MobileMan Δημοσιεύτηκε April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2004 Και ναι η alcatel προσπαθεί να δείξει τα δόντια της στον ανταγωνισμό.. Πολύ καλή προσπάθεια της το νέο Αlcatel 756 με οθόνη 262.000 χρωμάτων, ενσωματωμένη κάμερα VGA+video. Μπαταρία πολύ καλή (950 mAh) και 32-τονα πολυφωνικά+MP3 ringtones. Σαν σχέδιο θυμίζει πολύ το nokia 1100 (στο πληκτρολόγιο ειδικά) και σαν μέγεθος είναι normal προς το μικρό για τις δυνατότητες του. Πρώτη εκτίμηση κυκλοφορίας κατά τον Ιούνιο-Ιούλιο αλλά κανείς δεν ορκίζεται για αυτό.. http://212.213.255.72/keepthls/pics/alcatel/alot756_00.jpg http://www.mobile-review.com/exhibition/image/2004/cebit/alcatel/cebit-340.jpg Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2004, 1Q Status Coming Soon Dimensions 106 x 46 x 19 mm Weight 89 g Display Type TFT, 256K colors Size 128 x 160 pixels Ringtones 30 Vibration In phone - Polyphonic ringtones - MP3 ringtones - Downloadable games and applications Memory Numbers in phone 500 Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls - 4 MB shared memory Features GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots) Data speed 32 - 48 kbps Messaging SMS, EMS, MMS Clock Yes Alarm Yes Infrared port Yes Games 2 - Build-in digital VGA camera with video - Java - WAP 2.0 - T9 - SyncML - Organizer - Calculator - Voice memo - Voice dial Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 http://www.mobile-review.com/review/alcatel-756.shtml full review sta rosika pampolles pics! (oraia atmospheres exei! :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. July 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Το ίδιο review, τώρα στα Αγγλικά: http://www.mobile-review.com/review/alcatel-756-en.shtml Aναμένεται στο τέλος καλοκαιριού, με τιμή κοντά στα 230-250$. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LimassoL Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 hi all!!ποτε δηλαδη περιπου το περιμενουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Επιτέλους βρήκα και αγόρασα το πολυαναμενόμενο (για μένα) 756! Δυστυχώς ακόμα δεν το έχω δει σε κάποιο κατάστημα, μπορείτε να το αγοράσετε όμως απο http://www.nomatica.com με τιμή κοντά στα 250€. Το τσίμπησα καινούριο 200€ απο αγγελία και έχω μείνει υπερ ευχαριστημένος! Άντε μπας και πάρει πάλι μπροστά η Alcatel. Λοιπόν έχουμε και λέμε: Υπέρ: 1) οθόνη 262000 χρωμάτων 2) κάμερα 640χ480 με πολύ καλή ποιότητα 3) βίντεο 4) υποστήριξη αρχείων 3gp,mp4,mp3 5) δυνατή μπαταρία 950mah 6) υπέρυθρες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ με άλλα κινητά (για φωτο,βίντεο) 7) Πολύ καλός ήχος για μελωδίες και κυρίως mp3 (καμμία σχέση με το 735) 8) Java 9) Tri-band 10) Τιμή Κατά: 1) μικρή μνήμη (4ΜΒ) 2) απουσία bluetooth 3) απουσία ρυθμίσεων φωτεινότητας και κοντράστ για την οθόνη 4) απουσία φλας (led) για φωτογραφίες και βίντεο Το 756 είναι σαφώς ανώτερο σε δυνατότητες απο το επίσης νέο 835, παρουσιάζει αλματώδη πρόοδο σε σύγκριση με το παλιότερο 735 και το θεωρώ αρκετά σύγχρονο κινητό. Δυστυχώς η μνήμη είναι λίγη αλλά κάνεις τη δουλειά σου. Μέγιστο υποστηριζόμενο μέγεθος φωτογραφίας είναι τα 120kb σε 640χ480, βίντεο 300kb και mp3 150kb. Όμορφο σχεδιαστικά, ακόμα πιο γρήγορο και πλούσιο μενού, μικρό και ελαφρύ. Άριστη η εφαρμογή PC Suite 3 που έρχεται με τη συσκευή, κάνεις τα πάντα πανεύκολα, μετατρέπει και επεξεργάζεται ήχους και βίντεο κτλ. Γενικα μπορεί το 756 να μην είναι ότι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά, αλλά σίγουρα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 a oraia! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Καμια φοτο εχουμε?Δεν ξερω καν πως ειναι εμφανισιακα! Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 http://www.mobile-review.com/review/image/alcatel/756/pic1.jpg http://www.mobile-review.com/review/image/alcatel/756/pic2.jpg Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ανέβασα σε ένα site ένα βίντεο και 2 φωτογραφίες τραβηγμένες με το 756 καθώς και μια mp3 μελωδία. Το βίντεο και οι φώτο είναι τραβηγμένα στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Για να δείτε τις φωτογραφίες θα πρέπει να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο internet explorer και να εισάγετε τις αντίστοιχες διευθύνσεις. Για να δείτε το βίντεο και να ακούσετε τη μελωδία θα πρέπει πρώτα να τα κατεβάσετε χρησιμοποιώντας κάποιον download manager. http://kmakro.tripod.com/cam000015.jpg http://kmakro.tripod.com/sirion.jpg http://kmakro.tripod.com/video000013.3gp http://kmakro.tripod.com/magic_nat.mp3 Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Thanx Sibi :) Ta links δυστυχος βγαζουν error :( Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Έφτιαξα τα links, όλα οκ τώρα. Μην ξεχνάτε, για να δουλέψουν πρέπει να τα ανοίξετε σε νέο παράθυρο internet explorer!!! Α, και μόνο το video θα πρέπει να το κατεβάσετε με κάποιον download manager γιατί o download manager των windows δεν αναγνωρίζει 3gp αρχεία και το ανοίγει σαν web page. Επίσης για να παίξετε το video θα πρέπει να έχετε quick time ή media player 9+. Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original21 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 poly endiaferon kinhto alla den kserw to plhktrologio mhpws fainetai san fakos, asxhmo dhladh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvlach Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αγόρασα το Alcatel 756 από OTESHOP πριν από μια βδομάδα (180 euro). Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Η μπαταρία του (που για μένα είναι σημαντικό κριτήριο) κρατάει 5 μέρες (με όχι ιδιαίτερα σκληρή χρήση). Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τη σύνδεση με PC μέσω υπέρυθρων. Ελπίζω να το κάνω σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Εγώ το βιολί μου... Από ελληνικά πώς πάει... 1. Αναζήτηση σε ονόματα που αρχίζουν από ελληνικό γράμμα (Δ, Γ, Φ, Π) κάνει? 2. Τα ελληνικά με T9 nonunicode (160 char/sms) έχει? 3. Υπέρυθρες "ξεκλείδοτες" έχει? (δηλαδή να στέλενεις midi από άλλο κινητό πχ CX65 χωρίς υπολογιστή και το ανάποδο) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 oxi pali Thee mou, imarton Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sibi (28 Δεκ. 2004 , 15:16) oxi pali Thee mou, imarton sibi, αν ξέρεις απαντάς. Δεν ενδιαφέρεται μόνο ο keysmith. Η συμμετοχή μας σε ένα φόρουμ σημάνει και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvlach Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αναζήτηση σε ονόματα που αρχίζουν από ελληνικό γράμμα κάνει. SMS με 160 char ελληνικούς υποστηρίζει. Για τις υπέρυθρες δεν ξέρω ακόμα αν είναι ξεκλείδωτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 sibi, αν ξέρεις απαντάς. Δεν ενδιαφέρεται μόνο ο keysmith Να 'σαι καλά. Βασικά και για να είμαι αληθής καθόλου ΔΕΝ με ενδιαφέρει το παρόν κινητό (άμεσα τουλάχιστον) μιας και βρήκα επιτέλους την υγεία μου με το Siemens CX65 που το πειράζω μέχρι τελευταίο bit (γλώσσα, Τ9, Java, firmware όλα από το site νόμημα). Αλλά κάποιων εδώ μέσα τους ενδιαφέρει.:eek: Με λόιπη μου λέω ότι έχω κουραστεί να βλέπω σελίδες επί σελίδων άσκοπα post για κινητά με σωβαρά προβλήματα και να μην έχει σκευτεί κανείς να πέι και κάτι για αυτά τα έρμα τα προβλήματα που έχει το κινητό με την καθυμερινή χρήση του (SMS, Ελληνικά κτλ). Δεν καταλαβαίνω :confused: γιατί ενδιαφέρει περισσότερο η καλή οθόνη και δεν ενδιαφέρει ότι γράφει πχ 70 χαρ/μην αντί για 160 όπως συμβαίνει με πολλά κινητά... :cry: Χαίρομαι που αυτό το μοντέλο είναι στο σωστό δρόμο (είναι και συμπαθυτικό). Να δείς που θα το προτίνω σε κανά φίλο μου μιας και θεωρώ ότι η Alcatel είναι αδικημένη (απόο το κεφάλι της βάβαια που της βγήκε το όνομα) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvlach Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Νεώτερα για το Alcatel 756. Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδέσω το κινητό με το φορητό μου μέσω infrared. Αγόρασα τη θύρα υπερύθρων ΜΑ660 της Mobile Action, αλλά τζίφος. Το κινητό φαίνεται να το βλέπει, αλλά το PC Suite της Alcatel δεν εγκαθίσταται, ενώ και όταν προσπαθώ να στείλω κάτι από το κινητό βγάζει "Λάθος στη μετάδοση", παρά το ότι φαίνεται να υπάρχει ανταλλαγή δεδομένων με τη θύρα υπερύθρων. Από ότι είδα στο forum (δυστυχώς μετά την αγορά του ΜΑ660), ανάλογα προβλήματα υπήρχαν και με το 735. Από την Alcatel με παρέπεμψαν στο service τους, τα τηλέφωνα του οποίου δυστυχώς δεν απαντούν (ίσως και λόγω των ημερών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jvlach ( 4 Ιαν. 2005 , 11:03) Νεώτερα για το Alcatel 756. Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδέσω το κινητό με το φορητό μου μέσω infrared. Αγόρασα τη θύρα υπερύθρων ΜΑ660 της Mobile Action, αλλά τζίφος. Το κινητό φαίνεται να το βλέπει, αλλά το PC Suite της Alcatel δεν εγκαθίσταται, ενώ και όταν προσπαθώ να στείλω κάτι από το κινητό βγάζει "Λάθος στη μετάδοση", παρά το ότι φαίνεται να υπάρχει ανταλλαγή δεδομένων με τη θύρα υπερύθρων. Από ότι είδα στο forum (δυστυχώς μετά την αγορά του ΜΑ660), ανάλογα προβλήματα υπήρχαν και με το 735. Από την Alcatel με παρέπεμψαν στο service τους, τα τηλέφωνα του οποίου δυστυχώς δεν απαντούν (ίσως και λόγω των ημερών). poli perirgo afto,to 756 exei ke kseklidwtes ir.egw to sindew mesw ir me to pc ke me alla kinita xoris kanena provlima.i exei provlima i siskevi sou i to ma-660 einai moufa i kati den kaneis sosta. Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Έχω κάτι οδηγίες για 735i και ΜΑ620 (παρόμια πράγματα δηλαδή) αν θέλεις δες, μπορέι να έχεις πέσει στην ίδια περίπτωση... Αλλά πρώτα ρίξε την ταχύτητα στα 57700κβπσ (κάτι τέτοιο), μιας και παλαιότερα ήταν αιτία προβλημάτων. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 57700kbps? key....ntropi! edw exoume t9,unicode non-unicode ktl ke kollame se mia apli diairesi sta kbps??e oxi da! pantos ke'go exw riksei taxitita se siskevi iperithron pou sta 115200kbps den epikoinonouse me to mob alla sta 57600 leitourgise.gia dokimase to... Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvlach Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Το πρόβλημα βρίσκεται στο ΜΑ660, μιας και το κινητό μου ανταλλάσσει κανονικότατα αρχεία με άλλα κινητά (δοκίμασα με ένα της Siemens). Όσον αφορά το ΜΑ660 και την εγκατάστασή του στα XP, δοκίμασα ότι συμβουλές βρήκα (μεταξύ των οποίων και αλλαγή της ταχύτητας μετάδοσης) αλλά δεν παίζει. Από ότι είδα και σε ξενόγλωσσα forum, γενικά ο συνδυασμός ΜΑ660 και Alcatel 756 έχει πρόβλημα, μιας και υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Μάλλον είναι θέμα τύχης το κατά πόσον θα δουλέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Τύχη?? Μπά στο χέρι του είναι τώρα (δεν το ήξερα ότι τα PC είναι κβαντικά :) για ντετερμινιστικά μου τα είχαν μάθει :lol: ). Αν δούλεψε μια φορά μπορέι να δουλεψει πάντα! Αυτό πρέπει να λέμε... Δεν είναι στο χερι του να μην δουλέψει. Από εμπειρία μου με siemens, κάποιες φορές χριαζόταν restart η το κινητό ή το PC. Αλλά το πρόβλημα που είχα εγώ με το Alcatel ήταν ο driver, (του κινητού) που την πρώτη φωρά που το έβαλ αδεν ακολούθησα τις οδηγίες με αποτέλεσμα να βάλουν τα XP ένα δικό τους που μετά είχα πρόβλημα να αφερέσω (περιγράφω το τρόπο στο 735) Γιατί δεν δοκιμάζει το MA660 σε άλλο PC αλλά αυτή την φορά να ακολουθίσεις τις οδηγίες εγκατάστασης κατά γράμμα και πές μας. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvlach Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 To peri tyxhs anaferotan sto oti se alla mhxanhmata (isos) paizei kai se alla den paizei. pantos sto diko mou h egatastash toy dongle exei ginei sosta afou paizei me alla kinhta (p.x. Siemens). Apo thn mobile action mou apanthsan oti den paizei me Alcatel. En pash periptosh barethika na asxoloumai me to thema. An bro pouthena kanena dongle pou na einai sigoura symbato tote mporei na to agoraso. To kako einai oti afto ths mobile action kykloforei poly kai, toulaxiston ta megala katasthmata (plaisio, germanos ktl), den exoun allo. Plhroforiaka, symbata me Alcatel einai sigoura afta pou exoun tsipaki apo th Sigmatel. Kykloforoun me diafora onomata sto eksoteriko, alla edo den ta exo petyxei pouthena gia thn ora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts