chriszamanis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Είμουνα σιγουρος πως θα μας προλάβαινες όλους!!! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Παιδιά το καινούργιο kernel του Diabblo πετάει!! Ελπίζω να παραμείνει έτσι και τις επόμενες μέρες!! Kouros νομίζω ότι είναι καλύτερο από του CastagnalT. Άσε που ακριβώς πριν βάλω του Diabblo είχα και το πρώτο μου SOD μετά από 2 μέρες χρήσης!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Και σε μένα είναι λίγο πιο γρήγορο και λειτουργικό από του Castagna, αν και μάλλον την μπαταρία που έχει η exUV (λόγω χαμηλότερων voltages) δύσκολα να τη βρούμε εδώ. Ποιος νοιάζεται όμως για την μπαταρία με τέτοια απόδοση! Ελπίζω μόνο να μην αρχίσουν τα shutdowns. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ε ρε θα με βάλετε να φλασάρω βραδυάτικο :lol: Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ti governor χρησιμοποιείτε στου diablo? Και κάτι που παρατήρησα ... το sιο sta i/o το λέει S-I/O. Ετσι ήταν πάντα ή εγώ το θυμάμαι διαφορετικά ? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ti governor χρησιμοποιείτε στου diablo? Και κάτι που παρατήρησα ... το sιο sta i/o το λέει S-I/O. Ετσι ήταν πάντα ή εγώ το θυμάμαι διαφορετικά ? Χα, χα, έχεις δίκιο, ορθογραφικό λάθος μάλλον. :lol: Οι συνδυασμοί που προτιμώ είναι interactive/noop ή το κλασικό smartassV2/sio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Ναι ειδες; αν εισαι νεος οπως εγω και τα κοιτας ολα με γουρλωμενα ματια απο φοβο, τα βλεπεις αυτα!! Θα τα δοκιμασω και τα δυο και βλεπουμε! ειχα 2 shutdown με το τελευταιο του diablo:mad: Edited January 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εγώ όχι ακόμα, αλλά όπως διαβάζω είχαν και άλλοι. Αν θέλεις εγκατέστησε το 2.6.35. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Προς το παρόν κανένα shutdown...όλα παίζουν μέχρι στιγμής πολύ καλά....μέχρι το βράδυ θα δούμε και η μπαταρία πως πάει!! Σε όσους έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με deep sleep ή shutdowns δοκιμάστε να κάνετε εγκατάσταση από την αρχή το Rom αφού κάνετε format system, data και cache. Edit: Αυτό πάλι με τα μηνύματα τι είναι; τα sms μου έρχονται 5-6 φορές!! Έχει συμβεί σε κανέναν; μου είχε συμβεί και μια άλλη φορά με jb!! Edited January 17, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Τελικά για τα δικά μου shutdowns καταλήγω στο συμπέρασμα οτι δεν ευθύνεται ούτε η rom ούτε ο kernel αλλά η συσκευή. Σήμερα δοκίμασα 3 Jb roms και stock ή diablo kernels αλλά συνέχιζε να κλείνει και μετά να μου δείχνει 0% μπαταρία. Επειδή τις περισσότερες φορές το έκανε είτε όταν είχα ανοικτό το 3g είτε to wifi πίστεψα οτι ευθύνεται το modem και ετοιμαζόμουν να αλλάξω baseband. Πριν απο αυτό όμως και καθώς έπαιρνα nandroid backup η συσκευή έκλεισε και πάλι. Εφόσον λοιπόν σβύνει ακόμα και στο CWM μάλλον θα φταίει είτε η mb είτε η μπαταρία. Δεν ξέρω άμα έχει σχέση αλλά δεν μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό έχοντας την συσκευή πριζωμένη είτε στο pc είτε στον φορτιστή της. Αμα έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα παρακαλώ ας μου την παραθέσει. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μπρει καποιος να ποσταρει το phone.apk απο την alpha6 του ivendor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Μπρει καποιος να ποσταρει το phone.apk απο την alpha6 του ivendor? Κατέβασε το από εδώ http://db.tt/e10fpTvx Τελικά για τα δικά μου shutdowns καταλήγω στο συμπέρασμα οτι δεν ευθύνεται ούτε η rom ούτε ο kernel αλλά η συσκευή. Σήμερα δοκίμασα 3 Jb roms και stock ή diablo kernels αλλά συνέχιζε να κλείνει και μετά να μου δείχνει 0% μπαταρία. Επειδή τις περισσότερες φορές το έκανε είτε όταν είχα ανοικτό το 3g είτε to wifi πίστεψα οτι ευθύνεται το modem και ετοιμαζόμουν να αλλάξω baseband. Πριν απο αυτό όμως και καθώς έπαιρνα nandroid backup η συσκευή έκλεισε και πάλι. Εφόσον λοιπόν σβύνει ακόμα και στο CWM μάλλον θα φταίει είτε η mb είτε η μπαταρία. Δεν ξέρω άμα έχει σχέση αλλά δεν μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό έχοντας την συσκευή πριζωμένη είτε στο pc είτε στον φορτιστή της. Αμα έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα παρακαλώ ας μου την παραθέσει. Αν έχεις περάσει την stock και σου κάνει τα ίδια πήγαινε το στο service.....μάλλον μπαταρία ή μητρική θα είναι Edited January 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσω σε stock. Το κινητό δούλευε μια χαρά μέχι πριν 10 μέρες με όλες τις rom. Για service ούτε για αστείο. Πιο φθηνά θα μου βγεί να πάρω S2. Ετοιμάζομαι να του φλασάρω AOSP ICS απο παλιότερο backup μήπως δουλέψει σωστά. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσω σε stock. Το κινητό δούλευε μια χαρά μέχι πριν 10 μέρες με όλες τις rom. Για service ούτε για αστείο. Πιο φθηνά θα μου βγεί να πάρω S2. Ετοιμάζομαι να του φλασάρω AOSP ICS απο παλιότερο backup μήπως δουλέψει σωστά. Είπα μπας και είσαι σε εγγύηση βρε παιδί μου!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Κατέβασε το από εδώ http://db.tt/e10fpTvx Γυρισα στην ΑΟΚΡ παλι αλλα δεν υπαρχει το τηλεφωνο για να παιρνω. Εχω το dialerone αλλα ηθελα να κανω καποιες ρεθμισεις Προσπαθησα να το βαλω το phone.apk στο /system/app εβαλα και τα permissions και reboot αλλα δε δουλευε το τηλεφωνο. Πρεπει να κανω κατι αλλο? Edited January 17, 2013 by achkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Χρειάζεται και reboot. Αν δεν λειτουργήσει μπορείς να ξαναφλασάρεις την ρομ του ivendor κάνοντας μόνο wipe/cache και wipe/dalvik cache και δεν θα πειραχθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις. Edited January 17, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Χρειάζεται και reboot. Αν δεν λειτουργήσει μπορείς να ξαναφλασάρεις την ρομ του ivendor κάνοντας μόνο wipe/cache και wipe/dalvik cache και δεν θα πειραχθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις. Αλλα εχω την ΑΟΚΡ. Μονο το phone θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Ισχύει το ίδιο και για την AOKP. :) Edited January 17, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ισχύει το ίδιο και για την AOKP. :) Το ξερω. Το εκανα αυτο αλλα παλι δεν εχει το phone. Χωρια που εγω θελω το phone του ivendor. Πιστευα π ς αν το βαλω στο φακελο και δωσω τα σωστα permissions θα γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αλλα εχω την ΑΟΚΡ. Μονο το phone θελω Έχω κι εγώ την AOKP εδώ και αρκετό καιρό. Δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Έχω κι εγώ την AOKP εδώ και αρκετό καιρό. Δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις. Ξαναφλασαρα κανοντας φορματ στο system και παλι δε μου εμφανιζει το τηλεφωνο σαν εφαρμογη να μπω και να κανω ρυθμισεις. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ξαναφλασαρα κανοντας φορματ στο system και παλι δε μου εμφανιζει το τηλεφωνο σαν εφαρμογη να μπω και να κανω ρυθμισεις. Τι να πω... Κάνε μια δοκιμή αν θέλεις. Ανέβασε την εφαρμογή του phone στο dropbox και άνοιξέ τη από το dropbox στο τηλέφωνο. Θα σου ζητήσει να κάνει εγκατάσταση της εφαρμογής. Κάνε την εγκατάσταση και ίσως έτσι σου δουλέψει. Το έχω κάνει με αρκετές εφαρμογές και σε μένα έχει δουλέψει αυτός ο τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Χθες το βράδυ έκανα full format, φλάσαρα AOSP ICS και άφησα το κινητό ανοικτό όλο το βράδυ με bluetooth και 3G ανοικτό για να αδειάσω την μπαταρία ωστέ να κάνω calibration μήπως ισιώσει. Περιέργως πριν λίγο που κοίταξα το κινητό δεν είχε σβύσει. Μόλις όμως άνοιξα τον browser ξαναξεκίνησε τα ίδια. Λέω να δοκιμάσω να αλλάξω baseband , CWM, να ξανακάνω όλα τα wipe και να φλασάρω αυτη τη φορά κάποια απο τις παλιές GB rom του brood. Αν δεν δουλέψει κανονικά, θα το κάνω χαλκομανία στον τοίχο :mad: Υ.Γ kouros μπορείς να μου θυμήσεις την διαδικασία αλλαγής baseband; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Χθες το βράδυ έκανα full format, φλάσαρα AOSP ICS και άφησα το κινητό ανοικτό όλο το βράδυ με bluetooth και 3G ανοικτό για να αδειάσω την μπαταρία ωστέ να κάνω calibration μήπως ισιώσει. Περιέργως πριν λίγο που κοίταξα το κινητό δεν είχε σβύσει. Μόλις όμως άνοιξα τον browser ξαναξεκίνησε τα ίδια. Λέω να δοκιμάσω να αλλάξω baseband , CWM, να ξανακάνω όλα τα wipe και να φλασάρω αυτη τη φορά κάποια απο τις παλιές GB rom του brood. Αν δεν δουλέψει κανονικά, θα το κάνω χαλκομανία στον τοίχο :mad: Υ.Γ kouros μπορείς να μου θυμήσεις την διαδικασία αλλαγής baseband; Baseband αλλάζεις μέσω odin. Στο OPS βάζεις το AriesVE όπως πάντα και στο PHONE βάζεις το baseband που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Γιάννη , υπάρχει κανένα λινκ με τις baseband ; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts