babamix Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Πολύ καλή η ics του ivendor αλλά η διάρκεια της μπαταρίας δεν παίζεται. Ούτε μέρα (24ωρο) δεν κρατάει τη στιγμή που η broodrom bussines 1.2 μου κρατούσε 2 μέρες (24ωρα) με την ίδια πάντα χρήση. Μονίμως 3g και wi-fi ανοιχτό, έλεγχος email αρκετές φορές την ημέρα ξυπνητήρι πρωί, απόγευμα. Το ίδιο διάβασα και στο XDA στο ανάλοφο forum. Είδατε κι εσείς τέτοια διαφορά (μιλάω αναλογικά με τη χρήση που κάνει ο καθένας) από gb σε ics? Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) καμια βοηθεια..... Κοίτα, τα wipe και τα format γενικά τα κάνεις πριν την εγκατάσταση της ρομ για να καθαρίσει το τηλέφωνο και το σύστημα από την προηγούμενη ρομ. Μετά την εγκατάσταση το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μην χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις είναι wipe cache partitions και advanced/wipe dalvik cache από recovery. Αλλά αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν είναι και απαραίτητο να το κάνεις, εκτός και αν εγκαθιστάς κάτι και ο developer το προτείνει, για να γίνει πιο σωστά η εγκατάσταση. Περασα arco ..μου φενεται πιο ελαφρυ το κινητο...μπορει να ειναι και ιδεα μου..θα περασω castagna και εφαρμογες να γεμισει λιγο και θα σας πω εντυπωσεις Το θέμα με την αργή απόκριση σε επαφές και τηλέφωνο υπάρχει και τώρα; Πολύ καλή η ics του ivendor αλλά η διάρκεια της μπαταρίας δεν παίζεται. Ούτε μέρα (24ωρο) δεν κρατάει τη στιγμή που η broodrom bussines 1.2 μου κρατούσε 2 μέρες (24ωρα) με την ίδια πάντα χρήση. Μονίμως 3g και wi-fi ανοιχτό, έλεγχος email αρκετές φορές την ημέρα ξυπνητήρι πρωί, απόγευμα. Το ίδιο διάβασα και στο XDA στο ανάλοφο forum. Είδατε κι εσείς τέτοια διαφορά (μιλάω αναλογικά με τη χρήση που κάνει ο καθένας) από gb σε ics? Σε μένα η μπαταρία σε όλες τις ics roms είναι πάνω κάτω το ίδιο και στα ίδια σχεδόν καλά επίπεδα που ήταν και με τις καλύτερες gb roms. Το βασικό είναι να σιγουρευτείς ότι το τηλέφωνο μπαίνει σε deep sleep. Βέβαια πάντα (και παλιότερα με gb roms, και τώρα), έχω πάντα κλειστά τα δεδομένα, το wifi και τον αυτόματο συγχρονισμό και τα ανοίγω μόνο όταν θέλω να μπω στο internet να διαβάσω τα mail να κάνω τις ενημερώσεις σε εφαρμογές κλπ, ενώ τον αυτόματο συγχρονισμό τον ανοίγω πολύ σπάνια μόνο όταν θέλω να συγχρονίσω κάτι (π.χ. όταν θέλω να προσθέσω κάποια επαφή). Edited October 25, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μετα απο καποια αλλαγη που εκαναν στις ics roms στο wifi αργει να συνδεθει στο ρουτερ, μερικες φορες το κανει μονο αν παω στο μενου του wifi απο τις ρυθμισεις (τοτε μου εμφανιζει το ρουτερ μου και συνδεεται). Μου συμβαινει και με arco και με ivendor. Παραλληλα απο τοτε ειχα αρχισει να δουλευω το gobackup και καθε φορα επαναφερω τους κωδικους(το ξεχναω να δοκιμασω μια φορα χωρις επαναφορα). Πως μπορω να διαγραψω ολα τα αποθηκευμενα δυκτια για να κανω μια δοκιμη? Καποιος τροπος για καθαρισμα εννοω και οχι ενα ενα με τον κλασσικο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Τα αποθηκευμένα δίκτυα βρίσκονται εδώ: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf. Ποιο είναι το firmware σου; Μήπως βοηθήσει αν εγκαταστήσεις κάποιο άλλο modem; XXKPM και XXKPL είναι τα καλύτερα. Edited October 25, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Γενικώς η νέα ρομ του arco δεν παίζεται. Είναι ότι καλύτερο έχει γίνει μέχρι σήμερα σε ics! Την προτείνεις για daily use? Υπάρχει κάτι που δεν δουλεύει, πχ ραδιοφωνο? Από μπαταρία τι λέει? Μόλις πήρα ι9001 και ψάχνομαι τι ρομ να βάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Γενικώς η νέα ρομ του arco δεν παίζεται. Είναι ότι καλύτερο έχει γίνει μέχρι σήμερα σε ics! Την προτείνεις για daily use? Υπάρχει κάτι που δεν δουλεύει, πχ ραδιοφωνο? Από μπαταρία τι λέει? Μόλις πήρα ι9001 και ψάχνομαι τι ρομ να βάλω... Είναι όντως η καλύτερη ics rom που υπάρχει. Και για daily use μια χαρά είναι. Δεν της λείπει τίποτα. Η μπαταρία με μέτρια χρήση με βγάζει γύρω στις 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Συμφωνώ εντελώς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Τα αποθηκευμένα δίκτυα βρίσκονται εδώ: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf. Ποιο είναι το firmware σου; Μήπως βοηθήσει αν εγκαταστήσεις κάποιο άλλο modem; XXKPM και XXKPL είναι τα καλύτερα. KPM εχω τωρα εχεις κανα λινκ με τα αλλα modem? Τα φλασαρω με το προγραμμα του broodpank ετσι? Ενταξει βρηκα ακρη και φλασαρα το KPL, θα δοκιμασω και θα επανελθω. Edited October 25, 2012 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το lag κατά το άνοιγμα του phone app υπάρχει και στην rom του arco. Είναι όμως μικρότερο απο τις προηγούμενες εκδόσεις τις δικές του και του ivendor. Ιδιαίτερα απο deep sleep μπορεί καμιά φορά να περιμένεις μέχρι και 10 sec για να πάρεις τηλέφωνο. Σε γενικές γραμμές πάντως δείχνει πιο ελαφρύ. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Με το kernel του arco τρωει κατι σκαλωματα και μερικες φορες δεν μπαινει σε deep sleep. To εχει και κανενας αλλος το προβλημα αυτο? Και τώρα πριν λίγο πάγωσε δύο φορές και έκλεισε μόνο του. Πέρασα Castagna v6.8 και βλέπουμε. :rolleyes: Edited October 25, 2012 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) KPM εχω τωρα εχεις κανα λινκ με τα αλλα modem? Τα φλασαρω με το προγραμμα του broodpank ετσι? Ενταξει βρηκα ακρη και φλασαρα το KPL, θα δοκιμασω και θα επανελθω. KPM έχω κι εγώ και είναι μια χαρά. Πιστεύω τελικά ότι δεν είναι θέμα μόντεμ, αλλά της έκδοσης του κέρνελ που είχες. Στον castagna 6.7. είχε αλλάξει τις ρυθμίσεις του wifi που είχε στον 6.6. Και μόλις ήθελα να σου προτείνω να φλασάρεις τον 6.6. και να δοκιμάσεις, ανέβασε τον 6.8. στον οποίο επαναφέρει τους drivers που είχε στον 6.6. επομένως τώρα που φλάσαρες τον 6.8. λογικά δεν θα έχεις θέμα. :) Το lag κατά το άνοιγμα του phone app υπάρχει και στην rom του arco. Είναι όμως μικρότερο απο τις προηγούμενες εκδόσεις τις δικές του και του ivendor. Ιδιαίτερα απο deep sleep μπορεί καμιά φορά να περιμένεις μέχρι και 10 sec για να πάρεις τηλέφωνο. Σε γενικές γραμμές πάντως δείχνει πιο ελαφρύ. Σε μένα πλέον το κάνει ελάχιστες φορές σε σχέση με πριν, ακόμα και με castagna kernel. Με το kernel του arco τρωει κατι σκαλωματα και μερικες φορες δεν μπαινει σε deep sleep. To εχει και κανενας αλλος το προβλημα αυτο? Και τώρα πριν λίγο πάγωσε δύο φορές και έκλεισε μόνο του. Πέρασα Castagna v6.8 και βλέπουμε. :rolleyes: Δεν είχα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Edited October 25, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Γύρισα σε kpm πάλι και castagna v6.8,όλα δουλεύουν κανονικά εδώ και κάποιες ώρες. Εντάξει μπορεί να έφαγε κάνα κόλλημα εκείνη την ώρα που μου έκλεισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Καλησπέρα.Ειπα σημερα να περασω την beta3 του arco αλλα αντιμετωπισα το εξης προβλημα. Πηγα για αρχη να περασω το CWM6 μεσω odin αλλα δε κανει απολυτως τιποτα.Ασε που δεν ανοιγει τωρα καν το τηλεφωνο αλλα τουλαχιστον μπαινει σε download.Μηπως χρησιμοποιω λαθος εκδοση του odin? Ας βοηθησει καποιος παρακαλω δινοντας μου αρχικα καποια δοκιμασμενη εκδοση του odin στο κινητο μας..Ευχαριστω πολυ! Edit:Εβγαλα καποια ακρη.Αν αντιμετωπισω καποιο αλλο προβλημα θα επανελθω..Ευχαριστω :) Edited October 26, 2012 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μπορεί να μην έχεις εγκατεστημένους τους usb drivers, ή χρειάζεται ίσως να δοκιμάσεις και με άλλες θύρες usb. Πάντως το πιο σταθερό και απροβλημάτιστο recovery είναι το CWM v5.5.0.4. Τα άλλα εμφανίζουν συχνά διάφορα προβλήματα. Θα σου συνιστούσα για αρχή να φλασάρεις το CWM v5.5.0.4, ώστε να εγκαταστήσεις τη ρομ και μετά πειραματίζεσαι με τα υπόλοιπα recovery. Αν εγκαταστήσεις τη ρομ και δεν ανοίγει το τηλέφωνό σου (συμβαίνει συχνά αν φλασάρεις από stock rom), κοίτα εδώ. Multi Downloader v4.43 AriesVE.ops CWM v5.5.0.4 Samsung USB Drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε ευχαριστω πολυ!Ισως να με βγαζεις απο μελλοντικους κοπους :) Εχεις να προτεινεις καποιον kernel για την συγκεκριμενη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ή θα κρατήσεις αυτόν που έχει η ρομ με τις προεπιλογές του ( ondemand, cfq), ή θα δοκιμάσεις τον CastagnaIT Kernel. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις για κάποιες μέρες το kernel της ρομ και μετά αν όλα πάνε καλά κάνεις ένα nandroid backup και δοκιμάζεις και τον Castagna μήπως σου αρέσει περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, κάνεις restore το nandroid backup. Επίσης θα σου πρότεινα full wipe από recovery, πριν την εγκατάσταση της ρομ και των gapps: wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system Εννοείται ότι πρέπει να κρατήσεις κάποιο backup εφαρμογών, επαφών και ότι άλλο θέλεις. Edited October 26, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ή θα κρατήσεις αυτόν που έχει η ρομ με τις προεπιλογές του ( ondemand, cfq), ή θα δοκιμάσεις τον CastagnaIT Kernel. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις για κάποιες μέρες το kernel της ρομ και μετά αν όλα πάνε καλά κάνεις ένα nandroid backup και δοκιμάζεις και τον Castagna μήπως σου αρέσει περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, κάνεις restore το nandroid backup. Επίσης θα σου πρότεινα full wipe από recovery, πριν την εγκατάσταση της ρομ και των gapps: wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system Εννοείται ότι πρέπει να κρατήσεις κάποιο backup εφαρμογών, επαφών και ότι άλλο θέλεις. Σε ευχαριστω πολυ!Περασα το 5.5.0.4 αλλα μου εχει βγαλει την πιστη για να μπω recovery!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Τι εννοείς; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Τι εννοείς; :rolleyes: Ενταξει ευτυχως καταφερα τα παντα!Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Τωρα τελευταια και εμενα μερικες φορες δεν πιανει και bootarei κανονικα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hqx Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 καποιος να με βοηθησει λιγο εχω 2 ερωτησεις 1 υπαρχει το ς σιγμα τελικο στο τηλεφωνο και 2ον ποσο ευκολο ειναι να βαλω ics4 στο κινητο και τι τελικα δουλευει?? Παράθεση I9001 EHNDROIX III 13.6.24 K^Kernel 3.4.51 v1.5 XPERIA U Unofficial_Stock JellyBean 4.1.2 V4 LG P880 STOCK S3 MINI STOCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) 1) Στο πληκτρολόγιο των Gingerbread roms, δεν υπάρχει το τελικό ς και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να στο βγάλει. Μπορείς όμως να κατεβάσεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο από το μαρκετ όπως για παράδειγμα το MultiLing Keyboard, το GO Keyboard κ.α. όπου το ς υπάρχει. 2) Το να εγκαταστήσεις μία ρομ είναι πανεύκολο, αρκεί να το κάνεις μία φορά. Πλέον στην ics δουλεύουν όλα. Υπάρχει επίσης και Jelly Bean, αλλά εκεί δεν δουλεύει ακόμα η κάμερα. Edited October 28, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) καλησπερα παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα .πριν τρις μηνεσ πηρα τ samsung galaxy s plus gt-i9001 κ δουλευε πολυ καλα γρηγορα δν κολουσε ολα μια χαρα.εχω ενα φιλο π ασχολειται κ μ εβαλε τ μικροβιο να αλλαξω rom .μετα απο μερικεσ μερες εκανα τ κινητο μ android 4.0.4 απο 2.3.6 που ηταν οταν τ αγορασα.αλλα δν μ αρεσε κ ηθελα να τ επαναφερω στ αρχικο 2.3.6 .αρχισα λοιπον κ κατεβαζα firmware κ εγκαθηστουσα στο κινητο μ αλλα κανεναν δν ηταν σαν τ αρχικο.μπορω με καποιο τροπο να βρω τι ακριβως ειχε τ κινητο μ εξ αρχησ? kernel-firmware-αριθμο κατασκευης..τωρα εχω firmware 2.3.6 ..εκδοση βασικου φασματοσ Ι9001ΧΧKPL ..kernel 2.6.35.7-perfdpi@DELL176#1 ..κ αριθμο κατασκευης GINGERBREAD.XXKQB απο τ οποιο δν ειμαι κ πολυ ικανοποιημενος :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited October 28, 2012 by Superuser SMS Μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Πρέπει να είχες ή την XXKPS ή την XXKPU. Κάποιος φίλος που αγόρασε τότε το κινητό του, ας μας πει ποια ακριβώς είναι. Πάντως η XXKQB που έχεις είναι πιο πρόσφατη από τις προηγούμενες, αλλά αν θες την άποψή μου εγκατέστησε την τελευταία stock rom που είναι η XXKQI (link για να την κατεβάσεις υπάρχει στο 4ο post εδώ). Κατά τη γνώμη μου, είναι η πιο ολοκληρωμένη και πιο smooth απ'όλες τις stock roms. Και αν θέλεις μετά, μπορείς να εγκαταστήσεις μία πολύ καλή gingerbread custom rom (2.3.6) την Shadow0-Rom. Edited October 28, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros87x Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 αυτο θελω και εγω αν μπορει καποιοσ να μου πει ποια ακριβως ειχα οταν το αγορασα.η XXKQB που εχω τωρα δεν με αφηνει ικανοποιημενο καθολου σε σημειο να θελω να αλλαξω κινητο.μετα που λεσ να εγκαταστησω την shadow σε τι θα με οφελησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts