους ήρθε η ώρα να ξαναβάλω custom. Είχα μείνει στη beta 2

του ivendor και βλέπω ότι έχει ήδη 2-3 ακόμη update. Είδα και την

Ehndroix III και μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση.

Τι λέτε να φλασάρω? Να ακολουθήσω πάντα αυτό που έκανα?

Ότι βάζει ο kouros!!!! :lol:

Ευχαριστώ!

Edited by deinosauraki
Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις την τελευταία του ivendor (release 1), να βάλεις επίσης ένα εκ' των δύο κερνελ (PhenomKernel v3.7 ή K^Kernel 3.0.74 v1.7), για καλύτερη μπαταρία αλλά και επειδή ενσωματώνουν τα τελευταία updates από το github του arco και αφού εγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές και κρατήσεις ένα nandroid backup, να αρχίσεις μετά τους πειραματισμούς με τις διάφορες ρομ. Αν δεν σου αρέσει κάποια, επιστρέφεις στην βάση σου (στο nandroid backup δηλαδή του ivendor).

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας χαμός με καινούριες ρομ κυρίως cm10.1 (android 4.2.2) και κάποιες από αυτές είναι εξίσου όμορφες με την Ehndroix, όπως ας πούμε η TIGER-JELLY BEAN, η RemICS κλπ.

Η επιλογή είναι δική σου. :)

Edited by kouros17

Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις την τελευταία του ivendor (release 1), να βάλεις επίσης ένα εκ' των δύο κερνελ (PhenomKernel v3.7 ή K^Kernel 3.0.74 v1.7), για καλύτερη μπαταρία αλλά και επειδή ενσωματώνουν τα τελευταία updates από το github του arco και αφού εγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές και κρατήσεις ένα nandroid backup, να αρχίσεις μετά τους πειραματισμούς με τις διάφορες ρομ. Αν δεν σου αρέσει κάποια, επιστρέφεις στην βάση σου (στο nandroid backup δηλαδή του ivendor).

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας χαμός με καινούριες ρομ κυρίως cm10.1 (android 4.2.2) και κάποιες από αυτές είναι εξίσου όμορφες με την Ehndroix, όπως ας πούμε η TIGER-JELLY BEAN, η RemICS κλπ.

Η επιλογή είναι δική σου. :)

Σ'ευχαριστώ Kouros! Έχω ένα backup από τη v2 του ivendor. Μόλις το έκανα restore.

Θα βάλω την καινούρια έκδοση και τον kernel που προτείνεις και θα δούμε πως θα πάει. Την Tiger την είδα κι εγώ και είναι πολύ ωραία!

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

καλησπέρα, ξέρει κανένας αν υπάρχει κερνελ που να υποστηρίζει host σύνδεση στο κινητό μας? είχα βρει παλαιότερα κάτι για το i9000 αλλά για εμάς τίποτα! Τώρα δε μπορώ να βρω ούτε αυτό!

Ευχαριστώ!

ariesve_PAC_JB_4.1.2-v19.3.0_V6_05_04_13

καλησπέρα, ξέρει κανένας αν υπάρχει κερνελ που να υποστηρίζει host σύνδεση στο κινητό μας? είχα βρει παλαιότερα κάτι για το i9000 αλλά για εμάς τίποτα! Τώρα δε μπορώ να βρω ούτε αυτό!

Ευχαριστώ!

ariesve_PAC_JB_4.1.2-v19.3.0_V6_05_04_13

Όλα τα κερνελ λένε ότι έχουν USB OTG υποστήριξη. Κοίτα εδώ, εδώ και εδώ.

Πρέπει όμως να υπάρχει υποστήριξη και από τη ρομ. Η ρομ του ivendor από την beta2 και μετά υποτίθεται ότι το υποστηρίζει. Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω, μπορείς όμως να ρωτήσεις στα παραπάνω thread των kernel ή εδώ που υπάρχουν γενικού τύπου απορίες.

Κοίτα επίσης εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Edited by kouros17

καλησπερα ρε παιδια εχω και εγω τ samsung galaxy s plus και πριν λιγο εκανα update στο skype μεσω του μαρκετ..το προβλημα ειναι οτι στην βιντεοκληση ο αλλος δεν με βλεπει ενω στο μικρο παραθυρακι εγω μπορς να δω τν εαυτο μ ου...μπορει κανεις να βοηθησει??

καλησπερα ρε παιδια εχω και εγω τ samsung galaxy s plus και πριν λιγο εκανα update στο skype μεσω του μαρκετ..το προβλημα ειναι οτι στην βιντεοκληση ο αλλος δεν με βλεπει ενω στο μικρο παραθυρακι εγω μπορς να δω τν εαυτο μ ου...μπορει κανεις να βοηθησει??

Είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα. Το θέμα είναι να βρεις μια βερσιόν που να λειτουργεί σωστά. Δεν χρησιμοποιώ το skype και δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια λειτουργική έκδοση, αλλά για κοίτα και εδώ μια τροποποιημένη εκδοχή του skype και δοκίμασέ την.

O ivendor επέστρεψε και ανέβασε την release 2!

Είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα. Το θέμα είναι να βρεις μια βερσιόν που να λειτουργεί σωστά. Δεν χρησιμοποιώ το skype και δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια λειτουργική έκδοση, αλλά για κοίτα και εδώ μια τροποποιημένη εκδοχή του skype και δοκίμασέ την.

O ivendor επέστρεψε και ανέβασε την release 2!

Kouros17 εχεις ιδεα τι ειναι αυτο?

"Patch for EMMC data partition broken devices "

Kouros17 εχεις ιδεα τι ειναι αυτο?

"Patch for EMMC data partition broken devices "

Αν δεν κάνω λάθος, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις dual boot στο τηλέφωνό σου.

Υπάρχουν κάποια τηλέφωνα Samsung που έχουν προβληματικό chip flash memory «eMMC chip» και βάζοντας κάποια custom rom υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει «τούβλο» το τηλέφωνο (Brick Bug).

Με το πρόγραμμα eMMC Brickbug Check από το google store μπορεί κάποιος να δει αν το τηλέφωνο του έχει προβληματικό chip.

Το «Patch for EMMC data partition broken devices» είναι για αυτές τις «προβληματικές» συσκευές.

FAQ : Only the devices with EMMC data partition broken, starting from Release 2 can use specific patch released along with the ROM to boot successfully. The patch must be applied after the main ROM upgrade and needs an external sd with second partition of type ext4 used as replacement for broken data one. Make sure this partition is big enough (At least, 1.5 GB it's suggested). It also means that those devices cannot use OTA Update for installing ROM newer versions because it doesn't install the patch needed.

παιδια εκανε εγκατασταση το cm10.1 εκδοση 10.1-20130415-UNOFFICIAL-ariesve και δεν μπορει να το αναγνωρισει το pc εχετε καποια λυση? εχω windows 8

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

εχουμε νεοτερη εκδοση απο iventor! Δοκιμασε κανείς?

M.GANDHI

εχουμε νεοτερη εκδοση απο iventor! Δοκιμασε κανείς?

Αν εννοείς την release 2, την έχω βάλει εδώ και μια εβδομάδα και πραγματικά δεν έχω βρει κανένα bug....πετάει και έχει πολύ καλή μπαταρία!! Δοκίμασε την ανεπιφύλακτα!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Ναι αυτήν εννοώ! Την έβαλα κι εγώ εδώ και 2-3 ωρες! Ολα καλα προς το παρόν!

M.GANDHI

παιδια εκανε εγκατασταση το cm10.1 εκδοση 10.1-20130415-UNOFFICIAL-ariesve και δεν μπορει να το αναγνωρισει το pc εχετε καποια λυση? εχω windows 8

Έχεις εγκατεστημένους του usb drivers; Αν όχι μπορείς να κατεβάσεις το Samsung Kies και να τους εγκαταστήσει αυτόματα. Εκτός και αν κάποιος που έχει windows 8 στους ανεβάσει κάπου (έχω linux στον υπολογιστή μου και δεν έχω τους συγκεκριμένους drivers).

Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις τικαρισμένη την επιλογή "Αποθ. χώρος USB" από ρυθμίσεις συστήματος/αποθηκευτικός χώρος/πατάς αριστερό πλήκτρο και "σύνδεση υπολογιστή μέσω..."

Αν εννοείς την release 2, την έχω βάλει εδώ και μια εβδομάδα και πραγματικά δεν έχω βρει κανένα bug....πετάει και έχει πολύ καλή μπαταρία!! Δοκίμασε την ανεπιφύλακτα!

Επιβεβαιώνω και εγώ την άριστη λειτουργία της! :)

Edited by kouros17

Υπάρχουν κάποια τηλέφωνα Samsung που έχουν προβληματικό chip flash memory «eMMC chip» και βάζοντας κάποια custom rom υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει «τούβλο» το τηλέφωνο (Brick Bug).

Με το πρόγραμμα eMMC Brickbug Check από το google store μπορεί κάποιος να δει αν το τηλέφωνο του έχει προβληματικό chip.

Το «Patch for EMMC data partition broken devices» είναι για αυτές τις «προβληματικές» συσκευές.

Δηλαδή υπάρχει κίνδυνος να κάψει πλακέτα μετά από αλλαγή ρομ?Έχω αλλάξει αρκετές φορές αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα.Κατέβασα και το πρόγραμμα eMMC Brickbug Check αλλά μου γράφει Unknown chip.Είχα την εντύπωση ότι μόνο για το s2 ήταν το συγκεκριμένο πρόβλημα.Μάλλον θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτηκοί.

παιδια η ρομ του ivendor ειναι version 4.2.2 η 4.1.2?

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)