Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμουνα σιγουρος πως θα μας προλάβαινες όλους!!!

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το καινούργιο kernel του Diabblo πετάει!! Ελπίζω να παραμείνει έτσι και τις επόμενες μέρες!! Kouros νομίζω ότι είναι καλύτερο από του CastagnalT. Άσε που ακριβώς πριν βάλω του Diabblo είχα και το πρώτο μου SOD μετά από 2 μέρες χρήσης!!
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Και σε μένα είναι λίγο πιο γρήγορο και λειτουργικό από του Castagna, αν και μάλλον την μπαταρία που έχει η exUV (λόγω χαμηλότερων voltages) δύσκολα να τη βρούμε εδώ. Ποιος νοιάζεται όμως για την μπαταρία με τέτοια απόδοση! Ελπίζω μόνο να μην αρχίσουν τα shutdowns. :)

Ε ρε θα με βάλετε να φλασάρω βραδυάτικο :lol:

M.GANDHI

Ti governor χρησιμοποιείτε στου diablo? Και κάτι που παρατήρησα ... το sιο sta i/o το λέει S-I/O. Ετσι ήταν πάντα ή εγώ το θυμάμαι διαφορετικά ?

M.GANDHI

Ti governor χρησιμοποιείτε στου diablo? Και κάτι που παρατήρησα ... το sιο sta i/o το λέει S-I/O. Ετσι ήταν πάντα ή εγώ το θυμάμαι διαφορετικά ?

Χα, χα, έχεις δίκιο, ορθογραφικό λάθος μάλλον. :lol:

Οι συνδυασμοί που προτιμώ είναι interactive/noop ή το κλασικό smartassV2/sio.

Ναι ειδες; αν εισαι νεος οπως εγω και τα κοιτας ολα με γουρλωμενα ματια απο φοβο, τα βλεπεις αυτα!! Θα τα δοκιμασω και τα δυο και βλεπουμε!

ειχα 2 shutdown με το τελευταιο του diablo:mad:

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

M.GANDHI

Προς το παρόν κανένα shutdown...όλα παίζουν μέχρι στιγμής πολύ καλά....μέχρι το βράδυ θα δούμε και η μπαταρία πως πάει!! Σε όσους έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με deep sleep ή shutdowns δοκιμάστε να κάνετε εγκατάσταση από την αρχή το Rom αφού κάνετε format system, data και cache.

Edit: Αυτό πάλι με τα μηνύματα τι είναι; τα sms μου έρχονται 5-6 φορές!! Έχει συμβεί σε κανέναν; μου είχε συμβεί και μια άλλη φορά με jb!!

Edited by jimsiv

Τελικά για τα δικά μου shutdowns καταλήγω στο συμπέρασμα οτι δεν ευθύνεται ούτε η rom ούτε ο kernel αλλά η συσκευή.

Σήμερα δοκίμασα 3 Jb roms και stock ή diablo kernels αλλά συνέχιζε να κλείνει και μετά να μου δείχνει 0% μπαταρία. Επειδή τις περισσότερες φορές το έκανε είτε όταν είχα ανοικτό το 3g είτε to wifi πίστεψα οτι ευθύνεται το modem και ετοιμαζόμουν να αλλάξω baseband. Πριν απο αυτό όμως και καθώς έπαιρνα nandroid backup η συσκευή έκλεισε και πάλι. Εφόσον λοιπόν σβύνει ακόμα και στο CWM μάλλον θα φταίει είτε η mb είτε η μπαταρία. Δεν ξέρω άμα έχει σχέση αλλά δεν μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό έχοντας την συσκευή πριζωμένη είτε στο pc είτε στον φορτιστή της.

Αμα έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα παρακαλώ ας μου την παραθέσει.

Nexus 4 > Stock for a little moment

Μπρει καποιος να ποσταρει το phone.apk απο την alpha6 του ivendor?

Κατέβασε το από εδώ http://db.tt/e10fpTvx

Τελικά για τα δικά μου shutdowns καταλήγω στο συμπέρασμα οτι δεν ευθύνεται ούτε η rom ούτε ο kernel αλλά η συσκευή.

Σήμερα δοκίμασα 3 Jb roms και stock ή diablo kernels αλλά συνέχιζε να κλείνει και μετά να μου δείχνει 0% μπαταρία. Επειδή τις περισσότερες φορές το έκανε είτε όταν είχα ανοικτό το 3g είτε to wifi πίστεψα οτι ευθύνεται το modem και ετοιμαζόμουν να αλλάξω baseband. Πριν απο αυτό όμως και καθώς έπαιρνα nandroid backup η συσκευή έκλεισε και πάλι. Εφόσον λοιπόν σβύνει ακόμα και στο CWM μάλλον θα φταίει είτε η mb είτε η μπαταρία. Δεν ξέρω άμα έχει σχέση αλλά δεν μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό έχοντας την συσκευή πριζωμένη είτε στο pc είτε στον φορτιστή της.

Αμα έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα παρακαλώ ας μου την παραθέσει.

Αν έχεις περάσει την stock και σου κάνει τα ίδια πήγαινε το στο service.....μάλλον μπαταρία ή μητρική θα είναι

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσω σε stock. Το κινητό δούλευε μια χαρά μέχι πριν 10 μέρες με όλες τις rom. Για service ούτε για αστείο. Πιο φθηνά θα μου βγεί να πάρω S2. Ετοιμάζομαι να του φλασάρω AOSP ICS απο παλιότερο backup μήπως δουλέψει σωστά.

Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσω σε stock. Το κινητό δούλευε μια χαρά μέχι πριν 10 μέρες με όλες τις rom. Για service ούτε για αστείο. Πιο φθηνά θα μου βγεί να πάρω S2. Ετοιμάζομαι να του φλασάρω AOSP ICS απο παλιότερο backup μήπως δουλέψει σωστά.

Είπα μπας και είσαι σε εγγύηση βρε παιδί μου!!

Κατέβασε το από εδώ http://db.tt/e10fpTvx

Γυρισα στην ΑΟΚΡ παλι αλλα δεν υπαρχει το τηλεφωνο για να παιρνω. Εχω το dialerone αλλα ηθελα να κανω καποιες ρεθμισεις

Προσπαθησα να το βαλω το phone.apk στο /system/app εβαλα και τα permissions και reboot αλλα δε δουλευε το τηλεφωνο. Πρεπει να κανω κατι αλλο?

Edited by achkap

Χρειάζεται και reboot.

Αν δεν λειτουργήσει μπορείς να ξαναφλασάρεις την ρομ του ivendor κάνοντας μόνο wipe/cache και wipe/dalvik cache και δεν θα πειραχθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Edited by kouros17

Χρειάζεται και reboot.

Αν δεν λειτουργήσει μπορείς να ξαναφλασάρεις την ρομ του ivendor κάνοντας μόνο wipe/cache και wipe/dalvik cache και δεν θα πειραχθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Αλλα εχω την ΑΟΚΡ. Μονο το phone θελω

Ισχύει το ίδιο και για την AOKP. :)

Το ξερω. Το εκανα αυτο αλλα παλι δεν εχει το phone. Χωρια που εγω θελω το phone του ivendor. Πιστευα π ς αν το βαλω στο φακελο και δωσω τα σωστα permissions θα γινοταν.

Αλλα εχω την ΑΟΚΡ. Μονο το phone θελω

Έχω κι εγώ την AOKP εδώ και αρκετό καιρό. Δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις.

Έχω κι εγώ την AOKP εδώ και αρκετό καιρό. Δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις.

Ξαναφλασαρα κανοντας φορματ στο system και παλι δε μου εμφανιζει το τηλεφωνο σαν εφαρμογη να μπω και να κανω ρυθμισεις. Τι να πω...

Ξαναφλασαρα κανοντας φορματ στο system και παλι δε μου εμφανιζει το τηλεφωνο σαν εφαρμογη να μπω και να κανω ρυθμισεις. Τι να πω...

Κάνε μια δοκιμή αν θέλεις. Ανέβασε την εφαρμογή του phone στο dropbox και άνοιξέ τη από το dropbox στο τηλέφωνο. Θα σου ζητήσει να κάνει εγκατάσταση της εφαρμογής. Κάνε την εγκατάσταση και ίσως έτσι σου δουλέψει. Το έχω κάνει με αρκετές εφαρμογές και σε μένα έχει δουλέψει αυτός ο τρόπος.

Χθες το βράδυ έκανα full format, φλάσαρα AOSP ICS και άφησα το κινητό ανοικτό όλο το βράδυ με bluetooth και 3G ανοικτό για να αδειάσω την μπαταρία ωστέ να κάνω calibration μήπως ισιώσει. Περιέργως πριν λίγο που κοίταξα το κινητό δεν είχε σβύσει. Μόλις όμως άνοιξα τον browser ξαναξεκίνησε τα ίδια. Λέω να δοκιμάσω να αλλάξω baseband , CWM, να ξανακάνω όλα τα wipe και να φλασάρω αυτη τη φορά κάποια απο τις παλιές GB rom του brood. Αν δεν δουλέψει κανονικά, θα το κάνω χαλκομανία στον τοίχο :mad:

Υ.Γ kouros μπορείς να μου θυμήσεις την διαδικασία αλλαγής baseband;

Χθες το βράδυ έκανα full format, φλάσαρα AOSP ICS και άφησα το κινητό ανοικτό όλο το βράδυ με bluetooth και 3G ανοικτό για να αδειάσω την μπαταρία ωστέ να κάνω calibration μήπως ισιώσει. Περιέργως πριν λίγο που κοίταξα το κινητό δεν είχε σβύσει. Μόλις όμως άνοιξα τον browser ξαναξεκίνησε τα ίδια. Λέω να δοκιμάσω να αλλάξω baseband , CWM, να ξανακάνω όλα τα wipe και να φλασάρω αυτη τη φορά κάποια απο τις παλιές GB rom του brood. Αν δεν δουλέψει κανονικά, θα το κάνω χαλκομανία στον τοίχο :mad:

Υ.Γ kouros μπορείς να μου θυμήσεις την διαδικασία αλλαγής baseband;

Baseband αλλάζεις μέσω odin. Στο OPS βάζεις το AriesVE όπως πάντα και στο PHONE βάζεις το baseband που θέλεις.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)