Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιάννη σήμερα το απόγευμα μου εμφανίστηκε ακριβώςτο ίδιο πρόβλημα στο Google maps. Αν βρεις λύση πες την. Edited by kouros17

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από μερικές ενημερώσεις από το pimp my Rom (btw είναι φοβερό) και επανεκινηση ξαναβρήκα δορυφόρους και μάλιστα πολύ γρήγορα μέσα από σπίτι (Thanx jimsv :D). Η ακρίβεια είναι στα 4 km μιας και κλείδωσε μόνο 2 (και όχι στα 500 που ήταν το πρωί). Αύριο θα το δοκιμάσω στη δουλειά από τοπογραφημένα σημεία και θα σας πω αποτελέσματα. Αλήθεια ξέρει κανένας κανένα άλλο προγραμα έκτός Gps essentials με MGRS συντεταγμένες?

Γιάννη σήμερα το απόγευμα μου εμφανίστηκε ακριβώςτο ίδιο πρόβλημα στο Google maps. Αν βρεις λύση πες την.

εμενα με το Gps το θεμα λύθηκε βαζωτας το gps.confg του Kouros λιγες σελιδες πιο πριν(εχει οδηγιες το που).μετα περνας το Gps status and toolbar απο google play Πας tools reset και μετα download.βρισκει τους δορυφόρους κλειδώνει και ανοίγεις το navigation σου και εισαι ετοιμος και γρήγορα..

ROM:invendor 7 alpha 1 beta..

KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row...

PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS

recovery..5.5.0.4

Λοιπόν το δοκίμασα και λειτουργεί άψογα με το pimp my rom απο google play. Πηρε κανα 2 λεπτά να κλειδώσει θέση και η ακρίβεια σταδιακά από τα 4χλμ έφτασε στα 3μ! Επιβεβαιωμένο.

Και για όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν την πλοήγηση του google maps (ως γνωστόν είναι απενεργοποιημένη για την Ελλάδα), ας διαβάσουν αυτό.

Και για όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν την πλοήγηση του google maps (ως γνωστόν είναι απενεργοποιημένη για την Ελλάδα), ας διαβάσουν αυτό.

ενδιαφερον αλλα δε μου δουλευει :(

edit:κατεβασα το unsigned και δουλεψε :)

Ευχαριστω Koyros17!

Edited by AdeLaiN

Και σε μένα μόνο το unsigned δούλεψε.

Εγω εχω ενα zip που το φλασαρεις απο cwm κι εγκαθιστα την εκδοση 6.8.1 αλλα δεν ξερω αν μπορω να το ανεβασω εδω.

Καλήμερα,

δεν έχω διαβάσει όλο το trhead, αλλά θα ήθελα να μου πείτε γιατί ενώ μπαίνω σε recovery για λίγο κάνει restart το τηλ, και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το zip, για να του κάνω root.

Καλήμερα,

δεν έχω διαβάσει όλο το trhead, αλλά θα ήθελα να μου πείτε γιατί ενώ μπαίνω σε recovery για λίγο κάνει restart το τηλ, και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το zip, για να του κάνω root.

Επισυνάπτω και photo απο το τηλ

bpapad81 Ακολούθησε τον πολύ καλό οδηγό του kouros17 εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349613

εμενα με το Gps το θεμα λύθηκε βαζωτας το gps.confg του Kouros λιγες σελιδες πιο πριν(εχει οδηγιες το που).μετα περνας το Gps status and toolbar απο google play Πας tools reset και μετα download.βρισκει τους δορυφόρους κλειδώνει και ανοίγεις το navigation σου και εισαι ετοιμος και γρήγορα..

που στο καλό είναι το πρόσφατο μήνυμα του kouros17 με το gps.conf; αυτό που βρίσκω στην αναζήτηση είναι πολύ πίσω.

Edited by nmand
προσθήκη

bpapad81 Ακολούθησε τον πολύ καλό οδηγό του kouros17 εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349613

που στο καλό είναι το πρόσφατο μήνυμα του kouros17 με το gps.conf; αυτό που βρίσκω στην αναζήτηση είναι πολύ πίσω.

Δοκίμασε το δικό μου αν θέλεις από εδώ

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Ποίο recovery έχεις;;;

δεν έχω βάλει τίποτα στο τηλέφωνο... είναι stock,

Προσπαθησα να περάσω και το cmw αλλά δεν ...

@nmand

το έχω δει τον οδηγο αυτόν, αλλα το προβλημα ειναι οτι, κανει reboot μετα απο λιγο αφου δω το εικονιδιο με το πακετακι.

edit: nmand κατάλαβα τι πρεπει να δω παλι... (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24831012&postcount=1330)

thanks για τις απαντησεις, θα το δοκιμάσω και θα σας πω αν έχω καμια απορία

Edited by bpapad81

Εχω τους χαρτες εγκατεστημενους απο Google μπαινω εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1700657 κανω την διαδικασια με το signed αλλα μονο του μονο με GPS δεν βρισκει τοποθεσια......μπηκα και στο σαιτ http://www.doctorandroid.gr/2012/04/google-maps.html αλλα και απο εκει δεν τα καταφερα.....

Εδώ είναι. To είχε φτιάξει ο broodblank καιρό πριν και σε αρκετούς δουλεύει άψογα.

Εχω τους χαρτες εγκατεστημενους απο Google μπαινω εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1700657 κανω την διαδικασια με το signed αλλα μονο του μονο με GPS δεν βρισκει τοποθεσια......μπηκα και στο σαιτ http://www.doctorandroid.gr/2012/04/google-maps.html αλλα και απο εκει δεν τα καταφερα.....

Δοκίμασε με την unsigned έκδοση από εδώ. Τοποθέτησε το apk στο system/app, δώσε τα σωστά δικαιώματα αν δεν τα έχει και κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο.

Edited by kouros17

Την unsigned την τοποθετησα στο φακελο με την εξερευνηση αρχειων ES αλλα δικαιωματα πως θα δωσω να το τρεξω?Υπαρχει καποιος αλλος τροπος που δεν εχω καταλαβει? Edited by cobran

Την unsigned την τοποθετησα στο φακελο με την εξερευνηση αρχειων ES αλλα δικαιωματα πως θα δωσω να το τρεξω?Υπαρχει καποιος αλλος τροπος που δεν εχω καταλαβει?

Πάρε μια ιδέα πως να φτιάχνεις τα permissions http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1474987

Samsung galaxy s21+

Περασα το unsigned εδωσα δικαιωματα rwx r--r-- εκανα reboot ανοιγω το Gmaps χωρις Wifi ξεκιναει , αναβοσβηνει το σημα του δορυφου αλλα τζιφος....."Η τρεχουσα τοποθεσιας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη"

Περασα το unsigned εδωσα δικαιωματα rwx r--r-- εκανα reboot ανοιγω το Gmaps χωρις Wifi ξεκιναει , αναβοσβηνει το σημα του δορυφου αλλα τζιφος....."Η τρεχουσα τοποθεσιας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη"

Υπάρχουν δύο διαφορετικά πράγματα εδώ:

Το ένα είναι να βρίσκεις και να κλειδώνεις δορυφόρους. Το άλλο είναι να σου λειτουργεί η πλοήγηση στο google maps. To ζητούμενο εδώ είναι το δεύτερο (γιατί στο "μαμίσιο" google maps υπάρχουν οι χάρτες αλλά δεν λειτουργεί η πλοήγηση).

Αν επιλέξεις πλοήγηση από google maps λειτουργεί ή σου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας; Αν δεν στο γράφει αυτό και ανοίγει αλλά απλώς δεν μπορεί να σου βρει την τοποθεσία σημαίνει ότι είσαι εντάξει, απλώς δεν έχεις βρει και κλειδώσει δορυφόρους για να βρουν την τοποθεσία.

Για να βλέπεις την κατάσταση με τους δορυφόρους υπάρχουν δύο πολύ δημοφιλείς εφαρμογές στο play store που μπορείς να ξεκινήσεις πρώτα για να δεις αν και πότε θα κλειδώσεις δορυφόρους και μετά να ανοίξεις το google maps. Οι εφαρμογές αυτές κάνουν περίπου την ίδια δουλειά και είναι οι GPS Test και GPS Status & Toolbox. Προσωπικά προτιμώ την πρώτη.

Για την βελτίωση του gps πρέπει να βρεις το κατάλληλο gps.conf να το τοποθετήσεις στον φάκελο system/etc και να κάνεις επανεκκίνηση. Την πρώτη φορά αργεί να κλειδώσει. Τώρα το πιο gps.conf είναι το καλύτερο αν κοιτάξεις στα προηγούμενα post θα δεις κάποιες προτάσεις. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει. :rolleyes:

Edited by kouros17

Υπάρχουν δύο διαφορετικά πράγματα εδώ:

Το ένα είναι να βρίσκεις και να κλειδώνεις δορυφόρους. Το άλλο είναι να σου λειτουργεί η πλοήγηση στο google maps. To ζητούμενο εδώ είναι το δεύτερο (γιατί στο "μαμίσιο" google maps υπάρχουν οι χάρτες αλλά δεν λειτουργεί η πλοήγηση).

Αν επιλέξεις πλοήγηση από google maps λειτουργεί ή σου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας; Αν δεν στο γράφει αυτό και ανοίγει αλλά απλώς δεν μπορεί να σου βρει την τοποθεσία σημαίνει ότι είσαι εντάξει, απλώς δεν έχεις βρει και κλειδώσει δορυφόρους για να βρουν την τοποθεσία.

Για να βλέπεις την κατάσταση με τους δορυφόρους υπάρχουν δύο πολύ δημοφιλείς εφαρμογές στο play store που μπορείς να ξεκινήσεις πρώτα για να δεις αν και πότε θα κλειδώσεις δορυφόρους και μετά να ανοίξεις το google maps. Οι εφαρμογές αυτές κάνουν περίπου την ίδια δουλειά και είναι οι GPS Test και GPS Status & Toolbox. Προσωπικά προτιμώ την πρώτη.

Για την βελτίωση του gps πρέπει να βρεις το κατάλληλο gps.conf να το τοποθετήσεις στον φάκελο system/etc και να κάνεις επανεκκίνηση. Την πρώτη φορά αργεί να κλειδώσει. Τώρα το πιο gps.conf είναι το καλύτερο αν κοιτάξεις στα προηγούμενα post θα δεις κάποιες προτάσεις. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει. :rolleyes:

Επιλεγω πλοηγηση μου ζηταει να ενεργοποιησω το GPS και μετα μου πεταει "Η πλοηγηση χαρτων Google δεν ειναι διαθεσιμη σε αυτην την τοποθεσια" και με ξανα βαζει στους χαρτες....

Edited by cobran

Επιλεγω πλοηγηση μου ζηταει να ενεργοποιησω το GPS και μετα μου πεταει "Η πλοηγηση χαρτων Google δεν ειναι διαθεσιμη σε αυτην την τοποθεσια" και με ξανα βαζει στους χαρτες....

Αν σου βγάζει αυτό σημαίνει ότι δεν λειτουργεί.

Τοποθέτησε την unsigned εφαρμογή στον φάκελο system/app, κοίτα αν έχει τα σωστά δικαιώματα, αν όχι δώστα, διέγραψε αν έχεις το άλλο Google maps κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και μην κάνεις ενημέρωση του Google maps από το play store.

Αν έχεις κάνει ενημέρωση, πήγαινε διαχείριση εφαρμογών επέλεξε Χάρτες και κάνε απεγκατάσταση των ενημερώσεων. Ίσως τελικά να χρειάζεται μόνο αυτό.

Αν σου βγάζει αυτό σημαίνει ότι δεν λειτουργεί.

Τοποθέτησε την unsigned εφαρμογή στον φάκελο system/app, κοίτα αν έχει τα σωστά δικαιώματα, αν όχι δώστα, διέγραψε αν έχεις το άλλο Google maps κάνε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και μην κάνεις ενημέρωση του Google maps από το play store.

Αν έχεις κάνει ενημέρωση, πήγαινε διαχείριση εφαρμογών επέλεξε Χάρτες και κάνε απεγκατάσταση των ενημερώσεων. Ίσως τελικά να χρειάζεται μόνο αυτό.

Ειχα βαλει την unsigned και θα βαλω την signed , κατεβασα την εφαρμογη απο Play store για το GPS και λοκαρει απο 2 μεχρι 4 δορυφορους εχοντας περασει το gps.cfg οπως μου προτεινες....διεγραψα το παλιο αρχειο unsinged και σβηστηκαν και οι χαρτες....ξανα κατεβασα τους χαρτες περασα την signed βερσιον εδωσα δικαιωματα και τπτ...

Edited by cobran

Ειχα βαλει την unsigned και θα βαλω την signed , κατεβασα την εφαρμογη απο Play store για το GPS και λοκαρει απο 2 μεχρι 4 δορυφορους εχοντας περασει το gps.cfg οπως μου προτεινες....διεγραψα το παλιο αρχειο unsinged και σβηστηκαν και οι χαρτες....ξανα κατεβασα τους χαρτες περασα την signed βερσιον εδωσα δικαιωματα και τπτ...

Η signed βερσιόν δεν τοποθετείται στο system/app. Μην ασχολείσαι μ'αυτήν. Κατέβασε την unsigned version και κάνε ότι είπαμε προηγουμένως. Δεν εννοούσα να διαγράψεις το αρχείο unsigned. Εννοούσα να διαγράψεις το επίσημο google maps αν το έχεις και να ΜΗΝ κάνεις ενημέρωση από το play store. H εφαρμογή για την οποία συζητάμε δεν είναι η επίσημη της google, αλλά τροποποιημένη από δύο προγραμματιστές.

Το μήνυμα "Η πλοηγηση χαρτων Google δεν ειναι διαθεσιμη σε αυτην την τοποθεσια" το βγάζει το επίσημο google maps στην πλοήγηση και εννοεί ότι η πλοήγηση δεν είναι διαθέσιμη για την Ελλάδα. Το μήνυμα "Η τρεχουσα τοποθεσια ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη" είναι άλλο πράγμα και σημαίνει ότι δεν έχεις κλειδώσει δορυφόρους. Αν σου βγάλει το πρώτο μήνυμα σημαίνει ότι έχεις το επίσημο google maps και πρέπει να το διαγράψεις. Αν σου βγάλει το δεύτερο σημαίνει ότι η unsigned version λειτουργεί, απλώς δεν έχεις κλειδώσει δορυφόρους.

Την πρώτη φορά αργεί να κλειδώσει και χρειάζεται λίγο υπομονή. Πήγαινε σε ανοιχτό χώρο, ενεργοποίησέ τα όλα (wifi, δεδομένα, gps), άνοιξε το gps test, πήγαινε settings, κάνε clear AGPS, μετά update AGPS, πήγαινε πίσω στην πρώτη οθόνη και περίμενε. Όταν κλειδώσει θα ενεργοποιηθεί το παράθυρο επάνω δεξιά [(Accuracy (feet)]. Αν δεν ενεργοποιηθεί, ακόμα και αν σου δείχνει κάποιους δορυφόρους in use δεν έχει κλειδώσει κανέναν.

Όταν ενεργοποιηθεί λοιπόν κλείσε την εφαρμογή και άνοιξε τους "χάρτες" (εννοούμε πάντα την unsigned version και όχι το επίσημο google maps). Άνοιξέ τους και λογικά θα πρέπει να σου δείχνει την τοποθεσία που βρίσκεσαι. Από επάνω αριστερά που γράφει "Χάρτες" επέλεξε πλοήγηγη και από κεί "Χάρτης".

Την πρώτη φορά χρειάστηκα γύρω στα 4 λεπτά για να κλειδώσω σε ανοιχτό χώρο (δεν κλείδωνε με τίποτα σε κλειστό), αλλά από κει και μετά κλειδώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, είτε σε ανοιχτό, είτε σε κλειστό χώρο. Επίσης μετά την πρώτη φορά δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτά wifi και δεδομένα (μόνο το gps).

Και κάτι τελευταίο, αν περάσουν κάποιες μέρες χωρίς να χρησιμοποιήσεις το gps καλό είναι να ξανακάνεις την διαδικασία που περιγράψαμε αρχικά (clear AGPS και update AGPS).

Έχω επισυνάψει και ένα screenshot από το gps test.

Edited by kouros17

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)