yiannis_12 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ναι για τον gollauncher ex το εχω δοκιμασει κ εγω απλα στον trebouchet νομιζω δεν γινεται..Νομιζω οτι ο trebouchet ειναι ο λιγοτερο παραμετροποιησιμος... Δηλαδή αν πατήσεις το menu/προσθήκη/συντόμευση δεν σου βγάζει την επιλογή απευθείας κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Δηλαδή αν πατήσεις το menu/προσθήκη/συντόμευση δεν σου βγάζει την επιλογή απευθείας κλήση; οχι.....οταν παταω μενου μου βγαζει επιλογες μονο για την ταπετσαρια....για να κανω προσθηκη καποιο widget πρεπει να μπω στο κεντρικο μενου Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jumper72 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Απο το alex pak?Ποσο το πηρες φιλε μου?Για να παω να κοιταξω και να καταλαβω ποιο καλωδιο θα παρω! https://www.dropbox.com/s/x153cuazcdnho3z/2012-09-02%2017.56.32.jpg Ορίστε η φωτογραφία για να δείτε το καλώδιο για TV-Out, από Alex Pak. (Τον χειμώνα το πήρα, ελπίζω να υπάρχει ακόμη..) Γύρω στα 14 € αν θυμάμαι καλά. Καλή ποιότητα εικόνας, δοκιμασμένο με projector. Υπενθυμίζω ότι την εικόνα τη στέλνει το κόκκινο βύσμα και όχι το κίτρινο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν κράτησα κάποια ics rom. Το σκρολάρισμά, παρά τις βελτιώσεις σε όλα τα υπόλοιπα, δεν έφθανε στο επίπεδο των gb roms (ήταν πιο "δυσκίνητο"). Άλλαξα γνώμη με την BioHazard v.1. Υπάρχει ταχεία κλήση: Παρατεταμένο πάτημα στην αρχική οθόνη / συντόμευση / άμεση κλήση. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ BioHazard v.1 (ICS-CM9 ROM) Shadow0-Rom-v2.1B-DemonSlayer (GINGERBREAD ROM) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Εχεις καποιο προβλημα με το σημα? γιατι κ στην CM9 k sthn endroix δεν ειχα καλο σημα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εχεις καποιο προβλημα με το σημα? γιατι κ στην CM9 k sthn endroix δεν ειχα καλο σημα!!!!! Άποψή μου είναι ότι γενικώς το τηλέφωνο σε σχέση με άλλες συσκευές έχει χαμηλότερο σήμα ότι rom και να "φοράει". Ίσως οφείλεται στο τόσο μικρό δείκτη sar που έχει, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Άποψή μου είναι ότι γενικώς το τηλέφωνο σε σχέση με άλλες συσκευές έχει χαμηλότερο σήμα ότι rom και να "φοράει". Ίσως οφείλεται στο τόσο μικρό δείκτη sar που έχει, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.[/Q Το σημα μου ηταν σχεδον μονιμα αδειο με cm9 endroix!!! μολις δοκιμασα τι ρομ που λεει ο κουρος!!! Με αυτη βλεπω φουλ σημα δεν ξερω ομως ο χρονοσ θα δείξει!!!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το σημα, ειναι το ιδιο και με ενα Νοκια απλο που εχω. ΚΡΜ ραδιο εχω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδια καλησπερα...εχω μια μικρη απορεια...φοραω cm9 beta4 και εχει βγει beta5 πως μπορω να την περασω στο κινητο ? 8ελει την ιδια διαδικασια με οταν πρωτοπερασα την ρομ ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μπορει καποιος να ποσταρει στο θεμα της shadow στο xda γιατι εμενα δεν με αφηνει? Οποιος μπορει θα ηθελα να αναφερει ενα bug. Στο ics θεμα η φωτογραφια καλουντος εμφανιζεται παραμορφωμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Απο χτες εχω περασει την BioHazard v.1 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχω ενα θεμα ομως κ δεν ξερω αν φταιει η rom ή αν ειναι θεμα του ICS. Στην GB εκανα add τον λογαριασμο του facebook στους λογαριασμους, οπου μετα μπορουσα να εισαγω επαφες του face στις επαφες του κινητου κ να συνδεσω τις επαφες του face κ του κινητου που ηθελα. Κατι τετοιο δεν εχω εντοπισει πως γινεται στην ICS....ή μηπως δεν γινεται; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Μπορει καποιος να ποσταρει στο θεμα της shadow στο xda γιατι εμενα δεν με αφηνει? Οποιος μπορει θα ηθελα να αναφερει ενα bug. Στο ics θεμα η φωτογραφια καλουντος εμφανιζεται παραμορφωμενη. Στα αλλά θέματα πως εμφανίζεται η φωτογραφία; Είναι κανονική; Απο χτες εχω περασει την BioHazard v.1 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχω ενα θεμα ομως κ δεν ξερω αν φταιει η rom ή αν ειναι θεμα του ICS. Στην GB εκανα add τον λογαριασμο του facebook στους λογαριασμους, οπου μετα μπορουσα να εισαγω επαφες του face στις επαφες του κινητου κ να συνδεσω τις επαφες του face κ του κινητου που ηθελα. Κατι τετοιο δεν εχω εντοπισει πως γινεται στην ICS....ή μηπως δεν γινεται; Νομίζω πως κάπου έχω διαβάσει πως δεν γίνεται. Edited September 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Νομίζω πως κάπου έχω διαβάσει πως δεν γίνεται. 'Οντως δεν γινεται...τουλαχιστον απο default...υπηρξε κ ανακοινωση http://www.androidguys.com/2011/02/23/google-drops-facebook-sync-nexus/ ........αλλα υπαρχουν εφαρμογες που αναλαμβανουν να κανουν τον συγχρονισμο στο ICS Edited September 3, 2012 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Εχεις καποιο προβλημα με το σημα? γιατι κ στην CM9 k sthn endroix δεν ειχα καλο σημα!!!!! Όχι δεν έχω. Πάντως γενικά μην λαμβάνεις και πολύ υπ'όψιν τον αριθμό των γραμμών στις μπάρες του τηλεφωνικού σήματος ή του wifi. Μερικές φορές δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Παιδια καλησπερα...εχω μια μικρη απορεια...φοραω cm9 beta4 και εχει βγει beta5 πως μπορω να την περασω στο κινητο ? 8ελει την ιδια διαδικασια με οταν πρωτοπερασα την ρομ ? Εγκατέστησε την beta 5 κάνοντας μόνο wipe cache partitions και advanced/wipe dalvik cache μετά την εγκατάσταση. Μην κάνεις δηλαδή wipe data/factory reset ή κάποιο άλλο format και λογικά θα περαστεί η καινούρια ρομ χωρίς να χαθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις. Εξαρτάται από τον πως έχει φτιάξει το ζιπαρισμένο αρχείο της ρομ ο developer. Πολύ σπάνια το φτιάχνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει αυτόματα format σε όλα. Γι'αυτό κράτα για καλό και για κακό ένα nandroid backup και όποια άλλα backup θεωρείς απαραίτητα. Απο χτες εχω περασει την BioHazard v.1 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχω ενα θεμα ομως κ δεν ξερω αν φταιει η rom ή αν ειναι θεμα του ICS. Στην GB εκανα add τον λογαριασμο του facebook στους λογαριασμους, οπου μετα μπορουσα να εισαγω επαφες του face στις επαφες του κινητου κ να συνδεσω τις επαφες του face κ του κινητου που ηθελα. Κατι τετοιο δεν εχω εντοπισει πως γινεται στην ICS....ή μηπως δεν γινεται; Υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα συγχρονισμού του facebook στις ics roms. Κοίτα εδώ ή εδώ για μια εφαρμογή από το μαρκετ ( μπορείς να δεις ένα βίντεο για την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής) ------------------------------------------------------------------------------------------ ROM: BioHazard v.1 (CM9) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 4, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καταλαβαινετε διαφορες αναμεσα στην Α8 και Β5 ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Στα αλλά θέματα πως εμφανίζεται η φωτογραφία; Είναι κανονική; Δεν εχω δοκιασει αλλα θεματα... Kouros το v6 πως το ειχες δει μαζι με shadow? Αξιζει η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Tελικά άμα δεν το "σκαλίζεις" όλη την ώρα , η μπαταρία αντέχει αρκετά :) Σχεδόν καθόλου wifi, 3G και μάλλον καμία κλήση μέχρι την στιγμή του screenshot. http://i7.photobucket.com/albums/y267/leonmania/Screenshot_2012-09-01-15-54-49.png Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Δεν εχω δοκιασει αλλα θεματα... Kouros το v6 πως το ειχες δει μαζι με shadow? Αξιζει η οχι? Βελτίωσε τη διαχείρηση μνήμης, αλλά μετά είχα κάποια lags στο temple run. Δεν είμαι σίγουρος αν οφείλονταν στην εγκατάσταση του V6. Πάντως δεν νομίζω ότι χρειάζεται η εγκατάστασή του αν δεν έχεις lags, ή κακή διαχείρηση μνήμης. Tελικά άμα δεν το "σκαλίζεις" όλη την ώρα , η μπαταρία αντέχει αρκετά :) Σχεδόν καθόλου wifi, 3G και μάλλον καμία κλήση μέχρι την στιγμή του screenshot. Leon θυμησέ μου ποιος είναι ο προεπιλεγμένος governor στον invedor. Interactive ή interactiveX; ------------------------------------------------------------------------------------------------ ROM: BioHazard v.1 (CM9) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 4, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Leon θυμησέ μου ποιος είναι ο προεπιλεγμένος governor στον invedor. Interactive ή interactiveX; ondemand ειναι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Σ'ευχαριστώ ea6gka... Τεστάρω τους governors για καλύτερη μπαταρία. Η BioHazard v.1 στηρίζεται στην cm9 του invedor αλλά έχει CastagnaIT Kernel με προεπιλογή smartassv2 και αργούσε αρκετά με αυτόν τον governor να μπει σε deep sleep. Μετά δοκίμασα τον ondemand και ήταν πολύ καλύτερα από αυτήν την άποψη. Το τηλέφωνο πάντως μετά από την πρώτη φόρτιση κυριολεκτικά πετάει! Αν πάνε έτσι τα πράγματα δεν με βλέπω να ξαναεπιστρέφω σε gb rom ούτε για δοκιμή πλέον. :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: BioHazard v.1 (CM9) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 4, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 kouros ο kernel του ivendor δεν υποστηρίζει interactiveX αλλά μόνο interactive. Δοκίμασα κι αυτόν και τον ondemand χωρίς να δω καμία αξιοσημείωτη διαφορά. Βασικό είναι να έχεις min freq 368MHZ για να αποφύγεις το lag. Προσανατολίζομαι να φτιάξω ένα tasker profile με ρυθμίσεις του governor κατά περίπτωση. Π.χ να γυρνάει σε powersave απο τις 00:30 εώς τις 06:00 το πρωί ή να γυρνάει σε conservative σε ώρες που είμαι σίγουρος οτι δεν πολυχρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι θα δουλέψει αλλά ίσως καταφέρω να μεγιστοποιήσω κι άλλο την διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) kouros ο kernel του ivendor δεν υποστηρίζει interactiveX αλλά μόνο interactive. Δοκίμασα κι αυτόν και τον ondemand χωρίς να δω καμία αξιοσημείωτη διαφορά. Βασικό είναι να έχεις min freq 368MHZ για να αποφύγεις το lag. Προσανατολίζομαι να φτιάξω ένα tasker profile με ρυθμίσεις του governor κατά περίπτωση. Π.χ να γυρνάει σε powersave απο τις 00:30 εώς τις 06:00 το πρωί ή να γυρνάει σε conservative σε ώρες που είμαι σίγουρος οτι δεν πολυχρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι θα δουλέψει αλλά ίσως καταφέρω να μεγιστοποιήσω κι άλλο την διάρκεια της μπαταρίας. πλεον φιλος και με 245 η εκδοση Β5 ειναι ΟΚ. αυτο που με εκνευριζει απιστευτα ειναι οτι δεν μπαινει σε DSleep οταν εχεις συνδεδεμενο το ΒΤ (headset, dongle) με οποιαδηποτε ρομ και μου τρωει τη μπαταρια ασκοπα, τζαμπα και βερεσε...τους το εχω πει ισαμε 15 φορες :lol: Σ'ευχαριστώ ea6gka... Τεστάρω τους governors για καλύτερη μπαταρία. Η BioHazard v.1 στηρίζεται στην cm9 του invedor αλλά έχει CastagnaIT Kernel με προεπιλογή smartassv2 και αργούσε αρκετά με αυτόν τον governor να μπει σε deep sleep. Μετά δοκίμασα τον ondemand και ήταν πολύ καλύτερα από αυτήν την άποψη. Το τηλέφωνο πάντως μετά από την πρώτη φόρτιση κυριολεκτικά πετάει! Αν πάνε έτσι τα πράγματα δεν με βλέπω να ξαναεπιστρέφω σε gb rom ούτε για δοκιμή πλέον. :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: BioHazard v.1 (CM9) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες δε μου αρεσε καθολου εμενα κουρε η ρομ αυτη, μου φανηκε bugged με λοξυγκες εδω και εκει και οι επεμβασεις που εκανε μου φανηκαν παιδιαστικες. Επειδη ομως το λες εσυ και σε εμπιστευομαι 100% σημερα θα τη ξαναπροσπαθησω αφου κανω τις απαραιτητες επεμβασεις μου (να αλλαξω τα φοντα, bootanimation, ηχους κλπ) Edited September 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εγώ βλέπω οτι δύσκολα βγάζει κανείς άκρη με τις custom rom. Ο καθένας έχεις άλλα bugs , άλλη κατανάλωση ματαρίας αναλόγως του τι τρέχει στο κινητό του ή άμα έχει κάνει clean install ή απλά τα 3 wipe. Π.χ το κινητάκι πετούσε πριν 5 μέρες ενώ τώρα τρώει απίστευτα σκαλώματα μερικές φορές. Του χω αλλάξει τα φώτα βέβαια οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για bugs της rom αλλά για ασυμβατότητα η οποία είναι δύσκολο να βρεθεί μιας και εγκαθίστανται κι απεγκαθίστανται δεκάδες πράγματα κάθε μέρα. Ελπίζω να έρθει η μέρα που θα κάνω καθαρή εγκατάσταση μιας rom , θα βάλω πάνω μόνο όσα apps χρησμοποιώ και θα το αφήσω στην ησυχία του να κάνει επιτέλους τη δουλειά του :D btw χρησιμοποιείτε τον trebuchet ή άλλο launcher; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 αυτα που περιγραφεις νομιζω εχουν να κανουν με τη μνημη, μετα απο 5 μερες συνεχης λειτουργιας ισως να εχει φορτωσει καλα η μνημη του, κανε κανα reboot που και που εγω χρησιμοποω apex pro Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) δε μου αρεσε καθολου εμενα κουρε η ρομ αυτη, μου φανηκε bugged με λοξυγκες εδω και εκει και οι επεμβασεις που εκανε μου φανηκαν παιδιαστικες. Επειδη ομως το λες εσυ και σε εμπιστευομαι 100% σημερα θα τη ξαναπροσπαθησω αφου κανω τις απαραιτητες επεμβασεις μου (να αλλαξω τα φοντα, bootanimation, ηχους κλπ) Δεν πιστεύω ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο αυτή η ρομ (εκτός από τα "ζαλιστικά" animations), απλώς έτυχε να κάτσει καλά στο τηλέφωνό μου. Αυτά που έχω παρατηρήσει και εγώ τόσο καιρό, είναι ακριβώς όλα όσα λέει ο Leon πιο πάνω (είμαστε παλιές καραβάνες με τον Leon, από τότε που στην κοινότητα μας στους xda δεν υπήρχαν παρά μόνο δύο roms, η cranium και η broodrom και σχεδόν τίποτα άλλο :p). Μπορεί δηλαδή μία ρομ, ένα mod, κλπ να κάτσει καλά σε ένα τηλέφωνο και σε κάποιο άλλο όχι. Τα πράγματα ειδικά με τις ics roms είναι πολύ σχετικά. Διαβάζεις ας πούμε ένα thread στους xda όπου κάποιος γράφει ότι όλα κυλούν υπέροχα και ο αμέσως επόμενος να γράφει ότι έχει lags ή κάποια bugs. Και είναι δύσκολο να εντοπίσεις τον λόγο που συμβαίνει. Μπορεί να οφείλεται σε δική μας κακή εγκατάσταση, μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή και άντε να τη βρούμε, μπορεί να φταίει η sdcard, μπορεί να φταίνε χιλιάδες πράγματα. Το θέμα είναι ότι επιτέλους έχουμε ics roms με διορθωμένα τα βασικά και χωρίς τα κολλήματα της αρχής. Και εγώ apex χρησιμοποιώ, αλλά τώρα που το πήρα απόφαση να μην ξαναγυρίσω (εκτός απροόπτου) σε gb rom (μόνο για aosp, ή cm7), θα δοκιμάσω και άλλους launchers. kouros ο kernel του ivendor δεν υποστηρίζει interactiveX αλλά μόνο interactive. Δοκίμασα κι αυτόν και τον ondemand χωρίς να δω καμία αξιοσημείωτη διαφορά. Βασικό είναι να έχεις min freq 368MHZ για να αποφύγεις το lag. Παραδόξως και με 245Mhz δεν έχω wake up lag. Τελικά θα το αφήσω σε ondemand. Μπαίνει σε deep sleep αρκετά γρήγορα. --------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: BioHazard v.1 (CM9) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited September 4, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 η καμερα τι λεει? τα ιδια σκ**** ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts