hdlc Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλησπερα παιδια Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση... Μηπως ξερει καποιος πως μπορει να ξεκληδωσει ενα galaxy S plus ? Το αγορασα απο Κροατια κλειδωμενο στο δικτυο της T mobile . Αρχικα το rootαρα στην συνεχεια του περασα αλλη rom , αλλα δεν λεει με τιποτα να δεχτει ελληνικη καρτα sim . Διαβασα μερικα tutorials οτι πρεπει να βρεις ενα αρχειο nv_data.bin και να του αλλαξεις καποιες τιμες αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αυτο το αρχειο. Μηπως ξερει καποιος τιποτα παραπανω?? Ευχαριστω προκαταβολικα Τα λεμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δοκίμασα του invedor με και χωρίς το έξτρα κερνελ που λέτε άλλα υστέρα από deep sleep όταν την πρώτη φόρα πατήσω μενού τρώει κάποια κολληματακια.. μετά την πρώτη φόρα είναι πολύ γρήγορη. Και τα παιχνίδια πλέον σε σχέση με gigabread+ πάνε καλύτερα. Το προβλημα με το ξεκινημα με το μεσαιο κουμπι υστερα απο Deep sleep δεν υπάρχει. Μονό από το παραπάνω είμαι λίγο ξενερωμενος. Κατά τα άλλα πολύ καλή ρομ. Καμία σχέση με τις παλιές ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αν εννοείς το πρόβλημα με το κινητό να έχει πολύ χαμηλή φωτεινότητα και να μην μπορείς να βγεις απο την lockscreen, λύνεται με το να βάλεις min. freq 368ΜΗz. Μου χε σπάει τα νεύρα τις τελευταίες μέρες με αυτό το θέμα. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Όχι καμία σχέση. Όταν είναι κλειδωμένο αρκετή ωρα και το ξεκλειδωσεις αν αμέσως πατήσεις να μπει στις εφαρμογές τρώει κολληματακι. Δοκίμασα και ανεβασα την συχνότητα άλλα δεν... Το εχει αντιμετωπισει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Όχι καμία σχέση. Όταν είναι κλειδωμένο αρκετή ωρα και το ξεκλειδωσεις αν αμέσως πατήσεις να μπει στις εφαρμογές τρώει κολληματακι. Δοκίμασα και ανεβασα την συχνότητα άλλα δεν... Το εχει αντιμετωπισει κανεις; Μόλις το δοκίμασα. Δεν το έχω αυτό το κόλλημα που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση... Μηπως ξερει καποιος πως μπορει να ξεκληδωσει ενα galaxy S plus ? Το αγορασα απο Κροατια κλειδωμενο στο δικτυο της T mobile . Αρχικα το rootαρα στην συνεχεια του περασα αλλη rom , αλλα δεν λεει με τιποτα να δεχτει ελληνικη καρτα sim . Διαβασα μερικα tutorials οτι πρεπει να βρεις ενα αρχειο nv_data.bin και να του αλλαξεις καποιες τιμες αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αυτο το αρχειο. Μηπως ξερει καποιος τιποτα παραπανω?? Ευχαριστω προκαταβολικα Τα λεμε ! Εγώ πάντως όταν είχα αγοράσει ένα samsung wave από Αγγλία κλειδωμένο και κάποια άλλη στιγμή ένα nokia expressmusic πάλι από Αγγλία το ξεκλείδωσα από ένα από τα εκατοντάδες site που υπάρχουν για αυτόν τον σκοπό , απλά είναι με πληρωμή (10-20 ευρώ), αλλά είναι εγγυημένο το ξεκλείδωμα (σου στέλνουν έναν κωδικό μέσα σε λίγες εργάσιμες μέρες από τη μέρα που θα πληρώσεις που το ξεκλειδώνει στα σίγουρα). Αρκεί το site να υποστηρίζει τον συγκεκριμένο carrier στην συγκεκριμένη χώρα. Προσπάθησε να βρεις το φθηνότερο αλλά πρόσεχε να λέει ότι υποστηρίζει money back σε περίπτωση αποτυχίας. (Με *#06# βρίσκεις εύκολα τον IMEI σου που θα σου ζητήσουν για να στο ξεκλειδώσουν) Edited May 28, 2014 by Mythozz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Τελικά και στην beta 2 έβαλα castagna kernel. Λογικά λειτουργεί και με του arco τη ρομ γιατί δεν βλέπω κάτι παράξενο μέχρι στιγμής. Έκανα βλακεια που πέρασα castagna? Μήπως είναι μόνο για την ρομ του invedor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Έβγαλε RC5 ο ivendor για όποιον ενδιαφέρεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Έκανα βλακεια που πέρασα castagna? Μήπως είναι μόνο για την ρομ του invedor? Ο Castagna λειτουργεί σε όλες τις ics roms. Έβγαλε RC5 ο ivendor για όποιον ενδιαφέρεται! Και βέβαια ενδιαφερόμαστε. :) EDT: Σε μια πρώτη δοκιμή με το stock kernel όλα λειτουργούν άψογα και παίζω το temple run χωρίς κανένα lag! Βασικά αυτό μ'ενδιαφέρει, διότι πλέον είναι το μοναδικό σοβαρό μελανό σημείο των ics roms. Θέλω όμως να το τσεκάρω και τις επόμενες μέρες. Leon τι λες; Edited October 11, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ο Castagna λειτουργεί σε όλες τις ics roms. Και βέβαια ενδιαφερόμαστε. :) EDT: Σε μια πρώτη δοκιμή με το stock kernel όλα λειτουργούν άψογα και παίζω το temple run χωρίς κανένα lag! Βασικά αυτό μ'ενδιαφέρει, διότι πλέον είναι το μοναδικό μελανό σημείο των ics roms. Θέλω όμως να το τσεκάρω και τις επόμενες μέρες. Leon τι λες; Κι εγώ με τον stock kernel την δοκιμάζω αν και την RC4 την είχα με CastagnaIT 6.6 χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Edit: Απ'ότι διάβασα συνεργάζονται arco kai ivendor για να βγάλουν JB Rom. Για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Απ'ότι διάβασα συνεργάζονται arco kai ivendor για να βγάλουν JB Rom. Για να δούμε.. Ναι το 'χε πει και ο arco πριν λίγες μέρες. :) Είναι μεγάλη μας τύχη που αυτοί οι δύο συνεργάζονται (είναι οι πιο καταξιωμένοι developers που έχουμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Kouro μπορείς να δοκιμάσεις αν σου ξεκινάει το antutu χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο wifi? (να κάνεις start test δηλαδή) Απλά από περιέργεια, γιατί σε εμένα ξεκινάει το τεστ μόνο άμα είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Στην ρομ του ivendor και σε όσες βασίζονται σ'αυτήν (δηλαδή σχεδόν σε όλες) χρειάζεται wifi. Σ'αυτήν του arco68 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και μένα ακριβώς το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ο Castagna λειτουργεί σε όλες τις ics roms. Και βέβαια ενδιαφερόμαστε. :) EDT: Σε μια πρώτη δοκιμή με το stock kernel όλα λειτουργούν άψογα και παίζω το temple run χωρίς κανένα lag! Βασικά αυτό μ'ενδιαφέρει, διότι πλέον είναι το μοναδικό σοβαρό μελανό σημείο των ics roms. Θέλω όμως να το τσεκάρω και τις επόμενες μέρες. Leon τι λες; Εκανα ένα full wipe το απόγευμα κι εγκατέστησα την RC5. Δεν έχω δοκιμάσει προς το παρόν κάποιο παιχνίδι για να δω άμα λαγκάρει ή όχι. Αυτή τη φορά λέω να αφήσω και το default kernel. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ειναι απαραιτητο καθε φορα που φλασαρω μια ρομ πρεπει να κανω wipe την internal sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Ειναι απαραιτητο καθε φορα που φλασαρω μια ρομ πρεπει να κανω wipe την internal sd? Όχι. Εγώ προσωπικά έχω σβήσει την εσωτερική περίπου 10-15 φορές μέσα σε δύο χρόνια (εκατοντάδες φλασαρισματα). Αν το ζητάει ο dev της rom/mod/kernel για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, κάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Ειναι απαραιτητο καθε φορα που φλασαρω μια ρομ πρεπει να κανω wipe την internal sd? Δεν είναι απαραίτητο. Εγώ το κάνω πολύ σπάνια. Απλώς καμιά φορά μπορεί κάποια προβλήματα που ενδεχομένως να έχεις, να οφείλονται σε κάποια αρχεία εφαρμογών που υπάρχουν στην κάρτα και μένουν εκεί ακόμα και αν απεγκαταστήσεις τις εφαρμογές. Τότε ίσως θα ήταν καλό να γίνει και ένα φορμάτ σ'αυτήν. EDIT: Απαντήσαμε μαζί με τον Νίκο... Edited October 11, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Ειναι απαραιτητο καθε φορα που φλασαρω μια ρομ πρεπει να κανω wipe την internal sd? Εγώ μόνο μια φορά έχω κάνει wipe στην internal sd. Πάντως αν ισχύουν αυτά που λένε ο arco και ο ivendor όταν κάνεις update στις δικές τους rom δεν χρειάζεται ούτε wipe cache ούτε wipe dalvik cache. Edited October 11, 2012 by yiannis_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Και τότε μπορεί η εγκατάσταση να πάει καλά, αλλά γενικά τα επιπλέον wipe τα κάνουμε για να γλιτώσουμε από δυσλειτουργίες που μπορεί να προκύψουν μετά. Σιγουρεύουμε κατά κάποιον τρόπο την καλή εγκατάσταση της ρομ. Εξάλλου ούτε ώρα παίρνουν, ούτε κακό κάνουν (εκτός απ'το ότι διαγράφουν πράγματα, οπότε θα πρέπει να ξέρουμε τι κάνουμε), επομένως γιατί να μην τα κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλημέρα, Μια βοήθεια... Πρόσφατα έκανα factory reset λόγω κάποιων προβλημάτων που είχανε παρουσιαστεί στην συσκευή και πλέον το κινητό λειτουργεί μια χαρά. Ωστόσο από τότε μου έχει προκύψει το εξής θέμα... Όταν κάνω πλοήγηση στο internet στις ιστοσελίδες που έχω κάποιο account και βάζω username και password δεν μου τα αποθηκεύει με αποτέλεσμα κάθε φορά να τα γράφω από την αρχή! :confused: Χρησιμοποιώ τρεις browser, τον προεπιλεγμένο και τους Maxthon και Dolphin. Έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις τους έτσι ώστε να είναι επιλεγμένη η επιλογή για αποθήκευση των username και password αλλά και πάλι δεν γίνεται καμία αποθήκευση.Πριν κάνω το factory reset με τον Maxthon μου αποθηκευόντουσαν κανονικά username και password... Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makjohn Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Κινητό παραεισαγωγής... γεια σας παιδες αγορα και εγω το s plus το καλοκαιρι. και μου βγαζει οτι δεν αναβαθμiζει το kies. ξερει κανεις καμια λυση για το θεμα??? μεχρι και στο servise το πιγα αλλα τιποτα... μου το κανανε μονο αναπρογραμματισμο... και παλι μενει το ιδιο προβλημμα εχω android 2.3.6 xxxkps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα για να βρούμε τη λύση. Η επίσημη ελληνική είναι η 2.3.3 και εσύ έχεις μία πολύ πιο καινούρια (2.3.6). :) Συνέβη και με κάποιους άλλους φίλους από δω μέσα, που αγόρασαν το τηλέφωνό τους πρόσφατα. Επομένως μην περιμένεις άδικα κάποια επίσημη αναβάθμιση από τη samsung (είσαι ήδη αναβαθμισμένος, άσε που η ελληνική samsung δεν μας συνηθίζει σε επίσημες αναβαθμίσεις). Τώρα, αν θες μία ακόμα πιο καινούρια stock rom μπορείς να κοιτάξεις για την προτελευταία (δοκιμασμένη και καλή) εδώ, ή αν θες την πιο πρόσφατη (αδοκίμαστη ακόμα από εμένα) κοιτάς εδώ. Κάποιες γενικές οδηγίες εγκατάστασης θα βρεις εδώ (post 2719), ενώ αν θες αναλυτικότερες πες μας... Edited October 13, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike10750 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Καλησπέρα. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στο πρόβλημα που έχω στο Skype. Όταν συνομιλώ με βιντεοκλήση και έχω ενεργοποιημένη τη μπροστινή κάμερα με δείχνει ανάποδα. Πως θα μπορέσω να το αλλάξω αυτό? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 H εξαιρετική, ολοκαίνουργια Οpera Mobile μπορεί να κρατάει όλα τα στοιχεία σελιδοδεικτών και κωδικών σε δικούς της servers μέσω της επιλογής Opera Link και επισης να τα συγχρονίζεις με την εξ΄ίσου υπέροχη Opera στον υπολογιστή σου. Κάνε μιά δοκιμή! Λύθηκε το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο browser!!!Πλέον αποθηκεύονται οι κωδικοί κανονικά...Σε ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια! :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts