Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά μου κάνει πάλι τα ίδια. Έκανα unroot και μετά root πάλι κι έφτιαξε για λίγο αλλά μετά απo κάποια ώρα πάλι δε δίνει δικαιώματα superuser. Κατέληξα να κάνω restore από nandroid κι ελπίζω να μην το ξανακάνει. Πάντως το superuser δεν το κάνω update προς το παρόν γιατί έχω μια υποψία πως αυτό μου δημιουργεί το πρόβλημα.

Γιάννη υπάρχει και αυτό εδώ στο market. Ίσως βοηθήσει...

------------------------------------------------------------------------------------------

ROM: GIGABREAD+ (Video preview εδώ)

KERNEL: feacore phoenix (1400 Mhz, smartassV2 / sio)

'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιάννη υπάρχει και αυτό εδώ στο market. Ίσως βοηθήσει...

------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Πάντως έτσι όπως είναι τώρα δουλεύει μια χαρά. Αν υπάρχει λόγος να δοκιμάσω και αυτό που λες. Πιστεύεις πως πρέπει να κάνω update το superuser? Μου προσφέρει κάτι ή να το αφήσω ως έχει?

Τελικά έκανα update το superuser γιατί και αυτό σταμάτησε να ανοίγει. Κατέβασα και το προγραμματάκι που μου είπες για να το επιδιορθώσει αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όταν κάνω update δεν δίνει πια δικαιώματα superuser. Είναι όπως σου έχω πει και σε άλλο post σα να μην είμαι root. Επίσης δεν μπορώ να διαγράψω το superuser ούτε όταν είμαι root ούτε όταν είμαι unroot. Καμιά ιδέα?

γυρισα πισω στη KPU 2.3.6 και βρηκα την υγεια μου, δουλευει touchwiz,gpu,παιχνιδια τελεια, ΑΡΝ τελεια, ανοιγοκλεινει τα κλειδωματα οθονης αμεσως, πολυ καλυτερη απο την KQI. Και νομιζω και καλυτερη διαχειριση μνημης

Έχεις κάποιο link για αυτή τη rom?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Δεν ξερω αν γινεται στα samsung γενικοτρα αλλα στα HTC αν ειχε σε μια ομαδα επαφες (φιλοι, οικογενεια κλπ) μπορουσες να τις εμφανισεις σε μια οθονη απο τις 7 του κινητου καθε ομαδα.Στο S Plus γινεται και πως ?

Καποιος που το πηρε απο mulirama με δωρεαν το destinator το δοκιμασε ?

Ευχαριστω.

Διευκρινηση:

Παρακολουθω το θεμα για ενα φιλο που το πηρε προσφατα.Εγω εχω το HTC One S

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ναι οντως φιλε για πες πως την κατεβαζουμε γιατι θα την δοκιμασω και εγω μου φαινεται

καλημέρα

έβαλα μια κάρτα sandisk 16gb 10 class στο smartphone και που και που μου την "καταργεί" μονο του.Δεν ξέρω τι συνβαίνει.ειναι καινούργια.πρώτη φορά που μου κάνει κάτι τέτοιο κ μόνο με την συγκεκριμένη.

και όχι μόνο αυτό αλλα ψιλόκολλάει σε μερικά σημεία οταν το πολυ ζροίσω.έχει σχέση άραγε με την κάρτα αυτο??:confused:

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι κάποιες class 10 SD δημιουργούν θεματάκια στα smartphone. Μια Samsung class 10 που αγόρασα απο το ebay δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό.
Nexus 4 > Stock for a little moment

καλημέρα

έβαλα μια κάρτα sandisk 16gb 10 class στο smartphone και που και που μου την "καταργεί" μονο του.Δεν ξέρω τι συνβαίνει.ειναι καινούργια.πρώτη φορά που μου κάνει κάτι τέτοιο κ μόνο με την συγκεκριμένη.

και όχι μόνο αυτό αλλα ψιλόκολλάει σε μερικά σημεία οταν το πολυ ζροίσω.έχει σχέση άραγε με την κάρτα αυτο??:confused:

Πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας μιας κάρτας μνήμης λύνονται συνήθως αν πας:

Ρυθμίσεις-->Χώρος Αποθήκευσης Κάρτας-->Διαμόρφωση Κάρτας SD

Πάντως έτσι όπως είναι τώρα δουλεύει μια χαρά. Αν υπάρχει λόγος να δοκιμάσω και αυτό που λες. Πιστεύεις πως πρέπει να κάνω update το superuser? Μου προσφέρει κάτι ή να το αφήσω ως έχει?

Τελικά έκανα update το superuser γιατί και αυτό σταμάτησε να ανοίγει. Κατέβασα και το προγραμματάκι που μου είπες για να το επιδιορθώσει αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όταν κάνω update δεν δίνει πια δικαιώματα superuser. Είναι όπως σου έχω πει και σε άλλο post σα να μην είμαι root. Επίσης δεν μπορώ να διαγράψω το superuser ούτε όταν είμαι root ούτε όταν είμαι unroot. Καμιά ιδέα?

Δεν μπορείς να το διαγράψεις από system/app;

Μετά μπορείς να εγκαταστήσεις μία εναλλακτική εφαρμογή superuser από το μάρκετ, όπως αυτήν εδώ.

Ναι οντως φιλε για πες πως την κατεβαζουμε γιατι θα την δοκιμασω και εγω μου φαινεται

Εδώ είστε.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Δεν μπορείς να το διαγράψεις από system/app;

Μετά μπορείς να εγκαταστήσεις μία εναλλακτική εφαρμογή superuser από το μάρκετ, όπως αυτήν εδώ.

Εδώ είστε.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Δεν είχα δοκιμάσει μέσω system/app. Με αυτό τον τρόπο διαγράφηκε οκ. Κατέβασα την άλλη εφαρμογή που μου είπες αλλά μόλις την ανοίγω λέει πως θέλει αναβάθμιση το binary την οποία όμως δεν την κάνει ποτέ. Λέει η εγκατάσταση απέτυχε και μετά κολλάει. Τελικά το μόνο που δείχνει να δουλεύει είναι το superuser αλλά χωρίς να του κάνω update. Αν κάνω δεν δίνει δικαιώματα superuser. Αν δε βρεθεί κάποια λύση θα συμβιβαστώ με αυτό εφόσον δε μου δημιουργεί προβλήματα.

Τη rom KPU την κατεβάζω αλλά είναι ζιπαρισμένο αρχείο. Αυτή πως την κάνουμε εγκατάσταση? Μέσω odin ή την βάζω στην κάρτα και πάω απο recovery?

Edited by yiannis_12

βιντεοκληση εχει πραγματοποιηση κανεις?....προσπαθω απο χθες να κανω αλλα τιποτα. εχω δοκιμασει με 3 φιλους. και οι 4 εχουμε καλυψη 3g, αλλα οταν τους καλω ή με καλουν λεει οτι η συνδεση δεν ειναι δυνατη.

Δεν ξερω αν γινεται στα samsung γενικοτρα αλλα στα HTC αν ειχε σε μια ομαδα επαφες (φιλοι, οικογενεια κλπ) μπορουσες να τις εμφανισεις σε μια οθονη απο τις 7 του κινητου καθε ομαδα.Στο S Plus γινεται και πως ?

Καποιος που το πηρε απο mulirama με δωρεαν το destinator το δοκιμασε ?

Ευχαριστω.

Διευκρινηση:

Παρακολουθω το θεμα για ενα φιλο που το πηρε προσφατα.Εγω εχω το HTC One S

Συγωμη για την επαναληψη αλλα αν γινεται θα ηταν πολυ χρησιμο μιας και εχει 7 αρχικες οθνες διαθεσιμες. Καλο βραδυ

Φιλικά Γιάννης

Καλησπέρα

Πόση ώρα μπορεί να πάρει μια εγκατάσταση rom μέσω odin;

είναι ήδη 1:30 ώρα συνδεμένο και έχει κολλήσει; στο download system.img

Καλησπέρα

Πόση ώρα μπορεί να πάρει μια εγκατάσταση rom μέσω odin;

είναι ήδη 1:30 ώρα συνδεμένο και έχει κολλήσει; στο download system.img

Από τη δική μου μικρή εμπειρία, έχω φλασάρει μόνο 2 rom μέσω odin, καμία από τις δύο φορές δεν κράτησε πάνω απο 5 λεπτά.

Από τη δική μου μικρή εμπειρία, έχω φλασάρει μόνο 2 rom μέσω odin, καμία από τις δύο φορές δεν κράτησε πάνω απο 5 λεπτά.

κόλλησε μέχρι και για hard brick φοβήθηκα.

ευτυχώς ξεκίνησε το Clockworkmod και είχα μέσα στην κάρτα μια GIGABREAD και την έβαλα

με κόλλησε με I9001XXKQI και εγκατάσταση με odin. Υπάρχει πρόβλημα; Το έχει δοκιμάσει κανένας;

Δεν είχα δοκιμάσει μέσω system/app. Με αυτό τον τρόπο διαγράφηκε οκ. Κατέβασα την άλλη εφαρμογή που μου είπες αλλά μόλις την ανοίγω λέει πως θέλει αναβάθμιση το binary την οποία όμως δεν την κάνει ποτέ. Λέει η εγκατάσταση απέτυχε και μετά κολλάει. Τελικά το μόνο που δείχνει να δουλεύει είναι το superuser αλλά χωρίς να του κάνω update. Αν κάνω δεν δίνει δικαιώματα superuser. Αν δε βρεθεί κάποια λύση θα συμβιβαστώ με αυτό εφόσον δε μου δημιουργεί προβλήματα.

Τη rom KPU την κατεβάζω αλλά είναι ζιπαρισμένο αρχείο. Αυτή πως την κάνουμε εγκατάσταση? Μέσω odin ή την βάζω στην κάρτα και πάω απο recovery?

Οκ,τελικά πέρασα την KPU αλλά έχω δυο προβήματα αν γνωρίζετε τη λύση. Το πρώτο είναι ότι το home button δεν κάνει τίποτα πια και το δεύτερο ότι δεν κλειδώνει η οθόνη.

ευτυχώς ξεκίνησε το Clockworkmod και είχα μέσα στην κάρτα μια GIGABREAD και την έβαλα

με κόλλησε με I9001XXKQI και εγκατάσταση με odin. Υπάρχει πρόβλημα; Το έχει δοκιμάσει κανένας;

Ναι την εχω βαλει εγω, δεν ειχα συναντησει καποιο προβλημα, σε ενα 5λεπτο και σε εμενα περιπου ειχε τελειωσει.

Συγωμη για την επαναληψη αλλα αν γινεται θα ηταν πολυ χρησιμο μιας και εχει 7 αρχικες οθνες διαθεσιμες. Καλο βραδυ

Με go launcher ex που χρησιμοποιώ, μπορείς αν πατήσεις παρατεταμένα την αρχική οθόνη και μετά επιλέξεις συντόμευση/απευθείας κλήση (ή επαφή), να δημιουργήσεις συντόμευση απευθείας κλήσης στην αρχική οθόνη (χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις στον dialer, για να την κάνεις) και ίσως να υπάρχει η δυνατότητα και για δημιουργία συντόμευσης ολόκληρης ομάδας. Δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν έχω δημιουργήσει ομάδες στις επαφές μου.

O odin τρώει μερικές φορές κάτι χαζά κολλήματα (χωρίς όμως να είναι επικίνδυνα).

Άλλαξε θύρα usb, βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία, κάποια στιγμή θα σου κάτσει.

Όπως είπαν και οι φίλοι πιο πάνω, γύρω στα πέντε λεπτά διαρκεί η εγκατάσταση.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Με go launcher ex που χρησιμοποιώ, μπορείς αν πατήσεις παρατεταμένα την αρχική οθόνη και μετά επιλέξεις συντόμευση/απευθείας κλήση (ή επαφή), να δημιουργήσεις συντόμευση απευθείας κλήσης στην αρχική οθόνη (χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις στον dialer, για να την κάνεις) και ίσως να υπάρχει η δυνατότητα και για δημιουργία συντόμευσης ολόκληρης ομάδας. Δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν έχω δημιουργήσει ομάδες στις επαφές μου.

O odin τρώει μερικές φορές κάτι χαζά κολλήματα (χωρίς όμως να είναι επικίνδυνα).

Άλλαξε θύρα usb, βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία, κάποια στιγμή θα σου κάτσει.

Όπως είπαν και οι φίλοι πιο πάνω, γύρω στα πέντε λεπτά διαρκεί η εγκατάσταση.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Κι εγώ πλεόν τον go launcher ex χρησιμοποιώ αλλά το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον stock luncher με τον ίδιο τρόπο για να βάλεις απεθείας κλήση επαφής στην αρχική οθόνη. Έχω την εντύπωση όμως πως αυτό δε μπορεί να γίνει με ομάδες.

Την KQI την είχα δοκιμάσει κι εγώ για λίγο. Σε 5 λεπτά μέσω odin την έχεις εγκαταστήσει. Απ'ότι ξέρω έχει ένα θέμα με την τακτοποίηση των εικονιδίων στον stock launcher αλλά αν χρησιμοποιείς κάποιον άλλο αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το άλλο θέμα που είχα εγώ ήταν με το wifi το οποίο έκλεινε απο μόνο του σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά από ότι έχω διαβάσει από άλλους μόνο εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα. Στους υπόλοιπους λειτουργούσε κανονικά.

Διαβαζω πολυ καλα πραγματα για την CM9 build6....ενα θεματακι μονο με τη καμερα εχει που θα λυθει και ειναι ετοιμη 99%
All it takes is a swipe...

Ναι είναι αλήθεια. Περιμέναμε τόσο καιρό...

Άντε να γυρίσει και από τις διακοπές ο spawk για να διορθώσει και τα τελευταία bugs της DreamW ROM, ώστε να δούμε και την cm7 ολοκληρωμένη :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Το να βαλεις συντομευση σε μια οθονη για καθε επαφη γινεται και χωρις αυτη την εφαρμογη που αλλαζει ολη την εμφανιση του κινητου αλλα για ομαδες δεν βρηκα κατι

Φιλικά Γιάννης

παιδια μια βοηθεια ειμαι αναμεσα στο s plus και στο s2 τα βρισκω και τα 2 στην ιδια τιμη,η διαφορα ειναι οτι το s plus ειναι του κουτιου ενω s2 μεταχειρισμενο απο δευτερο χερι ενος χρονου,γνωριζω οτι το s2 ειναι ανωτερο σαν κινητο αλλα διαβαζω και για το plus θετικα σχολια..:lol:οποιδηποτε γνωμη καλοδεχουμενη ευχαριστω Edited by HBK_R21

παιδια μια βοηθεια ειμαι αναμεσα στο s plus και στο s2 τα βρισκω και τα 2 στην ιδια τιμη,η διαφορα ειναι οτι το s plus ειναι του κουτιου ενω s2 μεταχειρισμενο απο δευτερο χερι ενος χρονου,γνωριζω οτι το s2 ειναι ανωτερο σαν κινητο αλλα διαβαζω και για το plus θετικα σχολια..:lol:οποιδηποτε γνωμη καλοδεχουμενη ευχαριστω

Το ερώτημά μου είναι σε ποια τιμή τα βρίσκεις? Αν μιλάμε για την τιμή που έχουν 2 μεγάλα καταστήματα το s plus στα 219 ευρώ τότε εάν το s2 είχε από την αρχή screen protector και θήκη, ή απλά το τσέκαρες και είδες ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό χτύπημα ή κάποια σοβαρή γρατζουνιά εγώ θα έπαιρνα στη θέση σου με κλειστά μάτια το s2! (έχεις και άλλον έναν χρόνο εγγύηση οπότε είσαι μια χαρά)

Δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος για συζήτηση επιλογής κινητού. Υπάρχει συγκεκριμένη ενότητα γι' αυτό το θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)