Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη (την πρώτη) βερσιόν και αν εξαιρέσεις την γραμματοσειρά που δεν ήταν "βολική" στο διάβασμα, όλα τ'άλλα ήταν καλά. Edited by kouros17

Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στο μάρκετ για αλλαγή γραμματοσειρών, αλλά δεν θα στις συνιστούσα (μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στο τηλέφωνο). Άσε που μπορεί απ'όσες γραμματοσειρές να σου αρέσουν, να μην εφαρμόζουν σωστά τα ελληνικά.

Ίσως αν αντικαθιστούσες τον φάκελο "fonts" με κάποιον άλλο από κάποια άλλη ρομ (π.χ. RC5), λογικά θα άλλαζε και η γραμματοσειρά. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις.

Edited by kouros17

Tο viber δουλευει κανονικα σε ics γιατι εμενα δεν μου δεχεται τον κωδικο επιβεβαιωσης με τιποτα...

Tο viber δουλευει κανονικα σε ics γιατι εμενα δεν μου δεχεται τον κωδικο επιβεβαιωσης με τιποτα...

Κανονικά δουλεύει ναι. Δοκίμασες να το απεγκαταστήσεις και να το ξανακατεβάσεις?

Ναι το εκανα κ αυτο, αλλο κωδικο μου στελνει με το μυνημα αλλον αμα πας εκει που λεει click here αμα εχεις προβλημα.:lol:

Κανενας απο τους δυο ομως δεν δουλευει, τους εστειλα mail.

Παιδες καλησπερα...εχω ενα θεμα με το κινητο...αργει να ανοιξει τις επαφες,οταν μπαινω στις ρυθμισεις αργει παρα πολυ...παταω να παρω ενα τηλεφωνο και αργει μεχρι να κανει την κληση...τι εχει γινει ? Φοραω RC5 απο invedor με castagna 6.7 ...

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Γενικά υπάρχει ένα θεματάκι με την απόκριση των επαφών και του τηλεφώνου. Μερικές φορές ανταποκρίνεται σφαίρα, μερικές άλλες, αργεί κάποια δευτερόλεπτα. Δοκίμασες καθόλου τη ρομ με το stock kernel του ivendor, ή μόνο με τον castagna;

Ο arco ανέβασε νέα βερσιόν (Build 3).

Edited by kouros17

Γενικά υπάρχει ένα θεματάκι με την απόκριση των επαφών και του τηλεφώνου. Μερικές φορές ανταποκρίνεται σφαίρα, μερικές άλλες, αργεί κάποια δευτερόλεπτα. Δοκίμασες καθόλου τη ρομ με το stock kernel του ivendor, ή μόνο με τον castagna;

Ο arco ανέβασε νέα βερσιόν (Build 3)

Με castagna δουλευω μονο..να αφησω λες την στοκ ρομ μπας και δω διαφορα ? Να αλλαζα ρομ λες ?

Edited by Thanouris

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ο arco ανέβασε νέα βερσιόν (Build 3).

Εγώ έχω πάθει πλάκα με την RealRom, μπαίνει σε deep sleep μέσα σε δευτερόλεπτα. Είναι γρήγορη και smooth, ίσως και ένα κλικ πιο γρήγορη από του invedor.

Άμα βάλεις την beta 3 θέλω εντυπώσεις.

Με castagna δουλευω μονο..να αφησω λες την στοκ ρομ μπας και δω διαφορα ? Να αλλαζα ρομ λες ?

Καλό είναι να δοκιμάσεις και με το stock kernel. Αν θέλεις εγκατέστησε τη νέα βερσιόν του arco (build 3) μαζί με τα gapps χωρίς τον castagna, κάνοντας μόνο wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache (όχι wipe data/factory reset) και δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις (αν και εγώ γενικά είμαι οπαδός των full wipe :)).

To ίδιο μπορείς να κάνεις και με τη ρομ του ivendor αν θέλεις και θα εγκατασταθεί ξανά το stock kernel. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

Εγώ έχω πάθει πλάκα με την RealRom, μπαίνει σε deep sleep μέσα σε δευτερόλεπτα. Είναι γρήγορη και smooth, ίσως και ένα κλικ πιο γρήγορη από του invedor.

Άμα βάλεις την beta 3 θέλω εντυπώσεις.

Φαίνεται ότι κάνουν δουλειά τα tweaks και τα scripts που έχει βάλει στη ρομ του. :)

Μακάρι να τα πάει καλά γιατί μου είναι αρκετά συμπαθής ο developer (αρκετά σεμνός, με όρεξη, την ψάχνει αρκετά και είναι εκεί για υποστήριξη). Δοκίμασες να αντικαταστήσεις τον φάκελο fonts από το system με αυτόν από κάποια άλλη ρομ;

Τις τελευταίες μέρες ήμουν σε ψάξιμο και σε δοκιμές για να βρω κάποια καλά scripts και tweaks, κάτι ενδιαφέρον βρήκα τα εγκατέστησα και είδα βελτίωση. Θα ξαναπειραματιστώ όμως και αν βρω κάτι καλό και σταθερό θα το πω.

Η νέα βερσιόν του arco είναι πολύ καλή, πιο smooth, παίζω και χωρίς lags το temple run, αλλά είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι δοκιμάζοντας το antutu μου έβγαλε ένα εκπληκτικό σκόρ. 4438, εκεί που το 4200+ είναι το κορυφαίο γι'αυτές τις ρομ (με τον επεξεργαστή εννοείται στα 1400Mhz). Ίσως να είναι τα bionic tweaks που έχει στη νέα του ρομ, δεν ξέρω. :D

Μ'αρεσε αρκετα η ubuntu σαν γραμματοσειρα και δεν την αλλαξα, μη σου πω θα τη βαλω στου arco οταν την περασω για δοκιμη....

Αμα βαλω castagna στου arco λες να χασω κατι απο τα tweaks.

Θελω να αλλαξω το kernel και μονο επειδη δεν εχει συμπιεση στις φωτο.

Μ'αρεσε αρκετα η ubuntu σαν γραμματοσειρα και δεν την αλλαξα, μη σου πω θα τη βαλω στου arco οταν την περασω για δοκιμη....

Αυτά είναι :lol:

Αμα βαλω castagna στου arco λες να χασω κατι απο τα tweaks.

Θελω να αλλαξω το kernel και μονο επειδη δεν εχει συμπιεση στις φωτο.

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά βλέπεις καμιά διαφορά στις φωτό βρε Λευτέρη; Εγώ πάντως όχι :rolleyes:

Στον ήχο μόνο βλέπω (ακούω πιο σωστά) τη διαφορά. Με castagna είναι πιο δυνατός.

Edited by kouros17

Η φωτογραφια μου φαινεται πιο καθαρη με castagna, ειδικα αμα δοκιμασεις να ζουμαρεις.

Με τι scheduler εκανες το τεστ γιατι εμενα δεν λεει να παει απο 230 το database io στο antutu.

Οποτε Kouros να περασω arco ? εχω invedor..απλα την κουμπωνω απο πανω ? δεν θυμαμαι την διαδικασια για αλλαγη ρομ...O castagna θα ειναι συμβατος με arco ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Αν θες να τα κανεις ολα απο την αρχη χανοντας ρυθμισεις (εγω το κανω παντα).

Πριν την εγκατασταση

wipe data/factory reset

wipe cache partition

advanced/wipe dalvik

και απο το mounts and storage

format system

format cache

format data

Και μετα την εγκατασταση κανω ξανα τα τρεια πρωτα.

Εγω εβαλα και castagna παντως, ειναι καθαρα δικη σου επιλογη.

Δεν χανεις κατι με την εγκατασταση του.

Αν δεν θελεις να χασεις εφαρμογες και ρυθμισεις κανε μονο.

wipe cache partition και wipe dalvik

EDIT: kouros η γραμματοσειρες με copy paste δουλευουν.;)

Και ενα screenshot με πανω απο ταλιρακι στο antutu.:p

Edited by lefteris112

Αν θες να τα κανεις ολα απο την αρχη χανοντας ρυθμισεις (εγω το κανω παντα).

Πριν την εγκατασταση

wipe data/factory reset

wipe cache partition

advanced/wipe dalvik

και απο το mounts and storage

format system

format cache

format data

Και μετα την εγκατασταση κανω ξανα τα τρεια πρωτα.

Εγω εβαλα και castagna παντως, ειναι καθαρα δικη σου επιλογη.

Δεν χανεις κατι με την εγκατασταση του.

Αν δεν θελεις να χασεις εφαρμογες και ρυθμισεις κανε μονο.

wipe cache partition και wipe dalvik

EDIT: kouros η γραμματοσειρες με copy paste δουλευουν.;)

Και ενα screenshot με πανω απο ταλιρακι στο antutu.:p

Δλδ γινεται πανω σε invedor να κουμπωσει του arco ετσι ?? μην εχω κανα σκαλωμα ...:worry:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Γινεται απλα με τον δευτερο τροπο μπορει να εχεις κανα σκαλωμα.

Με τον πρωτο τροπο δεν θα εχεις προβλημα στανταρ.

Παρε ενα backup τις εφαρμογες σου και κανε full wipe.

Eτσι κ αλλιως δεν παιρνει και τοση ωρα να περασεις τις ρυθμισεις...μαζι με το backup αντε να ειναι ενα μισαωρο.

Δλδ γινεται πανω σε invedor να κουμπωσει του arco ετσι ?? μην εχω κανα σκαλωμα ...:worry:

Λογικά δεν θα έχεις κανένα σκάλωμα. Εγώ αλλάζω από του ivendor στου arco και αντίστροφα κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik cache χωρίς να αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Δεν χάνεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Παντως η ρομ του arco μπαινει πιο γρηγορα σε deep sleep απ οτι του ivendor.

Τις δουλευω παντα με το ιδιο kernel και setings.

alright,so here is the small tutorial to get bln working in cm9 beta 3:

Ετσι δουλευει και το bln με castagna,copy paste απο doomsday

flash rom

flash gapps

flash castagnait 6.7 kernel

then reboot phone

then download and install root explorer

navigate to system>lib>hw

there search for the file lights.ariesve.so

then delete it

also verify that you have the file named lights.msm7*30.so in there .

then reboot system

open bln control app and now set bln.

cheers

Edited by lefteris112

Παιδες καλησπερα...εχω ενα θεμα με το κινητο...αργει να ανοιξει τις επαφες,οταν μπαινω στις ρυθμισεις αργει παρα πολυ...παταω να παρω ενα τηλεφωνο και αργει μεχρι να κανει την κληση...τι εχει γινει ?

Στη νέα ROM του arco δεν υπάρχει πλέον αυτό!

Με τι scheduler εκανες το τεστ γιατι εμενα δεν λεει να παει απο 230 το database io στο antutu.

Άφησα την προεπιλογή που είναι cfq. Είναι εξάλλου μια από τις αλλαγές της νέας ρομ.

Παντως η ρομ του arco μπαινει πιο γρηγορα σε deep sleep απ οτι του ivendor.

Γενικώς η νέα ρομ του arco δεν παίζεται. Είναι ότι καλύτερο έχει γίνει μέχρι σήμερα σε ics!

Edited by kouros17

Παιδια γεια... φοραω την rc4 και ειμαι πολυ οκ για μενα... τι να κανω για να σβησω παλια μνημη [ κατι σαν εκαθαριση δισκου- ανασυγκροτηση ] ? ετσι για ελαφρυνω λιγο τη μνημη..... τι κανω...? ευχαριστω

καμια βοηθεια.....

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Περασα arco ..μου φενεται πιο ελαφρυ το κινητο...μπορει να ειναι και ιδεα μου..θα περασω castagna και εφαρμογες να γεμισει λιγο και θα σας πω εντυπωσεις

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

καμια βοηθεια.....

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις...

Να διαγράψεις εφαρμογές που δεν χρειάζονται;

Έχεις κάποιο πρόβλημα με την μνήμη;

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)