Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπότε το καλύτερο είναι να δοκιμάζετε και να βλέπετε πως ανταποκρίνεται το κάθε τι στο τηλέφωνό σας. Κρατήστε ένα nandroid backup για να μπορείτε να γυρίσετε εύκολα στη rom και τις ρυθμίσεις που έχετε τώρα και δοκιμάστε ό,τι άλλο θέλετε.

Αυτό κάνουμε μετα μανίας!!! :)

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αμαν ρε παιδια αυτη η skyhigh 1800 απο μαμα @1350mv...νομισα τα αφηνε default και αν ηθελες τα πηραζες εως εκει:mad: καλα ποθ εβαλα το atuntu cpu και το ειδα.. ελεος δεν θελω να το καψαλισω...ξερει κανεις τα dafault volts για τα 1400mhz???? 1200mv ειναι που λεει εδω ειναι? δεν πιστευω να δινει και volt ston gpu... γενικα αν ξερει κανεις το διαγραμα mhz-volts απο μαμα...plz..

Tελευταία αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Το κινητό κάνει shutdown σε άσχετες στιγμές και άμα το ανοίξω πάλι μου εμφανίζει 1-2% μπαταρία. Αμα του βγάλω την μπαταρία για 30 sec και κάνω επανεκκίνηση μου εμφανίζει την πραγματική. Εκανα wipe cache, εγκατέστησα και την Αlpha 3 της AOKP αλλά συνεχίζει τα ίδια. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο;
Nexus 4 > Stock for a little moment

αμαν ρε παιδια αυτη η skyhigh 1800 απο μαμα @1350mv...νομισα τα αφηνε default και αν ηθελες τα πηραζες εως εκει:mad: καλα ποθ εβαλα το atuntu cpu και το ειδα.. ελεος δεν θελω να το καψαλισω...ξερει κανεις τα dafault volts για τα 1400mhz???? 1200mv ειναι που λεει εδω ειναι? δεν πιστευω να δινει και volt ston gpu... γενικα αν ξερει κανεις το διαγραμα mhz-volts απο μαμα...plz..

Για κάντο λιανά αυτό με τα volt! Υπάρχει κίνδυνος δηλαδή? Γιατί την cpu ταχύτητα την κατέβασα στα 1400 απο 1800 που είχε default αλλά τα volt ?

M.GANDHI

στα 1800 αν πας στο atuntu cpu στο μενου voltages στα 1800 εχει προεπιλογη 1350mv και δεν αλλαζει... στα 1400 διπλα γραφει 1200mv...νομιζω απο μαμα εχει 1400mhz @ 1250mv! ακομα και ετσι πιστευω απο την ωρα που ανοιγει μεχρι να κανει boot και να μπει στο menu λογικα τρωει 1800@1350mv και μολις μπει στο φοντο μπαινει το cpu tool και βαζει τα επιλεγμενα mhz/volts/governors παντως στα 1400 δινει 1200mv!

Ενώ τα νορμάλ (ασφαλή) όρια ποια είναι ? (δεν στη λέω ! Απλά δεν κατέχω το θέμα!)

M.GANDHI

βρηκα αυτο σε ενα φορουμ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35941090&postcount=3

Αν ισχυει τοτε τα μαμισια μεγιστα απο samsung ειναι 1400μηζ με 1250mv η skyhigh οντως δινει αυτα που λεει στο διαγραμα το ειδα απο το atuntu cpu δηλαδη 1400mhz@1200mv...μια χαρα... το θεμα ειναι αν τρεχει κανεις με 1800-1350mv δεν ειναι μεγαλη αποκληση αλλα παντα οπως και στα pc υπαρχει το θεμα του degrade με την παροδο του χρονου(ξεχιλωνει το πυριτιο απο τα πολλα volt του cpu οποτε γινεται ασταθεις με τον καιρο...κλπ κλπ) αν αυτος που το εκανε ξερει οτι ο scorpion μπορει να τρεχει ανετα τα 1350mv τοτε οκ...αυτο που με χαλαει ειναι οτι σιγουρα μεχρι να μπουταρει και να βαλει επιλεγμενα mhz και volt το application(atuntu cpu) σιγουρα εκεινα τα λιγα δεuτερολεπτα τρεχει 1800-1350mv δεν ειναι να ανυσηχουμε...θα ψαξω να βρω στην samsung αν εχει spects για το cpu και βρω τα safe max και min ορια που συστηνει....

http://www.qualcomm.com/snapdragon/processors/s3-s2-s1 στο atuntu benchmark device info λεει MSM8255 το δικο μου s2 κατηγορια:lol: το ιδιο cpu παιζει σε HTC Flyer, HTC Sensation XL, Samsung Galaxy Note (GT-N7003) αλλα εκει ειναι στα 1500mhz απο μαμα...45 νανομετρα cpu.. αν βρω κατι σε max safe volts για 24/7 ενημερωνω...:ninja:

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Tελευταία αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Το κινητό κάνει shutdown σε άσχετες στιγμές και άμα το ανοίξω πάλι μου εμφανίζει 1-2% μπαταρία. Αμα του βγάλω την μπαταρία για 30 sec και κάνω επανεκκίνηση μου εμφανίζει την πραγματική. Εκανα wipe cache, εγκατέστησα και την Αlpha 3 της AOKP αλλά συνεχίζει τα ίδια. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο;

Εγώ το παθαίνω συνέχεια. :(

Και με ics του arco και με 3 διαφορετικές gb.

Απλά δε σβήνει σε άσχετες στιγμές. Αν ανοίξω το 3g και σερφάρω ή χρησιμοποιήσω

gps πρόγραμμα ή παίζω κάποιο παιχνίδι το κάνει. Αν κάνω reboot τότε η μπαταρία επανέρχεται. Κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά και μπαίνει και σε deep sleep.

@yiannis_12: Έκανα όλα τα wipe, όλα τα format εκτός της εξωτερικής sd, αλλά πάλι τα ίδια.

Θα δοκιμάσω να βάλω stock rom.

Ποια να κατεβάσω?

Edited by deinosauraki
Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

Καλησπέρα και καλή χρονιά.Μόλις φλάσαρα την AOSP 4.1.2.Φαίνεται πολύ καλή ρομ αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ρουτ.Ενώ ήμουν κανονικά ρουτ μετά την εγκατάσταση της ρομ

με έκανε unroot.Τώρα ξανά έκανα την διαδικασία για να γίνω ροοτ και ενώ μου εμφανίζει το εικονίδιο superuser όταν πάω να μπω στις εφαρμογές που θέλουν πρόσβαση ροοτ μου λέει ότι είμαι unroot.Καμιά ιδέα;

Καλησπέρα και καλή χρονιά.Μόλις φλάσαρα την AOSP 4.1.2.Φαίνεται πολύ καλή ρομ αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ρουτ.Ενώ ήμουν κανονικά ρουτ μετά την εγκατάσταση της ρομ

με έκανε unroot.Τώρα ξανά έκανα την διαδικασία για να γίνω ροοτ και ενώ μου εμφανίζει το εικονίδιο superuser όταν πάω να μπω στις εφαρμογές που θέλουν πρόσβαση ροοτ μου λέει ότι είμαι unroot.Καμιά ιδέα;

Καταρχήν κατέβασε αυτή την εφαρμογή για να τσεκάρεις αν είσαι root ή όχι.

Δοκίμασε επίσης να κάνεις αναβάθμιση στο binary της εφαρμογής του superuser. Αν δεν αλλάξει κάτι με αυτό μπορείς να δοκιμάσεις το superuser update fixer μήπως και αυτό λύσει το πρόβλημά σου. Ποιες εφαρμογές είναι αυτές που χρησιμοποιείς και σου ζητούν root access? Σε κάποιες εφαρμογές όπως το EsFileExplorer πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να δώσεις από εκεί άδεια για να έχουν πρόσβαση root.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την εφαρμογή που είναι κάτι αντίστοιχο με το superuser.

Edited by yiannis_12

Θα δοκιμάσω να βάλω stock rom.

Ποια να κατεβάσω?

Κατέβασε την 2.3.6 XXKQI. Είναι δοκιμασμένη και καλή stock rom.

Link για να την κατεβάσεις θα βρεις στο 4ο post εδώ.

Edited by kouros17

Καταρχήν κατέβασε αυτή την εφαρμογή για να τσεκάρεις αν είσαι root ή όχι.

Δοκίμασε επίσης να κάνεις αναβάθμιση στο binary της εφαρμογής του superuser. Αν δεν αλλάξει κάτι με αυτό μπορείς να δοκιμάσεις το superuser update fixer μήπως και αυτό λύσει το πρόβλημά σου. Ποιες εφαρμογές είναι αυτές που χρησιμοποιείς και σου ζητούν root access? Σε κάποιες εφαρμογές όπως το EsFileExplorer πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να δώσεις από εκεί άδεια για να έχουν πρόσβαση root.

Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη ν εφαρμογή που είναι κάτι αντίστοιχο με το superuser.

Από εφαρμογες χρησιμοποιώ το titanium backup,battery calibration,esexplorer κ.α.Δοκίμασα το root check και μου λέει ότι δεν είμαι ρουτ.Επίσης πήγα να κάνω update στο binary του superuser αλλά μου βγάζει αποτυχία.Στην προηγούμενη ρομ δούλευε κανονικά.Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά των δεδομένων τον εφαρμογών τώρα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ;

Από εφαρμογες χρησιμοποιώ το titanium backup,battery calibration,esexplorer κ.α.Δοκίμασα το root check και μου λέει ότι δεν είμαι ρουτ.Επίσης πήγα να κάνω update στο binary του superuser αλλά μου βγάζει αποτυχία.Στην προηγούμενη ρομ δούλευε κανονικά.Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά των δεδομένων τον εφαρμογών τώρα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η ρομ;

Δοκίμασε να κάνεις unroot και root πάλι. Αν δεν φτιάξει ούτε με αυτό τότε άλλαξε rom. Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή τη rom που έχεις και δεν ξέρω να σου πω.

Tελικα εκανα δουλεια με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.incredicontrol&hl=el πολυ καλυτερο απο το cpu antutu!!!Eβαλα στο governor smartasv2 min 122mhz@750mv και max 1401mhz@1200mv...μια χαρα μεχρι στιγμης και 5363 στο score στο antutu bench(shadow με I8150ZCLA2 GPU Driver + skyhigh) θα δοκιμασω να ριξω κι αλλο τα max volts! ;) Edited by charl

Δοκίμασε να κάνεις unroot και root πάλι. Αν δεν φτιάξει ούτε με αυτό τότε άλλαξε rom. Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή τη rom που έχεις και δεν ξέρω να σου πω.

Έκανα root unroot πολλές φορές και πάλι τίποτα.Έκανα και update to superuser.Άλλαξα και ρομ (cm 10)και το πρόβλημα παραμένει.

Έκανα root unroot πολλές φορές και πάλι τίποτα.Έκανα και update to superuser.Άλλαξα και ρομ (cm 10)και το πρόβλημα παραμένει.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω. Η τελευταία λύση που προτείνουμε πάντως σε προβλήματα που δεν υπάρχουν άλλες λύσεις είναι να περάσεις μια stock rom gingerbread μέσω odin που λογικά θα επανέλθουν όλα στο φυσιολογικό. Απλά θα πρέπει μετά να τα ξανακάνεις όλα από την αρχή. Αν κάποιο παιδί έχει κάποια άλλη λύση ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει.

Για να βάλω τη stock rom θα πρέπει να ακολουθήσω τη διαδικασία εδώ, σωστά? Δεν πρέπει δηλαδή να την περάσω όπως περνάμε μια custom rom. Edited by deinosauraki

Για να βάλω τη stock rom θα πρέπει να ακολουθήσω τη διαδικασία εδώ, σωστά? Δεν πρέπει δηλαδή να την περάσω όπως περνάμε μια custom rom.

Τις custom roms συνήθως τις περνάμε από recovery. Τη stock rom θα την περάσεις μέσω odin όπως λέει και ο οδηγός που βρήκες.

Αυτό θα σου αλλάξει και το recovery και το baseband. Θα έχεις πάλι stock recovery δηλαδή που σημαίνει ότι θα πρέπει να τα κάνεις πάλι όλα από την αρχή. Δηλαδή για να ξαναβάλεις πάλι το CWM για παράδειγμα θα πρέπει να το φλασάρεις κι αυτό μέσω odin και φυσικά δεν θα είσαι root. Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε.

Edited by yiannis_12

Καλησπέρα,

Φλάσαρα την CM10 του ivendor, με το default kernel και παρατήρησα πως δεν μπαίνει σε deep sleep :wacko:

Καμιά ιδέα?

M.GANDHI

Καλησπέρα,

Φλάσαρα την CM10 του ivendor, με το default kernel και παρατήρησα πως δεν μπαίνει σε deep sleep :wacko:

Καμιά ιδέα?

Άλλαξε τον governon και sio και δες μετά απο λίγο αν θα μπει σε deep sleep. Αν μπει ξαναβάλε gov αυτόν που θέλεις. Γενικά εγώ αλλάζω gov και sio και καμιά φορά με επανεκκίνηση πιάνει!!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Ναι βασικά επαννεκίνηση ηθελε! Το έκανα γιατι κατάλαβα πως είχε πρόβλημα με τον ήχο, και δεν έπειζε ήχους (είχα εισερχόμενη και δεν ακούστηκε αλλα και όταν το σήκωσα δεν ακουγα δεν με άκουγαν :wacko:)

Εχω το default kernel οπότε δεν εχω και πολλές επιλογες για cpu πειράγματα! Κανένα ψολοσταθερό kernel για δοκιμή ?!!!!

M.GANDHI

Τις custom roms συνήθως τις περνάμε από recovery. Τη stock rom θα την περάσεις μέσω odin όπως λέει και ο οδηγός που βρήκες.

Αυτό θα σου αλλάξει και το recovery και το baseband. Θα έχεις πάλι stock recovery δηλαδή που σημαίνει ότι θα πρέπει να τα κάνεις πάλι όλα από την αρχή. Δηλαδή για να ξαναβάλεις πάλι το CWM για παράδειγμα θα πρέπει να το φλασάρεις κι αυτό μέσω odin και φυσικά δεν θα είσαι root. Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε.

Ευχαριστώ.

Πόση ώρα παίρνει για να μπει η stock rom?

Εδώ και 25 λεπτά είναι στο connection setup.

Ευχαριστώ.

Πόση ώρα παίρνει για να μπει η stock rom?

Εδώ και 25 λεπτά είναι στο connection setup.

Δεν παίρνει πολλή ώρα. Αν δεις κι έχει κολλήσει δοκίμασε να το ξανακάνεις από την αρχή.

Ναι βασικά επαννεκίνηση ηθελε! Το έκανα γιατι κατάλαβα πως είχε πρόβλημα με τον ήχο, και δεν έπειζε ήχους (είχα εισερχόμενη και δεν ακούστηκε αλλα και όταν το σήκωσα δεν ακουγα δεν με άκουγαν :wacko:)

Εχω το default kernel οπότε δεν εχω και πολλές επιλογες για cpu πειράγματα! Κανένα ψολοσταθερό kernel για δοκιμή ?!!!!

Πρόσεχε αν θα σου το ξανακάνει να μην έχει ήχο γιατί μου έκανε το ίδιο η SmoothieJB V3 Beta 2...παρόλο που το έκανα επανεκκίνηση και επανήλθε ο ήχος μετά από 2-3 ώρες το ξαναέκανε...με αποτέλεσμα το πρωί να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι!! Ευτυχώς που βάζω πάντα και δεύτερο για σιγουριά γιατί με αυτές τις δοκιμές κάθε μέρα σε Rom καποια στιγμή θα το πει το ποίημα!!!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Εδώ και κανένα 5λεπτο κάνει reboot συνεχόμενα.

Στο oddin γράφει Pass με μπλε γράμματα και κάτω αριστερά στο

άσπρο κουτάκι γράφει:

Pass

Destroy instant

Killed timer.

Στον οδηγό λέει:

Hang at boot?

> Remove battery, turn your phone on in recovery and wipe cache and wipe data/factory reset

Σε αυτό δεν είμαι? Λογικά μπήκε η stock rom και πρέπει να κάνω τα wipe.

edit: Η stock rom μπήκε κανονικά.

Το πρόβλημα με το σβήσιμο του κινητου συνεχίζεται.

Επίσης τώρα το baseband άλλαξε σε KPM από KPL και δεν έχω καθόλου 3g ίντερνετ.

Edited by deinosauraki

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)