godofwar161 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να φορτώσει το πορτοκαλί wallpaper του live with walkman? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπέρα.... Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό. Ενώ βάζω ξυπνητήρι για πρωινό ξύπνημα και κλείνω το κινητό ΔΕΝ χτυπάει. Ενώ αν βάλλω ξυπνητήρι και το αφήνω ανοιχτό κατά την διάρκεια της νύχτας χτυπάει κανονικά. ΚΑΜΙΑ ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπέρα.... Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό. Ενώ βάζω ξυπνητήρι για πρωινό ξύπνημα και κλείνω το κινητό ΔΕΝ χτυπάει. Ενώ αν βάλλω ξυπνητήρι και το αφήνω ανοιχτό κατά την διάρκεια της νύχτας χτυπάει κανονικά. ΚΑΜΙΑ ιδέα??? φιλε μου σε ολα τα android κινητα το ξυπνητηρι δεν χτυπαει οταν ειναι κλειστο.Δεν εχει καποιο προβλημα η συσκευη σου μην ανησυχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Μπορείς να το βάλεις σε flight mode. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Πραγματικά μείον αυτό για μένα. Anyway! Η μόνη λύση είναι η λειτουργία flight mode. Να'στε καλά για τις άμμεσες απαντήσεις σας. Ευελπιστώ να είναι το μόνο μείον σ'αυτό το κινητό! Εφόσον μπορεί πραγματικά να ξεπεραστεί! Edited June 1, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δεν είναι θέμα κινητού. Είναι θέμα Android. Όλων μας τα κινητά έτσι είναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) Είχε αναφερθεί και πιο παλιά νομίζω, αλλά μέχρι σήμερα, έχει αγοράσει κανείς θήκη για το live with walkman, από αυτές που εφαρμόζουν πάνω στην συσκευή; και αν ναι, από που το πήρε; αν έχει link διαθέσιμο, ευπρόσδεκτο πανε απο πλαισιο και παρε μια PURO με 10 ιουρο εγω την εχω 4 μηνες εχει πεσει καμια 10αρια φορες κατω το κινητο και δεν επαθε τιποτα ουτε το κινητο ουτε η θηκη βαλε και μια μεβρανη και εισαι super Edited June 2, 2012 by toledo προσθηκη λεξεων Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=19869 εδώ πέρα αναφέρει και μία έκδοση 4.0.2.A.0.69 ενώ εγώ έχω μείνει στην 4.0.2.A.0.62 και όποτε το συνδέω μου δείχνει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό... Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ή μήπως δεν είναι διαθέσιμη για την Ελλάδα η τελευταία ενημέρωση? Εμένα γράφει "Έκδοση Android: 2.3.4" και "Αριθμός έκδοσης: 4.0.2.Α.0.62" Διαβάζω στο νετ ότι μπορεί να πάρει πάνω την 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Αυτό που απευθύνεται; Στην έκδοση Android ή στον αριθμό έκδοσης; Προσπαθώ να το κάνω αναβάθμιση και μου βγάζει μήνυμα στο PC Companion ότι έχω την νεότερη έκδοση! Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι συμβαίνει; Επίσης θα ήθελα μερικά tips/συμβουλές για να τροποποιήσω (αισθητικά) λίγο την αρχική επιφάνεια, το μενού και τις συντομεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Εμένα γράφει "Έκδοση Android: 2.3.4" και "Αριθμός έκδοσης: 4.0.2.Α.0.62" Διαβάζω στο νετ ότι μπορεί να πάρει πάνω την 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Αυτό που απευθύνεται; Στην έκδοση Android ή στον αριθμό έκδοσης; Προσπαθώ να το κάνω αναβάθμιση και μου βγάζει μήνυμα στο PC Companion ότι έχω την νεότερη έκδοση! Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι συμβαίνει; Επίσης θα ήθελα μερικά tips/συμβουλές για να τροποποιήσω (αισθητικά) λίγο την αρχική επιφάνεια, το μενού και τις συντομεύσεις. Την εκδοση android να κοιτας.η 2.3.4 ειναι η gingerbread και η 4.0.3 ή 4.0.4 ειναι η ice cream sandwich. Αμα σου λεει το κομπανιον οτι εχεις την πιο προσφατη,τοτε υπομονη μεχρι να σουρθει η αναβαθμιση! Για αισθητικες αλλαγες κατεβασε καποιον launcher.πχ go launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Την εκδοση android να κοιτας.η 2.3.4 ειναι η gingerbread και η 4.0.3 ή 4.0.4 ειναι η ice cream sandwich. Αμα σου λεει το κομπανιον οτι εχεις την πιο προσφατη,τοτε υπομονη μεχρι να σουρθει η αναβαθμιση! Για αισθητικες αλλαγες κατεβασε καποιον launcher.πχ go launcher Σε κάθε συσκευή είναι ξεχωριστή η ημερομηνία ενημέρωσης της αναβάθμισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Σε κάθε συσκευή είναι ξεχωριστή η ημερομηνία ενημέρωσης της αναβάθμισης; Θα ελεγα σε καθε γεωγραφικη περιοχη ειναι διαφορετικο και αναλογως τον παροχο και τη χωρα προελευσης του κινητου. Εσυ τσεκαρε που και που με το κομπανιον και οταν βγει θα την περασεις. :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 πανε απο πλαισιο και παρε μια PURO με 10 ιουρο εγω την εχω 4 μηνες εχει πεσει καμια 10αρια φορες κατω το κινητο και δεν επαθε τιποτα ουτε το κινητο ουτε η θηκη βαλε και μια μεβρανη και εισαι super Εγω πηρα απο vodafone θηκη και ζελατινα μαζι 5,90€. Αξιζει παντως η ζελατινα προστασιας στο συγκεκριμενο κινητο διοτι η οθονη λερωνεται πολυ.Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει κι εσεις αλλα η οθονη πιανει πολυ μακα και θελει καθε μερα καθαρισμα.Με την μεμβρανη σωθηκα.Λαμπει. Η θηκη που ηταν στην ιδια συσκευασια ειναι απο καουτσουκ και το προστατευει τελεια απο πτωσεις και υγρασια ειδικα τωρα το καλοκαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reyes Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.....ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ 3 ΜΗΝΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΘΕς ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΙΑ! ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΝΤΙ ΤΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited June 3, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Πως απενεργοποιώ την φόρτιση από το usb; Δεν θέλω κάθε φορά που συνδέω το κινητό στο Pc για να περάσω αρχεία εφαρμοφές να φορτίζει γιατί θα τα παίξει η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Πως απενεργοποιώ την φόρτιση από το usb; Δεν θέλω κάθε φορά που συνδέω το κινητό στο Pc για να περάσω αρχεία εφαρμοφές να φορτίζει γιατί θα τα παίξει η μπαταρία... Δεν γινεται αν δεν εισαι rooted.και αμα εισαι,νομιζω ο zxr ξερει να σου απαντησει. Αλλα γιατι παλευεις με καλωδια οταν υπαρχει το airdroid? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δεν γινεται αν δεν εισαι rooted.και αμα εισαι,νομιζω ο zxr ξερει να σου απαντησει. Αλλα γιατι παλευεις με καλωδια οταν υπαρχει το airdroid? To Airdroid συχρονίζει το κινητό με το PC, ασύρματα μέσω του modem router; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.....ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ 3 ΜΗΝΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΘΕς ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΙΑ! ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΝΤΙ ΤΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Μπες στα μηνυματα ή στον καταλογο ή στο ιντερνετ καπου τελος παντον ωστε να εμφανισθει το πληκτρολογιο, κρατα πατημενη την ''περιοχη'' που γραφεις το κειμενο(αυτη με τον κενσορα και να υπαρχει ο κενσορας μεσα στο κειμενο) και θα σου βγαλει μια καρτα, επελεξε το ''μεθοδος εισοδου'' και επελεξε το ''πληκτρολογιο xperia'' Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 To Airdroid συχρονίζει το κινητό με το PC, ασύρματα μέσω του modem router; Ακριβως!ειναι τρομερη εφαρμογη! Μπες στα μηνυματα ή στον καταλογο ή στο ιντερνετ καπου τελος παντον ωστε να εμφανισθει το πληκτρολογιο, κρατα πατημενη την ''περιοχη'' που γραφεις το κειμενο(αυτη με τον κενσορα και να υπαρχει ο κενσορας μεσα στο κειμενο) και θα σου βγαλει μια καρτα, επελεξε το ''μεθοδος εισοδου'' και επελεξε το ''πληκτρολογιο xperia'' ημουν ετοιμος να σου στειλω πμ! Χαχαχ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Σαν να γινεται κατι σιγα σιγα .... εδω http://talk.sonymobile.com/message/199753#199753#199753 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Τα ζωα μου αργα. Ουτε ιουλη θα χουμε το σαντουιτς Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Τα ζωα μου αργα. Ουτε ιουλη θα χουμε το σαντουιτς Υπομονή!κ γω ανυπομονούσα για ics κ μόλις ήρθε κ την έβαλα το μετάνιωσα λιγάκι καθώς είχε κάποια θέματακια!Τουλάχιστον θα τη πάρετε στρωμένη κ έτοιμη χωρίς lagαρισματα κ αλλα bug;) Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Υπομονή!κ γω ανυπομονούσα για ics κ μόλις ήρθε κ την έβαλα το μετάνιωσα λιγάκι καθώς είχε κάποια θέματακια!Τουλάχιστον θα τη πάρετε στρωμένη κ έτοιμη χωρίς lagαρισματα κ αλλα bug;) Και χωρις root βεβαιως-βεβαιως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Θα σηκώνει το ICS το Live ή θα μας πέσει βαρύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Και γω αυτο αναρωτιεμαι γιατι το εβαλα στο νεο v του αδερφου μου και ψιλολαγκαρει Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Το PC Companion λεει για διαθεσιμη ενημερωση 4.1.Β.0.431. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts