helios21 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Κινητό παραεισαγωγής... Και εγω που ο πηρα απο multirama, μου εβγαζε το ιδιο. Τα παιδια εδω μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο, δεν ξερω απο που προκυπτει το συμπερασμα σου. Σημερα διαπιστωσα τη πρωτη μικρη γρατζουνια στην οθονη μου :'(. Ευτυχως ειναι μικρη και οχι σε κεντρικο σημειο και δεν πολυ φαινεται. Και το προσεχω γαμοτο, εχω και θυκουλα απο αυτες που ειναι σαν πορτοφολη. Να παρω κανα screen protector λετε; Αλλιωνει καθολου την εικονα;Η μηπως δυσκολευεται το touch; Παντως το κινητο δεν υποτιθεται οτι εχει gorilla οθονη που δεν γρατσουνιεται με τιποτα; :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Έχει Gorilla Glass που είναι πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές αλλά και αυτό μπορεί να γρατσουνιστεί αν και πιο δύσκολα από το κοινό γυαλί. Για να μην αποκτήσεις και άλλες γρατσουνιές θα σου συνιστούσα να βάλεις ένα Screen Protector. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα που δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχουν στο κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Και εγω που ο πηρα απο multirama, μου εβγαζε το ιδιο. Τα παιδια εδω μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο, δεν ξερω απο που προκυπτει το συμπερασμα σου. Σημερα διαπιστωσα τη πρωτη μικρη γρατζουνια στην οθονη μου :'(. Ευτυχως ειναι μικρη και οχι σε κεντρικο σημειο και δεν πολυ φαινεται. Και το προσεχω γαμοτο, εχω και θυκουλα απο αυτες που ειναι σαν πορτοφολη. Να παρω κανα screen protector λετε; Αλλιωνει καθολου την εικονα;Η μηπως δυσκολευεται το touch; Παντως το κινητο δεν υποτιθεται οτι εχει gorilla οθονη που δεν γρατσουνιεται με τιποτα; :-( Αν είναι καλό το screen protector ούτε αλλοιώνει την εικόνα, ούτε εμποδίζει το touch. Μόλις αγόρασα το κινητό, πριν από δέκα μήνες περίπου, πήγα σ'αυτήν την θεματική ενότητα και διάβασα πολύ καλά λόγια για το . Το παρήγγειλα από εδώ (μια και δεν υπήρχε στην Ελλάδα) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είχα δοκιμάσει και κάτι άλλο αλλά δεν μου άρεσε. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 8, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπέρα.Είμαι καινούριος στο galaxy s plus.Απο ότι βλέπω έχει πάνω την 2.3.3 XXKG1. Υπάρχει αναβάθμιση που μπορώ να κάνω?Για αρχή για official. Απο εκεί και πέρα απο custom rom ποια είναι σταθερή και αξιόπιστη? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) H rom που έχεις είναι πολύ παλιά (αυτήν είχε και στο δικό μου όταν το αγόρασα πριν από δέκα μήνες). Δοκίμασε κατ'αρχάς με το samsung kies να δεις αν υπάρχει κάποια πιο πρόσφατη. Αλλιώς πρέπει να φλασάρεις με odin. Για οδηγίες εγκατάστασης κοίτα εδώ. Η πιο πρόσφατη official rom από samsung είναι η 2.3.6. XXKQI (εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες). Καλή, αλλά έχει ένα θεματάκι με τα μηνύματα που λύνεται εύκολα. Η προηγούμενη και πιο δοκιμασμένη είναι η 2.3.6. XXKQE Μία άλλη που χρησιμοποιούν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα είναι η 2.3.6. XXKPU. Σε καμιά τους δεν έχει διορθωθεί ένα bug που έχει ο stock launcher με την τακτοποίηση των εικονιδίων (αν δεν κάνω λάθος μια και έχω