Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oσοι έχετε φλασάρει την rom του κινέζου μπορείτε να πείτε άμα υπάρχουν οι αποσυνδέσεις του wifi όπως στην broodrom? Mιας και διαβάζω καλά λόγια λέω να την δοκιμάσω.
Nexus 4 > Stock for a little moment

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα την δωκιμασω καποια στιγμη αλλα τωρα βαριεμαι την διαδικασια...

Παντως με broodrom rc5 δεν εχω καποιο προβλημα και η μπαταρια ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.

Το μονο που μπορω να πω πως με ενοχλει ειναι οτι μερικες φορες βλεπω να χρησιμοποιει μεχρι κ 300mb απο τη ram (χωρις να εχω κανει εκκαθαριση).

Edited by lefteris112

Oσοι έχετε φλασάρει την rom του κινέζου μπορείτε να πείτε άμα υπάρχουν οι αποσυνδέσεις του wifi όπως στην broodrom? Mιας και διαβάζω καλά λόγια λέω να την δοκιμάσω.

Μόλις την εγκατέστησα την Shadow.....φαίνεται αρκετά smooth και έκατσε σχετικά καλά...το μόνο πρόβλημα ήταν με το Market αλλά το έσβησα και εγκατέστησα μια παλιά έκδοση και συνήλθε!! Άντε να δούμε από μπαταρία πως πάει!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τoν αριθμό της stock rom ενω δεν έχω κάνει backup?

Για στοκ Ελληνικη για δες εδώ

Αν θες κάποια στοκ εκτός απο Ελληνική μπορείς να βρεις στο sammobile (γίνεσαι μέλος δωρεάν και έχει επίσημες ρομς, αλλά δεν έχω βρει ποτέ κάποια φουλ Ελληνική εκεί, εννοώ έτσι όπως τις δίνουν στην Ελλάδα ώστε να έχεις και την εγγύηση σου αν την φλασάρεις)

Σε μένα λειτουργεί άψογα!

Μόλις την εγκατέστησα την Shadow.....φαίνεται αρκετά smooth και έκατσε σχετικά καλά...το μόνο πρόβλημα ήταν με το Market αλλά το έσβησα και εγκατέστησα μια παλιά έκδοση και συνήλθε!! Άντε να δούμε από μπαταρία πως πάει!

Ναι σωστά είχε μια παλιότερη έκδοση του market. Εδώ είναι η καινούρια (εγκατάσταση system/apps).

Από μπαταρία σε μένα πάει πολύ καλά. Μόλις 2% σε 8 ώρες σε standby!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

ROM: Shadow0-v2.0.1G (1400Mhz - antutu 4083)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Ενα θεμα που διαβαζω που εχουν καποιοι με τα μυνηματα ισχυει?

Διαβασα αυτο στο Thread της rom "i think before this *2767*3844# and all 3 wipes from recovery are needed".

Μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως κανω wipe απο recovery γιατι δεν εχω ξανακανει?

Εχει αρκετα αρχεια εκτος απο τη ρομ...ποια αλλα εχετε περασει και προτεινετε να περασω?

Edited by lefteris112

Τα wipe είναι: data/factory reset, cach partitions και advanced/dalvic cache.

Είναι απαραίτητο να γίνουν πριν την εγκατάσταση μιας ρομ για να αποφύγουμε τυχόν δυσλειτουργίες της, που μπορεί να οφείλονται σε κακή εγκατάσταση από μέρους μας. Αποθηκεύουμε τα backup μας και όσα προσωπικά αρχεία έχουμε (π.χ. φωτό, τραγούδια, βίντεο,κλπ.) στην εξωτερική και στον υπολογιστή μας ώστε να τα εγκαταστήσουμε μετά ξανά στο τηλέφωνο.

Το bug με τα μηνύματα απ'ότι διάβασα είναι παλιότερης βερσιόν και όχι της τελευταίας.

Το βασικό αρχείο της ρομ είναι το Shadow0-Rom-v2.0.1G-The-pendulum. Από κει και πέρα εγκαθιστάς εσύ ότι θέλεις. Προσωπικά εγκατέστησα ότι αφορά το sgs2 (SGS2-Widgets patch, Shadow0-Rom-SGS2-icon-type2 patch, Shadow0-Rom-V2.0 SGS2-Theme-Patch v1.2) τον tw launcher (αν και προτιμώ ακόμα τον go launcher ex) που είναι το Shadow0-Rom-TW3.0+TW4.5 patch v2.0. Προτιμώ την εμφάνιση του sgs2 (που είναι και προεπιλογή) από το ics theme που όταν το εγκατέστησα μου εμφάνισε αρκετά lags. Διάλεξα μόνο το shadow0 rom v2.0-statusbar ics-blue v1.1 patch για την status bar [(από τον φάκελο shadow0 rom v2.0-statusbar v1.2 patch(8 colour)].

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Παδια βοηθεια.... εριξα το κιν μεσα σε τονο rio mare. Την διατα μου μεσα....

με αποτελεσμα το μικροφωνο να τα εχει πεξει.... Εριξα σπρει καθαριστικο

εγινε αρκετα καλυτερο αλλα παλι "φυσαει". ξερεις κανεις ποσο περιπου κοστιζει

η κανενα σερβις για να παρω να μου πουνε? πηρα καπου αλλα αρχισε

τα : φερτο απο εδω.... να το δω.... αν γινεται.... κ.α.

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Εκανα τα wipe και τωρα δεν μπορω να μπω σε recovery.

Ακυρο μπηκε τελικα και προχωραω...

Η εγκατασταση τελιωσε σε ενα λεπτο περιπου...τοσο κραταει απο recovery?

Edited by lefteris112

Εκανα τα wipe και τωρα δεν μπορω να μπω σε recovery.

Ακυρο μπηκε τελικα και προχωραω...

Η εγκατασταση τελιωσε σε ενα λεπτο περιπου...τοσο κραταει απο recovery?

ειχα/εχω και εγω αυτο το προβλημα.

Αφου δεν μπορεσα να βρω αλλη λύση ειναι να φλασαρω το recovery καθε φορα πριν μπω σε αυτην...:wacko:

Μπηκε κανονικα μετα απλα δεν το πετυχα με την πρωτη.

Το samsung keypad μπορω να το βαλω γιατι εχει μονο το κινεζικο.

Θα πρωτιμουσα το samsung απο καποιο αλλο, αν ξερει κανεις που μπορω να το βρω...

Παδια βοηθεια.... εριξα το κιν μεσα σε τονο rio mare. Την διατα μου μεσα....

με αποτελεσμα το μικροφωνο να τα εχει πεξει.... Εριξα σπρει καθαριστικο

εγινε αρκετα καλυτερο αλλα παλι "φυσαει". ξερεις κανεις ποσο περιπου κοστιζει

η κανενα σερβις για να παρω να μου πουνε? πηρα καπου αλλα αρχισε

τα : φερτο απο εδω.... να το δω.... αν γινεται.... κ.α.

Φίλος που παλαιότερα είχε ρίξει φραπέ μέσα στο ηχείο (όχι στο galaxy βέβαια), του έριξε οινόπνευμα μετά στο ηχείο και όταν στέγνωσε εντελώς ήταν κομπλέ. (1-2 μέρες μετά) Αν θες δοκίμασε αλλά δε φέρω ευθύνη :p

Εχω σκαλωσει τωρα με το keyboard... εβαλα το go keyboard και μολις παω να βαλω emotion στo sms

μου το βγαζει στα κινεζικα και με το go keyboard.

Εχει να προτεινει κανεις κανενα keyboard καλο και ας μην ειναι free...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Φίλος που παλαιότερα είχε ρίξει φραπέ μέσα στο ηχείο (όχι στο galaxy βέβαια), του έριξε οινόπνευμα μετά στο ηχείο και όταν στέγνωσε εντελώς ήταν κομπλέ. (1-2 μέρες μετά) Αν θες δοκίμασε αλλά δε φέρω ευθύνη :p

'εβαλα σπρει επαφων και δουλευει ολο και καλυτερα ... μακαρι να την γλυτωσω...:D

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Παιδια εμενα δεν μου αρεσε κ πολυ η shandowo! Την δοκιμασα κ γυρισα παλι

στην brood! Αλλα θα ηθελα να δοκιμασω την cm9.. Ξερει κανεις σε τι μοιρα ειναι να μας πει?

Μου φαινεται πιο γρηγορη απο την brood (εβαλα skyhigh kernel), ειναι πιο απλη και δεν εχει μεσα και πολλα περιττα apps (γνωμη μου) οπως google maps και αλλα παρομοια.

Δουλευουν τα παντα χωρις προβλημα μεχρι στιγμης και χωρις κολλημα, αν και το εχω λιωσει προς το παρον :p

Νoμιζω πως δεν θα ξανα αλλαξω rom..

Για πληκτρολογιο εβαλα το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50b3VjaHR5cGUuc3dpZnRrZXkiXQ.. και με βολεψε παρα πολυ, καλυτερο και απο το samsung.

Τελικά μετά από δοκιμή μιας μέρας με την Shadow, επέστρεψα στην Broodrom RC4....Καλή η Shadow αλλά δεν τα πήγε καλά με την μπαταρία. Παρόλο που είχα χρονισμένο τον επεξεργαστή στα 1400Mhz max μετά από την συνήθη χρήση που το κάνω έφτασα στο 25% μπαταρίας μετά σχεδόν 24 ώρες λειτουργίας. Με την Broodrom RC4 με την ίδια χρήση φτάνω σχεδόν σε αυτονομία τις 2 ημέρες (με λίγο μεγαλύτερη χρήση και χρονισμένος στα 1800Mhz max). Επίσης δεν μου άρεσε που δεν είχε το Swype σαν πληκτρολόγιο και κάποια μενού τα οποία ήταν σε αγγλικά. Κατά τ'άλλα είναι αρκετά καλή και δεν είχα καθόλου πρόβλημα με το Wlan.

Εν αναμονή τώρα για την RC5 rev2!!!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Μόλις έβαλα την NitroX Galaxy...πάει πολύ καλά..καλύτερα από την Broodrom RC4 σ εμένα τουλάχιστον. Θα την δω μερικές ημέρες και θα σας πω (μπαταρία κλπ).

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας. Όταν πάω να μεταφέρω μια εφαρμογή στην sd card την πρώτη φορά βγάζει μήνυμα ότι η μεταφορά απέτυχε και την επόμενη την μεταφέρει κανονικά. Σε όλες τις εφαρμογές και όχι στη συγκεκριμένη rom αλλά και στην official που έβαλα μετά την Broodrom RC4 αλλά και σε αυτή που μόλις δοκίμασα. Δεν το έκανε πριν φυσικά. Έβαλα μόνο το CM9 Recovery. Κάποια πατάτα θα έκανα αλλά τι?

Νέος στην παρέα των Samsung αρκετά παλιός σε Android...

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής homescreen άλλης απο την 1 στη "μανίσια" rom του τηλεφώνου; Πχ η 3 απο ένα σύνολο 5 οθονών;

Είναι τουλάχιστον εκνευριστικό να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα wallpaper γιατί απλά βλέπεις το αριστερό άκρο μιας εικόνας... :lost::angry::lost:

Edited by socos1972

Μαγκιά δεν είναι να έχεις κάποιον να σε ακολουθεί.

Μαγκιά είναι να τον έχεις πλάι σου...

Εννοείς να έχεις άλλο wallpaper ανα homescreen ή να μην υπάρχει κύλιση του wallpaper καθώς εναλλάσεσαι απο την μία homescreen στην άλλη;
Nexus 4 > Stock for a little moment

Τελικά μετά από δοκιμή μιας μέρας με την Shadow, επέστρεψα στην Broodrom RC4....Καλή η Shadow αλλά δεν τα πήγε καλά με την μπαταρία. Παρόλο που είχα χρονισμένο τον επεξεργαστή στα 1400Mhz max μετά από την συνήθη χρήση που το κάνω έφτασα στο 25% μπαταρίας μετά σχεδόν 24 ώρες λειτουργίας.

Με Shadow έχω την καλύτερη μπαταρία που είχα ποτέ από εποχής broodrom RC3. Έκανες battery calibration; Επιβάλλεται μετά από εγκατάσταση κάθε καινούριας ρομ.

Είναι πολύ απλή ρομ, όπως είπε και ένα φίλος πιο πριν, αλλά με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στην ουσία, που δεν είναι βέβαια άλλη από την απόδοση και την λειτουργικότητα σε καθημερινή χρήση. Ελαχιστότατα lags, και εκπληκτική απόδοση (antutu 4083 στα 1400Mhz), που δεν ξανασυνάντησα σε άλλη ρομ. Τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο. Μένει να τεστάρω και την σταθερότητά της στο χρόνο.

Πάντως απ'ότι βλέπω στους xda γίνεται ένας ευχάριστος χαμός με πολλές και καλές custom roms. Έχουμε την cm9 και την miui από ics με το γνωστό πρόβλημα της κάμερας, την cm7 σχεδόν ολοκληρωμένη (κάμερα και wifi λειτουργούν κανονικά), τις καινούριες BlazR, Nitro X, Indroid, All in one rom, Ultimate power την simplistic να εμφανίζεται από μέρα σε μέρα με καινούρια βερσιόν, συν όλες τις άλλες με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Και μαζί με αυτές παρουσιάζονται και δύο νέες ρομ από την samsung. Η I9001XXKQE και η I9001DXLD3 :rolleyes:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Για οποιον θελει στοκ keyboard http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=902831&highlight=samsung+keyboard

Περασα την 2.0.2Α και μετα το patch Β της shadow, εκανα hard reset και wipe και οταν εγκατεστησα τη ρομ ειδα οτι τα αρχεια μου στην μνημη του κινητου υπηρχαν ακομη...πρεπει να την ξανα περασω?

Σε μένα πάντως έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο, αν και έχεις δίκιο ότι από κάποια έδοσή της λείπει και έχει μόνο κινέζικο. Η πιο πρόσφατη εκδοσή της είναι η 2.0.1G (Shadow0-Rom-v2.0.1G-The-pendulum). Γιατί εγκατέστησες την 2.0.2Α;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)