Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα root unroot πολλές φορές και πάλι τίποτα.Έκανα και update to superuser.Άλλαξα και ρομ (cm 10)και το πρόβλημα παραμένει.

Υπάρχει και μια άλλη καλύτερη εφαρμογή από την superuser στο μάρκετ και ονομάζεται superSU. Δοκίμασε και μ αυτήν.

Edited by kouros17

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρόσεχε αν θα σου το ξανακάνει να μην έχει ήχο γιατί μου έκανε το ίδιο η SmoothieJB V3 Beta 2...παρόλο που το έκανα επανεκκίνηση και επανήλθε ο ήχος μετά από 2-3 ώρες το ξαναέκανε...με αποτέλεσμα το πρωί να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι!! Ευτυχώς που βάζω πάντα και δεύτερο για σιγουριά γιατί με αυτές τις δοκιμές κάθε μέρα σε Rom καποια στιγμή θα το πει το ποίημα!!!

Σωστός! Θα το ξανατσεκάρω!! Βασικά πρώτη φορά μου το κάνει με του ivendor. Την είχα ξαναβάλει παλιότερα και δεν ειχα τέτοιο θέμα! Θα δείξει!

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Από εφαρμογες χρησιμοποιώ το titanium backup,battery calibration,esexplorer κ.α.Δοκίμασα το root check και μου λέει ότι δεν είμαι ρουτ.Επίσης πήγα να κάνω update στο binary του superuser αλλά μου βγάζει αποτυχία.Στην προηγούμενη ρομ δούλευε κανονικά.Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά των δεδομένων τον εφαρμογών τώρα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ;

Πιο παλιά μου είχε τύχει αυτό και ξαναεγκατέστησα μέσω CWM το rooting zip. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=713519&d=1315472889

Δοκίμασε το ξανά...δεν χάνεις τίποτα

Πληροφορίες εγκατάστασης εδώ http://forum.xda-developers.com/wiki/Samsung_Galaxy_S_Plus#Procedure

Edited by jimsiv
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Εδώ και κανένα 5λεπτο κάνει reboot συνεχόμενα.

Στο oddin γράφει Pass με μπλε γράμματα και κάτω αριστερά στο

άσπρο κουτάκι γράφει:

Pass

Destroy instant

Killed timer.

Στον οδηγό λέει:

Hang at boot?

> Remove battery, turn your phone on in recovery and wipe cache and wipe data/factory reset

Σε αυτό δεν είμαι? Λογικά μπήκε η stock rom και πρέπει να κάνω τα wipe.

edit: Η stock rom μπήκε κανονικά.

Το πρόβλημα με το σβήσιμο του κινητου συνεχίζεται.

Επίσης τώρα το baseband άλλαξε σε KPM από KPL και δεν έχω καθόλου 3g ίντερνετ.

Εφόσον έχεις ακόμα πρόβλημα τότε μάλλον είναι πρόβλημα του hardware και όχι του software. Καλό είναι να το πας σε ένα service.

Σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια.Τελικά έκανα backup μέσω recovery και έβαλα την προηγούμενη ρομ που είχα ρουτ.Μετά ξανά πέρασα την καινούργια και είχε μείνει κανονικά όπως θα έπρεπέ.Άπλα δεν έκανα fix permition στο τέλος της εγκατάστασης(τις προηγούμενές φορές έκανα).Ίσως να έφταιγε αυτό.

Ναι βασικά επαννεκίνηση ηθελε! Το έκανα γιατι κατάλαβα πως είχε πρόβλημα με τον ήχο, και δεν έπειζε ήχους (είχα εισερχόμενη και δεν ακούστηκε αλλα και όταν το σήκωσα δεν ακουγα δεν με άκουγαν :wacko:)

Είχα μια φορά ένα θεματάκι με τους ήχους στην cm10 αλλά την ξαναφλάσαρα κάνοντας μόνο wipe/cache και wipe/dalvik cache και δεν μου ξαναεμφανίστηκε. Και κάποιοι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα γι'αυτό αν δεις στο πρώτο post της ρομ εδώ, ο ivendor προτείνει το εξής κάτω κάτω:

"No System Sounds UI:

Download this app

Set the system volume to maximum (7). You should hear the sounds again"

Όσο για τα κερνελ πάρε ένα nandroid backup με το μαμίσιο κερνελ που είναι σταθερό και μετά δοκίμασε τα διαθέσιμα κερνελ που ακόμα είναι σε φάση τεσταρίσματος, για να δεις πόσο σταθερά είναι και πως λειτουργούν στο τηλέφωνό σου.

Η stock rom μπήκε κανονικά. Το πρόβλημα με το σβήσιμο του κινητου συνεχίζεται. Επίσης τώρα το baseband άλλαξε σε KPM από KPL και δεν έχω καθόλου 3g ίντερνετ.

Απ'όσα έχεις γράψει μου φαίνεται ότι το πρόβλημα των shutdowns συνδέονται με τη χρήση του 3g ίντερνετ. Πάντως ένας φίλος πριν από λίγο καιρό εδώ μέσα είχε το ίδιο πρόβλημα (το κινητό του έσβηνε όταν έπεφτε ακόμα και από ελάχιστα εκατοστά στο κρεβάτι) και τελικά όταν το πήγε στο σέρβις του είπαν ότι η μπαταρία του ήταν ελάχιστα μικρότερη από το κανονικό μέγεθος και δεν εφάρμοζε σωστά. Δεν ξέρω αν μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και σε σένα. Πόσο καιρό έχεις το τηλέφωνο και από πότε άρχιζε να σου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα;

Απ'όσα έχεις γράψει μου φαίνεται ότι το πρόβλημα των shutdowns συνδέονται με τη χρήση του 3g ίντερνετ. Πάντως ένας φίλος πριν από λίγο καιρό εδώ μέσα είχε το ίδιο πρόβλημα (το κινητό του έσβηνε όταν έπεφτε ακόμα και από ελάχιστα εκατοστά στο κρεβάτι) και τελικά όταν το πήγε στο σέρβις του είπαν ότι η μπαταρία του ήταν ελάχιστα μικρότερη από το κανονικό μέγεθος και δεν εφάρμοζε σωστά. Δεν ξέρω αν μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και σε σένα. Πόσο καιρό έχεις το τηλέφωνο και από πότε άρχιζε να σου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα;

Το έχω περίπου 6-7 μήνες (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που η μπαταρία έχει μόνο 6 μήνες εγγύηση σύμφωνα με αυτό).

Είχα gigabread+ και απόφάσισα να βάλω ics. Φλάσαρα λοιπόν το CMW recovery

και έβαλα ics του arco. Τελείωνε πολύ γρήγορα η μπαταρία και έτσι αποφάσισα μετά από μια βδομάδα να βάλω ξανά gb, τη revenge ή τη shadow. Από τότε άρχισαν τα προβλήματα με το σβήσιμο του κινητού. Στην ics μου κάνει reboot, ενώ στη gb σβήνει. Θα το πάω στη smartec να δω τι παίζει.

Όσο για το 3g, με την αλλαγή του baseband, ενώ δεν παίζει πλέον συνεχίζει να σβήνει αν κάνει κάτι ενεργοβόρο (παιχνίδι, gps). Αλήθεια γιατί δεν έχω 3g internet?

Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια!

Edited by deinosauraki
Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Πέρασα την AOSP 4.1.2 του broodplank αλλά και πάλι έκανε shutdown όπως και με την ΑΟΚP. Επόμενο βήμα είναι full wipe και στήσιμο απο την αρχή. Αν συνεχίσει το πρόβλημα θα περάσω την ΑΟSP 4.0.4 και αν και τότε συνεχίζει τα ίδια θα είμαι βέβαιος οτι θα ευθύνεται η συσκευή ή η μπαταρία και όχι οι roms.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Όσο για το 3g, με την αλλαγή του baseband, ενώ δεν παίζει πλέον συνεχίζει να σβήνει αν κάνει κάτι ενεργοβόρο (παιχνίδι, gps). Αλήθεια γιατί δεν έχω 3g internet?

Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια!

To συγκεκριμένο baseband (KPM) είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο που υπάρχει (βέβαια σε σένα μπορεί να μη είναι λειτουργικό αλλά εύκολα μπορείς να το αλλάξεις, φλασάροντας κάποιο άλλο με το odin).

Τώρα που έχεις εγκατεστημένη την KQI αν δεν βαριέσαι κάνε μία δοκιμή ακόμα φλασάροντας την shadow που βασίζεται σ'αυτήν και κάνε όλα τα wipes που μπορείς να κάνεις από recovery εκτός από το format της εξωτερικής (αποθήκευσε τα αρχεία της ρομ, το nandroid backup και ότι σου είναι χρήσιμο στην εξωτερική κάρτα):

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache

mounds and storage:

format/system

format/cache

format/data

install rom

install update patch

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

reboot.

Edited by kouros17

To συγκεκριμένο baseband (KPM) είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο που υπάρχει (βέβαια σε σένα μπορεί να μη είναι λειτουργικό αλλά εύκολα μπορείς να το αλλάξεις, φλασάροντας κάποιο άλλο με το odin).

Τώρα που έχεις εγκατεστημένη την KQI αν δεν βαριέσαι κάνε μία δοκιμή ακόμα φλασάροντας την shadow που βασίζεται σ'αυτήν και κάνε όλα τα wipes που μπορείς να κάνεις από recovery εκτός από το format της εξωτερικής (αποθήκευσε τα αρχεία της ρομ, το nandroid backup και ότι σου είναι χρήσιμο στην εξωτερική κάρτα):

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

mounds and storage:

format/system

format/cache

format/data

install rom

install update patch

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

reboot.

Τα έκανα όλα πάλι. Δυστυχώς όμως σβήνει.

Το 3g τώρα δουλεύει πάλι κανονικά.

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Μακάρι να βρεθεί μια λύση, αν και απ'ότι φαίνεται υπάρχει μάλλον θέμα με το hardware. :(

Τελικά αν και δύσπιστος και απογοητευμένος από τις προηγούμενες βερσιόν του Castagna, το τελευταίο του 3.0. kernel για JB αποδεικνύεται πολύ καλό, γρήγορο και σταθερό. Έχω την exUV bigmem βερσιόν και τα lags στα παιχνίδια αυτή τη φορά είναι ελάχιστα. Μακάρι να μείνει έτσι και στις επόμενες μέρες.

Edited by kouros17

Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές που εχει το ενα απο το άλλο (εκδόσεις του ίδιου κέρνελ!!) Εχω χάσει τη μπάλα! Edited by chriszamanis

M.GANDHI

Είχα μια φορά ένα θεματάκι με τους ήχους στην cm10 αλλά την ξαναφλάσαρα κάνοντας μόνο wipe/cache και wipe/dalvik cache και δεν μου ξαναεμφανίστηκε. Και κάποιοι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα γι'αυτό αν δεις στο πρώτο post της ρομ εδώ, ο ivendor προτείνει το εξής κάτω κάτω:

"No System Sounds UI:

Download this app

Set the system volume to maximum (7). You should hear the sounds again"

Δέν μου το ξαναέκανε τελικά. Με απλά ένα restart και χωρίς να κάνω τίποτα άλλο εδώ και 2 μέρες δεν το ξαναέκανε :)

M.GANDHI

Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές που εχει το ενα απο το άλλο (εκδόσεις του ίδιου κέρνελ!!) Εχω χάσει τη μπάλα!

Βασικά εκείνο που κάνουν όλοι είναι να χρησιμοποιούν ως βάση το κερνελ των arco-ivendor παίρνοντάς το από το GitHub και να δουλεύουν πάνω σ'αυτό προσθέτοντας διάφορα (tweaks, μεγαλύτερη μνήμη ram, governors, υπερχρονισμό, κλπ) ή τροποποιώντας το. Ο ivendor δεν πρόκειται μάλλον να ξαναπαρουσιάσει άλλο 3.0 kernel αν πρώτα δεν φτιάξει εντελώς την κάμερα (παρ'ότι το εξελίσσει συνεχώς).

Βασικά δύο είναι οι σημαντικές ελλείψεις του 3.0 kernel. Το Project Butter για καλύτερη αίσθηση και μια πλήρως λειτουργική κάμερα. Σ'αυτά, μάλλον την λύση θα την δώσουν κάποια στιγμή (ελπίζουμε) οι arco-ivendor.

Edited by kouros17

Α ρε φίλε Γιώργο, το έχεις σπουδάσει το θέμα! Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις ;)

M.GANDHI

Δοκίμασε να κάνεις μαζί με όλα τα υπόλοιπα format που σου είπε ο kouros ΚΑΙ format/sdcard Επίσης καλού κακού φόρμαρε και την εξωτερική σου κάρτα. Πρώτα βέβαια πάρε όλα σου τα αρχεία απο την κάρτα γιατί θα χαθούν όλα. Προς το παρόν τουλάχιστον εμένα δεν μου έσβυσε και έχει περάσει 1,5 μέρα συνεχούς λειτουργίας με AOSP 4.1.2.

btw η AOSP του brood είναι με διαφορά ότι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Βασικά εκείνο που κάνουν όλοι είναι να χρησιμοποιούν ως βάση το κερνελ των arco-ivendor παίρνοντάς το από το GitHub και να δουλεύουν πάνω σ'αυτό προσθέτοντας διάφορα (tweaks, μεγαλύτερη μνήμη ram, governors, υπερχρονισμό, κλπ) ή τροποποιώντας το. Ο ivendor δεν πρόκειται μάλλον να ξαναπαρουσιάσει άλλο 3.0 kernel αν πρώτα δεν φτιάξει εντελώς την κάμερα (παρ'ότι το εξελίσσει συνεχώς).

Βασικά δύο είναι οι σημαντικές ελλείψεις του 3.0 kernel. Το Project Butter για καλύτερη αίσθηση και μια πλήρως λειτουργική κάμερα. Σ'αυτά, μάλλον την λύση θα την δώσουν κάποια στιγμή (ελπίζουμε) οι arco-ivendor.

Koure στο diablokernel απο τις 8/1 δουλευει η silentcamera? Γιατι μου κανει fc. Εχω κι εγω την alpha 6 by ivendor.

Δοκίμασε να κάνεις μαζί με όλα τα υπόλοιπα format που σου είπε ο kouros ΚΑΙ format/sdcard Επίσης καλού κακού φόρμαρε και την εξωτερική σου κάρτα. Πρώτα βέβαια πάρε όλα σου τα αρχεία απο την κάρτα γιατί θα χαθούν όλα. Προς το παρόν τουλάχιστον εμένα δεν μου έσβυσε και έχει περάσει 1,5 μέρα συνεχούς λειτουργίας με AOSP 4.1.2.

btw η AOSP του brood είναι με διαφορά ότι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Ωπ, ξέχασα το σημαντικότερο! Και να φανταστείς ότι όταν έγραφα για όλα αυτά τα format το έκανα κυρίως για το format της εσωτερικής κάρτας. :wacko:

Αν και ο deinosauraki έχει ξαναδοκιμάσει το format της εσωτερικής και είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Για την AOSP 4.1. γράφουν απλώς ότι δεν έχει καλή μπαταρία. Όπου νά 'ναι θα 'χουμε και AOSP 4.2 από τον brood, αν όλα του πάνε καλά. :)

Koure στο diablokernel απο τις 8/1 δουλευει η silentcamera? Γιατι μου κανει fc. Εχω κι εγω την alpha 6 by ivendor.

Ναι μου δούλευε κανονικά. Βασικά δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με την silent camera και με τη ρομ του ivendor. Στην AOKP διαβάζω μόνο ότι βγάζει αρκετά fc. Πρόσφατα μου φαίνεται ότι υπήρξε ένα uptade για την silent camera. Λες να φταίει αυτό; :rolleyes:

Edited by kouros17

Τζίφος. Μόλις αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με την συσκευή ξανάσβυσε...

Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να φταίει κάποια εφαρμογή απο αυτές που έκανα restore με το titanium αν και τις περισσότερες τις έκανα εγκατάσταση απο το play store. Βαριέμαι να το ψάξω περισσότερο προς το παρόν.

Δεν έχει σημασία που τις εγκατέστησες από το μάρκετ. Μην νομίζεις ότι όλες οι εφαρμογές εκεί είναι σωστά φτιαγμένες. Μια φορά είχα εγκαταστήσει μια εφαρμογή, δεν θυμάμαι το όνομα της, για εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων και άρχισαν τα shutdowns. Όταν την απεγκατεστησα το πρόβλημα λύθηκε. Δοκίμασε να αλλάξεις και κερνελ αν θέλεις, αν και μάλλον κάποια εφαρμογή πρέπει να κάνει τη ζημιά. Edited by kouros17

Καλό θα ήταν να το δοκιμασεις και καμιά μέρα ολόκληρη χωρις να βάλεις καθόλου εφαρμογές. Λίγη υπομονη χρειάζετε :) ;) Ετσι θα ξέρεις!!

M.GANDHI

Εχουμε σημερινό update στο kernel του diablo και ακούω καλά λόγια! ;)

M.GANDHI

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)