άλλον launcher) Για custom rom θα σου πρότεινα αυτήν που έχω στην υπογραφή μου (σε λίγες μέρες θα ανεβάσει την τελική βερσιόν) και βέβαια υπάρχουν και επιλογές για ics roms. Κάτι άλλο τώρα που θέλω να σε ρωτήσω. Το τηλέφωνο είναι καινούριο ή μεταχειρισμένο; Ρωτάω γιατί κάποιοι άλλοι που το αγόρασαν πρόσφατα "φοράνε" 2.3.6. Ψάχνοντας με το CheckFusDownloader για την επίσημη ελληνική μου έβγαλε την δική σου. Τελικά ποια είναι η επίσημη ελληνική; :wacko: ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 8, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ψάχνοντας με το CheckFusDownloader για την επίσημη ελληνική μου έβγαλε την δική σου. Τελικά ποια είναι η επίσημη ελληνική; :wacko: ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες εμ αυτο προσπαθω και εγω τοσο καιρο να βρω...μαλλον ειναι παραεισαγωγης τα κινητα απο τα μουλτιραμα αν και ολα δειχνουν απο συσκευασια κλπ οτι δεν ειναι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μόνο που μπερδευτηκα και δεν ξέρω σε ποια rom να προχωρησω :-) Το θέμα με τα μηνύματα που έχει ποιο είναι? Αν και λύνεται εύκολα από ότι λες αρκεί να μου πεις και πως όταν έρθει η ώρα ;-) Αυτή που έχεις στην υπογραφή σου είναι ics?Δουλεύουν τα πάντα? Το ρωτάω γιατί μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα το galaxy 3 και ανά καιρούς αλλαζα roms και θυμάμαι σε μια δεν λειτουργούσε κάμερα και Bluetooth. Αν δουλεύουν όλα μου ακούγεται καλό να περιμένω την final έκδοση. Το τηλέφωνο το αγόρασα από έναν φίλο μεταχειρισμενο.Το είχε αγοράσει πριν κάνα χρονο από το πλαίσιο (μαζί του ήμουν καθότι παιδικός φίλος ). Τι να κανω τωρα μπερδευτηκα στην επιλογή! Στο kies δεν μου βγάζει κάποιο πάντως που το είχα δοκιμάσει πριν κάνα τριήμερο.. Edit:Είμαι από το κινητό και τώρα είδα ότι στην υπογραφή σου ότι πρόκειται για gingerbread! Edited August 8, 2012 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) εμ αυτο προσπαθω και εγω τοσο καιρο να βρω...μαλλον ειναι παραεισαγωγης τα κινητα απο τα μουλτιραμα αν και ολα δειχνουν απο συσκευασια κλπ οτι δεν ειναι Αν όλα δείχνουν ότι δεν είναι παραεισαγωγής και δεδομένου ότι του AdeLaiN είναι μεταχειρισμένο, τότε μάλλον δεν είναι :) Επομένως ποια είναι η επίσημη ελληνική; Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μόνο που μπερδευτηκα και δεν ξέρω σε ποια rom να προχωρησω :-) Το θέμα με τα μηνύματα που έχει ποιο είναι? Αν και λύνεται εύκολα από ότι λες αρκεί να μου πεις και πως όταν έρθει η ώρα ;-) Αυτή που έχεις στην υπογραφή σου είναι ics?Δουλεύουν τα πάντα? Το ρωτάω γιατί μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα το galaxy 3 και ανά καιρούς αλλαζα roms και θυμάμαι σε μια δεν λειτουργούσε κάμερα και Bluetooth. Αν δουλεύουν όλα μου ακούγεται καλό να περιμένω την final έκδοση. Το τηλέφωνο το αγόρασα από έναν φίλο μεταχειρισμενο.Το είχε αγοράσει πριν κάνα χρονο από το πλαίσιο (μαζί του ήμουν καθότι παιδικός φίλος ). Τι να κανω τωρα μπερδευτηκα στην επιλογή! Στο kies δεν μου βγάζει κάποιο πάντως που το είχα δοκιμάσει πριν κάνα τριήμερο.. Edit:Είμαι από το κινητό και τώρα είδα ότι στην υπογραφή σου ότι πρόκειται για gingerbread! Βάλε την τελευταία 2.3.6. XXKQI. Το πρόβλημα είναι πως όταν όταν κυλάς το space στα μηνύματα δεν αλλάζει σε ελληνικά. Η λύση είναι εδώ από τον geo xar Με την custom rom που σου προτείνω ναι δουλεύουν όλα. Από μέρα σε μέρα περιμένουμε και την ανεπίσημη cm9 σχεδόν ολοκληρωμένη (και με την κάμερα να λειτουργεί) :) Η κοινότητα του τηλεφώνου μας στους xda είναι εδώ. Για να πάρεις μια ιδέα τι παίζει με custom roms αν και θα τα λέμε. Στην υπογραφή μου επίσης υπάρχουν πολύ χρήσιμα links για πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο. --------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 8, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Έλεγα ότι θα κατσω στα αυγά μου με αυτό το κινητό αλλά μου ξυπνησατε πάλι μέσα μου την "αρρωστεια" για σκαλισματα! :-P Να ρωτήσω. Αν από την 2.3.3 πάω στην 2.3.6 που μου προτείνεις και κάνω restore με το titanium θα είμαι εντάξει λες? Η να προτιμησω να τα κανω manual? Άλλη μια ερώτηση. Ο go launcher που κραταει το backup για τα settings του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ενας φιλος που το πηρε πριν λιγες μερες απο multirama εχει την 2.3.6 Μπερδευτηκα τι σημαινει αυτο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Έλεγα ότι θα κατσω στα αυγά μου με αυτό το κινητό αλλά μου ξυπνησατε πάλι μέσα μου την "αρρωστεια" για σκαλισματα! :-P Να ρωτήσω. Αν από την 2.3.3 πάω στην 2.3.6 που μου προτείνεις και κάνω restore με το titanium θα είμαι εντάξει λες? Η να προτιμησω να τα κανω manual? Άλλη μια ερώτηση. Ο go launcher που κραταει το backup για τα settings του? Λογικά ναι εντάξει θα είσαι με την επαναφορά από titanium. Για να κρατήσεις backup του go launcher πήγαινε προτιμήσεις/αντίγραφο ασφαλείας/ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας. Για να κάνεις επαναφορά στην καινούρια ρομ πηγαίνεις προτιμήσεις/αντίγραφο ασφαλείας/επαναφορά ρυθμίσεων (προσοχή όχι επαναφορά στις προεπιλογές). Αν έχεις το μικρόβιο του σκαλίσματος δύσκολα ξεκολλάς :p Ενας φιλος που το πηρε πριν λιγες μερες απο multirama εχει την 2.3.6 Μπερδευτηκα τι σημαινει αυτο. Προσπαθούμε να δούμε ποια είναι η επίσημη ελληνική ρομ και όλα δείχνουν ότι είναι η 2.3.6. Να ξέρουμε δηλαδή τι θα φλασάρουμε αν χρειαστούμε ποτέ σέρβις. ------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ενας φιλος που το πηρε πριν λιγες μερες απο multirama εχει την 2.3.6 Μπερδευτηκα τι σημαινει αυτο. Προσπαθούμε να δούμε ποια είναι η επίσημη ελληνική ρομ και όλα δείχνουν ότι είναι η 2.3.6. Να ξέρουμε δηλαδή τι θα φλασάρουμε αν χρειαστούμε ποτέ σέρβις. ------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Αρα μαλλον δεν ειναι παραεισαγωγης... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 θερμη παρακληση, ας κρατησει ενα παιδι ενα cwm backup της ρομ που ερχεται απο τα μουλτιραμα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Προσπαθούμε να δούμε ποια είναι η επίσημη ελληνική ρομ και όλα δείχνουν ότι είναι η 2.3.6. Να ξέρουμε δηλαδή τι θα φλασάρουμε αν χρειαστούμε ποτέ σέρβις. ------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Πάντως το ΚΙΕS δε δίνει αναβάθμιση πάνω από την 2.3.3 XXKG1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 θερμη παρακληση, ας κρατησει ενα παιδι ενα cwm backup της ρομ που ερχεται απο τα μουλτιραμα Πως μπορει να γαινει αυτο ??? Θα το κανω εγω αν γινεται ευκολα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Λογικά ναι εντάξει θα είσαι με την επαναφορά από titanium. Για να κρατήσεις backup του go launcher πήγαινε προτιμήσεις/αντίγραφο ασφαλείας/ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας. Για να κάνεις επαναφορά στην καινούρια ρομ πηγαίνεις προτιμήσεις/αντίγραφο ασφαλείας/επαναφορά ρυθμίσεων (προσοχή όχι επαναφορά στις προεπιλογές). Αν έχεις το μικρόβιο του σκαλίσματος δύσκολα ξεκολλάς :p Προσπαθούμε να δούμε ποια είναι η επίσημη ελληνική ρομ και όλα δείχνουν ότι είναι η 2.3.6. Να ξέρουμε δηλαδή τι θα φλασάρουμε αν χρειαστούμε ποτέ σέρβις. ------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Οταν θα εχω περασει την καινουρια rom κτλ κτλ για να κανω restore τα preferrences του go launcher δε θα πρεπει να περασω καποιον φακελο στο κινητο(οπως το tb)που να εχει μεσα το backup?Αν ναι αυτος ο φακελος ποιος ειναι? Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Αρα μαλλον δεν ειναι παραεισαγωγης... Μάλλον όχι :) Εδώ και δυο μέρες έχω φλασάρει μία καινούρια αλλά αρκετά παραμελημένη custom rom (ίσως επειδή είναι πολύ λιτή και δεν έχει κάτι το καινούριο). Έχει τα απολύτως απαραίτητα, stock kernel, αλλά είναι πολύ smooth, δεν έχει κανένα bug, δεν lagάρει καθόλου (δεν εμφανίζει ούτε wake up lag), παίζει καλά τα παιχνίδια και έχει καλή μπαταρία σε standby. Μιλάω για την Easy Life Υπάρχει και η Hard Way version με το vitality για κερνελ, αλλά το temple run μ'αυτήν λάγκαρε αρκετά και είχε τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάζει μερικές φορές αυτό το κερνελ με την μη αναγνώριση της εξωτερικής κάρτας. Και οι δύο βερσιόν έχουν ics theme. Οταν θα εχω περασει την καινουρια rom κτλ κτλ για να κανω restore τα preferrences του go launcher δε θα πρεπει να περασω καποιον φακελο στο κινητο(οπως το tb)που να εχει μεσα το backup?Αν ναι αυτος ο φακελος ποιος ειναι? Ευχαριστώ :D Αποθηκεύει το backup στην εσωτερική κάρτα (internal sdcard) και στο επαναφέρει μετά (αρκεί να μην "καθαρίσεις" την εσωτερική κάρτα). Αλλάζω ρομ πολύ συχνά και συνέχεια αυτό κάνω. Δεν χρειάστηκε να φτιάξω εγώ κάποιον φάκελο. Όταν πάρεις το backup μπορείς να τσεκάρεις από περιέργεια την εσωτερική κάρτα για να δεις σε ποιον φάκελο το αποθηκεύει. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 8, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Πάντως το ΚΙΕS δε δίνει αναβάθμιση πάνω από την 2.3.3 XXKG1 Και μάλλον αυτή είναι η τελευταία unbranded ελληνική Προσπαθούμε να δούμε ποια είναι η επίσημη ελληνική ρομ και όλα δείχνουν ότι είναι η 2.3.6. Να ξέρουμε δηλαδή τι θα φλασάρουμε αν χρειαστούμε ποτέ σέρβις. Δεν χρειάζεται να έχεις περασμένη την τελευταία ελληνική για να το πας στο service. Περνάς απλά την kg1 που είναι ελληνική και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Πάντως το ΚΙΕS δε δίνει αναβάθμιση πάνω από την 2.3.3 XXKG1 Αυτό είναι που μας μπερδεύει, συν το γεγονός ότι το CheckFusDownloader_v2.1 δείχνει την 2.3.3 σαν την επίσημη ελληνική Πως μπορει να γαινει αυτο ??? Θα το κανω εγω αν γινεται ευκολα . Πρέπει να εγκαταστήσεις ένα custom recovery και από κει backup and restore/backup Δεν χρειάζεται να έχεις περασμένη την τελευταία ελληνική για να το πας στο service. Περνάς απλά την kg1 που είναι ελληνική και τέλος. Εντάξει τότε, υπάρχει όμως το θέμα κατά πόσο τα κινητά που αγόρασαν πρόσφατα κάποιοι είναι παραεισαγωγής ή όχι... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 8, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Πως μπορει να γαινει αυτο ??? Θα το κανω εγω αν γινεται ευκολα . δεν εισαι καθολου εξοικοιωμενος με cwm / rooting? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Εντάξει τότε, υπάρχει όμως το θέμα κατά πόσο τα κινητά που αγόρασαν πρόσφατα κάποιοι είναι παραεισαγωγής ή όχι... Αυτό μόνο με τηλέφωνο στη samsung δίνοντας το imei. Πριν το πρώτο φλασαρισμα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας ποια rom φοράει (δεν είναι και δύσκολο. *#1234# και κανεις print screen ή το γράφεις κάπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Πρέπει να εγκατασστήσεις ένα custom recovery και από κει backup and restore/bakup Αν μπορεις να βοηθησεις.....Εγω εχω περασει το Mybakup pro και εχω παρει backup αλλα εχει ολες τις εφαρμογες μεσα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 δεν εισαι καθολου εξοικοιωμενος με cwm / rooting? Οχι καθολου.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Αυτό μόνο με τηλέφωνο στη samsung δίνοντας το imei. Πριν το πρώτο φλασαρισμα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας ποια rom φοράει (δεν είναι και δύσκολο. *#1234# και κανεις print screen ή το γράφεις κάπου) Σωστός :happy: Όσοι λοιπόν αναρωτιούνται ας το κάνουν και ας μας ενημερώσουν τι τους είπε η samsung. Αν μπορεις να βοηθησεις.....Εγω εχω περασει το Mybakup pro και εχω παρει backup αλλα εχει ολες τις εφαρμογες μεσα. Εγκατέστησε αυτό εδώ το recovery μέσω odin. Βάζεις το AriesVE για ops, τικάρεις πάνω αριστερά το "one package", πηγαίνεις κάτω δεξιά και για "one package" βάζεις το recovery-clockwork-5.5.0.4-ariesve.tar.md5. Πατάς start και σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις τελειώσει. Μετά μπαίνεις recovery mode και πηγαίνεις backup and restore / backup. To backup θα σωθεί στον φάκελο clockworkmod και θα έχει τη μορφή μιας ημερομηνίας. Εκτός από τα data που είναι οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις σου (αυτές δηλαδή που αποθηκεύεις με το mybackup), όλα τα υπόλοιπα είναι της ρομ. EDIT: Αν δεν σε πειράζει πριν πάρεις το backup κάνε "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" ώστε ο φάκελος clockworkmod να μην έχει τίποτα δικό σου. Μετά μπορείς να τον ζιπάρεις και να τον ανεβάσεις σε κάποιον server. Επαναφέρεις ύστερα με το mybackup pro τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σου ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ) KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio) 'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001) Οδηγός για νέους χρήστες Edited August 8, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koubouras Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπέρα σε όλους!!! Μπορεί να είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά η gigabread+ έχει ελληνικό μενού? Σκέφτομαι να τη περάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts