sfikas Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 μολις φλασαρα την nitrox μου φενεται αρκετα καλη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 μολις φλασαρα την nitrox μου φενεται αρκετα καλη!!!! Την έχω βάλει από προχθές και μάλλον θα μείνω με αυτήν. Έως τώρα οι εντυπώσεις άκρως θετικές. Πολύ καλή διαχείριση μνήμης, smooth, κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται για την ώρα να πηγαίνει καλά ρυθμισμένος ο επεξεργαστής στα 1.8 GHZ. Και με την broodROM ήμουν ευχαριστημένος αλλά είχα υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας (περίπου κάθε 1μιση ημέρα) και κατανάλωση σε ram καθώς χτυπούσε 300άρια+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Την έχω βάλει από προχθές και μάλλον θα μείνω με αυτήν. Έως τώρα οι εντυπώσεις άκρως θετικές. Πολύ καλή διαχείριση μνήμης, smooth, κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται για την ώρα να πηγαίνει καλά ρυθμισμένος ο επεξεργαστής στα 1.8 GHZ. Και με την broodROM ήμουν ευχαριστημένος αλλά είχα υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας (περίπου κάθε 1μιση ημέρα) και κατανάλωση σε ram καθώς χτυπούσε 300άρια+. κ εμενα μου αρεσει!!! τωρα θα τσεκαρω την μπαταρια γιατι νιςθω πως εχω πολυ καταναλωσει!!!! λεσ να φταίει που δεν εκανα hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καλημερα στα παιδια του forum... Θελω να βαλω σε ενα S Plus την NitroX..αλλα δεν ξερω τι να κανω με τα apn.Οταν την περναω εχει μεσα μονο 1 επιλογη ..η οποια δεν ειναι EUR. Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Καλημερα στα παιδια του forum... Θελω να βαλω σε ενα S Plus την NitroX..αλλα δεν ξερω τι να κανω με τα apn.Οταν την περναω εχει μεσα μονο 1 επιλογη ..η οποια δεν ειναι EUR. Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?? καλημερα ριξε μια ματια εδω http://www.prosoxi.com/2010/02/17/greek-apn-settings-cosmote-vodafone-wind/ τα περνας χειροκινητα O broodplank ανέβασε την beta rc5 rev2 και έχει ένα πολύ δουλεμένο gps.conf. Το κατέβασα, το εγκατέστησα και κλείδωσα δορυφόρους μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (την πρώτη φορά μπορεί να αργήσει λίγο). NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=0.nl.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.nl.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.nl.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.nl.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 SUPL_TLS_HOST=lbs.geo.t-mobile.com SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert INTERMEDIATE_POS=1 ACCURACY_THRES=2500 DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE DEFAULT_USER_PLANE=FALSE Θα πρέπει να αλλάξουμε απλώς το "nl" σε "gr". Από εδώ μπορούμε να το κατεβάσουμε και να το εγκαταστήσουμε σε system/etc κουρος καλημερα το λινκ για gps.conf. ειναι νεκρο μπορεις να το ξαναδωσεις Edited May 14, 2012 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Την έχω βάλει από προχθές και μάλλον θα μείνω με αυτήν. Έως τώρα οι εντυπώσεις άκρως θετικές. Πολύ καλή διαχείριση μνήμης, smooth, κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται για την ώρα να πηγαίνει καλά ρυθμισμένος ο επεξεργαστής στα 1.8 GHZ. Και με την broodROM ήμουν ευχαριστημένος αλλά είχα υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας (περίπου κάθε 1μιση ημέρα) και κατανάλωση σε ram καθώς χτυπούσε 300άρια+. και εγω ελεγα οτι μονο σε μενα ειναι ετσι... ΜΕ την RC4 μπαταρια καθε 1μιση μερα και ram 285 -300 .... νομιζα οτι ειναι θεμα μπαταριας μου..... κατα τα αλλα αψογη. αν αυτες οι rom διορθωνουν και αυτα τα κομματια τοτε παμε πολυ καλα.... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Την έχω βάλει από προχθές και μάλλον θα μείνω με αυτήν. Έως τώρα οι εντυπώσεις άκρως θετικές. Πολύ καλή διαχείριση μνήμης, smooth, κατανάλωση μπαταρίας φαίνεται για την ώρα να πηγαίνει καλά ρυθμισμένος ο επεξεργαστής στα 1.8 GHZ. Και με την broodROM ήμουν ευχαριστημένος αλλά είχα υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας (περίπου κάθε 1μιση ημέρα) και κατανάλωση σε ram καθώς χτυπούσε 300άρια+. Με ποιο recovery την περασες? Με τον stock recovery ξερεις αν περναει? Επισης ξερεις να μου πεις αν δουλευουν ολα σωστα...(wifi,καμερα κτλ..)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) κουρος καλημερα το λινκ για gps.conf. ειναι νεκρο μπορεις να το ξαναδωσεις Εδώ είσαι. αν αυτες οι rom διορθωνουν και αυτα τα κομματια τοτε παμε πολυ καλα.. Η "GIGABREAD+" πρέπει να έχει πολύ καλή διαχείρηση μνήμης. Περιμένω να βρω λίγο χρόνο για να την δοκιμάσω. Εδώ η τελευταία official rom από την samsung [i9001XXKQE (11 May 2012)], χωρίς τα wifi drops, όπως επιβεβαιώνουν όσοι την δοκίμασαν. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 14, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ειναι ετοιμο για install η χρειαζεται καμια τροποποιηση? Και πως το κανω install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ειναι ετοιμο για install η χρειαζεται καμια τροποποιηση? Και πως το κανω install? καλησπερα για ποιο πραγμα μιλας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Για το gps.conf που λεει στο απο πανω ποστ... Κατι παραξενο που πρωτη φορα μου το εκανε σημερα το φορτισα 100% και με το που βγαζω το φορτιστη πηγε κατευθειαν στο 99% Ξανα βαζω το φορτιση παει μεχρι το 100% και μετα παλι το ιδιο...τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Για το gps.conf που λεει στο απο πανω ποστ... Κατι παραξενο που πρωτη φορα μου το εκανε σημερα το φορτισα 100% και με το που βγαζω το φορτιστη πηγε κατευθειαν στο 99% Ξανα βαζω το φορτιση παει μεχρι το 100% και μετα παλι το ιδιο...τι παιζει? για το gps.conf το κατεβαζεις και το ριχνεις στην sdμετα με το root explore το βρισκεις το κανεις copy paste στο system/etc το ανοιγεις πατωντας παρατεταμενα πανω του σαν text editor και πηγαινεις οπου nl το αλαζεις σε gr reboot και εισαι ετοιμος για την μπαταρια δεν ξερω Για το gps.conf που λεει στο απο πανω ποστ... Κατι παραξενο που πρωτη φορα μου το εκανε σημερα το φορτισα 100% και με το που βγαζω το φορτιστη πηγε κατευθειαν στο 99% Ξανα βαζω το φορτιση παει μεχρι το 100% και μετα παλι το ιδιο...τι παιζει? (κρατα καλου κακου ενα copy του παλαιου gps.conf) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 14, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Το εβαλα και παει σφαιρα το gps πρωτο κλειδωμα σε 41sec. Τωρα με την μπαταρια τι παιζει...μιας και μολις το ειχα φορτισει ειπα να κανω και ενα battery calibration μπας και στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) NitroX Galaxy - Sfornata la 4.0. Την έβαλα είδη...ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη. Δεν την ανέβασε ακόμα στο XDA αλλά δίνει στις τελευταίες σελίδες link. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την κατεβάσει από εδώ. Edited May 15, 2012 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Την κατέβασα (το καλό είναι ότι μπόρεσα και επανέφερα τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μου από το cwm backup). Πολύ καλή! Για όσους θέλουν μία διαφορετική γραμματοσειρά μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν της ubuntu (πάντα αυτήν έχω) και να την κατεβάσουν από εδώ (εγκατάσταση μέσω cwm). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.2B (1400Mhz - antutu 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 15, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Με ποιο recovery την περασες? Με τον stock recovery ξερεις αν περναει? Επισης ξερεις να μου πεις αν δουλευουν ολα σωστα...(wifi,καμερα κτλ..)? Με CWM Recovery την έβαλα αλλά λογικά θα πηγαίνει και με stock μια και δεν αναφέρει στις οδηγίες εγκατάστασης κάποια διαφοροποίηση. Όλα δούλεψαν κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Με CWM Recovery την έβαλα αλλά λογικά θα πηγαίνει και με stock μια και δεν αναφέρει στις οδηγίες εγκατάστασης κάποια διαφοροποίηση. Όλα δούλεψαν κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. εγω ειχα την προηγούμενη εκδοση!!!! δοκίμασα την cm9!!! πολύ καλή αλλα θελει δουλεια ακομα πολυ!!! τώρα 8α δοκιμάσω την nitrox galaxy-sfornata!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εγώ έχω μείνει στην RC4 και τώρα τελευταία λίγο μου κολλάει το κινητό. Σκέφτομαι να περάσω στη NitroX 4 ή μήπως στη Shadow0. Αξίζει να το κάνω; εσείς που την έχετε εγκαταστήσει, αντιομετωπίζετε κανένα πρόβλημα; ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Και οι δύο ρομ είναι πολύ καλές. H NitroX 4.0 πήρε από την Shadow τις οθόνες κλειδώματος και την διαχείρηση της status bar (δεν υπάρχουν στην 3.0) ενώ οι επιδόσεις της Shadow παραμένουν αξεπέραστες (όχι μόνο στα νούμερα των benchmarks) και είναι η μοναδική με φιξαρισμένο τον tw4. Επειδή η 4.0 δεν έχει ανέβει ακόμα στους xda μπορείτε να τη βρείτε στο link που έδωσε πιο πριν ο istrios εδώ. Επίσης εδώ θα βρείτε δύο απαραίτητα fix που εγκαθίστανται μέσω cwm. EDIT: Μετά από μια μέρα δοκιμής με την πανέμορφη NitroX 4.0. διαπίστωσα ότι λαγκαρει αρκετά ιδίως μετά το άνοιγμα του τηλεφώνου, ενώ καταναλώνει αρκετή μνήμη. Επιστροφή λοιπόν στην "αλαγκάριστη" Shadow με ics theme. Πολύ καλή επίσης η GIGABREAD, αλλά δυστυχώς μόνο με stock theme. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM: Shadow0-Rom-v2.0.3 (antutu - 4083) Οδηγός για νέους χρήστες Edited May 16, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εγκατεστησε κανεις τη shadow 2.0.3? Εγω παλι 16 lock screen εχω, το καινουργιο πιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Εγκατεστησε κανεις τη shadow 2.0.3? Εγω παλι 16 lock screen εχω, το καινουργιο πιο ειναι? Την έχω εγκατεστημένη. Πρίν από το update 2.0.3 οι lockscreens ήταν 15. Όπως αναφέρει και ο kingsonwongs η καινούργια lockscreen είναι η lense. -v2.0.3-update(15/5/2012): 1.impove some jar working(from kqe) 2.some new lib(from kqe) 3.new lockscreen-lense lockscreen 4.fix audio bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Και με 2.0.2 16 ειχα...στο xda λεει πως εχει 17 τωρα. Εγω εχω τις ακολουθες circle s2 glass s2 tab glass puzzle honey bomb android rotary rotary revamped epic epic2 ring 4tab jkay starwar lezo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Και με 2.0.2 16 ειχα...στο xda λεει πως εχει 17 τωρα. Εγω εχω τις ακολουθες circle s2 glass s2 tab glass puzzle honey bomb android rotary rotary revamped epic epic2 ring 4tab jkay starwar lezo Σωστός! Μέτρησα λάθος... Είναι όντως 17. Αυτές που αναφέρεις συν η lense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Δεν μου βγαζει την καινουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Δεν μου βγαζει την καινουργια Εγκατέστησες την 2.0.3 πάνω στην αρχική 2.0.2A ή πιο πρίν είχες κάνει και άλλο update? Εγώ στην αρχική. Ο kingsonwongs υποστηρίζει ότι αν κάνεις wipe και μετά εγκαταστήσεις το νέο update δεν θα έχεις πρόβλημα αν έχεις εγκατεστημένα προηγούμενα updates. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει 100% γιατί είναι δύσκολο να είσαι 100% σίγουρος ότι ένα καινούργιο update δεν επηρεάζεται από προηγούμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts